Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

h4runx

24 haftalık kür günlüğüm (ilaç, beslenme, antrenman)

Önerilen İletiler

h4runx    27

Merhaba hocalarım, iyi günler.

KİŞİSEL DETAYLAR:

• 185 boyunda
  • 84 kiloyum
  • 24 yaşındayım
  • 2. kürüm olacak

KÜR DETAYLARIM:

• 1-24 hafta 500 testo e
  • 1-16 hafta 400 boldenon 
  • 1-10 hafta 200 parabolan 
  • 1-10 hafta 200 npp  
  • 1-8 hafta anavar 40 mg düşünüyorum 

MİNİ BESİN PLANLAMAM:

• Günlük 8 litre su içiyorum
  • 250 gram protein alıyorum

MCT GRUPLARI:

• 2 tablet omega 3
  • 4 tablet milk thistle complex 
  • magnezyum komplex 
  • 10k ui d vitamini 
  • 500mg c vitamini 
  • 2 tablet saw palmetto
  • glukozamin komplex 
  • collagen 
  • dostinex

Kullanıyorum. 1 ay sonra kan tahlili vereceğim. 

Kürde dikkat etmem gereken konular hakkında tavsiyelerinize açığım.:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

aliturapp    19

Günlük 8 litre su fazla değil mi, fazla su alımı bazı mineralleri vücuttan atıyor diye biliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onur41_38    77
aliturapp, Şimdi yazdı:

Günlük 8 litre su fazla değil mi, fazla su alımı bazı mineralleri vücuttan atıyor diye biliyorum.

konuyla alakası yok ama günde 2,5-3 lt su tüketiyorum tuvaletten çıkamıyorum sürekli beyaz bir işeme oluyor. bir şeyler yanlış mı gidiyor? yapmam gerekn bir şey var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    27
aliturapp, 4 saat önce yazdı:

hocam su içmeyi seviyorum, o kadar su içmeme rağmen sık sık tuvalete çıkmıyorum bana yarıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    244

bu arada ben de 8-10 lt civarı tüketiyorum aşırı tuvalet ihtiyacım olmuyor gün içerisinde, bünyemi seviyorum. Bu sayede çoğu kan değerim referansda kalıyor.

Güzel planlama, fakat NPP'nin bu kürde işe yaramayacağını düşünüyorum. Bence dozunu arttırmalısın veya deca eklemelisin. İlaçların markası nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    27
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

bu arada ben de 8-10 lt civarı tüketiyorum aşırı tuvalet ihtiyacım olmuyor gün içerisinde, bünyemi seviyorum. Bu sayede çoğu kan değerim referansda kalıyor.

Güzel planlama, fakat NPP'nin bu kürde işe yaramayacağını düşünüyorum. Bence dozunu arttırmalısın veya deca eklemelisin. İlaçların markası nedir?

npp kaça çıkarmalıyım? 4 hafta npp bitince deca geçmek mantıklı mı? 

testo iran, bolde noxy, parabolan htp, npp, htp 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    244
h4runx, Şimdi yazdı:

npp kaça çıkarmalıyım? 4 hafta npp bitince deca geçmek mantıklı mı? 

testo iran, bolde noxy, parabolan htp, npp, htp 

NPP bitince decaya geçmek bence mantıksız, ilacın açılma süresi uzun. NPP'nin 2.haftasında decaya başlamanı öneririm. Dozlar 300 mg npp 300 deca gidersin 2-4 hafta 5.haftadan itibaren 400-500 kullan derim. Fakat küründe tren türü ilaç var, o yüzden psikolojinin buna uygun olduğundan emin ol. Düzenli kan testi vermeyi ihmal etme.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    27
Fuhrer, 9 dakika önce yazdı:

NPP bitince decaya geçmek bence mantıksız, ilacın açılma süresi uzun. NPP'nin 2.haftasında decaya başlamanı öneririm. Dozlar 300 mg npp 300 deca gidersin 2-4 hafta 5.haftadan itibaren 400-500 kullan derim. Fakat küründe tren türü ilaç var, o yüzden psikolojinin buna uygun olduğundan emin ol. Düzenli kan testi vermeyi ihmal etme.

