-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Testosteron + deca kürüne gireceğim tavsiyelerinize ihtiyacım var! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
onur41_38, in Üyelerin Kür Günlüğü
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Mazlum taş
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Ortalama 10 aydır anabolik kullanmıyorum. Kilom şuan 78..temiz besleniyorum ve kardiyolarımı aksatmıyorum ve bugün itibariyle testo cypionat ve eczane rimobolan kullanmaya başlıyorum. Bugün ilk enjeksiyonumu oldum.. ilk 3 hafta only testo gidip daha sonra haftalık 200 mg primobolan ekleyeceğim...
VİTAMİNLER:
c vitamini omega 3 multivitamin karaciğer koruyucu MCT GRUPLARI:
arimidex tamoksifen proviron GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: tiger97
Merhaba iyi akşamlar dilerim,
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
7 yıllık bb geçmişi 25 yaş 180 boy 85 kg Bunun geçmiş yıllarında 2 kez cycle’a girdim. Yaklaşık 2 senedir temizim ancak omuz lifimi yırtmıştım 1.5 senedir spor da yapamadım. Kick start olması için ve araştırmalarım sonucunda deca olan bir kürde omzumun da rahatça iyileşebileceğini gördüm okudum (omzum iyileşti aslında bir problem bulunmuyor ). elimde deca mevcut idi.
Lakin decalar iran decabolex 1ampul (25mg) decadurobolin içeriyor.
AKTİF KÜR DETAYLARIM:
25mg 1 ampul deca 400mg boldonone 500mg testosterone enanthate ALDIĞIM VİTAMİNLER:
milk thistle c vitamini omega 3 çinko vb SORULARIM:
Deca'yı 50 mg çekmeli miyim? Deca dick olmamak için nelere dikkat etmeliyim? Aromatize olacak testosteron için hangi sıklıkta ne kullanmalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: bariskaraca0
Selamlar abilerim kardeşim,
uzun zamandır bu forumda gerek öğreniyorum gerek sizlerin düşünce ve yorumlarından faydalanıyorum bulk kürüm hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
KÜR PLANLAMAM :
testo enantat tren enantat turinabol KÜR PLANLAMAM 2. PLANLAMA :
testo cyp boldenon dinabol MCT ÜRÜNLERİ:
Proviron Arimidex Zinc Multi Vitamin Karaciğer koruyucu Omega3 C vit Magnesium SUPPLEMENTLER:
Eaa Bcaa pre Glutamine Creatine Arginine whey protein gainer Şeklinde ilerliyor kürde 10. haftam 66 kgdan 79 kiloya kadar çıktım şuan güncel kilom 77.3 şuan güncel günlük aldığım besinler pişmiş 1300 pirinç 400 gram tavuk 150-200 gram arası kırmızı et 2 muz 1 ölçek whey 2 ölçek gainer 1 kase salata 18 parçalı fındıklı gofret 100 gram patates *çoğu insan şekeri kes demesine rağmen bende şeker gayet yarıyo kesdiğimde gerek pump gerek hissiyatım azalıyor* bu yüzden tüketiyorum. karbonhidratı uzun zaman 1300 yedim *7 hafta boyunca* ama şuan 5-6 gündür pirinç pişmiş 500-600 civarında bile yesem kilomda oynama olmuyor sabit denebilir protein arttırsam ki çevremden çok duyuyorum kilo olarak oynama yapar mı yaklaşık 15-20 gündür kiloda oynama olmuyor eklemem gereken çıkartmam gereken şeyler sizce nelerdir abilerim kardeşlerim yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum günlük aldığım su miktarı +5L.
-
Yazan: colw1n
Öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlarım ve hocalarım,
Şuanda cruise dönemindeyim ve bundan önceki kürümde:
500 Testo E. 600 Bolde 200 NPP Kullandım. Yeni kürümde temiz kütle koymak istiyorum ve boldeye tövbe ettim acayip sivilce yaptı bende.
NPP ise cinsel açıdan çok etkiledi böyle ağır kürler yerine temiz bi kür yapmak istiyorum.
YENİ KÜR PLANLAMAM:
500 testo e 300 masteron turinabol Girmek var. Sizce hedefim konusunda doğru seçimler mi?
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
boy 185 kg 90 yağ oranı %14 Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: 0xCurl
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR PLANLAMAM: (16-20 hafta kadar)
Testosteron Primobolon Kürüne girmeyi düşünüyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy:180 Kilo:70 Dozajlar, takviyeler ve bu süreçte kullanmalısın dediğiniz önerileriniz var mı?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-