-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Ghrp-6 ve cjc 1295 kullanımı nasıl olamalı?
Oluşturan:
noktaw1, in Peptid kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mtnsk25
Merhabalar Danimarkadan Youthboostlab adlı aşağıda fotoğrafını attığım arkadaşı aldım.
Bilen birisi var mı bu tarz eczane ürünü olmayan ilaçlar çalışıyor mu?
-
Yazan: pt.e.l.j.i.n
Hocalarım öncelikle selam,
Sizlerden birkaç fikir alışverişi yapmak için form açıyorum yaklaşık 10 hafta boyunca ''Natural'' bir şekilde 17 kilo verdim daha sonrasında 15 temmuz İtibari ile ilk kürüme girdim 4. Haftamdayım. Kendim kısaca anlatayım
Yaş:23 Boy:180 Kilo:93(güncel) Yağ oranı:19 Kür geçmişin:- Sağlık durumları:Yok Psikolojik durum: Yok (Kan Testleri haftaya ama küre başlamadan testlerde herhangi anormal bir durum yoktu değerler normal) Diğer detaylar:
Güncel Kalori 2000-2200 arasında Haftalık 6 Gün Antrenman (PPL) Haftada 7 Gün 60 DK Kardio (Dikey Bisiklet veya Trendmil) Kullandığım İlaçlar:
300mg Testo Prop 300mg Masteron (Pazartesi,Çarşamba,Cuma) Koruyucalar, Aromataz İnhibitörleri ve Diüretikler :
Arimidex(3 günde 1mg) Proviorn(Günlük 75mg) Lasix(2 Günde 80mg) Clenbetrol(Piramit sistem) Kullandığım Vitaminler:
E vitamini enjeksiyon günleri 1 ampul 2ml * B complex D3 Omega3 glukozamin Probiotik Magnezyum çinko Multivitamın C vitamini Evet hocalarım öncesi ve sonrası formum bu şekildedir evet daha çok yolumuz var şimdi gidişatta neler tercih edersiniz 5. haftadan sonra küre boldenon ve winstrol eklemeyi düşünüyorum ve birde tiromel gireceğim başka önerileriniz var ise seve seve dinleyebilirim fikirleriniz için şimdiden teşekkür edeiyorum esenlikle kalın
-
Yazan: celil009
Öncelikle forumda gerekli tüm araştırmaları yaptım ama emin olamadım,
16haftaık kür planladım, full testo enant. gidicem, yanına kick start veya hızlı sonuç alabileceğim bir steroid ihtiyacım var, normalde prima düşünüyordum ama işlevsiz kalabilir diyen çok olmuş, bolde geç açılır diyende çok, tren ve deca kullanmak istemiyorum, oxandrolone kullanmıştım ama emin olamadım, siz değerli hocalarımdan hızlı start için bir öneri istiyorum,kendime gelicek olursam normal 1.74 25yaşında genetiği iyi biriyim, değerlerim gayet iyi, övünmek gibi olmasın ama çok ameliyat gecirip bir çok sene aylar boyunca yuruyemedim, o yüzden psikolojik olarak beni yıpratabilecek bir ilaç olduğunu pek sanmıyorum. Tavsiyenizi bekliyorum değerli arkadaşlar ve hocalarım
-
Yazan: NiqhTM4r3
Herkese merhabalar iyi bayramlar,
Elimde cjc1295 ve fragment var cjc1295 günlük kaç mcg almam gerekiyor?
Fragment 125mcg sabah 125mcg akşam alıyorum kombin şeklinde nasıl ayarlamalıyım dozajı ve 2sinide 1 şırıngaya çekip vurmamda sakınca olur mu? ve ekstra olarak merak ettiğim bir konu peptidlere neye göre hangi ölçü veya standarta göre su ekliyoruz cjc1295 ve fragment için izlediğiniz yol nedir 2 ml 1ml 3ml?
-
Yazan: 06pavyon123
Arkadaşlar 2 sene boyunca askeri okulda aktif spor yaptıktan sonra mezun olmamla masa başı bi yere atandım 75 kilodan 85 kiloya geldim boyum 172 bende kilo verme sürecimi hızlandırmak için :
Swiss hgh Fragment 5 Flakon Swiss Cjc1295 2mg 5 Flakon Sorularım:
Bu küre başlamayı düşünüyorum ilk kez clen dışında bişey kullanıcam kullanmam doğru mudur? Daha uygun bi öneriniz var mı? PCT gerektirir mi veya cinsel konularda herhangi bi sorun yaşatır mı? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
-