Kür içi dostinex kullanayım mı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    244
h4runx, 1 dakika önce yazdı:

maalesef kan testlerini görmeden sana tavsiye veremem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    862
h4runx, 2 saat önce yazdı:

deca kullancaksan 10 günde 1 çeyrek alabilirsin ama genede ilk başta test yaptır yüksekse çeyrek iç 10 gün sonra tekrar test ver aynı seviyeye geri çıkmışsa düzenli içersin 10 günde 1 çeyrek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    27
ardas, 3 dakika önce yazdı:

deca kullancaksan 10 günde 1 çeyrek alabilirsin ama genede ilk başta test yaptır yüksekse çeyrek iç 10 gün sonra tekrar test ver aynı seviyeye geri çıkmışsa düzenli içersin 10 günde 1 çeyrek.

şu an npp kullanıyorum 200 mg, deca geçmeyi düşünüyorum. sadece 1 ay sonra kan tahlili verebilirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    862
h4runx, 43 dakika önce yazdı:

şu an npp kullanıyorum 200 mg, deca geçmeyi düşünüyorum. sadece 1 ay sonra kan tahlili verebilirim 

ikiside deca biri kısa biri uzun ester. 1 ay sonra test verirsin o zaman içersin o zaman senin vücudunda ne kadar yükselticeğini filan bilmiyorum çünkü öneride bulunmam doğru olmaz şu kadar günde bir iç derim içersin bu sefer prolaktin filan sıfırlanır.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    20
h4runx, 5 saat önce yazdı:

Sen hangi marka ilaçlari aldin kktcde hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    27
eaheryerdr, 27.11.2024 - 02:19 yazdı:

Sen hangi marka ilaçlari aldin kktcde hocam

htp

@SERKO hocam 200 npp 200 parabolan 500 testo 500 bolde kürü hakkında ne düşünüyorsunuz? 

@Diver @rastlantisalhocam göğüste hassasiyet hissettim 3 gün önce yarım dostinex aldım ama hassasiyet devam ediyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    27

Merhaba, 3 haftadır 500 testo 500 bolde küründeydim, geçen hafta 200 npp ekleyene kadar sıkıntı yoktu. npp kullandıktan 1 hafta sonra temiz beslenmeme rağmen 6 kilo aldım. Sürekli karnım şişkin. Sorum şu, bolde mi açılmaya başladı su tuttu yoksa npp mi? Kendimi rahatsız hissediyorum, yıllardır olmayan göbeğim çıktı. Sorun ikisindeyse kesip masterona geçiş yapacağım. 

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    27

Merhaba, iyi günler 

4 hafta 400 boldenon, 2 hafta npp 2 hafta anavar, 5 hafta 500 testo kullandım. 3. haftaya kadar sıkıntı yoktu fakat npp mi boldenon mu hangisinden bilmiyorum bir anda 1 haftada 87 kilodan 95 kiloya çıktım.

Temiz kalori hesaplayarak beslenmeme rağmen karın, bacak bölgesi aşırı genişledi, aşırı derecede göbeğim çıktı, kendimi pek iyi hissetmiyorum. 24 saat aç kaldığımda bile midemde yoğun bir ağrı hissediyorum, yemek yiyince şişkinlik oluyor.

1 hafta önce anabolikleri kestim only testo devam ediyorum, 0 carb alıyorum yoğun kardiyo yapıyorum ama kiloda değişiklik yok. Açıkçası küre başladığım halden daha kötüyüm, bu aldığım kilo su, ödem mi yoksa vücudun bu kadar kısa sürede yağ alması mümkün mü?

Ne yapabilirim, teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    27
5am5unlu, 2 dakika önce yazdı:

İlaç markalarını ve aldığın kaloriyi yazar mısın

testo iran, bolde noxy, npp htp, anavar andromedicals 

2500 kalori alıyordum 

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    89

Npp’hikmeti gibi gözüküyor bünyene yaramıyor olabilir fakat diğer hocalarımızın yorumunu merak ettim bu kadar kısa sürede yağlanmazsın korkma büyük ihtimalle sudur kan tahlili yaptırsan hakkında daha iyi konuşabiliriz e2 prolaktin yükselmesi gibi bir yan etki hissediyor musun ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    27
5am5unlu, 18 dakika önce yazdı:

Npp’hikmeti gibi gözüküyor bünyene yaramıyor olabilir fakat diğer hocalarımızın yorumunu merak ettim bu kadar kısa sürede yağlanmazsın korkma büyük ihtimalle sudur kan tahlili yaptırsan hakkında daha iyi konuşabiliriz e2 prolaktin yükselmesi gibi bir yan etki hissediyor musun ?

göğüste hassasiyet hissetmiştim, dostinex ve armidex kullandım. kan tahlili kısa zamanda yaptıramam maalesef. hocam pantolonlar olmuyor yüzüm şişti kendimi cidden kötü hissediyorum, yemek bile yiyemiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    15

4 haftada yağlanabilirsin evet. karın şişkinliği ilaçlardan olabilir steroid bazılarında bağırsakları bozuyor ben dahil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    89
yanis, 9 dakika önce yazdı:

4 haftada yağlanabilirsin evet. karın şişkinliği ilaçlardan olabilir steroid bazılarında bağırsakları bozuyor ben dahil

Hocam yanlış okudunuz sanırım 1 haftada 87 den 95 e çıktım diyor bu kadar kısa sürede bu denli yağlanma imkansıza yakın ayrıca @h4runx eczaneden pankreoflat alıp şişkinliği ve bağırsak sağlığını gözlemle mutlaka iyi gelecektir fakat içinde domuz pankreasından elde edilen enzimler var haberin olsun ven yerinde olsam günlük 50 mg provirona başlardım pankreoflat veya magnesie calcinee sindirimi rahatlatırdım süreci gözlemlerdim (pankreoflatla magnezyumu kombinleyebilirsin) pankreoflat kullanmak istemezsem magnezyum tozunu kullan mutlaka

çok da rahatsızsan lasix(diüertik)fakat lasix kullanımı hakkında çok deneyimim yok bişe diyemem biraz araştır

tarihinde 5am5unlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Badid4646
      Merhabalar Dostlar abiler,
      Kür Maceramı sizlere anlatmak istiyorum bilgi tavsiye anlık müdahale almak için yaşım küre girmek için uygun 27 yaşındayım yoğun bir iş hayatım var geç hafta vardiyalı çalışıyorum değişiyor sporda ki 4 Ayımda küre girmeye karar verdim çocukluk arkadaşım yarışmacı her konuda ondan taktik aldığım gibi ilaçları da ondan temin aldım.
      Haftalık olarak 300testestero 300rimobolon 300 masteron kullanıyorum günlük 30ml oxandrolon winstrol atıyorum bugün itibari ile bitti fakat istediğim gibi gitmediği için arkadaşıma danışmadan Salı ve perşembe günlerine 1ml Testo ekledim kızdı “reseptörleri kapatırsın” gibi cümle kullandı. Kötü bir beslenme her gün alkol alan biri olarak 88kilo başladığım sporda ve kürde 75kiloyum şuan vücud hatlarım belirginleşmeye başladı baklavalar çıktı meydana aslında süreç iyi ama yavaş ilerliyor spor salonunda artık 7 Hafta olmuş daha tam bir şeyler yok gibi cümleler duymaya başladım biraz psikolojim bozuldu
      Extra olarak clenbeterol kullandım bir süre iki kere hastanelik oldum çarpıntıdan gerçekten az birşey değil saatlerce ve gece uyutmadığı için bıraktım geri verdim ilacı 
      Kullandığım takviyeler koruyucular:
      Omega3 D3 Çinko Magnesyum Liv52 Başka bir arkadaştan Ecopirin aldım kullan diye arkadaşım kızdı senin kalp hastalığın mı var kafana göre bir şeyler ekleme diye. Gelelim aldığım yan etkilere gücüm tam anlamıyla artmadığı için ve verdiğim kan testinde ilaçların %50 olduğuna karar verdim. Sağ omzum ve arka kısmında akneler çıkmaya başladı ve 27yıllık hayatımda belki 3ayda bir mastürbasyon yapan bir olarak 5 yılda yaptığımı neredeyse 4hafta içinde yaptım Buda ayrı bir konu aslında yapıp pişman olma Testo düşürme gibi triplere giriyorum. Göğüs kısmında acayip şekilde kaşınma başladı armidex Önedi bir kere attım direk geçti geçtiyse kullanma artık dedi.
      Extra olarak kendim araştırıp aldığım tavsiyeler üzerine kiraz sağı mısır püsküllü aldım kaynatıp içiyorum her gün gayet etkili ödem ve su atma açısından öneririm biraz uzun oldu 4aylık before after fotoğraflarımı atıyorum ve kan testlerini bilgili tecrübeli arkadaşları yardımcı olursa sevinirim her konuda.
      ÖNCESİ VE SONRASI:

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Mehmet96
      Herkese selam dostlar,
      Daha önce 2 kür geçmişim var. En son kürümü 5 yıl önce yapmıştım sarms geçmişim hiç olmamıştı. Kendim planladığım 6 Aylık kürüme bugün başladım. Hedefim aynı kiloda kalıp yağ oranımı 10’lu seviyelere getirmek. Haftalık 400 testo enanthe, 200 masteron, 200 primobolon 30 hafta boyunca sabit gidicem. Eğer ilerleyen zamanlarda tatmin etmezse 600-300-300 yapıcam. Extra olarak İlk 50 gün, günlük 20 mg ligandrol ekledim. Ligandrol ekleme sebebim toparlanmanın hızlanması ve eklemlerimi güçlendirmek için. Kilom ve istediğim etki yüksek olduğu için 10 mg az gelir diye direk 20 mg ile başladım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaşım 29 boyum 178 cm kilom 90 Ligandrol bitmesine yakın 2 tane sarms ekliycem. Kafamda 2 tane seçenek var. Eğer çok bi hacimlenme ve güç artışı olmazsa 50 ile 100 gün arasına rad-140 ve mk-677 ekliycem. Eğer büyüme güzel ilerlerse yağ oranımı arttırmak istemiyorum bu yüzden rad 140 ve mk-677 kullanmıycam yerine cardarin ve sr9009 ekliycem. Son 60 gün 50 mg anavar ile kürümü tamamlıycam. Pharmaqo (ingilterenin yerli üretim bir ilacı) markasından 3 kutu mix ilaç sipariş ettim her kutunun 1 ml içerisinde 200 testo enanthe, 100 masteron enanthe, 100 primobolon enanthe var. Pazartesi ve perşembe 1ml-1ml olacak şekilde 2 enjeksiyon yapıyorum. Kahvaltıdan sonra her gün 2 tane 10 mg ligandrolu tek seferde alıyorum.
      Haftada minimum 6 gün antrenman yapıyorum. Umarım bu ligandrol toparlanmayı gerçekten hızlandırıyordur. Antrenmanlarım 2 bölge ve yorucu geçiyor. Her antrenmanımın sonuna 4 set squat ve 4 set dumbell goblet squat ekledim. Sabahları erkenden spora gittiğim için kardiyo yapamıyorum çünkü spordan direk işe geçiyorum. Haftada 1 gün izinliyim o gün içerisinde 2 saat kardiyo yada 2 saat ölümüne bacak çalışıyorum. (Hala bacaklarım zayıf)
      İLAÇ RAKAMLARI:
      Pharmaqo 1 kutu mix 60 £, ben haftalık 2 ml vuracağım için 5 hafta gidiyor. Sarmsların hepsi 50 £ diyebilirim kimisi 5 lira aşağı kimisi 5 lira yukarı. Bütün kürdeki ilaçların bana maliyeti aşağıdaki gibidir. 6 Kutu mix 360 £, 1 kutu ligandrol 50 £, 1 kutu rad-140 50 £, 1 kutu mk-677 50 £, 1 kutu anavar 65 £ Toplamda 575 £ gibi fiyat ortalaması. Pct ilaçlarını türkiyeden eczaneden alıcam. Burdaki eczaneler satmıyor. İlaç satıcılarında var ama pct ilaçlarını eczane ürünü kullanmak istiyorum. Hcg türkiyede bulamadığım için burdan alıcam 5000 iu 1 kutusu 35 £.
      Beslenmem;
      5 Tam yumurta yarım kase yogurt 50 gr ceviz 300 gr tavuk şiş 200 gr yağsız koyun şiş 250 gr pirinç 1 ölçek optimum whey 50 gr zeytinyağı ortalama 30-35 gr tuz su tüketimim minumum 3 litre bazen 5 litreye bile çıkıyorum Bugün ilk antrenmandan önce aç karnına soğuk fotoğraflarım bunlar. Kendimi kastığım ve kasmadığım hallerim.
      Her ay bu gönderiyi güncelliycem.
      GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: onur41_38
      Arkadaşlar Merhaba,
