Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

murta

Bu markalar içinden hangisini tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

mchgn    3

Zphc yeni seri 30 mlliklerde sıkıntı var eskisi giib çalışmıyor diyorlar doğru mu yakın zamanda (1-2 ay alıp kullanan oldu mu kullandıysanız neyi kullandınız 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    843
mchgn, 49 dakika önce yazdı:

Zphc yeni seri 30 mlliklerde sıkıntı var eskisi giib çalışmıyor diyorlar doğru mu yakın zamanda (1-2 ay alıp kullanan oldu mu kullandıysanız neyi kullandınız 

1250mg teso alıyorum nessie, 30 ml seriden boldenon ve masteron 500 400 olarak kullanıyorum e2 düzeyim beklenildiği gibi. Bence çalışıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mchgn    3
Fuhrer, 20 dakika önce yazdı:

1250mg teso alıyorum nessie, 30 ml seriden boldenon ve masteron 500 400 olarak kullanıyorum e2 düzeyim beklenildiği gibi. Bence çalışıyor.

Bolde ile mastı ne zaman satın aldın birde flakonun üstünde sende hangisi var acaba? Başı exp ile mi başlıyor özellikle boldenin yoksa direkt son kullanma tarihi mi yazıyor

93698D5A-3A46-4A67-A00F-EDB0329EA0B3.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mchgn    3
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

boldenonda exp yazıyor masteronda yazmıyor aynı sktler

Ürünleri ne zaman aldın? Son dönem humaxlarda sıkıntı var diyorlar birde bu konuda deneyimi olan var mı gene son 1-2 ayda gelen partiler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    843
mchgn, 1 dakika önce yazdı:

Ürünleri ne zaman aldın? Son dönem humaxlarda sıkıntı var diyorlar birde bu konuda deneyimi olan var mı gene son 1-2 ayda gelen partiler 

1.5 ay falan önce, bu exp date olayı ne?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mchgn    3

1.5 ay falan önce, bu exp date olayı ne?

Yeni gelen bolde test cyp 30

mlliklerde exp ile başlıyor yeni serileri ondan dolayı sordum fotoğraftaki ikiside bolde biri nisan ayından alınmıştı o yüzden son dönem humax ve zphcler (1-2 ayda alınmış deneyimleri olan varsa paylaşırsa seviniriz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    62
Trion48, 22 saat önce yazdı:

Hocam iran testo humax masteron zphc npp şekilde enjekte etsek ağrı çok oluyormu 

hocam o şekil hiç denemedim, ama zphc tek başına ağrı yapıyorsa 5 ilaçla karıştırsanda yapıyor yani. işin tuhafı dünkü enjeksiyonumda sıfır ağrı oldu, ilk haftalar gibi 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2
Fuhrer, 6 saat önce yazdı:

30 ml zphc boldenon 115 dolar normal mi fiyat hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    843
m41a4, 5 dakika önce yazdı:

30 ml zphc boldenon 115 dolar normal mi fiyat hocam

normal dostum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
byreal22    59
m41a4, 17.10.2025 - 23:20 yazdı:

Sanirim ayni kisiye bende denk geldim insta hesabini yeni acmis ben guvenemedim pek

Düşündüğüm kişiyse bulaşma sakın dolandırıcı çünkü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
byreal22, 52 dakika önce yazdı:

Düşündüğüm kişiyse bulaşma sakın dolandırıcı çünkü

instagram reklamında karşıma çıktı ben de çok güvenemedim ama zphc ler le ilgili toplu video attı bisürü kutunun olduğu

sp labs eskisi gibi mi rimosu dolumudur ve aldığım fiyat listesi uygunmudur markaya göre

Screenshot_20251019_135330_Samsung Notes.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    843
shX648, 12 dakika önce yazdı:

instagram reklamında karşıma çıktı ben de çok güvenemedim ama zphc ler le ilgili toplu video attı bisürü kutunun olduğu

satıcı Türk mü?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54

satıcı Türk mü?

sanırım evet kökenini sorucak kadar muhabbet etmedim 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    843
shX648, 1 dakika önce yazdı:

sanırım evet kökenini sorucak kadar muhabbet etmedim 😅

milletimiz yine şaşırtmıyor...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
Fuhrer, 31 dakika önce yazdı:

milletimiz yine şaşırtmıyor...

