Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

lottie

Cy3 kullanımı nasıl olmalı?

Önerilen İletiler

lottie    0

İyi günler herkese,

cy3 aldım 100 tabletlik ve sadece cy3 kullanacağım sıkı diyet + spor eşliğinde.

Sizlere sorum cy3ü nasıl kullanmalıyım dozajlama olsun alım şekli olsun?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


whasancan    0
lottie, 17.11.2024 - 05:11 yazdı:

İyi günler herkese,

cy3 aldım 100 tabletlik ve sadece cy3 kullanacağım sıkı diyet + spor eşliğinde.

Sizlere sorum cy3ü nasıl kullanmalıyım dozajlama olsun alım şekli olsun?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

cy3 den memmun musunuz?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: Teovahtan
      Herkese merhabalar,
      İsmim Recep. Uzun zamandır spordan uzak kaldığım, beslenme düzenimin tamamen bozulduğu ve kilo kontrolünü kaybettiğim bir dönemin ardından ciddi bir değişim kararı aldım. Kendi başıma yağ yakmaya çalışıp başarılı olamadığım noktada, bu süreci Burak @Loving hocama götürdüm.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 25 Boy : 1.79 Kilo başlangıç : 100 başlangıç 1 ağustos 2026 Süreçte Kullandığım Ürün:
      Ürün Markası: Noxy Labs Ürün: Retatrutide (10 mg) Destekler: Vitamin,Protein Tozu, Creatin,Pretator Rakamlarla Değişim Süreci:
      Başlangıç: 100 kg | ~%30 Yağ Oranı 
                      
