Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

brkbsk

Kür içi jinekomasti durumu söz konusu ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

brkbsk    9

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Bilgilendirme: Şuanda 2 göğüs ucumda tip 1 küçük beze jinokomasti durumum var

Merak ettiklerim ?

1. Bulk kürlerinde genel bilgi olarak e2 kontrollü bir şekilde serbest bırakılır, meme ucu dokum olduğu için bloklayıcıları nasıl planlamalıyım ?
  2. Jinokomasti durumu olan birisi için , e2 seviyeleri bulk döneminde ortalama hangi referans aralığında dolaşmalı ?
  3. Östrojeni baskılayarak yinede güzel bir bulk dönemi geçirebilirmiyim, kütle ekliyebilirmiyim ?

Not: 1 ay önceki kan testimde 170 civari e2 çıkmıştı ve haftada 2 arimidex 2 tamoksifen kullanıyordum buna rağmen bu seviyelerde çıktı, böyle olmasının sebebini kullandığım ilacın hammaddesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum testonun yanında kür süresince boldenon masteron  primobolan kullanmıştım bunlardada testesteron hammaddesi olduğunu düşünüyorum yüksek testodan sebep aromataz gerçekleşti, bunlar sadece benim mantık yürütmem. Bu Konu Hakkındaki fikirlerinizi de merak ediyorum

CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM 😊

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.894

Tamamen kişisel bir durum bir koçun sıkı takip edip yönlendirmesi lazım.

Östrojen çok düşerse büyümeni yavaşlatacaktır. Yağ oranın kaç? Form atar mısın?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    620
gönderildi (düzenlendi)

1- tamoksifen 2 günde 1 10mg alabilirsin ben bazen baskılamak istemezsem öyle devam ediyorum. (bu demek değil ki sal 100 ün üstüne çıksın belli seviyeye gelince baskılarsın.
2-bence 60-70 i geçme.
3-evet ama gidipte dibe düşürme.
en son yazdığın mesajla ilgilide dediğin gibi olabilir bunlar varken o seviyelere çıkması normal değil markası neydi ?

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
brkbsk    9
Diver, 3 saat önce yazdı:

Tamamen kişisel bir durum bir koçun sıkı takip edip yönlendirmesi lazım. Östrojen çok düşerse büyümeni yavaşlatacaktır. Yağ oranın kaç? Form atar mısın?

Yağ oranımı ölçtürmedim hiç kg 80 - boy 1.80

Diyet yapıp 45 dakika sabah bisiklet günlük 10 k yürüyüş yapıp karnımı hiç açamadım hocam e2 den ötürü

IMG_5966.jpeg IMG_5863.jpeg

ardas, 3 saat önce yazdı:

1- tamoksifen 2 günde 1 10mg alabilirsin ben bazen baskılamak istemezsem öyle devam ediyorum. (bu demek değil ki sal 100 ün üstüne çıksın belli seviyeye gelince baskılarsın.
2-bence 60-70 i geçme.
3-evet ama gidipte dibe düşürme.
en son yazdığın mesajla ilgilide dediğin gibi olabilir bunlar varken o seviyelere çıkması normal değil markası neydi ?

Teşekkür ederim, ürün Pharmonispharma 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.894
brkbsk, 3 saat önce yazdı:

Yağ oranımı ölçtürmedim hiç kg 80 - boy 1.80

Diyet yapıp 45 dakika sabah bisiklet günlük 10 k yürüyüş yapıp karnımı hiç açamadım hocam e2 den ötürü

Kullandığın dozları söyler misin? 125 testo bile yeter şu vücudu define etmeye başka bir şeye ihtiyacın yok :)

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    620
gönderildi (düzenlendi)

tavsiyem yağ oranın yüksek değil güvenilir birinden boldenon masteron al vücudunu biraz da olsa dinlendirmek istersen 250 testo 200 boldenon 200 de masteron al yanına bide 40mg anavar ekle ama anavarın güvenilir olması önemli kan değerlerini daha fazla oynatır bu sefer 1 ay yeter zaten mini cut gibi olmuş olur kaldığın yerden devam edersin bulkına.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
brkbsk    9
Diver, 2 saat önce yazdı:

