Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

murta

Bu markalar içinden hangisini tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

hectordoyle    785
Rma, 15 dakika önce yazdı:

Her insandan insana değişir tabi bu durum testlerle anlaşılır ama merak ettim hocam 500 testo 400 masteron da E2 sorunu yaşarmıyız yani normal seviyedeki olir sizce yüksek seviyelerde mi olur? definasyon kürü için soruyorum.

Masteron kandaki e2 seviyelerini düşürmüyor, vücuttaki e2 reseptörlerini bloke edici bir özelliğe sahip. Örneğin masteron küründe kağıt üstünde 100 pg/ml seviyesinde e2 seviyesine sahip biri olabilirsin ama düşük e2 etkilerini yaşayabilirsin çünkü e2 yüksek olmasına rağmen masteron kullandığın için vücut o kadarını kullanamıyor.

Kimisi de masteron kullanır e2 sorunu yaşar kimisi yaşamaz, tamamen kişiye bağlı. Sorun yaşayıp yaşamayacağının garantisini sana kimse veremez. Kendi üzerinde dene ve ona göre hareket et. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

m41a4    2
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

dediğinize katılıyorum, ancak ketem otu tarzı ürünlerden fayda alamıyorum. ek olarak günde 7iu gh kullandığımdan biraz da sinerjiyi yakalamak istiyorum. estradiol cypionat tarzı bir ikaca erişimim olsa dediğiniz gibi dozu düşürmek mantıklı.

7 iu growth kullanirken insulin hassasiyetini nasıl sağlıyorsunuz hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.629
Rma, 10 saat önce yazdı:

Her insandan insana değişir tabi bu durum testlerle anlaşılır ama merak ettim hocam 500 testo 400 masteron da E2 sorunu yaşarmıyız yani normal seviyedeki olir sizce yüksek seviyelerde mi olur? definasyon kürü için soruyorum.

500 testo 400 masteron kullanarak genel olarak düşük e2 sahip bir birey isen aromataz inhibitörü kullanmadan genel olarak süreci geçirirsin ama öströjenik bir bünyen varsa ai kullanman bile gerekir. Masteron sanıldığı kadar e2 yi baskılamıyor. Evet rimo sanıldığı kadar baskılıyor ama masteron bu konuda biraz daha zayıf kalıyor.

m41a4, 9 saat önce yazdı:

7 iu growth kullanirken insulin hassasiyetini nasıl sağlıyorsunuz hocam

bens şahsen 8 iü kullanıyorum suan tek seferde alıyorum. Her akşam 500 mg Metformin ve her sabah 20 iü lantus alıyorum. 2 Gündür Günlük 200 mcg Retatrutide kullanmaya başladım bakalım insülin dozunu reta ile beraber fazla gelirse doz düşüp hatta belki çıkaracağım ama yüksek doz gh kullanımında uzun vadede kesinlikle insülin kullanılması taraftarıyım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    64
Askabar, 3 saat önce yazdı:

500 testo 400 masteron kullanarak genel olarak düşük e2 sahip bir birey isen aromataz inhibitörü kullanmadan genel olarak süreci geçirirsin ama öströjenik bir bünyen varsa ai kullanman bile gerekir. Masteron sanıldığı kadar e2 yi baskılamıyor. Evet rimo sanıldığı kadar baskılıyor ama masteron bu konuda biraz daha zayıf kalıyor.

bens şahsen 8 iü kullanıyorum suan tek seferde alıyorum. Her akşam 500 mg Metformin ve her sabah 20 iü lantus alıyorum. 2 Gündür Günlük 200 mcg Retatrutide kullanmaya başladım bakalım insülin dozunu reta ile beraber fazla gelirse doz düşüp hatta belki çıkaracağım ama yüksek doz gh kullanımında uzun vadede kesinlikle insülin kullanılması taraftarıyım.

