Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kerimk

Antrenman sonlarına doğru bayılma hissi ve fenalaşma durumları olmaya başladı sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

kerimk    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Yaklaşık iki yıl boyunca düzenli olarak spor yaptım ve ilk 2 yıl boyunca hiçbir sorun yaşamıyordum. Ancak son 5 ayda, özellikle antrenmanların sonlarına doğru bayılma hissi ve fenalaşma yaşamaya başladım. Bu durum zamanla daha sık hale geldi ve her yoğun antrenmandan sonra kendimi kötü hissetmeye başladım. Sonunda sporu bırakmak zorunda kaldım.

Bu süreçte iki farklı kardiyoloji uzmanına gittim; kalbimde herhangi bir sorun olmadığı, ancak nabzımın normale göre biraz yüksek olduğu söylendi. Dahiliyede yaptırdığım kan testlerinde tüm değerlerim normal çıktı ve tiroid fonksiyonlarımda da herhangi bir problem bulunmadı. Şu an spora yavaş yavaş geri dönmeye çalışıyorum, ancak en ufak bir zorlanmada ya da tükenişe gittiğimde tekrar bayılma hissi yaşıyorum ve antrenmanı yarıda kesmek zorunda kalıyorum. @rastlantisal @metinav @heisenbergg @SPECTRE @ardas

Bu süre boyunca spor yaparken:

• Creatine
  • Gainer
  • D3K2
  • Omega-3
  • ZMA

Ne yapmalıyım, tüm bunların sebebi ne olabilir?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

5am5unlu    31

Sigara kullanımın var mı genelde düşük karb beslenirken bana da oluyodu veyahut hareketi yaparken solunumunu kontrol ediyor musun aslında baktığın zaman tükenişe doğru bayılma hissiyatı çok normal 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerimk    0
5am5unlu, 2 dakika önce yazdı:

Sigara kullanımın var mı genelde düşük karb beslenirken bana da oluyodu veyahut hareketi yaparken solunumunu kontrol ediyor musun aslında baktığın zaman tükenişe doğru bayılma hissiyatı çok normal 

Sigara kullanmıyorum. Bir harekette tükenişe gittiğim zaman diğer hareketlere devam edemiyorum ama geçmiyor uzun bir süre o fenalık hissi kalıyor eve zor gidiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    74

Eğer klinik olarak problem yoksa inceleyeceğin başlıklar şunlar fazlası vardır eksiği yoktur.

Diyetinde sodyum/potasyum dengesi. En az 1/1 olmalı en fazla 1/2.

• Tam beslenebiliyor musun ?
  • Tekrarların ve setlerin çok mu fazla? Bazıları tükenisinde disinda , çok daha zorlayarak yapıyor. 
  • Hareketsiz bir hayatın mı var ?
  • Kardiyo en azından zone 2 kardiyo var mı ? 
  • Omega 3 açısından da zengin bir diyetin var mı ?

En azından haftada 2 gün balık. Takviyelerin çoğu iyi değil.benim incelememe göre. 

Tansiyon kontrolüde yapmanı tavsiye ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerimk    0

Cevabın için teşekkür ederim. Beslenmek konusunda sorunlarım var iştahım yok nerdeyse hiç acıkmıyorum. Tekrar ve setler konusunda ... ın programını takip ediyorum(biraz azaltılmış hali). Hayatım spor dışında hep hareketsizdi kilom az diye kardiyo hiç yapmadım. Bu sorunlardan sonra başlamak istedim ama kardiyo sırasında da o fenalık kötüleşme hissi geldi. Omega-3 olarak günlük takviye alıyorum sadece.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    209
kerimk, 11 dakika önce yazdı:

Cevabın için teşekkür ederim. Beslenmek konusunda sorunlarım var iştahım yok nerdeyse hiç acıkmıyorum. Tekrar ve setler konusunda ... ın programını takip ediyorum(biraz azaltılmış hali). Hayatım spor dışında hep hareketsizdi kilom az diye kardiyo hiç yapmadım. Bu sorunlardan sonra başlamak istedim ama kardiyo sırasında da o fenalık kötüleşme hissi geldi. Omega-3 olarak günlük takviye alıyorum sadece.