Kullandığın dozları söyler misin? 125 testo bile yeter şu vücudu define etmeye başka bir şeye ihtiyacın yok :)

Kür sürecim 

Başlangıç

7.08.24

Multitesto 750 mg - Boldenon 500 - Primabolan300

28.10.24

Testo prop 500 mg - cypionat 200 

17.11 tarihinde kürü saldım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.894

Neden hem prop hemde cypionate kullandın? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
brkbsk    9
ardas, 4 dakika önce yazdı:

tavsiyem yağ oranın yüksek değil güvenilir birinden boldenon masteron al vücudunu biraz da olsa dinlendirmek istersen 250 testo 200 boldenon 200 de masteron al yanına bide 40mg anavar ekle ama anavarın güvenilir olması önemli kan değerlerini daha fazla oynatır bu sefer 1 ay yeter zaten mini cut gibi olmuş olur kaldığın yerden devam edersin bulkına.

Teşekkür ederim mental olarak sert bir bulka hazır değilim şuan mini cut gibi başlangıç ile güzel bulk başlangıcı yapabilirim

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    620
Diver, Şimdi yazdı:

multitesto yazıyor mix filan sanırım o.O

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
brkbsk    9
Diver, 2 saat önce yazdı:

Kendim kür planını yapmadım, hocamın mantığıda cypionat ile dalgalanmayı engelleyip prop ile kurutmakmı istedi emin değilim hocam 😂 şuanda kendi kür planlamamı yapıp yeniden küre başlamayı düşünüyorum

ardas, 2 saat önce yazdı:

multitesto yazıyor mix filan sanırım o.O

İlk defa kullandım ve ilk defa gördüm mix ester olarak. Şuanda daha donanımlı kür yapmayı düşünüyorum biraz yaprak misali savrulduk 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    620
brkbsk, Şimdi yazdı:

İlk defa kullandım ve ilk defa gördüm mix ester olarak. Şuanda daha donanımlı kür yapmayı düşünüyorum biraz yaprak misali savrulduk 

tavsiyem kürden önce bence danış kullanacağın ürünleri ve markayı satıcılara bişi sorma o adam sana satmak için elinden geleni yapar kötü demez hiçbir ürüne.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.894
brkbsk, 3 dakika önce yazdı:

Kendim kür planını yapmadım, hocamın mantığıda cypionat ile dalgalanmayı engelleyip prop ile kurutmakmı istedi emin değilim hocam 😂 şuanda kendi kür planlamamı yapıp yeniden küre başlamayı düşünüyorum

Güzel kafa 😂 senle çalışmak isterdim güzel fizik çıkartırdık 😁 Yukarda yazdığım gibi 125 mg testo enanthate ve düşük karb ile güzel define olursun...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
brkbsk    9
ardas, 1 dakika önce yazdı:

tavsiyem kürden önce bence danış kullanacağın ürünleri ve markayı satıcılara bişi sorma o adam sana satmak için elinden geleni yapar kötü demez hiçbir ürüne.

Evet sürece başlarken çok istikrarlıydım diyet kardiyo antreman bu ilaç konuları kötü ilerleyince hafif depresyona girdim sanırım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    620
gönderildi (düzenlendi)
Diver, 3 dakika önce yazdı:

Güzel kafa 😂 senle çalışmak isterdim güzel fizik çıkartırdık 😁 Yukarda yazdığım gibi 125 mg testo enanthate ve düşük karb ile güzel define olursun...

sık enjeksiyon yapmak yerine cypionat ile dalgalanmayı engellemek istemesi isabet olmuş :D cidden hocam siz soksanız küre güzel verim almıştı.
@brkbsk instagramda 10 kişiden 9 unun sattığı markalardan uzak dur direk tavsiyem önceden 2-3 kişi satıyorsa bi markayı tr de biri üretmeye başlıyor kime baksam o markayı satmaya başlamış oluyor ondan kötüsünün gelme ihtimali yüksek oluyor.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
brkbsk    9
Diver, 1 dakika önce yazdı:

Hocam açıkcası yaşım genç , ve genetiğime oldukça güveniyorum , bu kür işinede açıkcası pek altyapımı oturtmadan başladım bu sporda çok geçmişim yok biraz bilgi deneyim ve zaman ile çok güzel formlar tutucağıma inanıyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.894
ardas, 2 dakika önce yazdı:

sık enjeksiyon yapmak yerine cypionat ile dalgalanmayı engellemek istemesi isabet olmuş :D cidden hocam siz soksanız küre güzel verim almıştı.
@brkbsk instagramda 10 kişiden 9 unun sattığı markalardan uzak dur direk tavsiyem önceden 2-3 kişi satıyorsa bi markayı tr de biri üretmeye başlıyor kime baksam o markayı satmaya başlamış.

😂😂😂 Teşekkür ederim dostum. Burdan elimizden geldiğince destek oluruz . Bundan sonra buraya danışarak hareket ederse tabi 😁

@brkbsk bencede güzel genetiğin var. Bu iş sabır işi ve güveneceğin kişiyi ince ele sık doku👌🏻 moralini yüksek tut beslenmeyi ve antrenmanı salma sakın forumda bolca vakit geçir. Kitapta yazmayan bilgiler bölümünü iyice oku anla 👍🏻

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    620
brkbsk, 2 dakika önce yazdı:

Hocam açıkcası yaşım genç , ve genetiğime oldukça güveniyorum , bu kür işinede açıkcası pek altyapımı oturtmadan başladım bu sporda çok geçmişim yok biraz bilgi deneyim ve zaman ile çok güzel formlar tutucağıma inanıyorum

tavsiyem piyasaya hakim değilsen ve kaliteli markalara erişimin yoksa burak hocadan al ilaçları illa yakın zamanda küre gircem diyorsan bu süreçte zaten öğrenirsin çoğu markayı vs. sonra başka markaya filan geçmek istersen geçersin öbür türlü doğru markayı bulana kadar boşa para harcamış olucaksın.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
brkbsk    9
ardas, 4 dakika önce yazdı:

@brkbsk instagramda 10 kişiden 9 unun sattığı markalardan uzak dur direk tavsiyem önceden 2-3 kişi satıyorsa bi markayı tr de biri üretmeye başlıyor kime baksam o markayı satmaya başlamış oluyor ondan kötüsünün gelme ihtimali yüksek oluyor.

gerçekci konuşmak gerekirse kür işine girdim ve bu iş labirent gibi olduğu için kayboldum. Antreman , beslenme , kardiyo bunlarda tamamım ama ilaç olarak gerçekten navigasyona ihtiyacım var çünkü sağlam bir yol izleseydim şuanda 3 katım daha iyi formum olurdu yardım edin bana 😂😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    620
brkbsk, Şimdi yazdı:

gerçekci konuşmak gerekirse kür işine girdim ve bu iş labirent gibi olduğu için kayboldum. Antreman , beslenme , kardiyo bunlarda tamamım ama ilaç olarak gerçekten navigasyona ihtiyacım var çünkü sağlam bir yol izleseydim şuanda 3 katım daha iyi formum olurdu yardım edin bana 😂😂

sol altta wp logosu var ordan burak hocayla konuşabilirsin satıcı ismi filan vermek yasak olmasa yardımcı olurdum :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
brkbsk    9
ardas, 2 saat önce yazdı:

sol altta wp logosu var ordan burak hocayla konuşabilirsin satıcı ismi filan vermek yasak olmasa yardımcı olurdum :D 

Burak hoca doğruyu göstermeye çalıştı biraz haklı olarak , doğru düzgün planlama yapmadığımdan ama devam etmeyi düşünüyorum zaten şuanda güvenilirim kaynağım o var çevrem pek yok. Artık forumdan abilerim kardeşlerim ile fikir danışıp ona göre ilerlemeyi düşünüyorum yanıtlarınız için teşekkür ederim 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    20

