Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ahmet28277

Üye
  • İçerik sayısı

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

Ahmet28277 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 03-12-1989

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 3 yıldan beri spor ile türlü dallarda uğraşmaktayım. </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Doğal test sonuçlari mi yorumlar misiniz ?

    Çok teşekkürler bağırsakları temizlemek için kekik yağı kullanıyodum zeytinyağına damlatıp bir iki damla sebebi ondan diye düşünüyorum artık, alerjik yapmış olabilir
  2. Doğal test sonuçlari mi yorumlar misiniz ?

    Hocam tekrardan merhaba klomen 1 ay 1 haftalık bir kullanımı geride bıraktım size bi soru sormak istemiştim klomen gözde kızarma yapar mı sol gözümde ufak bi damar ara ara çıkıyo ?
  3. Zeytin yağı soğuk sıkım ve sıcak sıkım hangisi ?

    Dostum sıcak sıkım zeytinyağı mı olur içindeki herşey gider.Zeytinyağı altın sıvı gibidir lakin doğru sıkım olursa.
  4. Doğal test sonuçlari mi yorumlar misiniz ?

    Evet dostum dediğime katılıyorum,Testislerime skratola bakıldı hafif 1 seviye ciddi olmayan bir varikosel vardı doktor bunun üzerine meni istedi değerler şükür baya iyiydi,Hipofiz mr ıda bakıldı ondada herhangi bir adenom yoktu.Özellikle fsh ve lh düşüklüklerinde hipofiz mr ı çok önemli.Testislerde sıkıntı olsa meni meni testinde her şey çıkar zaten.Verdiğin bilgiler için teşekkürler
  5. Doğal test sonuçlari mi yorumlar misiniz ?

    Dostum dediğine bi nebze katılıyorum ki bunun sebebi, benim amacım testo ve türevlerini kulanmamak olduğu için klomenle gidiyorum ve daha iyi hissetiğimi söylüyebilirim lakin sen ilerde eninde sonunda ilaca gireceksen başka yollara bakabilirsin @metinav hocam çok daha iyi cevap vericektir.Metin hocama benimde bir sorum hocam dediğim gibi hep doğal olma yolunda gitmeyi düşünüyorum lakin klomen yolunda proviron alırsam işleri hızlandırır mıyım yoksa tam tersi hızlı giden atın boku seyrek düşer mantığıyla,provironu bıraktığımda ters teper mi,çünkü 3 aylık gibi bir klomen kullanı mı sonrası bırakmaya düşünüyorum lh ve fsh değerlerim düzelirse. Bu arada incelemek isteyen olursa klomifen sitratın +5 yıl 25 mg 2 günde 1 kullanımında zararlı olmadığını gösteren çalışma. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22458540
  6. Doğal test sonuçlari mi yorumlar misiniz ?

    Dostum test sonuçlarının olduğu fotoğraf gözükmüyor birdaha yükler misin ?
  7. Abilerim yardım

    Asetil l carnitine,selenyum,hafif mg çinko,balık yağı gibi takviyelerin dolaylı yoldan faydası olucaktır aslında d vitamini magnezyum b12 b6 b1 e vitamini,demir bunların hepsi önemli takviyeler lakin hepsi bir araya gelince dolaylı yoldan + sı oluyo önemli olan sağlıklı bir yaşam.Nerden biliyosan diye sorarsan ilaç kullanmadığım halde fsh ve lh ım düşük çıkmıştı ufak bi varikoselimde var dedi doktor meni testi istediğinde toplam sperm sayın 220 milyon hareketli 90 milyon çıktı ve çok iyi bi rakam dedi şükür sebebi sağlıklı beslememden dolayı düşünüyorum.Her sabah güne doğal ev yapımı Elma sirke(yani probiyotik) Ve erken hasat soğuk sıkım +400 polifenolü zeytinyağıyla başlıyorum ve elimden geldiğince yağları fazla yiyorum özellikle zeytinyağı ve balık yağı mucizevi birşey.İnşallah sağlık sıhhatin her zaman güzel olur.
  8. Clomid vs tamoxifen