sizin satıcıda minimum alış adeti varmıydı hocam bu adam bana minimum 3 adet almalısın diyodu sizinkin de öyle bir durum yoksa bu arkadaş sanırım dolandırıcı işletme hesabı zaten başda da güven vermedi 

tarihinde shX648 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    843
shX648, 34 dakika önce yazdı:

sizin satıcıda minimum alış adeti varmıydı hocam bu adam bana minimum 3 adet almalısın diyodu sizinkin de öyle bir durum yoksa bu arkadaş sanırım dolandırıcı işletme hesabı zaten başda da güven vermedi 

minimum sipariş limiti nedir ya? Satıcıdan istiyorsan en kötü clenbuterol al en ucuz olduğundan söylüyorum onu da, sonuç olarak kargo ücretini sen ödeyeceksin. İlginç... Herhalde şöyle düşünüyor, 25$ tokatlayacağıma 100$ tokatlayayım mantığında.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.629
Fuhrer, 18.10.2025 - 16:48 yazdı:

Neden bu kadar yüksek testo alıyorsun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    5
Fuhrer, 17.10.2025 - 22:51 yazdı:

evet, alışveriş yapabilirsin. Kendisiyle alışverişlerim oldu ve orjinal ürün sağlıyor. Nessie'ler ilk elden 3-5 dolar biraz daha pahalı sadece.

Hocam emin misiniz instada hesaptan dolayı biraz şüphelendim ben ama denemek lazım humax ve zphc ler orjinal midir? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    843
Askabar, Bir saat önce yazdı:

Neden bu kadar yüksek testo alıyorsun 

e2 seviyemi düşürüyor boldenon ve masteron, bu şekilde dengede tutuyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    843
Judas, 53 dakika önce yazdı:

Hocam emin misiniz instada hesaptan dolayı biraz şüphelendim ben ama denemek lazım humax ve zphc ler orjinal midir? 

emin değilim, fiyatlar normap geldi sadece

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.629
Fuhrer, 26 dakika önce yazdı:

e2 seviyemi düşürüyor boldenon ve masteron, bu şekilde dengede tutuyorum 

Bence bu kadar reseptör uyarısı çok gereksiz bolde dozu düşebilirsin kür planını değiştirebilirsin. Yada Ketem tohumu tarzı e2 yükselmesini destekleyecek ürünlerden yardım alabilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    843
Askabar, 1 saat önce yazdı:

Bence bu kadar reseptör uyarısı çok gereksiz bolde dozu düşebilirsin kür planını değiştirebilirsin. Yada Ketem tohumu tarzı e2 yükselmesini destekleyecek ürünlerden yardım alabilirsin. 

dediğinize katılıyorum, ancak ketem otu tarzı ürünlerden fayda alamıyorum. ek olarak günde 7iu gh kullandığımdan biraz da sinerjiyi yakalamak istiyorum. estradiol cypionat tarzı bir ikaca erişimim olsa dediğiniz gibi dozu düşürmek mantıklı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.629
Fuhrer, 14 dakika önce yazdı:

dediğinize katılıyorum, ancak ketem otu tarzı ürünlerden fayda alamıyorum. ek olarak günde 7iu gh kullandığımdan biraz da sinerjiyi yakalamak istiyorum. estradiol cypionat tarzı bir ikaca erişimim olsa dediğiniz gibi dozu düşürmek mantıklı.

Yani dışardan östrojen kullanmak bana mantıksız geliyor. Bence testo dozu düşüp düşük doz dianbol ekle e2 bu kadar sorun oluyorsa eğer 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    64
Askabar, Bir saat önce yazdı:

Yani dışardan östrojen kullanmak bana mantıksız geliyor. Bence testo dozu düşüp düşük doz dianbol ekle e2 bu kadar sorun oluyorsa eğer 

Her insandan insana değişir tabi bu durum testlerle anlaşılır ama merak ettim hocam 500 testo 400 masteron da E2 sorunu yaşarmıyız yani normal seviyedeki olir sizce yüksek seviyelerde mi olur? definasyon kürü için soruyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: Gordo
      Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
      UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
      https://tk.zphcgroup.com/products/ 
    • Yazan: Ziert44
      Merhaba,
      Forumdaki yorumlara bakarak aldım fakat üründen hiçbir şekilde verim alamadım son 5 haftadır kullanıyorum son birkaç gündür dozajı 100mg a çektim fakat hala tık yok dianabol için marka önerilerine açığım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.