Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

osmy46

55 kg biri olarak bu durumdan kurtulmak adına sarms kürü yapmaya karar verdim! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

osmy46    0

Herkese merhaba,

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:

• 183 cm
  • 55 kg

Spor yaparak ve mass gainer kullanarak çok zorlarsam 60 kg. civarı olabiliyorum. sporu ve gainer ı bırakınca tekrar 55 e geri dönüyorum ve çok iştahsızım. Bir arkadaşım sarmslardan bahsetti, steroidler gibi olmadığını söyledi ben de denemeye karar verdim. İzleyeceğim yol ne olmalı, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

SORULARIM:

1. mk-677+ rad140 düşünüyorum sizce nasıl olur?
  2. veya sizin tavsiye edeceğiniz sarms ürünleri var mı?

Marka olarak da belirtirseniz sevinirim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    642

onları kesince de gene aynı şekilde kilo vericeksin kalori takibi yapman lazım sonra üretimi kapatmasa bile baskılayınca yada yan etki yaşayınca onla uğraşıcaksın.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    717

Bilirim o kg olan birinin psikolojisini :) Herkes dalga geçer öz güvenin biter.

Burak hoca ile çalışman tavsiye ederim. Elinde olan marka hem tr hem yurt dışında saygın ve referansları oldukça güçlü.

Mutlaka ara bilgi al diğer referanslarını incele ben örnek bitane ekledim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
osmy46    0
ardas, 20 dakika önce yazdı:

onları kesince de gene aynı şekilde kilo vericeksin kalori takibi yapman lazım sonra üretimi kapatmasa bile baskılayınca yada yan etki yaşayınca onla uğraşıcaksın.

ben mk-677 büyüme hormonu tetikliyor diye düşünüp aldığım kiloları geri vermem zannetmiştim dostum. geri verecek olsam da bi 70 leri göreyim en azından o zaman kaybetmemek için çabalarım diye düşünüyorum.

GHOST, 11 dakika önce yazdı:

Bilirim o kg olan birinin psikolojisini :) Herkes dalga geçer öz güvenin biter.

Burak hoca ile çalışman tavsiye ederim. Elinde olan marka hem tr hem yurt dışında saygın ve referansları oldukça güçlü.

Mutlaka ara bilgi al diğer referanslarını incele ben örnek bitane ekledim.

evet dostum umut vadediyor. Burak hocamız Whatsapp butonunun yönlendirdiği abimiz mi? bilmediğim için soruyorum, bir de sarms türkiye ürünleri nasıl?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
67impala    1
osmy46, 2 saat önce yazdı:

ben mk-677 büyüme hormonu tetikliyor diye düşünüp aldığım kiloları geri vermem zannetmiştim dostum. geri verecek olsam da bi 70 leri göreyim en azından o zaman kaybetmemek için çabalarım diye düşünüyorum.

evet dostum umut vadediyor. Burak hocamız Whatsapp butonunun yönlendirdiği abimiz mi? bilmediğim için soruyorum, bir de sarms türkiye ürünleri nasıl?

aynen dost sol alt burak hoca iletisim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    717
osmy46, 3 dakika önce yazdı:

Evet peptid sarms aynı kişinin zaten referanslar kısmına bakabilirsin ne nasıl işe yyarıyor mu :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    1
gönderildi (düzenlendi)

Bence anabolik steroid kullan. Sarm ben de kullandım memnun ediyo ama bırakınca dönüyosun eski haline doğal olarak

tarihinde matiquew133 tarafından düzenlendi
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    717
matiquew133, 17 dakika önce yazdı:

Bence anabolik steroid kullan. Sarm ben de kullandım memnun ediyo ama bırakınca dönüyosun eski haline doğal olarak

hepsinde dönüş var :)

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gorgeous    12
matiquew133, 23 dakika önce yazdı:

Steroid kullanınca kalıcı kas kazanmıyorsun hocam :D

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    16

183 boy fit bir şekilde çok atletik olmayan bir vücutla hakkı 93 olur desek 3300 kalori günlük ihtiyacı . sen antrenmanlara haftada 2 3 günde olsa devam edip bu kaloriyi hergün temiz şekilde alır hareketsiz kalmazsan bir gün bir yerde bu 93 kiloyla yolunuz  kesişir. 5 yada 10 sene sonrada olabilir. aceleyle 1 senede 3 ayda olacak iş değil ne dolaşım ne sindirim sistemi bunu hızlı yapamaz.bir yerden patlak verirsin. zayıfken alacağın kiloda, gün gelir obez olursan vereceğin kiloda kalıcı olmuyor. kas yapmak kolay değil kalıcı olan sadece kas.

beslenmeni kalorini sayarak temiz ilerle yemek hazırlamayı öğren

sporu zaten niye bırakıyorsun ki? bırakma . hızlı sonuç bekleme.

kürlerden ilaçlardan gainerlardan yardım al ama sonuç ancak devamını getirir disiplinli olursan gelir.

birde oralarda fırın işleri güzel çalışır. ver fırına hergün 1 tavuk parçalatıp domates biber vs. tavuğun çiğ ağırlığının kabaca 8 de 5 i ettir. gerisi derisi kemiği 8de 3. ekmekli ekmeksiz göm gitsin.köylerde keçi koyun ucuz olur 3 5 ayda bir hayvan yık at buzluğa. yağlı yağsız deme kalorini kabacada olsa yaz. ekmek işine az gir yerine bolca pirinç biraz yulaf. sindirim sistemin rahatlar yeni yemeğe çabuk yer açılır.

ben 1200 kaloriylede kilomu korudum 1500 kaloriylede. 2100 kaloriyle bu sene başından beri 14 kilo verdim zorla geri alabiliyorum şu anda. vücut ne verirsen ona alışıyor yeterki sporu bırakma.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    1
Gorgeous, 6 dakika önce yazdı:

Steroid kullanınca kalıcı kas kazanmıyorsun hocam :D

biliyorum ama daha mantıklı en azından cruise yaparsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    642
gönderildi (düzenlendi)

Bence direk mantıksız böyle bir şey için ilaç peptit kullanılmaz yaktığın kaloriden fazla alcaksın bu kadar basit işin matematiği seninki bişiler kullanmak için bahane bildiğin ilaçla 70kg yi gördükten sonra çabalarım diyorsun şimdi çabala ilaç kullanma madem ilaç alıp yemek yemedikten sonra gene aynı şey.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    151
osmy46, 2 saat önce yazdı:

Herkese merhaba,

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:

• 183 cm
  • 55 kg

Spor yaparak ve mass gainer kullanarak çok zorlarsam 60 kg. civarı olabiliyorum. sporu ve gainer ı bırakınca tekrar 55 e geri dönüyorum ve çok iştahsızım. Bir arkadaşım sarmslardan bahsetti, steroidler gibi olmadığını söyledi ben de denemeye karar verdim. İzleyeceğim yol ne olmalı, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

SORULARIM:

Bence mesele sadece iştah ise ve aktif spor yaptığın dönemde de acıkmıyorsan derinde yatan başka bir fizyolojik ya da mental sorun olabilir. Stresli bir dönemde misin ve ya ruh halini nasıl betimlersin dışarıdaki insanlar nasıl betimler ? Bu sorulara cevapların normal ise genel itibari ile mental bir sorun yoktur fizyolojik sebepleri elememiz için ise doktor kontrolü şarttır. Bunların kontrollerini yapmadan herhangi bir küre girmeni katiyyen tavsiye etmem. Bunlarda bir sorun yoksa eğer LGD-4033 ve MK-677 iyi tercihler olabilir teorik olarak ama önerir miyim derseniz kesinlikle hayır. 55 kilo olmanız ciddi bir spor geçmişinizin olmadığı ve bırakıp başladığınızı varsayarsak disiplinli biri olmadığınız bilgilerini bize dolaylı olarak verir. Disiplin yoksa istediğin ilaçla olsun yine de beklediğin sonuçları elde edemeyeceksin. Öncelikli tavsiyem kendini mental olarak bu disipline hazırla ve bir şeyleri yoluna oturttuktan sonra ilaç kullanma mevzusunu düşün. Burada sana ilaç kullan verim alırsın da diyebilirdim lakin benim amaçladığım sizin için minimal sağlık bozukluğu ile maksimum verin elde etmek. Hormonlar illa da size minimal bile olsa zarar verecek HPTA axis baskılanmasından tut testosteron gibi hormonlarda inbalansa yol açarakta olabilir mental olarakta olabilir geniş bir yan etki perdesi var.

• Beğen 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    84

Hedeflerine daha iyi gitmek için, boldenon,testo ent,dianabol kullan dianabol ilk dört beş hafta güzel motivasyon verir ama kür sonrası 3/1 3/2 gideceğini de unutma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    151
mustafaskh, 14 dakika önce yazdı:

Hedeflerine daha iyi gitmek için, boldenon,testo ent,dianabol kullan dianabol ilk dört beş hafta güzel motivasyon verir ama kür sonrası 3/1 3/2 gideceğini de unutma

Kardeşim ne diyorsun sen ? Kime nasıl bir tavsiye verdiğinin farkında mısın gerçekten komedisin adam daha istikrarlı şekilde spor yapmıyor 55 kilo ve önerdiğin küre bak hatta bu adama direkt öneri yapman da ayrı derecede komik rica ediyorum yakın zamanda yorum yazma dostum gerçekten akıl alır gibi değil

• Beğen 2
  • +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    84
heisenbergg, Bir saat önce yazdı:

Kardeşim ne diyorsun sen ? Kime nasıl bir tavsiye verdiğinin farkında mısın gerçekten komedisin adam daha istikrarlı şekilde spor yapmıyor 55 kilo ve önerdiğin küre bak hatta bu adama direkt öneri yapman da ayrı derecede komik rica ediyorum yakın zamanda yorum yazma dostum gerçekten akıl alır gibi değil

İstikrarlı bir şekilde spor yapamaması sence benim sorunum mu? Adam bir kere kafa koymuş, ona gidip bu saaten sonra 55kg olduğu için kür yapmamasını mı öneriyim? Adam sorusunu sormuş kaba taslak bir şekilde cevap vermişim. Zaten 10 kişiden 9 i bu kürü önerecektir. dozajı da dikkat ettiysen yazmamışım, 55 kg olması da önemli değil isterse 20kg olsun, bu insan evladı kullanacağım derse onu neden durduralım ki? Kürden alacağı verimi düşecek? Sağlık sorunları mı yaşayacak? Yan etki mi yaşayacak? Kullandığı süreç boyunca bazı şeylerin o farkında olsun, sen inanıyor musun ki, kullanma dedikten sonra kullanmayacak gene kullanacak. Bu sebepten ötürü yok sağlık, yok kilon az , yok beslenmen kötü demek yerine direk hedefine ulaşacağı ürünleri söylemek daha mantıklı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.802
osmy46, 10 saat önce yazdı:

Herkese merhaba,

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:

• 183 cm
  • 55 kg

SORULARIM:

Ne kullanırsan kullan. Sen o yemeği yemediğin sürece, gerekli kaloriyi almadığın sürece o kilonun üstünde olamazsın. Küre girersin su çeker vücut, büyüdüm sanarsın ama kür bitince her şey biter.

İzleyeceğin yol, "doydum daha yiyemem" dediğin yerde ağzına 3 kaşık daha yemek atmak olmalı.

İlaçlara gereksiz yere çok anlam yüklüyorsunuz. Zaten başarabildiğiniz şeylerin sürecini hızlandırır sadece. Başaramadığın şeyi ise ilaçla da başaramazsın.

• Tam kan ve vitamin / mineral testi yaptır senin iştahsızlığının sebebine matematiksel olarak da bakalım.
  • İlla kullanacaksan MK677 kullan. Androjenik bir sarms değil ve gerçekten iştah açıyor.
  • "İştahım yok", "Canım istemiyor", "Bunun tadını sevmiyorum" gibi laflar bizim spor için kabul edilemez. Yememiz gerekeni ve miktarı biz yeriz. Hevesle yersen 15 dakika, hevessiz yersen 1 saat belki ama biz onu siler süpürür gömeriz.

Ne kadar zamandır spor yapıyorsun? Spor rutinin nasıl? Presslerde ve çekmelerde max. kaç kglardasın?

34 yaşındaki fotomu atsam şaşarsın. Zayıflığın kitabını yazmış adamım. :) 

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    151
mustafaskh, 15 saat önce yazdı:

İstikrarlı bir şekilde spor yapamaması sence benim sorunum mu? Adam bir kere kafa koymuş, ona gidip bu saaten sonra 55kg olduğu için kür yapmamasını mı öneriyim? Adam sorusunu sormuş kaba taslak bir şekilde cevap vermişim. Zaten 10 kişiden 9 i bu kürü önerecektir. dozajı da dikkat ettiysen yazmamışım, 55 kg olması da önemli değil isterse 20kg olsun, bu insan evladı kullanacağım derse onu neden durduralım ki? Kürden alacağı verimi düşecek? Sağlık sorunları mı yaşayacak? Yan etki mi yaşayacak? Kullandığı süreç boyunca bazı şeylerin o farkında olsun, sen inanıyor musun ki, kullanma dedikten sonra kullanmayacak gene kullanacak. Bu sebepten ötürü yok sağlık, yok kilon az , yok beslenmen kötü demek yerine direk hedefine ulaşacağı ürünleri söylemek daha mantıklı.

10 kişiden 9’u cahil ötesi ise hayatında kür girmemiş bir insana Testosteron-Boldenon-Dianabol üçlüsünü önerecektir dostum ilk olarak kür üzerine eleştiri yapacağım sonra söyleyeceklerimi söyleyeceğim. Boldenon ve Dianaboö kimyasal yapıları ile neredeyse özdeşler sinerjik bir etki sağlamayacaktır Dianabol ile Boldenonu kombinlemek testosteron ile birlikte 3 adet androstan yani C19H30O2 karbon iskeletine sahip aromatizasyon potansiyeli olan (dianabol ve boldenone aromatizasyona dirençli kılan alfa1 yani çift bağ eklenmiş olmasıdır 1. Ve 2. Karbon atomları arasına). Bu kür dolaylı olarak androjenik oran bakımından oldukça düşük ve aynı karbon iskelete sahip bileşikler tarafından oluştuğundan risk-yarar denkleminde düşük bir puana sahiptir. 

2- Kür geçmişi olmayan bir insana boldenon gibi “undeslienat” esterizasyonuna sahip yarılanma ömrü yaklaşık 15 GÜN olan uzun karbon yapılı bir AAS’yi tavsiye etmen ve bu bahsettiğimiz boldenon undesilenat isimli bileşiğin CBC değerlerinde (özellikle HGB, RBC ve HCT), kardiyotoksik ve nötotoksik yapısının bilincinde olup Dianabol ve Boldenonu birlikte kullanıp olası tansiyon, sol ventiküler hipertrofi ile hipertansiyon arasındaki bağlantıyı ve koroner arter problemi ile yüksek tansiyon arasındaki problemi anlatmadan tak diye sunman ayrı derecede komik…

3- Velev ki bu küre girdi verim aldı Boldenon Undesilenat esterli bir ilaçtır ve yarılanma ömrü 15 gündür genelde kandan çıkması için kullanılan denklem half life çarpı 5’tir. Ki bu kesin de değildir kimi araştırmalar 200 güne kadar kanda bulunabileceğini göstermiştir bu ilacın. Bu arkadaşa Boldenone Undesilenat isimli bileşiği kullandırıp PCT konusunda yardım edebilecek misin, edemiyeceksen kim nasıl edecek 😂

Rica ediyorum deneyiminiz ve bilginiz olmadan insanların hayatını mahvedebilecek şeyler önermeyin.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.802
heisenbergg, 4 saat önce yazdı:

3- Velev ki bu küre girdi verim aldı Boldenon Undesilenat esterli bir ilaçtır ve yarılanma ömrü 15 gündür genelde kandan çıkması için kullanılan denklem half life çarpı 5’tir. Ki bu kesin de değildir kimi araştırmalar 200 güne kadar kanda bulunabileceğini göstermiştir bu ilacın. Bu arkadaşa Boldenone Undesilenat isimli bileşiği kullandırıp PCT konusunda yardım edebilecek misin, edemiyeceksen kim nasıl edecek 😂

Şu güzeel yazıya bir ekleme yapmak istiyorum.

Yarılanma ve kandan çıkma süresi her zaman bize yan etkilerden kurtulacağız demek olmuyor. Metabolitler her ne kadar zararsız görünse de bazı bünyelerde yan etkinin sürmesine sebep olabiliyor. Örneğin bazısında deca dick 1,5 sene sürebiliyor. Bazısında boldenondan sonra 6-8 ay ne kadar uğraşsa da karaciğer toparlamakta çok zorlanıyor. Bazısında kürden aylar sonra bile büyüme hormonu üretimi çok yetersiz kalıyor. Farkındaysanız bunlar anaboliklerin yan etkileri. Yan etkisinden bile hangi anaboliklerden bahsettiğimi anlarsınız. Bu forumda da emsal çok başlık / yardım talebi görmüşsünüzdür. Bunlar da göze alınmış olmalı. Keza zaten sorunlu bir bünyede bu sorunlar katmerlenebiliyor. O yüzden ve özellikle bireyin tamamen hazır olduğuna inanmadığım durumlarda tavsiye vermediğimi, önce hazır hale gelmesini tavsiye ettiğimi görürsünüz. Bu yüzden bana kızanlarınız da oluyor. Oysa ortak hobiyi paylaştığım kardeşlerimin en az zarar ihtimalinin olduğu durumda bu işlere girişmesi için çabalıyorum.

Güçlü bir kondisyon (bağışıklık sistemi, kan değerleri, yağ oranı, kalp damar sağlığı, sağlıklı hormon sistemi, psikolojik sağlamlık vs.) yakalamadan küre bulaşmamak lazım.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    151
rastlantisal, 42 dakika önce yazdı:

Şu güzeel yazıya bir ekleme yapmak istiyorum.

Yarılanma ve kandan çıkma süresi her zaman bize yan etkilerden kurtulacağız demek olmuyor. Metabolitler her ne kadar zararsız görünse de bazı bünyelerde yan etkinin sürmesine sebep olabiliyor. Örneğin bazısında deca dick 1,5 sene sürebiliyor. Bazısında boldenondan sonra 6-8 ay ne kadar uğraşsa da karaciğer toparlamakta çok zorlanıyor. Bazısında kürden aylar sonra bile büyüme hormonu üretimi çok yetersiz kalıyor. Farkındaysanız bunlar anaboliklerin yan etkileri. Yan etkisinden bile hangi anaboliklerden bahsettiğimi anlarsınız. Bu forumda da emsal çok başlık / yardım talebi görmüşsünüzdür. Bunlar da göze alınmış olmalı. Keza zaten sorunlu bir bünyede bu sorunlar katmerlenebiliyor. O yüzden ve özellikle bireyin tamamen hazır olduğuna inanmadığım durumlarda tavsiye vermediğimi, önce hazır hale gelmesini tavsiye ettiğimi görürsünüz. Bu yüzden bana kızanlarınız da oluyor. Oysa ortak hobiyi paylaştığım kardeşlerimin en az zarar ihtimalinin olduğu durumda bu işlere girişmesi için çabalıyorum.

