-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: dtcfli
Arkadaşlar selamlar,
Bünyesi hızlı çalışan biriyim. 3 kür denememde ciddi kilolar aldım ancak benim açımdan kalıcı olmadı. 85 kiloları görmüştüm. bu 3 kürde vücudumun yorulduğunu hissettim ve aksilik en son kürün ortasındayken motor kazası geçirdim. sağ bacağımı kırdım. Kaburgalardan 4 tanesi kırıldı. Toparlanma süreci derken 1 sene ağırlık antrenmanı yapamadım haliyle kürde boşa gitti. Steroid kürüne girmeden kilo aldıracak sarmsları araştırıyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
33 yaşında 1.75 boy 65 kilo Forumda sarmslarla ilgili bütün konuları gezdim ancak hangi sarmsları kullanmam gerektiğine bir türlü karar veremedim. Günde 3500-4000 kalori alıyorum şu anda ancak gerçekten çok hızlı bünye ve kalıcı olarakta durmuyor doğal aldığım kilolar bile bu konuda önerileriniz bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız çok makbule geçer. Vücudumun ince zayıf yüzümün çökük olmasını kafaya da çok takıyorum. Hasta mısın diye soranlar, yasaklı madde kullanıyor musun diye soranlar herkes birşey söylüyor yahu sigara dahi içmeyen bir insanım ancak sizler beni daha iyi anlarsınız. @Askabar @Fuhrer @AS1L @metinav @GHOST
Tecrübeli sporcu kardeşlerimiz hocalarımız bi yol gösterir bana.
-
Yazan: scwrez
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
1 aylık sarms kullanımım oldu sizce gelişim doğru ilerlemiş mi?
KİŞİSEL BİLGİLERİM ÖNCESİ: (SARM)
BOYUM 1.95 KİLOM 69 YAĞ ORANI 7.5 KİŞİSEL BİLGİLERİM SONRASI: (SARM)
BOYUM 1.95 KİLOM 78 YAĞ ORANI 8.4 ÖNCESİ VE SONRASI:
NOT:
MK677 + dianabol kürüm devam ediyor. 3500 Kkal alıyorum günlük toplam kalori. SORUM:
Bu kullandığım ürünler bitince enjeksiyon olarak ne kullanmamı tavsiye edersiniz?
-
Yazan: barany1dz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaşım 18 ilk kürümdeyim ikinci enjeksiyonu tamamladım bugün. Başlığı açma sebebim abilerim dostlarım temiz büyümek istiyorum ilk kürüme adım atmış bulunmaktayım yaza da 5-6 ay gibi bir süre var bu süreç icinde temiz büyümek güzel bir fizik elde etmek istiyorum nasıl beslenmeliyim,ne yapmalıyım,kardiyolarım nasıl olmalı inanın bunları bilmiyorum su an sadece temiz besleniyorum ve temiz beslenerek yüksek kaloriler carblar alıyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy:180 Kilo:85 Yağ oranı:15-16 Yardımcı olmaya çalışan herkese Teşekkür ederim cansınız.
GÜNCEL FORM:
-
Yazan: bunuyazanTosun
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Dövüşçüler tartıdan önce-sonra kilo ile oynadıklarını biliyorum bana öyle bir taktik lazım 1-2 hafta içinde kilo alacağım bir şey. Hastalandım galiba zehirlendim çok kilo kaybettim eski iş yerim de tekrar güvenlik olarak işe başlayacağım iri büyük durduğum için işe alındım durum ciddi benim için.
SORULARIM:
Neler yapabilirim arkadaşlar ? Anapolon mu alsam eczaneden ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-