E2 benim naturalde yüksek inhibitör kullanırsam dengeyi sağlıyamam diye de korkuyorum 500 yerine 375 e düşürsem testoyu çok fark edermi 

Gerçi o zamanda doz düşük oluyor iyice kafam karıştı.D

Abi sence 375 testo 400masteron mu gideyim yoksa 500 testo 400masteron gidip formda yeni bir konu açıp ordan kür günlüğüm diye tüm testlerimi yükleyip östrojen i nasıl kontrol etmem gerek diye soru mu sorayım definasyonda östrojen eziyet çünki ?

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.629
Rma, 1 dakika önce yazdı:

E2 benim naturalde yüksek inhibitör kullanırsam dengeyi sağlıyamam diye de korkuyorum 500 yerine 375 e düşürsem testoyu çok fark edermi 

Gerçi o zamanda doz düşük oluyor iyice kafam karıştı.D

Abi sence 375 testo 400masteron mu gideyim yoksa 500 testo 400masteron gidip formda yeni bir konu açıp ordan kür günlüğüm diye tüm testlerimi yükleyip östrojen i nasıl kontrol etmem gerek diye soru mu sorayım definasyonda östrojen eziyet çünki ?

375 Testo 400 Masteron git arada kan testi ver korktuğun kadar düşmez e2 merak etme. Zaten cok fazla ai kullanmak vucuda aşırı zararlı bir şey

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pnshr    2

Merhabalar herkese. Sosyal medyada da tanın bir arkadaştan Zphc için fiyat listesi aldım fakat fiyatlar sanki yüksek geldi sizin düşünceleriniz neler?  Ayrıca Zhpc kullananlar yorum yapabilir mi fiyatına değer mi?

• Testo P: 50 $
  • Testo E: 55 $
  • Testo E (400 mg): 68 $
  • Testo C: 55 $
  • Boldenon: 60 $
  • Dehidraboldenon: 60 $
  • Deca: 60 $
  • NPP: 60 $
  • Tren A: 65 $
  • Masteron P: 65 $
  • Masteron E: 75 $
  • Rimabolan: 85 $
  • Parabolan: 85 $
  • Winstrol (injectable): 50 $
  • Turinabol: 60 $
  • Winstrol (tablet): 50 $
  • Danabol: 50 $
  • Oxandrolone: 65 $
  • Clenbuterol: 50 $
  • ZPHC Yeni Seri (30ml):
  • Testo Propionate: 105 $
  • Testo Enanthate: 115 $
  • Boldenon: 125 $
  • Masteron Propionate: 135 $

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    5
Fuhrer, 19.10.2025 - 19:30 yazdı:

emin değilim, fiyatlar normap geldi sadece

Hocam bu adamdan aldım 3tane İran testo adresi attım dekontu attıktan sonra cevap gelmedi dünden beri  bakalım nolacak :D

shX648, 17.10.2025 - 22:55 yazdı:

neden bukadar ucuz hocam düşünüp düşünüp durdum yarım saat 750 tl ye testo al alma al alma arada kaldım 😅

ürün aldınız mı bu satıcıdan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aristoo    0

merhaba ürün analizlerinden gördüğüm kadarıyla zphc ve humaxtan herkes memnun orijinal olanlarından tabiki bende bunun için bayadır araştırma yapıyorum ucuz fiyat bulabilmek için şuana kadar aldığım en ucuz fiyatlar şunlar

Prop humax 42$
Maste zphc 55$
Ox humax47
Clen zphc 42$

sizce uygun mudur veya daha ucuz olabilir mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    785
aristoo, 28 dakika önce yazdı:

merhaba ürün analizlerinden gördüğüm kadarıyla zphc ve humaxtan herkes memnun orijinal olanlarından tabiki bende bunun için bayadır araştırma yapıyorum ucuz fiyat bulabilmek için şuana kadar aldığım en ucuz fiyatlar şunlar

