Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

onur41_38

Bacak idmanı sonrası oluşan ağrılar, yürüyememe durumlarını nasıl aşabilirim?

Önerilen İletiler

onur41_38    67

Arkadaşlar hepinize selamlar,

Bacak idmanını haftada 1 gün yapıyorum kilolarımı düzenli yükselttim ancak 250-300 arasında artık sakat bir insan gibi yürüyorum, ağrılardan duramıyorum. Ağrı kesiler bile fayda etmiyor.

Böyle şeyle karşılaşıp çözüm öneren ya da çözüm bulan var mıdır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Titpep    8

Merhaba. Öncelikle size imrendiğimi belirtmek isterim. Bacakta ne yaparsam yapayım doms ağrısı yaşayamıyorum ve bacaklarımı geliştiremiyorum. Bence tadını çıkarın. Ancak çok sorun oluyorsa yada ağrılar 4 5 günden uzun sürüyorsa bacak idmanı sıklığını 7 günde 1 den 10 günde 1 e indirebilirsin. Ama bence idman ağırlığını azaltma ağrıma bizim istediğimiz birşey büyümek için.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731

Dostum bende aynı sorunu yaşıyorum bacak antrenmanlarını günlere bölerek yapabilirsin. Leg extension ve leg curl aynı gün, leg press yada squat farklı gün deneyebilirsin. Ben bu şekilde aştım. Özellikle leg presste çok acı çekiyorum. Birde ne denediysem mide bulantısı ve tansiyon düşmesi önüne geçemedim. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    159

Bende de ağır kilo lunge ve squattan sonra testis ağrısı oluyor. Sabah geçiyor ama idmandan sonra baya kötü hissettiriyor 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    687

şu bacak ağrısı keşke bende de olsa zaten gelişim bacaklarda hiç yok üst bölge coleman alt bölge babannemin bacakları daha iyidir

şu bacak hacim olayına bir çare bulamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jasyak    13

ısınma soğuma açma germelerini yapıyor musun? bacak antrenmanları öncesinde dinamik (hareketli) ısınma, antrenman sonrası statik(sabit) soğuma yardımcı olabilir. şahsen futbol geçmişimde fitnessda da ara verdiğimde oldukca yaşadığım bi durumdu bu tür esneme egzersizleriyle sorunu gideriyordum 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sıfıraura    2

3 gündür bende aynı sorunu çekiyorum merdiven inip çıkamıyorum yürüyememe durumuna geldim bir çözümü varsa öğrenmek isterim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    687
jasyak, 3 saat önce yazdı:

ısınma soğuma açma germelerini yapıyor musun? bacak antrenmanları öncesinde dinamik (hareketli) ısınma, antrenman sonrası statik(sabit) soğuma yardımcı olabilir. şahsen futbol geçmişimde fitnessda da ara verdiğimde oldukca yaşadığım bi durumdu bu tür esneme egzersizleriyle sorunu gideriyordum 

neler yaptım neler bu bacak hacim konusunda sıfırım kürde bile büyümüyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jasyak    13
SERKO, 40 dakika önce yazdı:

neler yaptım neler bu bacak hacim konusunda sıfırım kürde bile büyümüyor

genetik faktörünün kötü yanı hocam 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    687
jasyak, 12 dakika önce yazdı:

genetik faktörünün kötü yanı hocam 😄

aslında çok kötü değil ama üst bölgeye göre zayıf 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Muradsahin
      Herkese hayırlı günler,
      Tam yeri mi bilemedim ama yanlış ise affola 40 günlük bi sürem var sonra yurtdışına çıkacağım bu sürede yapabileceğimin en iyisi yapmak istiyorum. Ama programlama konusunda değerli hocalarımdan fikir almak isterim. Yaptığım plana göre sabah 06.30 ağırlık idmanı akşam 20.00 kardiyo şeklinde haftalık 5-6 gün idman tabi sizin değerli düşüncelerinize açık. 
      Antreman ve beslenme tablosu şöyle olacak gibi:
      1. Gün (Göğüs ve Triceps)
          •    Bench Press: 4x10
          •    Incline Dumbbell Press: 3x12
          •    Dumbbell Fly: 3x12
          •    Triceps Pushdown (Kablo): 4x12
          •    Overhead Triceps Extension: 3x12
      2. Gün (Sırt ve Biceps)
          •    Deadlift: 4x8
          •    Lat Pulldown: 4x10
          •    Barbell Row: 3x12
          •    Seated Cable Row: 3x12
          •    Barbell Curl: 4x10
          •    Hammer Curl: 3x12
      3. Gün (Bacak)
          •    Squat: 4x10
          •    Leg Press: 4x12
          •    Lunges: 3x12 (her bacak)
          •    Leg Curl: 3x15
          •    Calf Raise: 4x20
      4. Gün (Omuz ve Karın)
          •    Overhead Shoulder Press: 4x10
          •    Lateral Raise: 3x15
          •    Front Raise: 3x15
          •    Face Pull: 3x15
          •    Plank: 3 set, 1 dakika
          •    Crunches: 3x20
      5. Gün (Full Body veya Eksik Kas Grupları)
          •    Clean and Press: 4x10
          •    Pull-Up: 3x10 (yapabildiğin kadar)
          •    Dumbbell Lunges: 3x12
          •    Cable Fly: 3x15
          •    Cable Curl: 3x12
          •    Triceps Rope Pushdown: 3x12
      Akşam Kardiyo
          •    Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri akşam saat 8’de kardiyo 

• Yazan: efenone
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      Antrenman programı konusunda sıkıntı çekiyorum şuanki yaptığım sistem 2 setten oluşuyor 2’si de failure yani tükeniş yapıyorum kürdeyken nasıl bir sisteme geçiş yapmam gerekli?
      Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Yasar
      Merhabalar abilerim kardeşlerim,
      Önümüzdeki 3 ay :
      ligandrol ostarine mk677 rad 140 Kullanırken bulk yapacağım ilaç dolu mu henüz bir fikrim yok ama ilaçları kullanırken nasıl bir antrenman programı uygulamalıyım örneğin ön kolum genetik olarak çok küçük haftada 2 kere mi çalışmam gerek 1 kere mi  bu ilaçları kullanmaya karar vermeden önce her bölgeyi haftada 1 20 set + son setler tükeniş olacak şekilde hareketler ile bitiriyordum bu çalışma şekli  su ana kadar güzel iş yaptı. İlaçlarda kas onarimi falan daha erken olacağı söyleniyor haftada 2 kere bu şekilde çalışabilir miyim çok sevişmek ile çok çocuk olur mu yani?
    • Yazan: astagtaum
      Öncelikle Merhabalar kıymetli hocalarım.
      Geçtiğimiz sene doktorlar tarafından eşime hashimato ve lipödem hastalıkları teşhis konuldu. Yaklaşık 3 senedir eşimle birlikte spor yapmaktayız ve kilo alımında güçlük çekiyor. Doktorlarımızdan bazıları fitnessı bırakmak sadece bir kaç egzersiz dışında egzersiz yapmaması gerektiğini söylüyor.
      Bazıları D vitamini vb. takviyeleri almasının kötü geleceğini söylüyor. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız bilgisi olan hocam var ise eğer forumda bu durumda nasıl hareket etmeliyiz bizi aydınlatabilirse çok sevinirim tahlil sonuçlarını buraya ekliyor olacağım şimdiden herkese teşekkür eder, iyi forumlar dilerim…

• Yazan: Soju
      Herkese selamlar sevgiler,
      Değerli dostlar ben 6-7 yıl natürel olarak antrenmanlarımı hep bir gün gidip bir gün off vererek yaptım. Pazartesi çarşamba cuma pazar seklinde. Bu şekilde yeteri kadar dinlendiğimi ve geliştiğimi de düşündüm. Simdi testo bolde masteron kürümün 8. haftasındayım. Nerdeyse her gün idmana gitmek istiyorum. 4 gün üst üste gitsem bile yorgunluk hissetmiyorum.
      Bunun temel sebebi antrenmanlarımı yeterli sertlikte agresiflikte yapmamaktan mı yoksa ilaçlardan mı kaynaklanıyor? Off gün verme alışkanlığımı 3 günde 1e düşürmek mesela dinlenme-beslenme-büyüme durumunu olumsuz etkiler mi? Sizin antrenman sıklığınız nedir? Bana ne tavsiye edersiniz? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.