Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ArdayiKizdirma31

Anabolik steroidler zihinsel parametrelerde değişikliğe yol açar mı?

Önerilen İletiler

Merhabalar arkadaşlar,

Dün ilk kürüme başladım. Yaptığım meslekten dolayı zihnimin her daim açık olması gerek. Matematik öğretmeniyim.

KÜR İÇERİĞİM:

• 300mg testosteron cypionate 

SORULARIM:

1. Anabolik steroidler zihinsel parametrelerde değişikliğe yol açar mı?
  2. Soru çözümümü vs kötü etkiler mi?

@rastlantisal @metinav @Bay-T

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Hocam bunu başlamadan önce araştırman gerekmez miydi? Şimdi mi aklınıza geldi 

İlk başta araştırdım ama kapsamlı bi deney bulamadım fareler üzerinde yapılanlar var onda ise iyi yönde etkilediği yazılmıştı bir de kullanarak deneyimleyenlere sorayım istedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    327
ArdayiKizdirma31, 11 dakika önce yazdı:

İlk başta araştırdım ama kapsamlı bi deney bulamadım fareler üzerinde yapılanlar var onda ise iyi yönde etkilediği yazılmıştı bir de kullanarak deneyimleyenlere sorayım istedim

Anladım, kendi deneyimlerimden konuşursam hayat enerjin artıyor belki bu iyi yönde etkileyebilir. Zihnimi açtı diyemem ama kötü bi etkisi de olmadı. Nötr veya az da olsa iyi yönde etkili denenebilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    87

@rastlantisalhocam bu olayla alakalı bir konusu vardı, kendisini olumlu yönde etkilediğini ve hayat kalitesinde artış olduğunu belirtmişti. Aynı şekilde kendimden örnek vereyim, kişiye özgüven yüklüyor evet fakat bu gereksiz yere gelen bir özgüven olmuyor. Zihnim daha açık oluyor, normalde 13 saat uysam gittiğim her yerde uyuyan birisiyim fakat uyandıktan sonra gece yatağa girene kadar hiç uykum gelmiyor. İnsanı zinde tutuyor.

Umarım sana yardımcı olmuşumdur @ArdayiKizdirma31

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 39 dakika önce yazdı:

@rastlantisalhocam bu olayla alakalı bir konusu vardı, kendisini olumlu yönde etkilediğini ve hayat kalitesinde artış olduğunu belirtmişti. Aynı şekilde kendimden örnek vereyim, kişiye özgüven yüklüyor evet fakat bu gereksiz yere gelen bir özgüven olmuyor. Zihnim daha açık oluyor, normalde 13 saat uysam gittiğim her yerde uyuyan birisiyim fakat uyandıktan sonra gece yatağa girene kadar hiç uykum gelmiyor. İnsanı zinde tutuyor.

Umarım sana yardımcı olmuşumdur @ArdayiKizdirma31

Çok sağolun hocam

Tony Montana, 40 dakika önce yazdı:

Anladım, kendi deneyimlerimden konuşursam hayat enerjin artıyor belki bu iyi yönde etkileyebilir. Zihnimi açtı diyemem ama kötü bi etkisi de olmadı. Nötr veya az da olsa iyi yönde etkili denenebilir 

Sağolun hocam

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    15

Bu kişiden kişiye değişebilen bir durum bence, ben kürdeyken temiz ve açık bir zihinde olmuyorum kendim hissedebiliyorum bunu kür ortalarında. Zaten reçete yan etkilerinde belli bir dozun üzerine çıkıldığı zaman nörotoksisite belirtiliyor.  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Revengew    10

Bazı insanlarda yorgunluk bitkinlik ve uyku yapabiliyor ilaçlar , ekstradan daha agresif ve sinirli olma ihtimalinde var denildiği gibi kişiden kişiye göre değişir . Kür den beklediğin etkiyi alamadığında veya kürdeyken gelişemediğini düşünüp kaygını arttırma dikkat et . 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    56

Anabolikler zihin ve motivasyon açısından kesinlikle çok artı yönde etkiliyor en azından bende o şekilde tabiki trenbolone gibi ağır ilaçları dahil etmiyorum buna sadece testosterona nun kötü bir yan etkisini görmezsin diye düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    109

Daha karmaşık bir cevap istersen, testosteronun gaba reseptörü üzerindeki etkilerini incele. Bazı çalışmalar testonun gaba reseptör yoğunluğu ve hassasiyetini arttırdığını göstermiş. Gaba reseptörleri aslında alkol, phenibut gibi uyuşturucuların bağlandığı normalde de kendimizi iyi hissetmememizi sağlayan gabanin bağlandığı reseptörler. Beyinde gaba glutamate dengesi var. Bu denge glutamate yönünde arttığında kendimizi daha kaygılı hissediyoruz. Testo gabayı arttırmıyor ama gabadan daha fazla yararlanmamıza neden olabiliyor. 

Yine testonun opioid reseptörleri üzerindeki etkileri hakkında da bir çok düşünce var. Bu ağrı kontrolü, tatmin olma hissi gibi şeylerden sorumlu. Opioid reseptörlerinide olumlu şekilde etkiliyor gibi görünüyor.

Yine gen ifadesi üzerine etkileriyle bilişsel işlevi olumlu yönde etkileyebilir. 

