Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

onur41_38

Testosteron + deca kürüne gireceğim tavsiyelerinize ihtiyacım var! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

rastlantisal    3.803
h4runx, 17 dakika önce yazdı:

hocam 2. kür 400 bolde, 500 testo e, 200 npp, 200 parabolan devam ediyorum. prolaktin için haftada 1 dostinex kullanmam doğru olur mu? 

htp parabolan 80€ aldım hocam 

Haftada yarım ile başla ve test yaptır. Çok ağır kürlere giriyorsunuz. Hedef müsabık olmak mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

h4runx    14
rastlantisal, 17 dakika önce yazdı:

Haftada yarım ile başla ve test yaptır. Çok ağır kürlere giriyorsunuz. Hedef müsabık olmak mı?

kürde 2. hafta hocam henüz dostinex kullanmadım. 4. hafta kan tahlili vereceğim o zamana kadar yarım dostinex alıyorum o zaman 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.803
h4runx, 8 dakika önce yazdı:

kürde 2. hafta hocam henüz dostinex kullanmadım. 4. hafta kan tahlili vereceğim o zamana kadar yarım dostinex alıyorum o zaman 

Daha doğru olur. Yüksek prolaktin, insanı hataya meylediyor. Düşük prolaktin ise mutsuzluk yaratıyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    14
gönderildi (düzenlendi)
rastlantisal, Bir saat önce yazdı:

Daha doğru olur. Yüksek prolaktin, insanı hataya meylediyor. Düşük prolaktin ise mutsuzluk yaratıyor. 

sağolun hocam, e2 için armidex kullanayım mı yoksa bolde o işi halleder mi? 

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    225
onur41_38, 15.11.2024 - 13:55 yazdı:

PCT: Son enjeksiyonunuzdan bir gün sonra Arimidex'e başlayın ve dört hafta boyunca günlük 1/2 mg'da devam edin. Son enjeksiyondan iki hafta sonra Clomid'e 10 gün boyunca günlük 100 mg'da başlayın, ardından sonraki 10 gün boyunca günlük 50 mg'a düşürün.

bu şekilde yapmayı düşünüyorum ama. tabii ki burada yazılanları dikkate alıp değerlendirteceğim.

dostum bu ne ai pct protokolü falan mı :D 

arimidex kısmını beğendimde hcg'ye ihtiyaç varsa 20 gün klomen yapılabilecek en iyi yöntem değil gibi gözüküyor.

rastlantisal, 3 saat önce yazdı:

Takibi ve hissiyata göre antisinin alımıda çok zor gerçekten prolaktin yönetimi ile ilgili detaylı bir yazıya ihtiyacımız var forum olarak.

Sürekli test vermekte aşırı mümkün olmuyor çoğumuz için gerçekten içinden çıkması aşırı zor geliyor e2'ye göre.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onur41_38    72
Vezuchiy, 14 saat önce yazdı:

arimidex kısmını beğendimde hcg'ye ihtiyaç varsa 20 gün klomen yapılabilecek en iyi yöntem değil gibi gözüküyor.

Takibi ve hissiyata göre antisinin alımıda çok zor gerçekten prolaktin yönetimi ile ilgili detaylı bir yazıya ihtiyacımız var forum olarak.

Sürekli test vermekte aşırı mümkün olmuyor çoğumuz için gerçekten içinden çıkması aşırı zor geliyor e2'ye göre.

ne protokolü olduğunu bilmiyorum. abd de yaşayan vücut geliştirme ile uğraşan bir arkadaşımın yazdıkları. o da tahlil yaptırmama gülmüştü.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.803
Vezuchiy, 16 saat önce yazdı:

Kendim için söylüyorum:

• paranoya
  • kıskançlık
  • sinirlilik
  • yaşam enerjisinde düşüklük
  • kavgaya meyilli hale gelme

Bunlardan biri olduğunda NOR19 da iken yarım dostinex kullanırım. Eğer doz fazla geldi ise kıskançlık ve paranoya gider. Beraberinde libido ve bir şeyler yapma isteği gider. Sonraki alımda daha düşük dozda dostinex kullanır ve gözlemlerim. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onur41_38    72

Arkadaşlar hepinize merhaba,

Bu dostinex i hafta 1 kullanmamın ikinci haftasından sonra acayip bir hissiyatsizlik var. örneğin sırt çalışınca ertesi günün akşamına kadar sırtımda doluluk oluyordu etlendiğini hissediyordum ama şimdi hiç bir şey yok. @rastlantisal

Bu normal mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.803
onur41_38, 12 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar hepinize merhaba,

Bu dostinex i hafta 1 kullanmamın ikinci haftasından sonra acayip bir hissiyatsizlik var. örneğin sırt çalışınca ertesi günün akşamına kadar sırtımda doluluk oluyordu etlendiğini hissediyordum ama şimdi hiç bir şey yok. @rastlantisal

Bu normal mi?

