Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

onur41_38

Bacak idmanı sonrası oluşan ağrılar, yürüyememe durumlarını nasıl aşabilirim?

Önerilen İletiler

onur41_38    59

Arkadaşlar hepinize selamlar,

Bacak idmanını haftada 1 gün yapıyorum kilolarımı düzenli yükselttim ancak 250-300 arasında artık sakat bir insan gibi yürüyorum, ağrılardan duramıyorum. Ağrı kesiler bile fayda etmiyor.

Böyle şeyle karşılaşıp çözüm öneren ya da çözüm bulan var mıdır?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Titpep    6

Merhaba. Öncelikle size imrendiğimi belirtmek isterim. Bacakta ne yaparsam yapayım doms ağrısı yaşayamıyorum ve bacaklarımı geliştiremiyorum. Bence tadını çıkarın. Ancak çok sorun oluyorsa yada ağrılar 4 5 günden uzun sürüyorsa bacak idmanı sıklığını 7 günde 1 den 10 günde 1 e indirebilirsin. Ama bence idman ağırlığını azaltma ağrıma bizim istediğimiz birşey büyümek için.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.548

Dostum bende aynı sorunu yaşıyorum bacak antrenmanlarını günlere bölerek yapabilirsin. Leg extension ve leg curl aynı gün, leg press yada squat farklı gün deneyebilirsin. Ben bu şekilde aştım. Özellikle leg presste çok acı çekiyorum. Birde ne denediysem mide bulantısı ve tansiyon düşmesi önüne geçemedim. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    138

Bende de ağır kilo lunge ve squattan sonra testis ağrısı oluyor. Sabah geçiyor ama idmandan sonra baya kötü hissettiriyor 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    587

şu bacak ağrısı keşke bende de olsa zaten gelişim bacaklarda hiç yok üst bölge coleman alt bölge babannemin bacakları daha iyidir

şu bacak hacim olayına bir çare bulamadım

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jasyak    10

ısınma soğuma açma germelerini yapıyor musun? bacak antrenmanları öncesinde dinamik (hareketli) ısınma, antrenman sonrası statik(sabit) soğuma yardımcı olabilir. şahsen futbol geçmişimde fitnessda da ara verdiğimde oldukca yaşadığım bi durumdu bu tür esneme egzersizleriyle sorunu gideriyordum 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sıfıraura    2

3 gündür bende aynı sorunu çekiyorum merdiven inip çıkamıyorum yürüyememe durumuna geldim bir çözümü varsa öğrenmek isterim 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Draqul Org
      Herkese merhaba, nasılsınız?
      Yeni bir Heavy Duty antrenmanına geçiş yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim. 
      daha önce orta-ileri seviye bir Heavy Duty programı oaylaşmıştım: 
      Önceki programım buna benzerdi fakat bir kaç değişiklik vardı. Yeni antrenmanında hedef sadece büyüme mekanizmasını aktif etmek.
      Program şu şekilde: 
      1. Gün Göğüs:
      Dambıl fly: 1 set 6-10 tekrar tükeniş. Set arasında 10 saniyeden fazla dinlenme olmamalı ve hemen incline’a geçiyoruz.(3 set incline ısınma) İncline bench press: 1 set 3-5 tekrar tükeniş  Sırt:
      Cable lat pullover*close grip lat pulldown: 8-12 tekrar tükeniş(close grip lat pulldown 2 set ısınma) Deadlift: 1 set 6-12 tekrar tükeniş(2 set ısınma) 4 ila 7 gün dinlenin. Kaslarınız tamamen iyileşsin. 2. Gün Bacak ve karın:
      Leg extension*Leg Press(ön bacak odaklı) 1 set 15-20 tekrar tükeniş(araaki yıldız süper set olduğu anlamında.)(3 set leg press ısınma) Bu süper sette 3 saniyeden fazla dinlenmeyin. Kalf:
      1 set 15-20 tekrar tükeniş Karın için:
      sit up 1 set 15-20 tekrar tükeniş  4 ila7 gün dinlenin. Kaslarınız tamamen iyileşsin. 3. Gün omuzlar ve kollar:
      lateral raises*dambıl reverse fly dambıl veya makine: 1 set 6-10 tekrar tükeniş.(3 set lateral raises ısınma) Close grip lat pulldown(eller omuz izasında): 1 set 6-10 tekrar tükeniş. Rope pushdown(ellerinizi birbirine yaklaştırın): 2 ısınma seti - 1 set 6-10 tekrar tükeniş.*dip(dip ile süperset. Dip 3-5 telrar arası tükeniş olacak.) 4 ila 7 gün dinlenin. 4. Gün bacak ve karın: 
      Leg extension*squat(ön bacak odaklı): 15-20 tekrar tükeniş. kalf: 15-20 tekrar. sit up: 15-20 tekrar. 4 ila 7 gün dinlenin. bacağı 4. Güne atma sebebi bacaktan uzun süre geçmiş olması ve bi önceki antrenman gününde üst vücut çalışmış olmamız. 5. Güne 1. Günü atın ve 6. güne 2. Günü atın ve 7. Güne yine bacak antrenmanı atın. Demek istediğim 1 üst vücut 1 bacak 1 üst vücut 1 bacak günü olacak şekilde ayarlayın. 
      Okuduğunuz için ve yanıtlar ve tepkileriniz için teşekkürlerimi sunuyorum.
    • Yazan: Vatan
      Selamünaleyküm dostlar. Spor yapcam ama antrenman program nerden bulabilirim. Hocaların ücretleri maddiyatli yüksek benim ekonomime göre. İlginiz için teşekkürler 
    • Yazan: Mert0735
      Merhaba Arkadaşlar Nasılsınız?
      3 GÜN GİT 1 GÜN OFF 3 GÜN GİT 1 GÜN OFF ŞEKLİNE YAPIYORUM HER SET FAILURE EKSİK FAZLA GÖRDÜGÜNÜZ BİR ŞEY VAR MI?

    • Yazan: eivor
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 1 yıl 3 ay önce çok zayıf olduğum için ve kötü gözüktüğüm için spora başlamaya karar verdim ilk 8-9 ayda 52 kilodan 70 kiloya ulaştım ve eskisinden daha iyi görünmeye başladım ama son 5 aydır ağırlıklarım artmasına rağmen vücudumda değişim olmadığını fark ettim bunun sebepleri neler olabilir ?

    • Yazan: Ağırlık
      Benim sporum 2 saati buluyor çok mu fazla anlamadım mesela göğüs ve arka kol  10 hareket var desek aralarda da dinleniyorum 2 saati buluyor.
      Kaç saat sürmeli bir spor ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×