Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bdy754

Testosteron skinny fat ilişkisi hk.

Önerilen İletiler

bdy754    1

Merhabalar abiler kardeşler,

Skinny fat vücudum var ne yapsam kas gelişmiyor en fazla pumplı sert oluyorum ama hacimli asla olmuyorum ve kiloyu hep göğüsten göbekten ve belden alıyorum, bazı insanlara bakıyorum adam spor yapmıyor ama benden daha iri ve kaslı ya da normal zayıf, yabancı kaynaklardan araştırmalarıma göre testosteron hormonu bu skinny fat olayında çok etkiliymiş,1 yıl önce göğsümden hep jinekomasti ve liposuction operasyonu geçirdim, ama yine kilo aldım biraz hemen yağlar göğüse gitti, spor da yapıyorum, başınıza böyle birşey geldi mi ? yardımcı olun lütfen,doktora gideceğim ama sizin de görüşleriniz önemli gerçekten çok bunaldım depresifim, testo düşüklüğü çok kötü birşey. @rastlantisal @ardas @metinav

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    3.633

Ne kadar zamandır spor yapıyorsun?

Boy, kilo ve yaş nedir?

Günde ne kadar kalori ve makro alıyorsun?

Form fotosu var mı?

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    466

testosteronla alakası yok dışarıdan testosteron alınca evet etkisi oluyor çünkü anormal doz alıyoruz senin testosteronun 300 de olsa 600 de olsa bi fark hissetmezsin. Az bi kalori fazlalığı ile 1 yıl bi kütle koyma sürecine girmen lazım bu sürede hem kas koyup hem yağda yakabilirsin istersen genede ürolojiden test al . bide rastlantısal hocamın sorduğu soruları yanıtlarsan daha iyi olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.839
bdy754, 19 saat önce yazdı:

Skinny fat vücudum var ne yapsam kas gelişmiyor en fazla pumplı sert oluyorum ama hacimli asla olmuyorum ve kiloyu hep göğüsten göbekten ve belden alıyorum, bazı insanlara bakıyorum adam spor yapmıyor ama benden daha iri ve kaslı ya da normal zayıf, yabancı kaynaklardan araştırmalarıma göre testosteron hormonu bu skinny fat olayında çok etkiliymiş,1 yıl önce göğsümden hep jinekomasti ve liposuction operasyonu geçirdim, ama yine kilo aldım biraz hemen yağlar göğüse gitti, spor da yapıyorum, başınıza böyle birşey geldi mi ? yardımcı olun lütfen,doktora gideceğim ama sizin de görüşleriniz önemli gerçekten çok bunaldım depresifim, testo düşüklüğü çok kötü birşey. @rastlantisal @ardas @metinav

Hormonel bir sorunun olup olmadığını anlamak için detaylı hormon testi yaptırmalısın...Sonra iyi bir beslenme ve antrenman planı uygulanmalı...Disiplinli olduktan sonra vucudunun değişmemesi mümkün değil.Bazı insanlar doğuştan şanslı genetikle doğuyorlar, onlar hazır veya çok az çabayla gelişebiliyorlar.Bu seni yıldırmasın, azimle kararlılıkla senin başaramayacağın bir şey yok...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bdy754    1
rastlantisal, 15 saat önce yazdı:

Boy, kilo ve yaş nedir?

Form fotosu var mı?

merhaba hocam,boy 1.83 kilom 73 yaş 28 günde 2000 kalori alıyorum, 195 gr karbonhidrat, 140 gr protein 60 gr yağ bu şekilde besleniyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bdy754    1
rastlantisal, 15 saat önce yazdı:

Boy, kilo ve yaş nedir?