    Abilerim hocalarım dostlarım herkese merhaba, Fsh ve lh orta hali düşüklük yaşadığım için(steroid kullanmamış olmama rağmen) uzun süreli clomid veya tamoxifen kullanma durumum var, ve forumda hiç düzgün şekilde tamoxifen clomid karşılaştırması görmedim.Bildiğimiz gibi sadece 1 çalışma clomidin shbg yi artırdığı yönde bundan ötürü clomid yerine tamoksifen kullanımını incelemeye karar verdim çünkü tamoksifen shbg yi artırmıyor ama üzerinde clomid kadar fazla çalışma yok.Klomidin bu kadar güvenli olduğunu o yüzden tercih edildiğini düşünüyorum günlük 25 mg 3 ay kullanımda önemli ordan fsh ve lh düşüklüğü yaşayan insanlarda fsh/lh ve t testo artışı göstermiş lakin serbest t hakkında bir bilgi yok ve genel olarak da shbg hakkında, ben 3 aylık kullanımda test sonucu ile hepsini öğrenmeyi kendi üzerimde planlıyorum.Lakin bazı hocalarım uzun süreli kullanımda shbg yi biraz artırcağı gibi bir şüphen varsa tamoksifende kullanabilirsin dedi örnek vermek gerekirse günlük 5 mg veya 10 mg gibi ve araştırmalarımı yaptığımda clomid den çok daha iyi bir tercih olabilceği gibi gözüküyor lakin sizce tamoksifenin clomid den daha kötü yan etkileri olduğu için mi clomid tercih ediyorsunuz bu konu üzerine bir tartışma başlatmak istedim çünkü steroid kullanan dostlarımda pct döneminde clomid kullanıma bağlı libido gittiği yönünde sözleri var bunun ana sebebide shbg yi artıran clomid olabilir diye düşünüyorum.Benim ise size sorum günlük 25 mg clomid veya 5 veya 10 mg tamoksifen şeklinde mi ? Araştırmalar: https://www.kaanaydos.com.tr/fsh-ve-testosteronun-birlikte-uyarilmasi-ile-erkek-infertilitesinin-spesifik-tedavisinde-ekonomik-ve-etkin-bir-ilac-tamoksifen-sitrat.html https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/640052/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5010627/#!po=17.2727
  9. Doğal test sonuçlari mi yorumlar misiniz ?

    Dediğine bende katılıyorum dostum bence temel olan en önemlisi testo konusunda beslenme ve genetik,Meni testide istedi doktor verdim aşırı temiz çıktı doktor şakayla karışık bana yanlasan benden bile çocuk çıkar belki dedi ama sürekli spor yaptığımız için kafaya çok takıyoruz.Moralini bozma dostum hayat güze şükür.
  10. Bulka girdim çıkamıyorum

    Dostum o kadar tavul yemeye jino başlangıcı olması çok normal bence.Hepsi hormonlu ne yazık ki.
  11. Doğal test sonuçlari mi yorumlar misiniz ?

    Dostum merhaba,daha önce hiç ilaça girdin mi bilmiyorum ama ben daha önce hayatımda hiç steroid kulanmamıştım sadece o tahlili verden 5 ay önce 1 deva sustanon ve 1 kutu proviron kullanmıştım oda doktor verdi diye.Eğer sende uzun süredir bişey kullanmayıp bu sonuçların çıkıyorsa testislerinde sıkıntı olabilir çünkü fsh ve lh ın normal gibi duruyo @metinav hocamız bu konuda baya bilgili sorarsan her konuda yardımcı oluyo sağolsun.Allah şifa versin.
  12. Doğal test sonuçlari mi yorumlar misiniz ?

    Supplement olarak dediğinize katılıyorum hocam maddi olarak içerik tek bor olsa alırdım ama içinde çeşitli farklı gereksiz şeyler var.O yüzden magnezyum balık yağı vit d gidiyorum.En kötü dediğiniz gibi proviron girebilirim.Sizce ne zaman giriyim provironu hocam 1 ay sonra günde 1 tablet şeklinde mi mesela ?
  13. Doğal test sonuçlari mi yorumlar misiniz ?

    Hocam başlığı hortlatıp duruyorum ama dikkatimi şöyle birşey çekti Klomen bildiğimiz gibi shbg yi artırdığı için serbest testoda sıkıntı oluyor ve ben uzun süreli az dozajda kulanmama rahmen bir artış olucak.Bunun için grenade nin at4 diye bir ürünü var içinde bor bulunan türkiyede ki tek supplement ve bunun yanında gece yatmadan aç karnına 400 mg magnezyum sitrat alsam nasıl olur sizce.Shbg yi ne kadar baskılarsam kardır gözüyle bakıyorum.
  14. Proviron

    Testo ya nasıl bir etkisi olur bilemem ama benim libidoyu çok kötü etkiledi.Tavsiye etmem.
  15. Lh yüksekligi

    Sizce normal bir insanda lh kaç aralığında olmalı ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×