-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
20 yaşındayım ve total testosteronum oldukça düşün ne yapmalıyım? trt doz ömür boyu kullanım mantıklı mı?
Oluşturan:
ghettoMonk, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: burqkoc
500Testo 400 Boldenon küründen çıktım. 4 Haftadır TRT doz testosteron ilerliyorum. Bu dinlenme süresinde ne gibi şeylere dikkat etmeliyim. Antrenman hacmini düşürdüm sakatlanmamak için, üre azotum fazla çıktığı için yediğim proteini azalttım. Haftada 20 şer dakikadan 4 kere bisiklet sürüyorum. Ama hala bu dinlenme dönemini verimli geçirdiğimi düşünmüyorum daha neler yapabilirim ve dinlenme dönemini en iyi nasıl geçirebilirim?
-
Yazan: Tunahankrc
Herkese iyi günler,
PCT yaptıktan sonra 8-15 gün arası Orta boy soğanı rendeleyip suyunu ayırıyorum ve bir çay kaşığı zencefil atıp her akşam bunu içiyorum. Bu kürü eski bir vücut geliştirmeci den öğrendim test vermedim ama libido olarak bariz etkisi oluyor 4. Günde bile sanki testosteron vuruyormuş gibi normal dışı istek oluyor. @rastlantisal @SERKO @Diver @ardas @metinav
Bir dahaki sefere kan tahlili verip test edicem aranızda bunu deneyen ve sonuç alan var mı ?
Hatta geçen sene PCT yaptıktan sonra 10 gün kadar denedim son enjeksiyondan aşağı yukarı 55 gün sonra tahlil verdim makina 15 e kadar ölçüyordu ve sonuç hala referans dışı 10 küsurlerdeydi testosteron kandan çıkmamış olabilir mi yoksa gerçekten bu karışımın etkisi olur mu ?
-
Trt doz testosteron ile yüksek doz arasında performans, hissiyat farkı yaşıyorum sebebi ne olabilir?Yazan: trenbolonavcısı
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Uzun süredir trt gidiyorum proviron ile beraber bu dozlarda her şey mükemmel gidiyor! Ama dozu arttırıp 500 mglere çıkınca hiç vücutta testosteron yokmuş gibi tepki veriyor ilacı hissedemiyorum. Hatta aksine mg yükseltince libido ve güç kaybı yaşıyorum.
@rastlantisal @AREN @Diver @GHOST @SERKO
Sorularım:
Bunun nedeni nedir? Nasıl geçer bu durum? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Geleceğin Olympia'sı
Merhabalar,
Yaşadığım sağlık sorunlarından ve maddi sorunlardan dolayı bölük bölük bir kür oldu ama yine de mükemmel form tuttum, bu ikinci kürüm, ilki gibi bu da uzun sürdü. 10 hafta 500testo, 500bolde, ilk 3 haftası 50 dbol şeklinde gittim. Boldeyi 10. haftada kestim çünkü ufak bir sağlık sorunum ortaya çıktı beynimde hamartom denen bir şey varmış, doktor steroidlerle alakası yok bir zararı da yok dese de onun varlığında devam etmek istemedim, 500 testo devam ettim ve 2 ay sonra 150mg tren ekledim 3. haftada flakonu yere düşürüp kırmamla macera sonra erdi
Ben de kürü bırakma kararı aldım testoyu 250ye düşürüp 1 ay daha devam ettim ve eylülün başında bıraktım, bu haftaya kadar çok ağır bir halsizlik ve isteksizlik vardı, geçen hafta ereksiyon sorunları yaşıyordum bu hafta düzelmeye başladı hepsi, enerjim yavaş yavaş yerine geliyor ereksiyonum da neredeyse düzeldi, dün tahlil verdim sonuçlar bu şekilde. İşten ayrıldığım için pctye bütçe ayıramadım dolayısıyla yapamadım, şuan antrenman ve beslenme de yapmıyorum.
Östrojen ve prolaktin gün içinde çıkar diye tahmin ediyorum lh-fsh bugün eklenmiş sonuçlara.
-
Yazan: trenbolonavcısı
Herkese merhaba,
Yeni üye oldum forumdaki yazıları okuyup burada bilgili hocalarımdan yardım alabileceğimi düşündüm doktor onaylı 'trt' tedavisi görüyorum total testosteron düşüklüğünden dolayı @Loving hocamızın açtığı bir konuyu gördüm aynılarını yaşıyorum şuan aynı trt tedavisine başlamadan önceki yan etkileri yaşıyorum alt da yazan yan etkilerin hepsini son verdiğim kan tahlili bu şekilde nedeni ne olabilir çözümü nedir değerli hocalarım bi yardımcı olursa çok güzel olacak. @metinav @GHOST @rastlantisal @Diver @ardas
(e2 için armidex aldım östrojen yüksekliğinden dolayı bu yan etkileri yaşamıyorum diye tahmin ediyorum)
-