Form fotosu var mı?

bunlar güncel form

IMG_8106.HEIC

IMG_8111.HEIC

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kado    116
bdy754, 3 dakika önce yazdı:

günde 2000 kalori alıyorum, 

Oraya bi + 1500-2000 kalori ekle , toplam da 3500-4000 kalori sonra değişimi görürsün. 

tarihinde Kado tarafından düzenlendi
Yazım hatası

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bdy754    1
Kado, Şimdi yazdı:

Oraya bi + 1500-2000 kalori ekle , toplam da 35000-4000 kalori sonra değişimi görürsün. 

https://skinnyfattransformation.com hocam bu adam tamamen farklı söylüyor bi bakabilir misiniz size zahmet çok kafam karıştı gerçekten ama teşekkürler cevap için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kado    116
bdy754, 25 dakika önce yazdı:

https://skinnyfattransformation.com hocam bu adam tamamen farklı söylüyor bi bakabilir misiniz size zahmet çok kafam karıştı gerçekten ama teşekkürler cevap için

Görseller indirmeden görünmediği için bakmamıştım 1.83 e 73 kg bu kadar olacağını düşünmeden cevap verdim. 

Bence hacimden önce yağ oranını düşürmeli sonrasında yüksek kalori temiz beslenip  hacim düşünmelisin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    181
bdy754, 05.11.2024 - 00:17 yazdı:

Testestoron skinny fat ilişkisi değilde, daha çok kas ve yağ ilişkisi bu.

Hormon testlerini hastanede verirsen daha rahat anlayıp yardımcı olabiliriz sana.

Yağlar bir yerden bir yere gitmezler karnından göğsüne falan gitmez kana karışır kullanılır ve vucuttan atılırlar.

Ayrıca yağlardan şikayetçiysen sıfır yağ diyeti ve düşük karbonhidrat öneririm.

Hormonların gerçekten yetersizse onu da trt ile çözebilirsin doktor gözetiminde belli oranlarda testestoron tedavisi alabilirsin. geçmiş olsun acil şifalar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ozgur32
      Selamlar herkese iyi forumlar,
      Kişisel özelliklerim:
      yaşım 23 boyum 1.84 78 kg %17 yağ Daha önceki açtığım başlıkta belirtmiştim 105-106 kilodan 78'li kilolara ve 24 civarı olan yağ oranımı 17'ye kadar indirdim. Lakin şöyle bir sorunla karşılaştım bilinçsiz kilo verdiğim için skinny fat vücuduna dönüştürdüm vücudumu. Yağlarımı komple yakıp temiz mi büyüsem ki böyle de çok ince olurum yoksa yağı umursamayıp kütle mi koysam diye çok arada kalmıştım ki internette 1-2 yazı okudum. İşte 15 yağ oranı altında olmadan ve karın kaslarınızı görmeden bulk sürecine girerseniz vücut genel itibariyle yağ depolar verimli geçiremezsiniz, östrojen fazla olur ,hem kuruyup büyürseniz daha estetik olur falan tarzı yazılar okudum.
      Tam hâkim değilim bu konulara kusura bakmayın. Bu yazıların doğruluk payı nedir bilgilendirir misiniz. Daha sonrasında bir tane sporcu çıktı karşıma yayınlarında şunu diyordu skinny fatseniz zayıf ve yağlıysanız öncelikli olan yağı yakmaktır ve ondan sonra bulk yapılmalıdır, çünkü ne olursa olsun yağlısınız ve skinny fati yenmek çok kolay hiç zor değil diyordu sadece özel taktikleri var falan diyordu.
      Ben de bu kişiden koçluk almayı düşünüyordum ki almadan önce kendim bu skinny fati yenebilir miyim yani kendi kendime yağ yakacak beslenme listesini oluşturabilir miyim sorusunu sordum kendime, internette kaynaklar tarayıp kendime skinny fati yenebilecek kalori planlaması ve buna uygun bir beslenme listesi çıkarmaya çalıştım inceleyip yorumlar mısınız, yoksa yanlış yolda mı gidiyorum koçluk tarzı şeyler gerekli mi gereksiz mi? Önceki konumda vücut fotoğraflarım yer alıyor inceleyebilirsiniz
      Beslenme listem:
      Kahvaltı:
      75 gr yulaf : 42 gr k / 10 gr p / 5 gr y / 275 kalori 75 gr fıstık : 12 gr k / 19 gr p / 36 gr y / 425 kalori 2 adet yumurta : 12 gr p / 9 gr y / 143 kalori Ara öğün:
      100 gr leblebi : 38 gr k / 18 gr p / 2 gr y / 268 kalori Kalan öğün (ikiye böl):
      200 gr bulgur : 137 gr k / 17 gr p / 1 gr y / 651 kalori 300 gr göğüs : 70 gr p / 305 kalori TOPLAM:
      Karbonhidrat : 229 Protein : 146 Yağ : 53 Kalori : 2067 (İlave günde 1-2 ölçek whey eklenebilir) 
    • Yazan: canarx
      Merhaba benim skinny fat bir vücudum var body recomposition için uğraşıyorum ama bu kaloride spor sonrası 30dk kardiyo eklediğim halde belim yağlanıyor sizce sorun ne yardımcı olur musunuz ? Almam gereken kalori 2450 ve kilom 63 boyum 170 yağ oranım %16 Kaloriyi düşürmeli miyim