      2 hafta önce Deca ile yapmış olduğum 80kg dan 102 kiloya tamamladığım her ne bulduysan ye bulk sürecini tamamlamış bulunmaktayım bu hafta itibariyle 250 testo e. 300 tren e. ve 300 masteron kürüm 1800-2000 (200gr protein sabit) kcal beslenme ile başlamış durumda.
      Kullandığım koruyucular:
      nac 600 solgar milk thistle c vitamini solgar balık yağı 1000mg  now choline ınositol solgar vm-75 multi v mineral SORULARIM:
      Arkadaşlar, kardeşler, abiler kullandığım ilaçların dozu yeterli mi? Kürü 8 hafta planladım başka tavsiyeleriniz var mı? Düşünce, görüş ve tecrübeleriniz ihtiyacım var.  
    • Yazan: Lifter31
      Hocalarım merhabalar.
      Daha önce ilaç dozajları hakkında bilgilenmek için açtığım bulk cut kürü gibi bir konuda bana çok yardımcı olmuştunuz. 1 martta ilk enjeksiyonumu yaparak kürüme başlıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: 1-4 HAFTA
      875mg testo e 700mg bolde  175mg npp 175mg tren e KÜR İÇERİĞİM: 5-16 HAFTA
      875mg testo e 700mg bolde 350mg npp KİŞİSEL VERİLER:
      Yağ oranı %10 Kilo 93-95 civarı   @Feladel hocam her konuda çok yardımcı oldu sağ olsun 
      BESLENME PLANIM:
      Beslenmeme 3000-3250 kalori başlayacağım. 225-250 protein 425-450 karb ve 50 yağ şeklinde. ANTRENMAN PLANIM:
      Antrenman programım haftada 5 gün. Kalan 2 gün 4 5 set hafif karın çalışıp esneme yapacağım. Yorumlarınızı bekliyorum
    • Yazan: Askabar
      Merhabalar değerli forum üyeleri; 
      Burada ki bir çok arkadaşa örnek olması için yeni dönemimi tüm detaylarıyla burada paylaşacağım. Şuan dinlenme dönemindeyim. Yaklaşık 6-7 haftadır haftalık 250 testo ile kütleyi tutup organları dinlendirdiğim bir süreçteydim. Bugün genel bir kan tahlili yapacağım. Her şey yolunda ise pazartesi günü yeni planlamaya başlayacağım. 
      Yeni planlamam;
      400 testo cyp 400 Rimo 300 npp 3 iü gh Şekilde olacak. Bu süreci kan değerlerim müsade ettiği sürece devam etmeyi planladım. Npp 12 hafta sonra bitecek. Devamında 400 testo cyp, 600 Rimo olarak gidecek. Bu süreçte göğüs hassasiyeti veya libido problemi oluşmadığı sürece östrojen ve prolaktin hormonu baskılamak için herhangi bir şey kullanmacağım. Vitamin mineral olarak. Miktarın değişme durumundan dolayı doz belirtemiyorum.
      D3k2 multivitamin B kompleks ashwaganda quercetin magnezyum biglisnat probiotik prebiotik ALA zencefil extratı karışık bitki tozu c vitamini omega3 çörek otu yağı Bromelian Q10 likopen Nac600 selenyum saw palmetto astraglaus cranberry one cycle Ve aklıma gelmeyen bir sürü takviye daha kullanacağım. 
      Beslenme düzenim şuan için:
      300 gr çiğ pirinç 500 gr tavuk 500 gr kırmızı et ( kıyma) 100 pirinç unu 75 gr yulaf 80 gr whey Şeklinde. Haftalık ölçü takibi ile beraber karbı her hafta 50 gr olacak şekilde artırmayı planlıyorum. Sürecin ilerleyen haftalarında insülin ekleyeceğim. İnsülin çok kişisel bir konu olduğu için burada tam kullanım planlamamı anlatmayacağım. Ego yapmıyorum ama bu konuda biraz iyi olduğumu düşünüyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.