Burda bunu net olarak hissedememizin nedeni bu olaylar minumum 5 ayda büyük değişikliklere sebep oluyor kendi düşüncem. Ve alkol gibi zınk diye gelen bir uyuşturucu değil de vücudun doğal işlevinde yer alan bir hormon olduğundan bizde herşeyi olması gerektiği gibi hissediyoruz. Yani değişikler anlamlı bir şekilde hissedilebilir değil. Bu değişikliklerin büyük veya küçük olmasıyla alakalı değil sadece bir ilaç yada uyuşturucu gibi bir hissiyatı yok. Ama.genelde testosterone aldığımızda bizim net olarak farkedemediğimiz değişiklikleri bizden daha çok çevremizdeki insanlar farkeder. Özgüvenin arttı, duruşun değişti vb. Gibi şeyler söylerler. Son paragraf tamamen kendi düşüncelerim. Diğerleri ise bu konu üzerine yaptığım okumalardan aklımda kalanlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    177

Kim ne derse desin tek şey bilirim yıllardır gözlemlediğim hem kendimde hem arkadaslarımda hemde öğrencilerimde…. uzun süre kür yaptıktan sonra beyin birdaha eskisi gibi olmuyor beni anlayan anlamıştır :))

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    338
Yusufdemir1995, 16 dakika önce yazdı:

Kim ne derse desin tek şey bilirim yıllardır gözlemlediğim hem kendimde hem arkadaslarımda hemde öğrencilerimde…. uzun süre kür yaptıktan sonra beyin birdaha eskisi gibi olmuyor beni anlayan anlamıştır :))

+ buna uzun süre TRT’de veya cruise’da kalmakta dahil. Tecrübeye sabit

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Forumu ikiye bölen bir konu daha

Hocalarım bence sizin dediklerinizden yola çıkarak ağır bir ilaç almıyorum sadece testo cyp üstelik yüksek doz da almıyorum ve uzun süreli bir kür de değil benim fikrimce olumlu etkiler gibi duruyor şuanlık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    177
ArdayiKizdirma31, 21.12.2024 - 18:27 yazdı:

Forumu ikiye bölen bir konu daha

Hocalarım bence sizin dediklerinizden yola çıkarak ağır bir ilaç almıyorum sadece testo cyp üstelik yüksek doz da almıyorum ve uzun süreli bir kür de değil benim fikrimce olumlu etkiler gibi duruyor şuanlık

Kral kafaya cok takma hep relax olmaya calıs dene. Pozitif düsün kötü düsündükce kötü geliyor aman uzak dur :D

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusuftzr    9

Açıkçası sağlam bi kür ve ardından o gelen form ile god mod açılıyor herkesten kendini üstün görme yüksek özgüven sinir herkesi altta görme dürtüsü ama ilaçlardan olduğunu bilip olaylara karışamamak en iyisi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    87
Yusuftzr, 10 saat önce yazdı:

Açıkçası sağlam bi kür ve ardından o gelen form ile god mod açılıyor herkesten kendini üstün görme yüksek özgüven sinir herkesi altta görme dürtüsü ama ilaçlardan olduğunu bilip olaylara karışamamak en iyisi

Testosteron vurduktan sonra gelen özgüveni hiç bir ilaçtan alamadım, fakat alışırsın yakında. İnsan her şeye her duruma alışır, daha sonra bu olaylar aklına gelince yüzün kızaracaktır eminim. Hatta bir keresinde bir arkadaşım anlatıyordu, arkadaşı trafik kazası yapmış polis demiş bir şey kullanıyor musun bu da demiş steroid kullanıyorum o kafa yaptı cart curt... Yani  :P

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    48

Yokmuş gibi devam edin hocam. Size ekstrası özgüven ve güç olacaktır ama buna çok alışmayın kür sonrası benim gibi düşüşlerde gezmeyin :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    889
Yusufdemir1995, 21.12.2024 - 15:46 yazdı:

ben bazen düşünüyorum beynim hala yerinde duruyor mu acaba diye :Dsonrada diyorum ki düşünebiliyorsam duruyordur hahaha

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    15
Yusufdemir1995, 21.12.2024 - 15:46 yazdı:

eskiden çok daha akıllıydım düşünceliydim şimdi ise :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    177
SERKO, 2 saat önce yazdı:

ben bazen düşünüyorum beynim hala yerinde duruyor mu acaba diye :Dsonrada diyorum ki düşünebiliyorsam duruyordur hahaha

Ailem çevrem bile yıllardır farkında ilaçlardan sonra çok değiştim tabi yılların vermiş olduğu şeyler. Sinir öfke patlamaları bunun yüzünden cok şey kaybettim dikkat edilmesi lazım valla şakası yok :D

• Cool 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    889
Yusufdemir1995, 14 saat önce yazdı:

Ailem çevrem bile yıllardır farkında ilaçlardan sonra çok değiştim tabi yılların vermiş olduğu şeyler. Sinir öfke patlamaları bunun yüzünden cok şey kaybettim dikkat edilmesi lazım valla şakası yok :D

tornavida ile kavga ettim ben 1 saat 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    30

Testo ve tren kullanıyorum, testo bende özgüven artışı kendine güveni artırıyor, trende sürekli kız arkadaşım ve çevremdeki insanlarla tartışmami ağlıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Episodees    11
fatman, 26 dakika önce yazdı:

Testo ve tren kullanıyorum, testo bende özgüven artışı kendine güveni artırıyor, trende sürekli kız arkadaşım ve çevremdeki insanlarla tartışmami ağlıyor 

Nefes darlığı terleme  olduku ve sinir ne zaman başladı ilk enjeksiyondan sonra

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.