Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

murta

Bu markalar içinden hangisini tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

Emirhan61    1

Arkadaşlar bir tane insta tedarikçisinden clen buldum 3 marka satıyormuş 

Zphcmedicine 800

Overdose 1000

Glinpharma 1000

Başka kişiler genelde 1.6-2 bandında fiyat söylemişti bu kişi niye böyle satıyordur kullanan var mı piyasanin neden bu kadar altina satıyor anlayamadım alacağım gelecek hafta sanırım bu kişiden sormak istedim sizleree belki tanıyan kullanan vardır diye aldığımda yine güncelleme yaparım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AnarchyZone    73
Emirhan61, 8 saat önce yazdı:

Zphcmedicine 800

Overdose 1000

Glinpharma 1000

Başka kişiler genelde 1.6-2 bandında fiyat söylemişti bu kişi niye böyle satıyordur kullanan var mı piyasanin neden bu kadar altina satıyor anlayamadım alacağım gelecek hafta sanırım bu kişiden sormak istedim sizleree belki tanıyan kullanan vardır diye aldığımda yine güncelleme yaparım 

Forumda araştırırsan bu markaları kullananların iyi kötü yorumlarını görebilirsin hocam. Ben tavsiye etmiyorum bu markaları. Bence daha bilindik global markalara yönel. Zphcmedicine zaten orjinal bir ürün değil. Diğer iki ürün de aynı kalite. Hepsi aynı kişinin üretimleri.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54
AnarchyZone, 24.09.2025 - 22:36 yazdı:

1.el Npp satış fiyatı 1400 Testo Prop 1100 Masteron 1600 doğru mudur hocam?

İranlı satıcıdan masteronu 1400 liraya aliyorum. Yeni bir Türkiye temsilcisi belirlemisler fiyatlar uçuk. Bende bunu anlamıyorum başka birisinden daha ucuza alıyoruz bunlar kendi markalarını daha pahalıya satıyorlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    332
Emirhan61, 9 saat önce yazdı:

Zphcmedicine 800

Overdose 1000

Glinpharma 1000

1000-1500 arası fiyat normal clen için ben 1000 tl ye alıyordum ox ve clen. Fahiş fiyat satanlar ikinci elden satıyorlar. Yan etkileri hissetiren bir ilaç clen dozu artırca titreme çarpma yapmıyorsa boştur tekrar o satıcıdan ürün alma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73
kisetet55, 1 dakika önce yazdı:

İranlı satıcıdan masteronu 1400 liraya aliyorum. Yeni bir Türkiye temsilcisi belirlemisler fiyatlar uçuk. Bende bunu anlamıyorum başka birisinden daha ucuza alıyoruz bunlar kendi markalarını daha pahalıya satıyorlar 

Herkes kendi komisyonunu koyuyo hocam :) Kimi fazla kimi az valla en ucuz kimden bulabilirsek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    110
kisetet55, 3 saat önce yazdı:

Aynı olayı bende yaşadım, Kendisine temsilci diyenler daha pahalıya satıyor, en az 10 dolar fark ediyor, temsilci olmayan iranlılar çok daha uyguna veriyor sebebini soruyorum yok onlar sahte yok daha uygunu var ise bende ordan alayım.. var işte kardeşim bir tek sen satmıyorsun + temsilci falan da değilsin :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    757
Adrian, 10 dakika önce yazdı:

Aynı olayı bende yaşadım, Kendisine temsilci diyenler daha pahalıya satıyor, en az 10 dolar fark ediyor, temsilci olmayan iranlılar çok daha uyguna veriyor sebebini soruyorum yok onlar sahte yok daha uygunu var ise bende ordan alayım.. var işte kardeşim bir tek sen satmıyorsun + temsilci falan da değilsin :D 

adrian şu an blastta mısın? Neler kullanıyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54
Adrian, 5 saat önce yazdı:

Herkes yolunda 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bera    0

Şu anda magnus, zhpc ve evogene erişimim var kullananlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim. Ve sizce hangisini tercih etmeliyim 

testp bolde kullanacağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73

Zphc medicine değilse kesinlikle onu tercih et. Medicine ise Evogen derim. Ama eski doluluğu yok diyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    110
Fuhrer, 19 saat önce yazdı:

adrian şu an blastta mısın? Neler kullanıyorsun?

Cutting yapıyordum fakat omuz sakatlığı yaşadım, değil spor yapmak sol kolum ile su içemez hale geldiğim için ilaçları bıraktım trt gidiyorum dinleniyorum. Yakın zamanda yurt dışına tatile gideceğim güzel bir form da gitmek istiyordum nasip olmadı maalesef.