Makrolarım bu şekilde:

350gr karbonhidrat
      130gr protein.
      60gr yağ şeklinde.
      Sabah yulafunu pirinçunu yumurta ile omlet öğle ve akşam tavuk pilav salata ayran tüketiyorum ama belim yağlanıyor

Antrenman programımda bu şekilde:

Pazartesi göğüs ve triceps**
      1. bench press - 4 set X 8-12 tekrar.
      2. ıncline dumbbell press - 4 set X 8-12 tekrar.
      3. dips - 3 set X maksimum tekrar.
      4. triceps pushdown - 3 set X 10-15 tekrar.
      5. overhead triceps extension - 3 set X 10-15 tekrar.

Salı: Sırt ve biceps**
      1. lat pulldown - 4 set X 6-8 tekrar.
      2. grip lat pulldown - 4 set 6X-8X
      3. seated row - 3 set X 10-15 tekrar.
      4. t bar row- 4 set 6X -8X tekrar.
      5. incline dumbell curl 3 set 6X-8X tekrar
      6. incline hammer curl - 3 set X 6-8tekrar

Çarşamba : Dinlenme

Perşembe: Bacaklar ve karın**
      1. squat - 4 set X 8-12 tekrar.
      2. leg press - 4 set X 10-15 tekrar.
      3. leg extention - 3 set X 10-15 tekrar (
      4. leg curl - 3 set X 10-15 tekrar.
      5. calf raises - 4 set X 15-20 tekrar.
      6. crunches - 3 set X 15-20 tekrar.
      7. plank - 3 set X 30-60 saniye.
      Anladım, deadlift içermeyen bir program hazırlayalım. İşte deadlift yerine alternatif egzersizler eklenmiş güncellenmiş program:

Cuma: Bilek ve kol.
      1. wrist curls (avuç içi yukarı) - 3 set X 12-15 tekrar.
      2. ters wrist curl (avuç içi aşağı) - 3 set X 12-15 tekrar.
      3.seated forearms twist 3 set X 12-15
      4.triceps pushdown barfix machine 3 set X 6-8
      5.triceps pushdown v bar 3 set X 6-8
      6.incline dumbell curl 3 set X 6-8
      7.incline hammer curl 3 set X 6-8

Cumartesi : Omuzlar ve karın**
      1. overhead press - 4 set X 8-12 tekrar.
      2. lateral raise - 3 set X 10-15 tekrar.
      3. front raise - 3 set X 10-15 tekrar.
      4. rear delt fly - 3 set X 10-15 tekrar.
      5. shrugs - 3 set X 12-20 tekrar.
      6. ağırlıklı karın 3 set 15-20 tekrar.
      7. crunches- 3 set X 15-20 tekrar.

Pazar dinlenme.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.