Hocam beslenmeni tamamen gözden geçirip her şeyi kusursuza yakın bi plan ile bi süre denemen faydalı olabilir. Belki de problem beslenmededir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerimk    0
Tony Montana, Şimdi yazdı:

Hocam beslenmeni tamamen gözden geçirip her şeyi kusursuza yakın bi plan ile bi süre denemen faydalı olabilir. Belki de problem beslenmededir 

İştah konusunu çözemiyorum. İştahım hep sorundu benim için ilk başladığım da 48 kiloydum 2 yılda zar zor 60 olabilmiştim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    209
kerimk, 6 dakika önce yazdı:

İştah konusunu çözemiyorum. İştahım hep sorundu benim için ilk başladığım da 48 kiloydum 2 yılda zar zor 60 olabilmiştim.

Hocam yapacak bir şey yok, yemezsen gelişemezsin. Bi yolunu bulup yemen gerek, ben de senin gibiydim 55kg başladım. İnan bana yedikçe, zorladıkça vücut açılıyor daha fazla istiyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    74
kerimk, 38 dakika önce yazdı:

Bölcen abi 4 öğün en az. 

Kardiyo zone 2 nin zorlama ihtimali yok. Bunu zayıfllamak için yapmıcan kardiyovaskuler olarak iyileşmek için yapıcaksın. Zone2 ye hızlı tempo yürüyerek bile ulaşırsın.

Omega3 takviyelerine çok güvenme sağlam olan çok az marka var ve çok pahalı. Çöp omega 3 ler kardiyovaskuler sağlığinı bozabilir. Haftada en az 2 gün 35-50 gr protein alabileceğin bir balik öğünü olmalı

Çok ciddi kardiyovasküler sorunlar(aritmi, çarpıntı) yaşayan biri olarak söylüyorum. Bu konularda iyileşilebiliyor ama ciddi disiplin lazım

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerimk    0
Unrest, Şimdi yazdı:

Bölcen abi 4 öğün en az. 

Kardiyo zone 2 nin zorlama ihtimali yok. Bunu zayiflamak icin.yapmican kardiyovaskuler olarak iyilesmek icin yapicaksin. Zone2 ye hizli tempo.yuruyerek bile ulasirsin. 

Omega3 takviyelerine çok güvenme sağlam olan çok az marka var ve çok pahalı. Çöp omega 3 ler kardiyovaskuler sağlığinı bozabilir. Haftada en az 2 gün 35-50 gr protein alabileceğin bir balik öğünü olmalı

anladım ama şunu anlayamıyorum 2 yıl boyunca sorunsuz yaparken bir anda böyle bir şey yaşamaya başladım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    74
kerimk, Şimdi yazdı:

anladım ama şunu anlayamıyorum 2 yıl boyunca sorunsuz yaparken bir anda böyle bir şey yaşamaya başladım.

Yaş geçiyor. Bende covid zamanı bir anda ambulans çağırdım eve kalp krizi geçiriyorum diye 😅. Ufak belirtileri görmüyosun büyük birşey olunca aklın başına geliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    9

iştah konusunu çözmen gerekmiyor zaten. diğer tüm parçalar gibi buda bu işin parçası keyifsiz görevlerden birisi. buraya gelip bir soru sordum post açtım. şu yukarıda da ismi geçen aynı vicdansızlar 3400 kaloriyi az buldular şu an 3800 yemeye çalışıyorum 4 gündür.

benim blenderdan geçiirip içmediğim bir tek tavuk kaldı gerekirse onuda yapacağım. böl parçala öğünleri 6 8 10 öğün yap. çiğneyemiyorsan yiyemiyorsan su kat robottan çek tepeye dik iç. başka çözümü yok. benim için keyifli tek yanı antrenman bu işin. bir süre sonra vücut yolunu bulacaktır yeterki sağlığında başka bir sorunun olmasın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerimk    0
metinav, 15 saat önce yazdı:

Kan şekeri problemin olabilir...Az tekrar yap, set sayılarını düşür...İnsülini dengeleyecek şekilde beslen.Direnç varsa berberin gibi dengeleyiciler kullanabilirsin aşmak için...Kreatin bazen mide bulantısı yapabilir, düşük kan şekeri durumundan dolayı baygınlık hali oluşturabilir birleşerek...

kan şekeri problemi benim de aklıma geldi böyle bir durum yaşanıyorsa antrenman esnasında nasıl çözebilirim. Veya kan şekeri sorunu yaşadığımı nasıl anlayabilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
darwin    0

muhtemelen kan şekeri dusuklugundendir biraz karbonhidrati arttir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    209
kerimk, 2 saat önce yazdı:

kan şekeri problemi benim de aklıma geldi böyle bir durum yaşanıyorsa antrenman esnasında nasıl çözebilirim. Veya kan şekeri sorunu yaşadığımı nasıl anlayabilirim.