      Güncel: 83 kg | ~%13-14 Yağ Oranı 15 eylül 2026
                    
      Süreç Nasıl Geçti?
      Sürecin ilk zamanları eski beslenme alışkanlıklarını kesmek ve yeni disipline alışmak tabii ki kolay olmadı Ancak kullandığım Noxy Labs Retatrutide'in etkisiyle birlikte iştah kontrolü, antrenman temposu ve kardiyolar çok daha sürdürülebilir hale geldi. Hafta da 6 gün idman yapıyorum bölgesel olarak ürün kullanımım ilk 4 hafta 0,5 olarak kullandım. Kalan süreçte 0,8 doz olarak kullandım. ürünü haftalık olarak kullandım ve gayet iştah kontrolü sağladığını düşünüyorum en azından benim için bu şekilde ürünü her zaman sabah saatlerinde aç karına uyguladım. Günlük aldığım kalori ortalama 1700 ila 2100 arasında değişiyor
      Sabah uyanıp; 1 ölçek süt ile protein tozu shake atıp işe geçiyorum. öğle yemeğinde 200 gr pirinç 300 gr tavuk bu öğün sonrası spora gidene kadar herhangi birşey tüketmiyorum. spora aç karna giriyorum. sebebi yaptığım antrenman ağır bir idman olduğu için yediğim ne olursa olsun kusma sancıları geliyor bundan dolayı spora girmeden önce pre + 1 muz alıyorum spora geçiyorum ortalama 1.30 saat bölge + karın sürüyor / 30 dakika kardiyo yapıyorum kardiyoda 5 dakika eğim geri kalan sürede tempolu koşuyorum.  spor sonrası 300 gr pirinç 400 gr tavuk göğsü 300 ml ayran ortalama günlük attığım adım sayısı 16k ila 20k arasında dolaşıyor bunun çoğu iş yerinde geri kalan kardiyoda tamamlanıyor.
      Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Burak @Loving hocama teşekkürler iyi günler diliyorum herkese.
    • Yazan: Yiğit38
      Merhabalar herkese,
      Ben bi spor yapan bi yapmayan birisiyim. Öğrenci olduğum için sınavlara çalışmaktan adam akıllı spor yapamıyorum yeniden başladım okul başlamasına 1-2 ay var size bir kaç sorum olacak şuan güzel kardiyo ve ağırlık antrenmanı yapıyorum boyum 185 kilom 125 hap şeklinde kullanabileceğim ve etki edicek hızlı sonuç verecek yağ yakıcılar nelerdir neleri kullanmamı tavsiye edersiniz fiyatı da uygun olursa çok iyi olur bi kaç hocaya sordum clenbuterol dediler sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
    • Yazan: shotpowertr
      Selam dostlar
      İlk kürüme start verdim. Haftada 500mg testo e ve 400mg boldenon kullanmaya başladım. Boyum 190cm 84kgım 21 yaşındayım ve 3 yıldır bu spor ile uğraşıyorum. Aklıma birkaç soru takıldı benimle aynı kürde olan aynı dozlarla ilerleyen arkadaşım 6.haftasının sonunda baş ağrısı, kalp çarpıntısı, damarların üzerinde morluklar ve kafasında basınç doluluk hissetmeye başladı üzerinden 1 hafta geçti kalp spazmı geçirdi ben aynı sorunu yaşamak istemiyorum sebebinin kırmızı kan hücrelerinin artışına bağlamışlar. Sizce ne gibi önlemler almam gerek?
    • Yazan: BBurak
      Herkese selamlar arkadaşlar 8-10 hafta sürmesini planladığım diyet sürecimi sizlerle paylaşmak istedim. Sürece elimdeki ilaçlarla devam edeceğim için kür planlaması size biraz garip gelecektir, açıkçası şuan yeni bir ilaç planlaması ya da masrafa girmek istemediğim için halihazırda kullandığım ilaçlarla yapacağım. Her türlü yorum, öneri, görüş, fikir açığım. 
      İlaç planlamam(hepsi uzun ester): 
      500 testosteron 250 deca 250 boldenon 1 tablet proviron (günlük 1 tablet fakat kuruluk ve libido durumuma göre 2 tablete çıkaracağım) Beslenmem (1800 kalori):
      195 gr karb 187 protein 25 yağ Suplementlerim: 
      Deve dikeni 2 tablet Cranberry 2 tablet Nutraxin vitamin 2 tablet Nutraxin magnezyum 1 tablet D3K2 5000İU Balık yağı 2 kapsül Nutrade arjinin 10 gram Nutrade post workout 20 gram Ssn creatine 10 gram Antrenman planım haftada 4-5 gün torso-limb ya da p/p/l tarzında olacak tam olarak karar veremedim, sürece yarın başlayacağım. Sabah aç karnına 1 saat antrenman sonrası yarım saat liss kardiyo ile süreci sürdüreceğim. Birazdan güncel formumu ekleyeceğim, forumdan ve bu süreçlerden o kadar uzağım ki çok heyecanlıyım. Elimdeki ilaçlar bitince ve yağ oranım iyice aşağılara düşünce yağ yakımı ve su atımı için spesifik ilaçları sürece ekleyebilirim. 
      Herkese selam olsun.
    • Yazan: Ertouznuer225
      Selamlar herkese,
      Spor geçmişim var 2008'de başlamıştım fakat 2023'e kadar dikkat etmedim beslenmeme bir kilo verdim bir kilo aldım o zamana kadar. 2023'de kilo verdim ve 80 kilo'dan 63 kiloya kadar düşmüştüm. Şimdi ise 66-68 arası gidiyorum fakat yağ oranım kiloma göre biraz fazla maalesef. Yağı yakmak istiyorum. Antrenman sistemim mike mentzer tam olarak ama yani antrenman günleri karb ara günlerde ise protein yoğunlukta. Çalıştığım yer fabrika ortamı olduğundan sadece öğle yemeklerini orada yemek zorunda kalıyorum ve kendimce uyarlamaya çalışıyorum. Ara günler de yorgun olursam kardiyo yapmıyorum kendimi dinlendiriyorum eğer ki yorgun olmazsam kardiyo yapıyorum ve tek bir gün karın egzersizi yapıyorum. Bu zamana kadar hiç steroid vs almadım ve bilgim de yok. Sadece koruyuculardan biraz haberim var ve şu an ise  günler supplementler ile devam ediyorum. 
      Bazı wp gruplarına ve bir arkadaşıma sordum sarmsları steroidleri falan. Arkadaşım diyor ki sarms kullanma tehlikeli. Dedim bir instagram adresinden gördüm bayağı da iyi geri dönüşler falan var dedim. O da Vardır ama steroid daha yararlı buna göre dedi. Wp'dekilerden bir kaçı (Sarmslar temizdir doğru kullanıldığında çok sağlam verim alınır pek zararlı değil steroid kadar çok uzun süre kullanmaya gerek yok ama net olarak kırmızı etle çalışan bir türev eti sentezliyor en temiz, Kanser hücrelerini çoğalttığını okumuştum tam hatırlamıyorum, Sarms kullanan salaktır Başlangıç seviyesi biri Kullanmamalı Daha küre girmemiş biri Kullanmamalı, Peptid kullan steroid kullan sarms kullanma.) gibi şeyler söylendi.
      Bir yandan aile sorunu var  supplementlere bile karşılar fakat bir süre önce steroidlere açıldı konu. Ben dedim ki dozunu, beslenmeni her şeyini kusursuz yaparsan hiçbir şey olmaz dedim. İğne benim için biraz sıkıntılı olabilir atarlar çöpe direk  ondan korkuyorum bir yandan. Bir yandan yapay zekaya da sordum tabi ki ilk başta önermemişti fakat koruyucuları pctleri vs her şeyi kusursuz yapacağım falan diyince. Önerdiği şey şu oldu. Yohimbine HCl formu.
      Sizin önerebileceğiniz vs söyleyebileceğiniz şeyler var mı? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp