Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kerimk

Antrenman sonlarına doğru bayılma hissi ve fenalaşma durumları olmaya başladı sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

kerimk    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Yaklaşık iki yıl boyunca düzenli olarak spor yaptım ve ilk 2 yıl boyunca hiçbir sorun yaşamıyordum. Ancak son 5 ayda, özellikle antrenmanların sonlarına doğru bayılma hissi ve fenalaşma yaşamaya başladım. Bu durum zamanla daha sık hale geldi ve her yoğun antrenmandan sonra kendimi kötü hissetmeye başladım. Sonunda sporu bırakmak zorunda kaldım.

Bu süreçte iki farklı kardiyoloji uzmanına gittim; kalbimde herhangi bir sorun olmadığı, ancak nabzımın normale göre biraz yüksek olduğu söylendi. Dahiliyede yaptırdığım kan testlerinde tüm değerlerim normal çıktı ve tiroid fonksiyonlarımda da herhangi bir problem bulunmadı. Şu an spora yavaş yavaş geri dönmeye çalışıyorum, ancak en ufak bir zorlanmada ya da tükenişe gittiğimde tekrar bayılma hissi yaşıyorum ve antrenmanı yarıda kesmek zorunda kalıyorum. @rastlantisal @metinav @heisenbergg @SPECTRE @ardas

Bu süre boyunca spor yaparken:

• Creatine
  • Gainer
  • D3K2
  • Omega-3
  • ZMA

Ne yapmalıyım, tüm bunların sebebi ne olabilir?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

5am5unlu    73

Sigara kullanımın var mı genelde düşük karb beslenirken bana da oluyodu veyahut hareketi yaparken solunumunu kontrol ediyor musun aslında baktığın zaman tükenişe doğru bayılma hissiyatı çok normal 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerimk    0
5am5unlu, 2 dakika önce yazdı:

Sigara kullanımın var mı genelde düşük karb beslenirken bana da oluyodu veyahut hareketi yaparken solunumunu kontrol ediyor musun aslında baktığın zaman tükenişe doğru bayılma hissiyatı çok normal 

Sigara kullanmıyorum. Bir harekette tükenişe gittiğim zaman diğer hareketlere devam edemiyorum ama geçmiyor uzun bir süre o fenalık hissi kalıyor eve zor gidiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199

Eğer klinik olarak problem yoksa inceleyeceğin başlıklar şunlar fazlası vardır eksiği yoktur.

Diyetinde sodyum/potasyum dengesi. En az 1/1 olmalı en fazla 1/2.

• Tam beslenebiliyor musun ?
  • Tekrarların ve setlerin çok mu fazla? Bazıları tükenisinde disinda , çok daha zorlayarak yapıyor. 
  • Hareketsiz bir hayatın mı var ?
  • Kardiyo en azından zone 2 kardiyo var mı ? 
  • Omega 3 açısından da zengin bir diyetin var mı ?

En azından haftada 2 gün balık. Takviyelerin çoğu iyi değil.benim incelememe göre. 

Tansiyon kontrolüde yapmanı tavsiye ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerimk    0

Cevabın için teşekkür ederim. Beslenmek konusunda sorunlarım var iştahım yok nerdeyse hiç acıkmıyorum. Tekrar ve setler konusunda ... ın programını takip ediyorum(biraz azaltılmış hali). Hayatım spor dışında hep hareketsizdi kilom az diye kardiyo hiç yapmadım. Bu sorunlardan sonra başlamak istedim ama kardiyo sırasında da o fenalık kötüleşme hissi geldi. Omega-3 olarak günlük takviye alıyorum sadece.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerimk    0
Tony Montana, Şimdi yazdı:

Hocam beslenmeni tamamen gözden geçirip her şeyi kusursuza yakın bi plan ile bi süre denemen faydalı olabilir. Belki de problem beslenmededir 

İştah konusunu çözemiyorum. İştahım hep sorundu benim için ilk başladığım da 48 kiloydum 2 yılda zar zor 60 olabilmiştim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
kerimk, 38 dakika önce yazdı:

İştah konusunu çözemiyorum. İştahım hep sorundu benim için ilk başladığım da 48 kiloydum 2 yılda zar zor 60 olabilmiştim.

Bölcen abi 4 öğün en az. 

Kardiyo zone 2 nin zorlama ihtimali yok. Bunu zayıfllamak için yapmıcan kardiyovaskuler olarak iyileşmek için yapıcaksın. Zone2 ye hızlı tempo yürüyerek bile ulaşırsın.

Omega3 takviyelerine çok güvenme sağlam olan çok az marka var ve çok pahalı. Çöp omega 3 ler kardiyovaskuler sağlığinı bozabilir. Haftada en az 2 gün 35-50 gr protein alabileceğin bir balik öğünü olmalı

Çok ciddi kardiyovasküler sorunlar(aritmi, çarpıntı) yaşayan biri olarak söylüyorum. Bu konularda iyileşilebiliyor ama ciddi disiplin lazım

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerimk    0
Unrest, Şimdi yazdı:

Bölcen abi 4 öğün en az. 

Kardiyo zone 2 nin zorlama ihtimali yok. Bunu zayiflamak icin.yapmican kardiyovaskuler olarak iyilesmek icin yapicaksin. Zone2 ye hizli tempo.yuruyerek bile ulasirsin. 

