-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Testosteron + deca kürüne gireceğim tavsiyelerinize ihtiyacım var! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
onur41_38, in Üyelerin Kür Günlüğü
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: roonies328
merhaba degerli arkadaslar, spora skinny fat bir vucutla basladim baya zayiftim bu surecte kutle artirmayi basardim ama hatlar falan belli deil sizce dogru ilaç kombini ve beslenme pilaniyla hem kutle artirip hem yag oranimi dusure bilirmiyim? ektomorf yapidayim metabolizmam baya hizli
yas 23 , 190 , 80kg , yağ oranı %20 spor gecmisim 3 yil sadece only testo kullandim
(suan direk cut yapmak istemiyorum cunku baya bi kilo kaybi olucak tekrar zayif gozukmek istemiyorum)
-
Yazan: Semih26
Merhabalar,
Bazı markaların kullanımı sonrası testosteron 1500 üstüne çıktı, yaklaşık 1 aydır herhangi bir enjeksiyon yapmadım, şuan testosteron seviyem 650 civarında ve fsh lh baktırmadım, ereksiyon olmada problem yok ama sabah ereksiyonu da yok, üretimi kapanmış mıdır sizce ama kapansa hiç ereksiyon olmamak gerekirdi, sadece atrofi oluştu.
Çalışan ilaçlar aldım, onların kullanımına başlayabilirim herhalde sorun olmaz değil mi, merak ettiğim konu enanthate kullanmama ve değerler 1500 üstü yükselmesine rağmen neden üretim kapanmadı, böyle bir durum yaşayan oldu mu, saygılarımla..
-
Yazan: EsRon
Merhaba hocalarım, arkadaşlarım nasılsınız?
Öncelikle bulk kürüm için bir plan oluşturdum ve devam ediyorum bu konuda sizlerin fikir ve görüşlerinize danışmamın faydalı olacağını düşünüyorum.
Şu an 3. kürümü ve ilk bulk kürümü deneyimliyorum,
15 haftalık Deca, Testo - Enantat, Boldenon, Dianabol, ve MK-677 olarak bu küre başladım
KÜR PLANIM HAFTALIK:
test e 500mg deca 500mg boldenon 500mg Mk-677 270mg Dianabol 240mg İlaçların markası : Veyron Pharma
Kürün şu an 5. Haftasındayım ve İlk başladığımda 1.73 Boy 82 Kiloydum (Yaş 28) ve şu an Kilo olarak 87,5 yim büyümeye devam ediyorum. Görsel paylaşacağım.
BESLENME DÜZENİM GÜNLÜK:
Sabah 5 Yumurta Öğlen 200 gr pirinç 100 gr et Ara öğün 200 gr pirinç 150 gr et Akşam(Spordan sonra) 500gr et Takviye supplement : Whey Protein ve Kreatin İzlediğim bu yolda acaba sizin düşünce ve tavsiyeleriniz neler olabilir? Ekleme çıkarma veya değiştirme gibi...
Not : Amacım Bulk dönemini yaşayıp mümkün olabildiğince yağsız hacim kazanmak ve olabildiğince irileşmek.
-
Yazan: serhankadak
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Definasyon ve Bulk kürlerimi paylaşıyorum. 10 aydır ilaç kullanıyorum. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz 😇
DEFİNASAYON KÜRÜM:
Testo prop 300 Masteron 300 Winstrol 40 mg BULK KÜRÜM:
Testo enant 750 mg Boldenon 500 mg Npp 300 mg
-
Yazan: Ouzhannn
Merhabalar abilerim kardeşlerim uzun bir aradan sonra tekrardan kür başlama kararı aldım 1senedir kürsüz devam ettiğim spora tekrar @Loving Burak hocamla start vermeye karar verdim ve başlıyoruz.
GEÇMİŞ KÜRÜM:
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 1-16 Deca 1-10 Tren 5-15 Dianabol 1-5 GÜNCEL FORMUM:
ÜRÜNLER: https://www.noxy-labs.com/
-