Ben 10 hafta testo bolde dıanabol 10 hafta testo bolde anadrol kürü yapmıstım e2 sorunu yasamadım ama 3 hafta sustonun kullandım e2 aşırı yukseldi hassasiyet olustu tamoxifen içtim 5 gun işe yaramadı pek 3 gün aralıkla 2 arimidex içtim teste gittim 15 e düştü direk  tamoxifen içmeden keske arimidex alsaydım  jinokomasti olmusum bile oyyuzden yuksek ostrojensen benim gibi arimidex iç duruma göre

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
brkbsk    9
Ferdikra, 2 saat önce yazdı:

Ben 10 hafta testo bolde dıanabol 10 hafta testo bolde anadrol kürü yapmıstım e2 sorunu yasamadım ama 3 hafta sustonun kullandım e2 aşırı yukseldi hassasiyet olustu tamoxifen içtim 5 gun işe yaramadı pek 3 gün aralıkla 2 arimidex içtim teste gittim 15 e düştü direk  tamoxifen içmeden keske arimidex alsaydım  jinokomasti olmusum bile oyyuzden yuksek ostrojensen benim gibi arimidex iç duruma göre

Gün içinde meme ucu full serbestmi duruyor yoksa bazen kaybolup içinemi giriyor , bende gün içi sert oluyor bazen salıyor kendini daha ilerlemeden kontrol altına almam lazım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    20

Genelde sivri biraz da yag oldugu icin asırı sinir bozucu geliyor bana oyuzden kürü bıraktım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
brkbsk    9
Ferdikra, 21 dakika önce yazdı:

Genelde sivri biraz da yag oldugu icin asırı sinir bozucu geliyor bana oyuzden kürü bıraktım 

Kürden sonra iyice saldımı kendini yoksa aynımı hâlâ

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Mertkarpuz4627
      Merhaba arkadaşlar ve değerli hocalarım,
      Sağ göğsümün ucunda yağ mı desem jinekomasti mi bilmiyorum ama arada sırada göğsümün ucu düzleşiyor ama batma durumu yok. Şu son sıralarda sol göğüs ucumdada batmalar oluyor. Tamoxifen ve armidex kullandım ama hala devam ediyor. 
      Ne yapmalıyım?

• Yazan: Lifter31
      Merhabalar arkadaşlar iyi forumlar,
      KÜR DETAYIM:
      Testosteron Enanthate 250 mg x 2 Haftalık enjeksiyonum var. Estradiol 95 olmuş.
      Arimidex dozunu nasıl ayarlamalıyım?
      SORUNLAR:
      Önceki kürümde estadriali sıfırlayıp problem yaşamıştım. Libido sorunları baş göstermeye başladı. Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Cukurrrr
      Arkadaşlar Merhaba,
      KÜR DETAYLARIM:
      Testosteron 600 mg Boldenon 600 mg Küründeyim bugün tahlil verdim ancak bolde kullanıcılarında b12 yüksek çıkarken benimki nerdeyse sınırda çıktı ürünün sahte olup olmadığını başka nasıl anlayabilirim testestoron da sorun yok o çalışıyor ancak boldenone da durumlar böyle yardımcı olursanız sevinirim.

• Yazan: BRABUS
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bulk kürü için bu ilaçlar ve dozajlar sizce nasıl?
      KÜR PLANLAMASI:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg Npp 150mg GHRP-6 5mg CJC-1295 5mg 5iu Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mtnsk25
      Arkadaşlar merhaba,
      KÜR DETAYLARIM:
      500 testo e 500 boldenon 4iu growth Küründeyim ve son 2 haftadır göğüs ucum iyice şişti ve sıktıkça batıyor ve akıyor. Haftada 1 düzenli yarım tablet dostinex ve arimidex alıyorum. Kan testi vermiştim e2 sonucum değerlerin tam ortasındaydı yüksek bile çıkmadı. Ne yapmam lazım ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.