Dostum Prolaktin ve E2 baktırmak lazım. Sana tavsiyem ucuz bir lab bul. Senin bedeni anlayana kadar biraz lazım olacak.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Mazlum taş
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ortalama 10 aydır anabolik kullanmıyorum. Kilom şuan 78..temiz besleniyorum ve kardiyolarımı aksatmıyorum ve bugün itibariyle  testo cypionat ve eczane rimobolan kullanmaya başlıyorum. Bugün ilk enjeksiyonumu oldum.. ilk 3 hafta only testo gidip daha sonra  haftalık 200 mg primobolan ekleyeceğim...
      VİTAMİNLER:
      c vitamini omega 3 multivitamin karaciğer koruyucu MCT GRUPLARI:
      arimidex tamoksifen proviron GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: tiger97
      Merhaba iyi akşamlar dilerim,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      7 yıllık bb geçmişi 25 yaş 180 boy 85 kg Bunun geçmiş yıllarında 2 kez cycle’a girdim. Yaklaşık 2 senedir temizim ancak omuz lifimi yırtmıştım 1.5 senedir spor da yapamadım. Kick start olması için ve araştırmalarım sonucunda deca olan bir kürde omzumun da rahatça iyileşebileceğini gördüm okudum (omzum iyileşti aslında bir problem bulunmuyor ). elimde deca mevcut idi.
      Lakin decalar iran decabolex 1ampul (25mg) decadurobolin içeriyor. 
      AKTİF KÜR DETAYLARIM:
      25mg 1 ampul deca  400mg boldonone  500mg testosterone enanthate  ALDIĞIM VİTAMİNLER:
      milk thistle c vitamini  omega 3 çinko vb SORULARIM:
      Deca'yı 50 mg çekmeli miyim? Deca dick olmamak için nelere dikkat etmeliyim? Aromatize olacak testosteron için hangi sıklıkta ne kullanmalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: bariskaraca0
      Selamlar abilerim kardeşim,
      uzun zamandır bu forumda gerek öğreniyorum gerek sizlerin düşünce ve yorumlarından faydalanıyorum bulk kürüm hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
      KÜR PLANLAMAM : 
      testo enantat tren enantat turinabol KÜR PLANLAMAM 2. PLANLAMA :
      testo cyp boldenon dinabol MCT ÜRÜNLERİ:
      Proviron Arimidex Zinc Multi Vitamin Karaciğer koruyucu Omega3 C vit Magnesium SUPPLEMENTLER:
      Eaa Bcaa pre Glutamine Creatine Arginine whey protein gainer Şeklinde ilerliyor kürde 10. haftam 66 kgdan 79 kiloya kadar çıktım şuan güncel kilom 77.3 şuan güncel günlük aldığım besinler pişmiş 1300 pirinç 400 gram tavuk 150-200 gram arası kırmızı et 2 muz 1 ölçek whey 2 ölçek gainer 1 kase salata 18 parçalı fındıklı gofret 100 gram patates *çoğu insan şekeri kes demesine rağmen bende şeker gayet yarıyo kesdiğimde gerek pump gerek hissiyatım azalıyor* bu yüzden tüketiyorum. karbonhidratı uzun zaman 1300 yedim *7 hafta boyunca* ama şuan 5-6 gündür pirinç pişmiş 500-600 civarında bile yesem kilomda oynama olmuyor sabit denebilir protein arttırsam ki çevremden çok duyuyorum kilo olarak oynama yapar mı yaklaşık 15-20 gündür kiloda oynama olmuyor eklemem gereken çıkartmam gereken şeyler sizce nelerdir abilerim kardeşlerim yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum günlük aldığım su miktarı +5L.
    • Yazan: colw1n
      Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlarım ve hocalarım,
      Şuanda cruise dönemindeyim ve bundan önceki kürümde:
      500 Testo E. 600 Bolde 200 NPP Kullandım. Yeni kürümde temiz kütle koymak istiyorum ve boldeye tövbe ettim acayip sivilce yaptı bende.
      NPP ise cinsel açıdan çok etkiledi böyle ağır kürler yerine temiz bi kür yapmak istiyorum.
      YENİ KÜR PLANLAMAM:
      500 testo e 300 masteron turinabol Girmek var. Sizce hedefim konusunda doğru seçimler mi? 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy 185 kg 90 yağ oranı %14 Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 0xCurl
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR PLANLAMAM: (16-20 hafta kadar)
      Testosteron Primobolon Kürüne girmeyi düşünüyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy:180 Kilo:70  Dozajlar, takviyeler ve bu süreçte kullanmalısın dediğiniz önerileriniz var mı?
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.