Prop humax 42$
Maste zphc 55$
Ox humax47
Clen zphc 42$

sizce uygun mudur veya daha ucuz olabilir mi

Daha ucuzları var, biraz daha araştır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
melikgngr    33
hectordoyle, 12 dakika önce yazdı:

Daha ucuzları var, biraz daha araştır

Ben 1 haftadır araştırıyorum herkese soruyorum zphc için hepsi aynı ağızdan aynı fiyatı veriyor bir tane çok ünlü arkadaştan almayı planlıyorum artık zphc 30 ml testo e 120 $ tren a 140 $ dahada uygununu bulamadım

tarihinde melikgngr tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    785
melikgngr, 31 dakika önce yazdı:

Ben 1 haftadır araştırıyorum herkese soruyorum zphc için hepsi aynı ağızdan aynı fiyatı veriyor bir tane çok ünlü arkadaştan almayı planlıyorum artık zphc 30 ml testo e 120 $ tren a 140 $ dahada uygununu bulamadım

İlla ZPHC almak zorunda da değilsin, hem fiyatı daha uygun hem de çalışan başka markalar da mevcut. Ben ZPHC yi deneme amaçlı aldım bir nevi, yoksa kendi bildiğim markalardan devam ederdim. Humax ve ZPHC için fiyatlar çok değişebiliyor çünkü dolar bazında satıyorlar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
melikgngr    33
hectordoyle, 12 dakika önce yazdı:

İlla ZPHC almak zorunda da değilsin, hem fiyatı daha uygun hem de çalışan başka markalar da mevcut. Ben ZPHC yi deneme amaçlı aldım bir nevi, yoksa kendi bildiğim markalardan devam ederdim. Humax ve ZPHC için fiyatlar çok değişebiliyor çünkü dolar bazında satıyorlar. 

Hocam çok uzun zamandır piyasadan uzak kaldım satıcı ile güven ilişkisini oluşturmak çok zor fiyattan ziyade bir arkadaş bana sadece Overdose önerdi onu araştırdım sonra vazgeçtim daha önceleri hep andro medicals kullandım şimdi zphcden daha yüksek rakamlar söylür almışken iyi bir marka olsun derdim aslında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trion48    3
hectordoyle, 3 saat önce yazdı:

zphc’den iyi neler var hocam mesela 

tarihinde Trion48 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
murta, 21.11.2024 - 23:35 yazdı:

Merhabalar,

Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?

Zphc - Humax - Spectrum - Canada

• 1x testo e 
  • 1x deca 

Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?

Zhpc hakkında çok iyi şeyler duymadım sanırım aldığın noktaya bağlı birazda humax şu an iyi deniyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    9
hectordoyle, 19.10.2025 - 23:45 yazdı:

Masteron kandaki e2 seviyelerini düşürmüyor, vücuttaki e2 reseptörlerini bloke edici bir özelliğe sahip. Örneğin masteron küründe kağıt üstünde 100 pg/ml seviyesinde e2 seviyesine sahip biri olabilirsin ama düşük e2 etkilerini yaşayabilirsin çünkü e2 yüksek olmasına rağmen masteron kullandığın için vücut o kadarını kullanamıyor.

Kimisi de masteron kullanır e2 sorunu yaşar kimisi yaşamaz, tamamen kişiye bağlı. Sorun yaşayıp yaşamayacağının garantisini sana kimse veremez. Kendi üzerinde dene ve ona göre hareket et. 