İdmandan önce ve idman esnasında vitargo, malto dextrin veya dextrose yudumla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerimk    0
Tony Montana, 3 saat önce yazdı:

İdmandan önce ve idman esnasında vitargo, malto dextrin veya dextrose yudumla 

intra workout kullansam nasıl olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    209
kerimk, 13 dakika önce yazdı:

intra workout kullansam nasıl olur

İçeriğinde hızlı sindirilen Karb varsa olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Aragontak
      Merhaba,
      ilk kürüm 12 haftalık ilk 6 hafta 1/1 test bolde haftada 2 enjeksiyon son 6 hafta 1/1 3 enjeksiyon son 4 sabah öğle akşam ox ve winstrol  son 3 haftaya girdim ama mide bulantısı halsizlik güçten düşme ve aşırı bi iştah kaybı yaşıyorum antrenman verimim bile aşırı düştü bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi? 
    • Yazan: mtnsk25
      Merhabalar,
      2 ay süreyle:
      testo prop 300mg masteron 300mg 500 enanthat 500 boldenona Geçtim ve 15 gündür bu şekilde devam ediyorum. Son zamanlarda uyuşukluk yataktan kalkamama halsizlik çalıştığım günlerde de spora giderdim şimdi işe gitmesem de spora gidecek halim olmuyor pre workout da artık eskisi gibi etki göstermiyor 2-3 ölçek sonrası da mide bulantısı yapıyor zaten.
      Bu halsizliği yaşayan ya da bir çözüm önerisi olan abilerimin cevaplarını bekliyorum. Bir de enjeksiyonu kendim yapıyorum bazen sanki tam kas içine vurmuşum gibi bazen de kastan dışarı vuruyor gibi hissediyorum. Omuz enjeksiyonu kendim yapıyorum 1ml sağ 1 ml sol. İlacın yanlış enjeksiyon sonucu çalışmama ya da vücudun kullanamama durumu var mıdır?
    • Yazan: Sinan06
      Merhaba hayırlı akşamlar herkese,
      Definasfon küründe 3. Ay a girmek üzereyim:
      Testo prioponat Tren acetat Masteron Oxsandrolon tablet Wistrol tablet Igf1 lr 3 (1 aydır) Fragment (1 aydır) kullanıyorum Yaklaşık 15 gündür ağırlık antrenmanı yaparken çok yoğun halsizlik yaşıyorum, bitse de kurtulsam düşüncesine giriyorum ilk hareketten , ayrıca kür içi libido isteğimde gitti, sizce bunun nedeni nedir, ne yapmam gerekiyor bu sorunu aşabilmem için şimdiden teşekürler yardımcı olan herkese
    • Yazan: BBurak
      Merhaba sevgili forum üyeleri. Herkese hayırlı geceler dilerim.
      Yaklaşık 2 aydır diyet sürecindeyim ve 4 haftadır sarms kullanmaktayım. Her şey güzel gidiyordu fakat  geçen hafta başında aldığım karbonhidratı 100-150 gram civarından 50 grama çektiğimde hafta boyunca yorgunluk ve hastalık benzeri bir havaya girdim. Kendimi mental olarak zorlaya zorlaya haftanın kardiyo ve ağırlık idmanı hedefini tamamladım. Cuma akşamı yattığımda overtraning hissiyatı geldi ve pazar öğlenine kadar sadece öğünlerim için yataktan çıkabildim kemiklerim bile ağrıyordu. Diyetin bitmesine 15 gün kadar kaldığından sert bir şekilde devam ediyordum fakat sanırım duvara tosladım.
      Güncel boy : 178 Kg : 75.55  Bel: 82/83  Kol: 38 Bugün 1.5 saat düşük nabızlı kardiyo yaptıktan sonra 1500 kalorilik cheat meal yaptım. 
      Haftaya başlarken makro dağılımımı düzenlemeli miyim? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Emir32
      Merhaba arkadaşlar, kürün son 5 haftası anlık olarak:
      testosteron rimobolone Kullanıyorum son iki haftadır uykulu halsiz enerjisizim antremanlarda bu yüzden sorun yaşıyorum.
      Uyku düzenim:
      02:00 08:30 Her gün bu düzendeyim beslenmem normal. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
      @rastlantisal @SPECTRE @GHOST @Diver @otopsicikedi

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.