Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Beyazıt

Ilk kür deneyimim adına testosteron ve masteron kullanacağım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Beyazıt    0

İyi akşamlar beyler,

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 24 yaşındayım
  • 67 kiloyum
  • 1.78 boyum

Hatrı sayılır bir estetik vücut istiyorum,9 aydır spor yapıyorum, yağlandığım için mini bir cut yapıp temizlendim 67 kg ya indim, ilk kür deneyimim için Testo enat ve masteron kürü kullanmak istiyorum dozajlar ise başlangıç için hatta hep böyle sürdürmek istiyorum bitene kadar.

KÜR İÇERİĞİM:

• 250 testosteron enanthate
  • 300 masteron propionate

Bu istediğim vücut için uygun mudur sizce? (73-75 kg da hafif yağsız estetik bir vücut)

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    69

oxandrolone ve boldenon veya oxandrolone npp ekle kalori alımını arttır uygundur. Masterona gerek duyacağını sanmıyorum, 350 testo 250 npp 40 oxandrolone senin işini hayli hayli görür. Eğer eklersen 150 de masteron ekle on numara olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    707

İstediğin vücudun google veya herhangi bir yerden benzeri fotosunu ekler misin konuya?

Ve mümkünse kendi güncel formunu.

tarihinde GHOST tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beyazıt    0
GHOST, 22 dakika önce yazdı:

İstediğin vücudun google veya herhangi bir yerden benzeri fotosunu ekler misin konuya?

Ve mümkünse kendi güncel formunu.

Güncel formum bu şekilde,örnek fotoğrafa gelicek olursakta şey işte hocam daha belirgin geniş omuzlar,daha iyi bir bel gibi aslında cok bi beklentim yok,şuan ki halimin 2 katı iyi görünsem yeter,çokta yüklenmek istemiyorum ilaçlar ile geçen ay oxandrolone aldım only kullandım pek bi faydasını göremedim muhtemelen ilaçta boştu.

IMG_8249.jpeg

Fuhrer, 25 dakika önce yazdı:

oxandrolone ve boldenon veya oxandrolone npp ekle kalori alımını arttır uygundur. Masterona gerek duyacağını sanmıyorum, 350 testo 250 npp 40 oxandrolone senin işini hayli hayli görür. Eğer eklersen 150 de masteron ekle on numara olur

Boldenon yerine masteron ekleme sebebim,daha belirgin sert görünüm içindi hocam,az buçukta araştırdım östrojen için de daha iyiymiş boldeye göre.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    0

masteron prop yerine masteron enanhate daha uyumlu olur kürüne, orjinalini bulabilirsenki bu baya zor bi oxandrolone çok iyi gider isteğin doğrultusunda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beyazıt    0
predacing, 14 dakika önce yazdı:

masteron prop yerine masteron enanhate daha uyumlu olur kürüne, orjinalini bulabilirsenki bu baya zor bi oxandrolone çok iyi gider isteğin doğrultusunda.

Evet,enanhate kullanacağım,yazıda yanlışlık olmuş zaten teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: zuhnn
      Öncelikle merhaba,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      20 yaşındayım 174cm 75 kiloyum 1 sene spor geçmişim var Aktif olarak vardiyalı günlük en az 15k adım attığım bir işte çalışıyorum. İlk kürüme başlamayı düşünüyorum. Hedefim 90 civarına çıkmak iri ve güçlü olmak. SORULARIM:
      Ne kullanmalıyım hangi dozlarda kullanmalıyım ne kadar süre kullanmalıyım? Vardiyalı çalışıyorum gece uykusu almıyorum bu kür içinde verimi düşürür mü? Ne kadar yemem gerekli? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: dragx
      iyi forumlar dilerim,
      20 yaşındayım ve ailemle bugün steroidler konusunu konuştum bana maddi manevi olarak destek vereceklerini 
      ilaç masraflarım beslenme masraflarım vitamin ve koruyucu masraflarım tedavi ve kontrol masraflarım bunları karşılayacaklarını ve beni destekleyeceklerini söylediler ve size şunları sormak istiyorum 2  yıllık spor geçmişim var
      hangi ilaçlar ilk kür için mantıklı olur hangi koruyucular ve vitaminleri kullanmalıyım cevaplarsanız çok müteşekkir olurum iyi forumlar dilerim 
    • Yazan: vlad444
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      ilk defa küre başlayacağım 2 yıldır spor yapıyorum yağlanmadan kas kütlemi arttırmak istiyorum.
      SORULARIM:
      Ne yapmalıyım? Hangi ilaçla başlamalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler. 
    • Yazan: yusuff.saahin
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 3 yıldır spor yapıyorum ilk defa ilaca başlamayı düşünüyorum.
      KÜR PLANLAMAM:
      SUSTANON CLENBUTEROL Bu planlama uygun mudur? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: La_edri
      İlk kürüm, kaç hafta devam etmeliyim ne kadar kullanmalıyım hangi haftalar arttırmalıyım bilgi verirseniz çok sevinirim 
      boyum:1.78 kilom:74 yaş:20 spor geçmişi: 1 senedir aktif olarak yapıyorum ara ara   araverdiğim dönemler oldu tabi 48 kg başlamıştım 74 civarıyım buşuan
      bu yola gönül vermiş birisi olarak yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum abilerim kardeşlerim, pek bir bilgi birikimim yok söyliyeceğiniz hiç birşeyi göz ardı etmeyeceğimden emin olabilirsiniz şimdiden teşekkür ediyorum.... @rastlantisal @otopsicikedi @galicik @Vural2
      HAYIRLI RAMAZANLAR 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.