Katılıyorum ben uzun estet masteron kullanırken e2 179 gelmişti yaptırdığım hastanenin cihazda maks 60 larda felan olması gerektiği gösteriyodu nerdeyse 3 katı ama 0 e2 hissiyattı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2

Merhaba arkadaşlar elimdeki ZPHC NPP’ler bittiği için Humax ile devam ediyorum son 1 haftadır Humax kullanıyorum ve aşırı kas ağrısı yaşıyorum kilomda ve ağırlıklarımda belirgin bir fark olmadı bu yüzden Humax NPP’nin boş olma ihtimali kafamı kurcalıyor satın aldığım kişi Türkiye temsilcisi aynı kişiden Humax NPP alan var mı deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.185
m41a4, 36 dakika önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar elimdeki ZPHC NPP’ler bittiği için Humax ile devam ediyorum son 1 haftadır Humax kullanıyorum ve aşırı kas ağrısı yaşıyorum kilomda ve ağırlıklarımda belirgin bir fark olmadı bu yüzden Humax NPP’nin boş olma ihtimali kafamı kurcalıyor satın aldığım kişi Türkiye temsilcisi aynı kişiden Humax NPP alan var mı deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

1 haftada ne olacak güç mü kas mı performans mı? Sen markayı değil önce kafayı değiştirmelisin. Npp 8-10 hafta kullanılır ben 10 kullanıyorum ve ilaç kendini 3 4 hafta başlar göstermeye. 1 hafta olmuş daha çok erken. Humax dedigin markanın testo bolde için net şikayetler vardı kan testleriyle beraber forumda ama npp duymadım hiç şikayet.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
SPECTRE, 11 dakika önce yazdı:

1 haftada ne olacak güç mü kas mı performans mı? Sen markayı değil önce kafayı değiştirmelisin. Npp 8-10 hafta kullanılır ben 10 kullanıyorum ve ilaç kendini 3 4 hafta başlar göstermeye. 1 hafta olmuş daha çok erken. Humax dedigin markanın testo bolde için net şikayetler vardı kan testleriyle beraber forumda ama npp duymadım hiç şikayet.

Hocam yanlis anladiniz 8 haftadir npp kullaniyorum guncel elimde zphc bitince onceden aldigim humaxa gectim sadece

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.185
m41a4, Bir saat önce yazdı:

Hocam yanlis anladiniz 8 haftadir npp kullaniyorum guncel elimde zphc bitince onceden aldigim humaxa gectim sadece

Anlam karmaşası olmuş diyeyim :D ama yine anlamsız bi durum var mı  2 hafta için baska markaya geçmek? 10 hafta kullanacaksan. 2 haftada bi markanın notunu kıramaz veya guzelleyemezsin. Bi dahakine 10 haftanın tamamını humax veya hangi markayla geçirmek istiyorsan ona gore degerlendirme yaparsın 1 2 haftayla iyi kötü ayriminyapmak cok zor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    21
m41a4, 2 saat önce yazdı:

ben humaxın bi çok ürünün underdose olduğunu düşünüyorum. boşa vakit kaybetmeye gerek yok zphc devam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ulashaksu    28
m41a4, 3 saat önce yazdı:

HUMAX NPP kullanmıştım ve faydasını gördüm ama ben daha yaz başında alıp kullanmıştım, sonraki partilerde bir durum var mıdır bilemem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aytacwll    1

humaxın tren acesi ne durumda forumda boş diyenleri gördüm de kullananların yorumunu merak ettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    185
aytacwll, 9 dakika önce yazdı:

humaxın tren acesi ne durumda forumda boş diyenleri gördüm de kullananların yorumunu merak ettim

humax sıkıntı hocam çok konu var çalışmadığına dair testo bolde gibi ürünleri için çok konu açıldı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aytacwll    1
onlytrenbolone, 3 saat önce yazdı:

humax sıkıntı hocam çok konu var çalışmadığına dair testo bolde gibi ürünleri için çok konu açıldı

evet forumda bende gördüm aynı satıcıdan zphc testosu aldım o çalışıyor da humaxı bilemedim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: Gordo
      Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
      UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
      https://tk.zphcgroup.com/products/ 
    • Yazan: Ziert44
      Merhaba,
      Forumdaki yorumlara bakarak aldım fakat üründen hiçbir şekilde verim alamadım son 5 haftadır kullanıyorum son birkaç gündür dozajı 100mg a çektim fakat hala tık yok dianabol için marka önerilerine açığım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.