İlaç olarak Günlük 2-4 Ünite cinnatropin / 600-700 testo - 300 Masteron prop - 300 Tren ace - Winstrol sıvı günük 50mg sadece hafta içi / T3 Kullandım 4 hafta, ilk hafta 12.5mcg 2 hafta 25mcg son hafta tekrar 12.5 mcg. İfşa olmamak adına fotoğraf paylaşamıyorum fakat kilo olarak 94-93 lerden 88 lere kadar düşüp resmen üstüne kas ekledim + six packlerim çıkmıştı.. Tatil dönüşü omuz sakatlığım geçerse blast ile başlarım herhalde geçmez ise dinlenmeye devam.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54

iranlı satıcıdan Zphc masteron enanth 30 ML 75 dolar fiyat aldım normal mi bu fiyat?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    757
kisetet55, Şimdi yazdı:

iranlı satıcıdan Zphc masteron enanth 30 ML 75 dolar fiyat aldım normal mi bu fiyat?

30 ml masteron enanthate yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54
Fuhrer, 6 dakika önce yazdı:

30 ml masteron enanthate yok

şimdi tekrar sordum bakalım ne diyecek. Propionate olsa bile bence yinede iyi fiyat

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    363
AnarchyZone, 19.09.2025 - 16:08 yazdı:

Yüksek hocam

Siz buna yüksek diyorsanız ben bildiğiniz en basit test’i 2800₺ alıyordum. Siz düşünün artık 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    757
kisetet55, Bir saat önce yazdı:

şimdi tekrar sordum bakalım ne diyecek. Propionate olsa bile bence yinede iyi fiyat

iyi fiyat, iyi fiyat. Ancak o eminim ki enanthate fiyatı söylemiştir sana.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.624
kisetet55, 12 saat önce yazdı:

Masteron e 10 ml 65-70 dolar bandında. Ben geçen hafta 30 ml masteron prop 100 dolardan aldım 4 tane 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54
Askabar, 07.10.2025 - 09:54 yazdı:

Masteron e 10 ml 65-70 dolar bandında. Ben geçen hafta 30 ml masteron prop 100 dolardan aldım 4 tane 

siparişi verdim. zphc enanath 30 ML. muhtemelen yarın elimde olur. çok araştırdım 30 Ml maste enanth göremedim. Görsel istedim akşam olduğu için yarın gündüz gönderirim dedi öylece kaldı. iranlı ve sürekli alışveriş yaptığım için çok üstelemedim bende. İnanılmaz şekilde merakla bekliyorum gelmesini.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    757
kisetet55, 1 saat önce yazdı:

siparişi verdim. zphc enanath 30 ML. muhtemelen yarın elimde olur. çok araştırdım 30 Ml maste enanth göremedim. Görsel istedim akşam olduğu için yarın gündüz gönderirim dedi öylece kaldı. iranlı ve sürekli alışveriş yaptığım için çok üstelemedim bende. İnanılmaz şekilde merakla bekliyorum gelmesini.

image.png.521296e4deac2d9331ce03fa1d766ead.png

ZPHC 30ml ve 40ml flakonları ürün listesi budur. 40mlleri daha görmedim, fabrika satışını yapmıyor ancak ürün listesinde mevcut..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54
Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

image.png.521296e4deac2d9331ce03fa1d766ead.png

ZPHC 30ml ve 40ml flakonları ürün listesi budur. 40mlleri daha görmedim, fabrika satışını yapmıyor ancak ürün listesinde mevcut..

Ürün listesinde de yok 30 ml maste enanth. Bende anlamadım hiç bir şey. Kargo gelince herşeyi anlayacağız. 30 ml maste enanth gelirse görseli paylaşacağım burada. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
kisetet55, 28 dakika önce yazdı:

Ürün listesinde de yok 30 ml maste enanth. Bende anlamadım hiç bir şey. Kargo gelince herşeyi anlayacağız. 30 ml maste enanth gelirse görseli paylaşacağım burada. 

benim satıcıda da mast e görmedim hiç 30luk. Dikkat et

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    54
the_escobar, 10 saat önce yazdı:

benim satıcıda da mast e görmedim hiç 30luk. Dikkat et

Sürekli ticaret yaptığımız birisi ama bu sefer bende şüpheliyim bakalım neler olacak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    757
kisetet55, 39 dakika önce yazdı:

Sürekli ticaret yaptığımız birisi ama bu sefer bende şüpheliyim bakalım neler olacak.

30ml masteron propionat gelicek ve iade ediceksin dostum, olacağı bu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73

30ml Ent formu yok Zphc'de. Satıcı dediyse yanlış demiştir. Hocamın dediği gibi Prop gelir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: Gordo
      Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
      UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
      https://tk.zphcgroup.com/products/ 
    • Yazan: Ziert44
      Merhaba,
      Forumdaki yorumlara bakarak aldım fakat üründen hiçbir şekilde verim alamadım son 5 haftadır kullanıyorum son birkaç gündür dozajı 100mg a çektim fakat hala tık yok dianabol için marka önerilerine açığım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.