Güçlü bir kondisyon (bağışıklık sistemi, kan değerleri, yağ oranı, kalp damar sağlığı, sağlıklı hormon sistemi, psikolojik sağlamlık vs.) yakalamadan küre bulaşmamak lazım.

Yine 19nortestosterone familyasından olduğu için Deca ve Trenbolone türevi ilaçlara bir nevi mesafeli insanlar ama öyle ki Boldenon artık ağızlarından primobolonenin alternatifi olarak geçmiş kim varsa ağızlarında sakız gibi bolde gir bolde gir gibisinden konuşuyor bu un tek sebebi cehalet ve kulaktan duyma bilgiler ne yazıkki… Bolde ve primo iskelet yapısı olarak bile aynı değildir birisi Androstan temeline sahip diğeri DHT türevi 😂 alfa1 ekltentisi kısmen daha az östrojenik kılıyor boldenone 1. Ve 2. Karbonu arasındaki ama yine androjenik reseptörlere bir DHT türevi ilaç gibi bağlanmaz ve DHT türevi ilaçların karakteristik özelliklerini taklit edemez… Küresel forumlarda takılan insanlar zaten boldenonun neden trenbolone ile birlikte en az tavsiye edilen steroidlerden olduğunu çok basit bir şekilde anlar bu sadece ne yazıkki Türkiye ve Türk vücut geliştirmeciler arasında bolde git bolde bolde diye yaygın…

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3

Sarmslar kilo alımında pek işe yaramazlar ama şöyle bir deneyimim olmuştu, içinde sarms olup olmadığından emin değilim ama fena kilo aldırmıştı. Bu internette satılan Bulk Mix diye pazarlanan ürünler var dile damlatılan damla halinde, o ürünler sayesinde 10 kiloya yakın kilo aldım bir ay içerisinde. Tavsiyem insülin kullanmanız olacaktır, bende 84 kiloyum, 100 kiloya çıkmayı planlıyorum. Dediğim sarmstan sonra 84 e çıkıp 84’de kaldım, sürekli yemek yememe rağmen üstüne çıkamadım. Ama içinde ne olduğunu kestiremediğimiz Mix Sarmsların 2500-3500 civarı fiyatları oldukları için insülin daha uyguna gelecektir. 

heisenbergg, 23 dakika önce yazdı:

Yine 19nortestosterone familyasından olduğu için Deca ve Trenbolone türevi ilaçlara bir nevi mesafeli insanlar ama öyle ki Boldenon artık ağızlarından primobolonenin alternatifi olarak geçmiş kim varsa ağızlarında sakız gibi bolde gir bolde gir gibisinden konuşuyor bu un tek sebebi cehalet ve kulaktan duyma bilgiler ne yazıkki… Bolde ve primo iskelet yapısı olarak bile aynı değildir birisi Androstan temeline sahip diğeri DHT türevi 😂 alfa1 ekltentisi kısmen daha az östrojenik kılıyor boldenone 1. Ve 2. Karbonu arasındaki ama yine androjenik reseptörlere bir DHT türevi ilaç gibi bağlanmaz ve DHT türevi ilaçların karakteristik özelliklerini taklit edemez… Küresel forumlarda takılan insanlar zaten boldenonun neden trenbolone ile birlikte en az tavsiye edilen steroidlerden olduğunu çok basit bir şekilde anlar bu sadece ne yazıkki Türkiye ve Türk vücut geliştirmeciler arasında bolde git bolde bolde diye yaygın…

Boldenon yerine rimobolan kullanımını mı öneriyorsunuz, karaciğere daha az baskı yapıyormuş Bolde, Rimobolan daha pahalıya denk geliyor birde enjeksiyonu fazla yapmak gerekiyor. Bolde üstüne rimobolan eklenmesi sorun olur mu? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.802
heisenbergg, 7 saat önce yazdı:

Türkiye'de aslında sinerji için değil iki anabolik kullanmış olmak için, erişim kolaylığı için kullanılıyor. Mesela bende E2 sıfırlar kendisi. Baya baya DHT almışım gibi davranır. Bünyeden bünyeye değişen işler oluyor. Boldenonu sevmem ve tavsiye de etmem. Madem lab. ürünleri kullanılıyor boldenon yerine lab ürünü primabolon tercihim olur.

