Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

onur41_38

Bacak idmanı sonrası oluşan ağrılar, yürüyememe durumlarını nasıl aşabilirim?

Önerilen İletiler

onur41_38    81

Arkadaşlar hepinize selamlar,

Bacak idmanını haftada 1 gün yapıyorum kilolarımı düzenli yükselttim ancak 250-300 arasında artık sakat bir insan gibi yürüyorum, ağrılardan duramıyorum. Ağrı kesiler bile fayda etmiyor.

Böyle şeyle karşılaşıp çözüm öneren ya da çözüm bulan var mıdır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Titpep    9

Merhaba. Öncelikle size imrendiğimi belirtmek isterim. Bacakta ne yaparsam yapayım doms ağrısı yaşayamıyorum ve bacaklarımı geliştiremiyorum. Bence tadını çıkarın. Ancak çok sorun oluyorsa yada ağrılar 4 5 günden uzun sürüyorsa bacak idmanı sıklığını 7 günde 1 den 10 günde 1 e indirebilirsin. Ama bence idman ağırlığını azaltma ağrıma bizim istediğimiz birşey büyümek için.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.801

Dostum bende aynı sorunu yaşıyorum bacak antrenmanlarını günlere bölerek yapabilirsin. Leg extension ve leg curl aynı gün, leg press yada squat farklı gün deneyebilirsin. Ben bu şekilde aştım. Özellikle leg presste çok acı çekiyorum. Birde ne denediysem mide bulantısı ve tansiyon düşmesi önüne geçemedim. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.091

şu bacak ağrısı keşke bende de olsa zaten gelişim bacaklarda hiç yok üst bölge coleman alt bölge babannemin bacakları daha iyidir

şu bacak hacim olayına bir çare bulamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jasyak    28

ısınma soğuma açma germelerini yapıyor musun? bacak antrenmanları öncesinde dinamik (hareketli) ısınma, antrenman sonrası statik(sabit) soğuma yardımcı olabilir. şahsen futbol geçmişimde fitnessda da ara verdiğimde oldukca yaşadığım bi durumdu bu tür esneme egzersizleriyle sorunu gideriyordum 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sıfıraura    2

3 gündür bende aynı sorunu çekiyorum merdiven inip çıkamıyorum yürüyememe durumuna geldim bir çözümü varsa öğrenmek isterim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.091
jasyak, 3 saat önce yazdı:

ısınma soğuma açma germelerini yapıyor musun? bacak antrenmanları öncesinde dinamik (hareketli) ısınma, antrenman sonrası statik(sabit) soğuma yardımcı olabilir. şahsen futbol geçmişimde fitnessda da ara verdiğimde oldukca yaşadığım bi durumdu bu tür esneme egzersizleriyle sorunu gideriyordum 

neler yaptım neler bu bacak hacim konusunda sıfırım kürde bile büyümüyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jasyak    28
SERKO, 40 dakika önce yazdı:

neler yaptım neler bu bacak hacim konusunda sıfırım kürde bile büyümüyor

genetik faktörünün kötü yanı hocam 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.091
jasyak, 12 dakika önce yazdı:

genetik faktörünün kötü yanı hocam 😄

aslında çok kötü değil ama üst bölgeye göre zayıf 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ardaesat
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Salı günü göğüs-biceps çalıştım, uzun süre ara vermiş olduğum için kontrollü gittim vs. en fazla 15 tekrar falan yaptım fakat bicepsler (özellikle bicepslerin başlangıç yeri) bir gün sonra ciddi sızlamaya başladı hatta rahat uyutmadı fakat göğüslerde bir ağrı olmadı. Dün de sırt-triceps çalıştım, özellikle triceps hareketlerini hissede hissede çok yavaş yaptım ve ne sırt kısmı ne de triceps de ağrı yok.
      SORULARIM:
      Biceps için yanlış şekilde çalışmış olabilir miyim ve ya bu normal bir durum mu? Ön kollarım biraz zayıf bicepsler dolsa bile ön kol cılız gözüküyor, ekstradan ön kol çalışmaya gerek var mı? Bende neredeyse trapez hiç yok ve ne yapsam olmuyor? Hangi hareketleri önerirsiniz? bir de trapez çalışırken, trapezlerin çalıştığını pek hissetmiyorum, Upringht Row (Dikey Çekiş) yapıyorum fakat ön kolları çok zorluyor, Shrug (Omuz Silkme Hareketi) bende işe yaramıyor ya da sürekli yanlış şekilde yapıyorum, Face Pulls (Yüze Çekiş) egzersizi etkili midir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: BBurak
       Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 7-8 senedir farklı antrenman metotlarını ve sistemlerini deneme fırsatım oldu. Son 1-2 yıldır ise az set, yüksek ağırlık ve tükeniş odaklı bir sistemle çalışıyorum. Eskiden PPL (push/pull/legs) bana oldukça uygun geliyordu, fakat son dönemde özellikle push günleri oldukça yıpratıcı hale geldi. Şu anda bir kas grubu için 2-3 ana hareket yapıyorum ama antrenmanın sonunda kolumu kaldıracak hâlim kalmıyor. Programı splite bölmeyi düşündüm fakat bu sefer de set sayısı az kaldığı için antrenman toplamda 13-14 sette bitiyor. Bu da bana “antrenman kısa sürdü, yeterli olmadı” hissi veriyor.
       Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Benzer bir sistem deneyen veya benzer ikilem yaşayan var mı?
      Fikirlerinizi duymak isterim.
    • Yazan: paserato
      Merhaba abilerim,
      Spora 3 aydır başladım fullbody devam ettiriyo hocam ben splite geçmek istiyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaş 16 boy 1.65 kilom 64 Spor salonunda çok fazla makine yok program yazabilecek var mı? 
    • Yazan: trensetter
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yıllardır sağ bacağımdan uzun yürüyüşler ve yokuş çıktıktan sonra aşırı pump olmuş gibi bir hissiyatla mustaribim, fakat bu son bir aydır baya baya arttı. eskiden dinlenince geçerdi artık dinlenince geçmiyor? Dolin diye bir sprey sıktım şimdi yanma/ağrı biraz azaldı, bir de bu bacağımda fark ettiğim bir şey var nohut boyutunda kalfin biraz üstünde bir şişkinlik, bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim ve bu durum için hangi bölüme randevu almalıyım? 
    • Yazan: mamo
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bir arkadaşımla çıkmaza girdik ikimiz de %30 civarı yağ oranına sahibiz. Ben günde 2 bölge 3er hareket şeklinde uygulayıp (3x12-16 şeklinde) sonrasında 50 dakika kardiyo yapma taraftarıyım fakat kendisi x hipertrofi programı uygulayıp 30dk kardiyo yapmanın daha mantıklı olduğunu söylüyor.
      SORULARIM:
      Sizce hangisi daha mantıklı olur? Kilo verip daha sonra kas kütlesi eklemek daha mantıklı-kolay olmaz mı? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.