Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Adonis44

Chatgpt ile kendime beslenme programı hazırladım eksik yerler konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Adonis44    1

Merhaba öncelikle,

26 yaşındayım yaklaşık 5 aydır spor yapıyorum bu süre zarfında herhangi bi yemek düzenim olmadı artık düzene bindirmek istiyorum chatgpt ile ekteki gibi bir liste hazırladım iyi kötü önerilere fikirlere ihtiyacım var ara öğünlere ayrıca aparatifler yaparım tek çeşit ile devam etmem 1.70/70kgyim 5ayda hiçbir kilo almadım zaten kolay kilo alan birisi değilim kendimi bildim bileli 70kiloyum neredeyse.

6739234a69e35_EkranAlnts.thumb.JPG.d7a988eadae476b886c7e954e5afb29e.JPG

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ILLU    2

Karbonhidrat değerleri ??

Öncelikle merhabalar uyku tutmadı yazayım dedim. 19 yaşındayım ve 1 sene doğru düzgün fitness yapabildim bu zamana kadar ve en başta 51 kiloydum ve  6 ayda tam 75kg oldum yağlıyım felan ama aldımmı aldım ne bulduysam yedim çünkü zerre kilo alabilen biri değilim gerçekten ne bulduysam evde ne piştiyse kusana kadar yedim fabrikada da aynı şekilde yedim yan yan baktılar ama ben devam ettim yemeye günlük en az 3500kalori aldım ne kadar doğru hesapladı uygulamalar bilmiyorum ama 3.5k 4k arası kalori alımım oldu bu süreçte sarms denemek istedim ama ben parayı tavuk ve pilava bastım gayette iyi büyüdüm. Bulkta karbonhidratı günlük 300gr almanı kaloriyi hiç yoktan 3500 bandına cıkarmanı öneririm 173 gr protein bence çok yani kg x 1.7 hadi cok taş çatlasın 2x diyelim abi 70 kgsin 140gr al maksimum 173gr bence gereksiz fazla sağlıklı yağlara önem ver kuruyemişleri es geçme. Hardline marka gainer kullandım 5kglik ve şuan 2kgsi duruyor yemek yemekten dolayı içmedim bile. Kısaca protein çok, karbonhidrat değerlerini önemse ve en az 250 300gr karb al son olarakta kuruyemiş ekle hayırlı geceler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    74

Kilo almak hedefinse basit bir denklem söyleyeceğim üzerine biraz araştır...

• kilonu 2 ile çarp protein
  • kilonu 3.5 4 ile çar carb
  • kilonı 0.4 0.5 ile çarp yağ

tabi bunlar her insan vücudunda tutan denklemler değil bazıları 2500 kalori ile bulk yaparken bazıları daha yüksek meblağlarda zayıflıyorlar deneyip kendine göre diyet oluşturmalısın yapay zeka ile olcak iş değil 🙃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Lifter31
      İyi forumlar arkadaşlar sizinle beslenme programımı paylaşmak istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Her gün gramı gramına hassas terazi ile geceden hazırlayıp uyuyorum ve asla dışına çıkmıyorum. Herhangi bir yiyecek kısıtlamam yok makrolarıma uyduğu sürece genelde hazırladığım öğünler tavuk, hindi, ton balığı, whey, yumurta, pirinç unu, yulaf, pirinç, ekmek, yoğurt, meyve, sebze gibi şeylerden oluşuyor. Perşembe ve pazar off günlerim diğer günlerde antrenman yapıyorum.

Antrenman günleri 2500-2750 kcal
      20-30 gram yağ
      225 gram protein
      375 gram karbonhidrat

Off dayler 1500-1750 kcal
      20-30 gram yağ
      225 gram protein
      125 gram karbonhidrat

Günde 3 veya 4 öğün yiyorum. Her öğünümde en az 3-4 gram lösin bulunuyor. Protein kaynaklarım whey, tavuk, hindi, ton balığı ve az da olsa yumurta. Karbonhidratımın 225 gramını antrenman öncesi diğer 150 gramını 10 ünite insülin ile idman sonrası alıyorum ve düşük kan şekeri ile uyuyorum. Kilom 95 yağ oranım %8 civarlarında. Günde yaklaşık 20000 adım atıyorum ve toplamda yaktığım kalori yaklaşık 3500 civarlarında dolaşıyor. Kürüm şuanda haftada 450mg testo en. 350mg tren en. Günde 30mg turinabol. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim:)
    • Yazan: Mehmet96
      Herkese selam dostlar,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaklaşık 3 yıldır alkole vurdum kendimi. Bu hafta antrenmanlara tekrar başladım. Daha önceleri 5 yıl kadarlık bir geçmişim vardı. Alkolü bıraktım sigarayı da ilerleyen zamanlarda bırakıcam. Beslenmemi düzeltmek istiyorum ama yağ oranım kaç bilmiyorum.
      Belimi ölçerken sabah aç karnına midemi vakumlayıp mı ölçmem gerekiyor? Yoksa midemi tamamen rahat bırakıp göbek deliğinin üstünden mi tam bilmiyorum.
      KİŞİSEL VERİLERİM:
      Yaşım 29 boyum 178 cm kilom 86 Beslenme ve yağ oranım hakkında bilgiye ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.

• Yazan: Tony Montana
      Dostlar selam, uzun zamandır cevabını bildiğim ama beni hep ikilemde bırakan bi konu için fikirlerinizi merak ediyorum.
      Bildiğiniz üzere sürekli sporcu beslenmesi yapmak insanı sıkabiliyor, canımız burger pizza veya tatlı gibi şeyler çekiyor. Fakat beslenme planına %100 uyulduğunda gelen form kalitesi de ortada.
      Sizce bu işi hobi olarak yapan (ilaçlı) fakat çok disiplinli olan birinin beslenmesi sürekli tek düze yarışmacı gibi mi olmalı yoksa biraz da olsa formdan fedakarlık edip hayattan zevk alarak hem sporcu beslenmesini sürdürüp hem de üstüne canının çektiği şeyleri yemeli mi ?
      Sonuçta günde 12 saat mesai üstüne idman ve kardiyo yapan insan ile tek işi idman atıp evde yatan adamın yaptığı diyetin zorluğu aynı değil. 

fikirlerinizi merak ediyorum, saygılar 
    • Yazan: mawsqa
      Herkese hayırlı günler dilerim,
      3 Kasım'da trafik kazası sonucu bileğim kırıldı ve 1 hafta rad140 kullanmıştım fakat zorunlu olarak ara verdim. İki üç hafta sonra spora tekrar dönmeyi düşünüyorum ve nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında pek bir fikrim yok.
      Şuan elimde 2 şişe mk677, 4/3 şişe yani 3 haftalık rad140 var. Başlayıp 1-1.5 ay sadece mk677 ile kaybettiğim glikojen ve gücü geri kazanıp sonra 7 hafta rad140 kullanmayı planlıyorum.
      Sizce nasıl bir yol izlemeliyim hem beslenmede hem de antreman da.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ahmets
      Selamlar,
      En az 6 haftalık cruise yapmayı düşünüyorum. Eğer yağ oranım istediğim seviyeye düşmezse ve kan değerlerim düzelmezse bir 4 hafta daha dinleneceğim. Bu sürecte 250mg test e kullanacağım. Ayrıca siparişini verdim fakat birkaç hafta sonra devreye girecek. 25mcgde igf1lr3 kullanacağım.
      Beslenmem,
      5 tam yumurta 750gr tavuk göğsü 125gr pirinç unu 450gr kırık pirinç Sorularım,
      Düşündüğünüz bir eksik var mı? Sizce nasıl planlama? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.