-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Bulk kürüne giriyorum dikkat etmem gereken noktalar nelerdir yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
sarmskullanicisi, in Bulk Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: malatyalıbela
Merhaba abilerim kardeşlerim, Daha önce Varikosel ameliyatı oldum varikosel problemi geçirmiştim (bu ameliyatı geçirip testo kullanan tecrübesini aktarırsa sevinirim). Sadece testo kürüne girmek istiyorum boyum 1.74 kilom 77 yaşım 25, testo kürüne başlarsam çalışacağım programı biliyorum ve düzenli yağsız besleneceğim. Haftalık kaç ne kadar testo kullanmalıyım, bir de saç dökülme yatkınlığı olduğu için başka hiçbir şey kullanmak istemiyorum. Size sormak istediğim şey şu düzenli beslenmeyle ve haftalık ne kadar testoyla sağlam bir gelişim katedebilirim, testoyu yaklaşık 3 ay kullanmayı düşünüyorum sonra kullanmayı düşünmüyorum bıraktıktan sonra testonun doğal durumuna gelmeme ihtimali olabilir mi?
güncel form aşağıdaki gibidir
-
Yazan: KreatinEnjoyer
Saygılar ve sevgiler abiler kardeşler ampulden ilaç çekerken genelde 0.2 ml falan kalıyor bu durum canımı sıkıyor flakonda problem yaşamıyorum bunun kolay yolu var mıdır ?
-
Yazan: Sinan35
Beyler herkese iyi forumlar dilerim,
Siz üstatlardan bir konu hakkında yardım istiyorum.
KÜR İÇERİĞİM (16 HAFTA):
Testosteron Boldenon Trenbolone Küründeyim 3 hafta sonra kürüm bitiyor, eğer kan tahlilim iyi çıkarsa definasyon yapmak istiyorum.
DEFİNASYON PLANLAMAM: (10 HAFTA)
Testosteron Trenbolone acetat Masteron Winstrol SORULARIM:
Sizce iki kür arasında bir süre koymayalı mıyım ? Yada nelere dikkat etmeliyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Furkantepeci
Hepinize merhaba arkadaşlar,
Ligandrol ve mk677 kullandığım kürün bitmesi üzerinden 10 gün geçti. Bugün sarmslar kandan tamamen çıktığı için test verdim.
KÜR İÇERİĞİM:
LGD-4033: 10 mg MK-677: 25 mg SARMS KÜRÜ ÖNCESİ KAN DEĞERLERİM:
SARMS KÜR İÇİ KAN DEĞERLERİM:
SARMS KÜRÜ BİTİMİ KAN DEĞERLERİM:
SARMs kürüm bittikten sonra hastalandım ve yaklaşık 4-5 gündür hastayım. Bağışıklığım düştüğü için damağımda beyaz bir yara oluştu ve nezle oldum. Doktorum 2 gün önce sabah-akşam kullanmam için antibiyotik yazdı, ancak şu an otobüste olduğum için dozajını hatırlayamıyorum. Bu kan testini vermeden önce 2 gün antibiyotik kullandım ve 5 gündür hastaydım.
SORULARIM:
Bu yazdıklarıma göre değerlendirirseniz ne yapmamı önerirsiniz? Elimde Ostarine ve GW-501516 var; cut kürüne şimdiden başlamalı mıyım? PCT mi yapmalıyım? Yoksa önce tamamen iyileşmeyi mi beklemeliyim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
-
Yazan: Alwaysinbusiness
Selamün aleyküm beyler
Trenbolone enantat daha sinerjik çalışması için trickleriniz önerileriniz var mı
Ketojenik diyet treni daha çok çalıştırır diye bir şey duymuştum bunun gibi şeyler ne bileyim mesela ilaç kombinesi veya supplement veya bildiğiniz herhangi bir şey
Şimdiden teşekkürler saygılar sevgiler
-