-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: barany1dz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaşım 18 ilk kürümdeyim ikinci enjeksiyonu tamamladım bugün. Başlığı açma sebebim abilerim dostlarım temiz büyümek istiyorum ilk kürüme adım atmış bulunmaktayım yaza da 5-6 ay gibi bir süre var bu süreç icinde temiz büyümek güzel bir fizik elde etmek istiyorum nasıl beslenmeliyim,ne yapmalıyım,kardiyolarım nasıl olmalı inanın bunları bilmiyorum su an sadece temiz besleniyorum ve temiz beslenerek yüksek kaloriler carblar alıyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy:180 Kilo:85 Yağ oranı:15-16 Yardımcı olmaya çalışan herkese Teşekkür ederim cansınız.
GÜNCEL FORM:
-
Yazan: Granikos
Herkese selamlar,
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Cypionate 250 mg Rimobolan 300 mg Kullanıyordum, 45.günden sonra bir çok hocamın dediği üzerine testoyu haftalık 500e çıkarıp rimobolanı ise 300 devam ettirdim, küre başlangıç kilom 66 kg idi şuan 70.5 kgyim, günlük 3200 kalori alıyorum çok fazla mı kalori alıyorum bilmiyorum çünkü forumda gezinirken 85-90 kg adamlarında bu kadar kalori ile bulka başladığını görüyorum garipsiyorum kendimi.
SORULARIM:
hafta boyunca 3400 kalori ile beslendim ve 1 haftada 900 gram aldım aç karnına tartıldım bu kilo alımı normal mi? Yoksa fazla mı bilemedim bence kürde olduğum için fazla değil gibi duruyor. Aldığım kalori kiloma göre fazla bence. Haftada 4-5 gün ağırlık antrenmanı 4 gün kardiyo yapıyorum 30 dakika yürüyüş.
BESLENME PROGRAMIM:
400 pirinç 100 yulaf 300 tavuk 4 yumurta 100 gram et 1 muz 50g zeytinyağı 30g çiğ fındık Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: bunuyazanTosun
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Dövüşçüler tartıdan önce-sonra kilo ile oynadıklarını biliyorum bana öyle bir taktik lazım 1-2 hafta içinde kilo alacağım bir şey. Hastalandım galiba zehirlendim çok kilo kaybettim eski iş yerim de tekrar güvenlik olarak işe başlayacağım iri büyük durduğum için işe alındım durum ciddi benim için.
SORULARIM:
Neler yapabilirim arkadaşlar ? Anapolon mu alsam eczaneden ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-