Omega3 takviyelerine çok güvenme sağlam olan çok az marka var ve çok pahalı. Çöp omega 3 ler kardiyovaskuler sağlığinı bozabilir. Haftada en az 2 gün 35-50 gr protein alabileceğin bir balik öğünü olmalı

anladım ama şunu anlayamıyorum 2 yıl boyunca sorunsuz yaparken bir anda böyle bir şey yaşamaya başladım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
kerimk, Şimdi yazdı:

anladım ama şunu anlayamıyorum 2 yıl boyunca sorunsuz yaparken bir anda böyle bir şey yaşamaya başladım.

Yaş geçiyor. Bende covid zamanı bir anda ambulans çağırdım eve kalp krizi geçiriyorum diye 😅. Ufak belirtileri görmüyosun büyük birşey olunca aklın başına geliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    63

iştah konusunu çözmen gerekmiyor zaten. diğer tüm parçalar gibi buda bu işin parçası keyifsiz görevlerden birisi. buraya gelip bir soru sordum post açtım. şu yukarıda da ismi geçen aynı vicdansızlar 3400 kaloriyi az buldular şu an 3800 yemeye çalışıyorum 4 gündür.

benim blenderdan geçiirip içmediğim bir tek tavuk kaldı gerekirse onuda yapacağım. böl parçala öğünleri 6 8 10 öğün yap. çiğneyemiyorsan yiyemiyorsan su kat robottan çek tepeye dik iç. başka çözümü yok. benim için keyifli tek yanı antrenman bu işin. bir süre sonra vücut yolunu bulacaktır yeterki sağlığında başka bir sorunun olmasın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerimk    0
metinav, 15 saat önce yazdı:

Kan şekeri problemin olabilir...Az tekrar yap, set sayılarını düşür...İnsülini dengeleyecek şekilde beslen.Direnç varsa berberin gibi dengeleyiciler kullanabilirsin aşmak için...Kreatin bazen mide bulantısı yapabilir, düşük kan şekeri durumundan dolayı baygınlık hali oluşturabilir birleşerek...

kan şekeri problemi benim de aklıma geldi böyle bir durum yaşanıyorsa antrenman esnasında nasıl çözebilirim. Veya kan şekeri sorunu yaşadığımı nasıl anlayabilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
darwin    0

muhtemelen kan şekeri dusuklugundendir biraz karbonhidrati arttir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kerimk    0
Tony Montana, 3 saat önce yazdı:

İdmandan önce ve idman esnasında vitargo, malto dextrin veya dextrose yudumla 

intra workout kullansam nasıl olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: batuhanyyigit
      Tren küründeyim gün içerisinde inanılmaz derecede halsizlik ve uyku hali var ayrıca psikolojik bitik durumdayım neden kaynaklanıyor olabilir?
    • Yazan: MainEK
      Merhaba dostlar,
      Her sabah kardiyo yaparım bir gün kardiyodan eve geldim sol quadricepste başlayan bir uyuşma ve karıncalanmam vardı bu geçti. Şuan üst vücutta başladı hareketleri yaparken hissetmiyorum adele pump oluyor ama his yok yani kası çalıştırdığımı hiç hissedemiyorum kas uyuşuk hissediyorum kuvvet kaybı yaşamıyorum ama örneğin omuz press yaparken his yok hareket ettirmemde sıkıntı yok mesela kol adalemi sıkıyorum ama hissiyat çok az kası hissedemiyorum böyle bir problem yaşayan oldu mu ? başıma böyle bir şey gelmemişti çok illet bir durum.
      Haftaya nörolojiye gideceğim bir kaç hafta önce verdiğim kan testimi ekliyorum. Enjeksiyonla alakalı bir problem olmadığına %100 eminim zaten kürden önce başladı sayılır.
      TEST SONUÇLARIM:

• Yazan: mutlu
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Vücut geliştirmeden ziyade halsizliğim için kullandım ve işe yaradı ama uzun vadede öfkeli biri oldum sakin ılımlı birinden istemediğim birine dönüştüm bunun yanı sıra zekada da bozulmalar başladı.
      KÜR İÇEİRĞİM:
      Testosteron Boldenon Trenbolone Şuanda 1 aydır kullanmıyorum ve eski halime geri dondum ama halsizliğimde geri geldi dün tahlil yaptırdım bilgili arkadaşlar yorumlayabilir mi? Nerde yanlış yapıyorum?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kilo 76 Boy 1.75 Yağ %15 KAN TESTİ SONUCUM:

• Yazan: Sarac16
      Arkadaşlar merhaba,
      Trenbolone acetate ilk enjeksiyonundan yaklaşık 20-30 saat gittiğim idmanda absürt bi güç düşüşü gözlemledim, pump kaybı yok fakat böyle Ağırbaşw ve hafiften ateş gibi bir his alıyordum. Bazı tanıdıklar ilk enj de normal birinci haftadan sonra alışırsın düşüşten yükselişe geçer dediler.
      Sizce sebebi ne olabilir? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum.
    • Yazan: HASAN61
      Herkese iyi günler dilerim,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Deca 500mg 7. haftaya girmek üzereyim ilk enjeksiyondan  bu yana ama son 3 haftadır sürekli bir halsizlik, yorgunluk ve uykuyu alamama durumu var üstümde ayın 27 sinde randevum var hastaneye kan testi vereceğim bilgili abilerim hocalarım bir akıl verebilir mi bana bu konu hakkında çünkü antrenmandan bile zevk almamaya başladım bu ara enerjim ve gücüm olmuyor nerdeyse salona girip uyuyasım geliyor nedeni nedir acaba? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.