Semih26, 7 saat önce yazdı:

Sarmslar kilo alımında pek işe yaramazlar ama şöyle bir deneyimim olmuştu, içinde sarms olup olmadığından emin değilim ama fena kilo aldırmıştı. Bu internette satılan Bulk Mix diye pazarlanan ürünler var dile damlatılan damla halinde, o ürünler sayesinde 10 kiloya yakın kilo aldım bir ay içerisinde. Tavsiyem insülin kullanmanız olacaktır, bende 84 kiloyum, 100 kiloya çıkmayı planlıyorum. Dediğim sarmstan sonra 84 e çıkıp 84’de kaldım, sürekli yemek yememe rağmen üstüne çıkamadım. Ama içinde ne olduğunu kestiremediğimiz Mix Sarmsların 2500-3500 civarı fiyatları oldukları için insülin daha uyguna gelecektir. 

Boldenon yerine rimobolan kullanımını mı öneriyorsunuz, karaciğere daha az baskı yapıyormuş Bolde, Rimobolan daha pahalıya denk geliyor birde enjeksiyonu fazla yapmak gerekiyor. Bolde üstüne rimobolan eklenmesi sorun olur mu? 

Anabolikler damara denk gelmediğinizde sizi tek enjeksiyonda öldürmezler. Ama insülinde bu risk var. Henüz beslenme ve antrenman kültürünü oturtmamış birine insülin kullan demek çok sakıncalı. İnsülin ve tiroit oynanacak hormon değiller. Vücudun temel yapı taşı hormonlarından. Bilinçsiz kullanımda telafisi mümkün olmayan noktaya sürüklerler.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3
rastlantisal, 3 saat önce yazdı:

Türkiye'de aslında sinerji için değil iki anabolik kullanmış olmak için, erişim kolaylığı için kullanılıyor. Mesela bende E2 sıfırlar kendisi. Baya baya DHT almışım gibi davranır. Bünyeden bünyeye değişen işler oluyor. Boldenonu sevmem ve tavsiye de etmem. Madem lab. ürünleri kullanılıyor boldenon yerine lab ürünü primabolon tercihim olur.

Anabolikler damara denk gelmediğinizde sizi tek enjeksiyonda öldürmezler. Ama insülinde bu risk var. Henüz beslenme ve antrenman kültürünü oturtmamış birine insülin kullan demek çok sakıncalı. İnsülin ve tiroit oynanacak hormon değiller. Vücudun temel yapı taşı hormonlarından. Bilinçsiz kullanımda telafisi mümkün olmayan noktaya sürüklerler.

Afedersiniz hocam, eğer öyle bir durum varsa haklısınız. İnsülin olayına girişilmesin o halde ama o sarms olayında aşırı kan şekerimi düşürmüştü ve aşırı yemek yemiştim onu kullanırken acaba damla sarmslara insülin koyuyorlar mıdır ki ya da danabol, halostetin olarak denk gelen oldu mu çevrenizde ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akcadaa    23
osmy46, 10.12.2024 - 20:59 yazdı:

Herkese merhaba,

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:

• 183 cm
  • 55 kg

SORULARIM:

Hocam öncelikle yaş kaçtı? 
Ben 30 yaşıma 178 boy ile sizin gibi 55 kg olarak girdim ardından evlendim, evlilikle birlikte daha düzenli ve hareketsiz bir yaşam + eşimin akşamları çayın yanında (Kuruyemiş, hamur işi) bir şey olmadan çay içememesi alışkanlığına bende alıştım, yavaş yavaş sporsuz bir şekilde yağlanarak 2 yılda 65 kg a kadar çıktım ve artık skinny fat idim :) ardından spora başladım 3 yılda 75 kg ya kadar çıktım, 7 ay önce de only testo olarak başlayan maceramla 88 kg a kadar çıktım ve hala yağlıyım :) amaç tartıda ağır basmaksa kolay bir şekilde yenilebilir hamur işi ve kuruyemiş ile (1 kase işte, bir kase evde) benim gibi çıkabilirsin ama önerim spor ile bol protein ile temiz bir beslenme planı ile yavaş yavaş yağlanmadan kas kazanarak kilonda artman olur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.802
Semih26, 1 dakika önce yazdı:

Afedersiniz hocam, eğer öyle bir durum varsa haklısınız. İnsülin olayına girişilmesin o halde ama o sarms olayında aşırı kan şekerimi düşürmüştü ve aşırı yemek yemiştim onu kullanırken acaba damla sarmslara insülin koyuyorlar mıdır ki ya da danabol, halostetin olarak denk gelen oldu mu çevrenizde ? 

Genelde zaten sarmsların içinde sarms olmuyor. Amerika da bile gerçeklik oranı %50. Var Türkiye'nin halini sen hesap et. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: bunuyazanTosun
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Dövüşçüler tartıdan önce-sonra kilo ile oynadıklarını biliyorum bana öyle bir taktik lazım 1-2 hafta içinde kilo alacağım bir şey. Hastalandım galiba zehirlendim çok kilo kaybettim eski iş yerim de tekrar güvenlik olarak işe başlayacağım iri büyük durduğum için işe alındım durum ciddi benim için.
      SORULARIM:
      Neler yapabilirim arkadaşlar ? Anapolon mu alsam eczaneden ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: makro1178
      Değerli abilerim ve arkadaşlarım,
      Uzun zamandır 1.79 boy ve +100kg obez kategorisinde olan birisiyim. Kilo verme için şuan  sabahları 5 yumurta ve günlük 100 gr pirinç ve 400 gr tavuk/kıyma tüketimi yapıyorum. Bunun yanına az miktarda yeşillik tüketiyorum günde 45 dakika kardiyo ve 45 dakika ağırlık antrenmanı yapıyorum.
      Ancak süreçte kilo vermek bir yana artış bile yaşıyorum. Önerileriniz nedir ?
    • Yazan: supraxdt
      Öncelikle merhabalar,
      Bir sorunum mevcut sizlerle paylaşmak istiyorum ve acaba daha önce yaşayan var mı yada ne önerirsiniz diye...
      Sorunum şu kilo alamama yani yiyorum ama bu nereye gidiyor bilmiyorum 😃
      Günlük yediklerim şu şekilde:
      400 gram çiğ pirinç  720 gram Tavuk göğsü  50 gram yulaf  10 adet cici bebe  Bunun dışında vitamin takviyesi de alıyorum ve kilomda bir artış mevcut değil ilk başta bağırsaklarda parazit olduğundan şüphelenip vermazol kullandım fakat sorunun ordan da kaynaklı olmadığını öğrendim kan tahlillerimde bir problem yok ciğerlerde biraz yağlanma mevcut o kadar onunda etkisi olduğunu düşünmüyorum su an tam olarak ne yapmam lazım bir fikre sahip değilim 
      Boy:164  Kilo:63  Yaş: 21  İşim de yoğun tempolu bir iş değil sarfettiğim efor fazla değil ne gibi şeyler yapmam lazım 
      Ayrıca pilav ve tavuğumun büyük bir kısmıni gece yatmadan önce yiyorum sorunun bunla alakalı olduğunu söyleyenler oldu Cici bebe ve yulafi da shake şeklinde tüketiyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.