Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

pusalik

Üye
  • İçerik sayısı

    344
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    5

pusalik kullanıcısının son zaferi 16 Ocak

pusalik en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

176 Mükemmel

1 Takipçi

pusalik Hakkında

  • Derece
    Usta
  1. Ucuz ve yüksek proteine sahip yiyecek ve içecekler önerileriniz nedir?

    Ben sadece örnek göstermek için attım açıkçası bir fikir oluşması açısından.Daha önce buradan herhangi bir alışveriş yapmadım. Referans olmam doğru olmaz bu sebeple.
  2. Ucuz ve yüksek proteine sahip yiyecek ve içecekler önerileriniz nedir?

    Kimya laboratuvarlarının veya endüstriyel gıda firmalarının üretmiş oldukları whey proteinler var.Bunlardan daha ucuza ve içeriği daha iyi bir protein kaynağı bulma şansın neredeyse yok. Bir tanıdığımız vasıtasıyla 1 kg wheyi 350 tl gibi komik bir fiyata alabiliyoruz.İnternettede bu fiyata yakın fiyatlarda veren firmalar bulunuyor. https://www.kalipsokimya.com/urun/yagsiz-peyniraltisuyu-protein-konsantresi-tozu-whey-proteini-70-1-kg örnek olarak buraya bakabilirsin.
  3. Bpc157 ve ereksiyon bozukluğunu düzeltme konusunda yardımcı olabilir mi?

    Okudum ama spesifik olarak bunla ilgili çalışma yapılmamış.Sadece bpc-157 nin etkilerinden ereksiyon bozukluğuna iyi gelebileceği hususunda tahmin yürütülebilecek bir araştırma yapılmış. Kısacası denemeden yorum yapılması mümkün değil gibi gözüküyor.Yabancı forumlarda da araştırdım biraz ama bunun için kullanan birisine rastlamadım.
  4. Selamlar, Aslında kendiniz çok güzel açıklamışsınız dideral ile clenin birbirine zıt olduğunu.Bu sebeple beraber kullanılması sakıncalıdır. Dideral beta 2 blokeridir.Yani vücuttaki beta reseptörlerini bloke eder.Clenbuterol ise beta 2 agonistidir.Yani beta 2 reseptörlerini uyarır.Bu sebeple clenbuterol aldığınız zaman nabzınız artar, vücudunuz uyarıcı almış gibi olur.Dideralde ise tam tersi durum söz konusu olur. İkisini beraber kullandığınız zaman sadece dideralin etkisini alırsınız çünkü beta blokerler agonistlere göre daha kuvvetlidir.Yani kısacası dideral ile clenbuterol kullandığınız zaman clenbuterolun etkisini sıfırlamış olursunuz ve vücüdunuz boşu boşuna clenbuterolu metabolize etmek ve ona karşı direnç oluşturmakla uğraşır.
  5. Bpc157 ve ereksiyon bozukluğunu düzeltme konusunda yardımcı olabilir mi?

    Selamlar, Araştırma linklerini paylaşabilirsen hem inceler yorum yaparız hem de bu konu hakkında sayende bilgi sahibi olmuş oluruz.
  6. Merhaba dostum, Kesinlikle ama kesinlikle küre girme. Seni küre sokmaya çalışan kim varsa hayatından çıkart.18 yaşımdayken benden büyüklerin beni yanlış yönlendirmesiyle küre girdim. Hayatımda yapmış olduğum en büyük yanlıştı. Beni küre sokup ilaç parası kazanacağım diye hayatımla oynayan o insanları ömrüm boyunca affetmeyeceğim sanırım. Üzerinden yıllar geçti ama hala yaşadığım sıkıntılar geçmedi. Şu an TRT tedavisindeyim çünkü testosteron seviyem yapabileceğim en iyi PCT protokolünü yapmama rağmen istediğim seviyelere gelmedi. Şu an doğal olarak çok güzel bir testosteron seviyen var .Bu seviye 30'larına gelene kadar buralarda kalacak. Düzgün bir beslenme, antreman programı ile gelişmeme şansın yok. Küre girersen 12 hafta kazanacağın kas kütlesini pct sürecinde neredeyse kaybedeceksin .Bunun üstüne tekrar küre gireceksin ve gene pct sürecinde aynı şeyleri yaşayacaksın .Bu sefer ilaç kesmemeye başlayacaksın ve spor yapmak için kendini ilaca bağımlı hale getireceksin. Bunların yanı sıra yaşayacağın psikolojik, fizyolojik ve cinsel sorunlara girmiyorum bile. Sadece çok küçük bir örnek vereceğim. Küre girdikten sonra yapacağın pct sonucunda hormon seviyelerini ne kadar iyi hale getirmiş olsanda asla kür önceki halin gibi olmayacak.Bunu ancak senin yaşlarında küre girmiş biri deneyimleyebilir. Çünkü testosteron seviyesinin fizyolojik olarak en üst seviyeye geldiği yaşlar bu yaşlardır. Hayatını bir anlık heves uğruna çöpe atma. Buradaki abilerinin tavsiyelerine uy. Emin ol çok güzel gelişeceksin...
  7. Selamlar, Ben aslında 2 öğün olarak tüketmeni daha doğru olarak söylemiştim ama 3 öğün tüketeceksen ara öğünü kaldır.Öğlen ile akşam arası sanırım antreman yaptığın için ara öğün ekledin ama ihtiyacın olan besinleri zaten ondan önce yediğin öğünlerde depolayacaksın. Ben hiçbir zaman bitkisel protein kullanmam diyetlerimde.Bizim için ihtiyacımız olan aminoasitleri içermiyorlar.Boşu boşuna kalori yükü olarak bakıyorum.Onun yerine yumurta beyazını arttırsan kafi. Bunların dışında beslenmende herhangi bir olumsuzluk görmedim. Karbonhidrat durumunu haftadan haftaya form durumuna göre aşağı ya da yukarı çekebilirsin.
  8. Merhaba, Beslenme programın definasyon için kesinlikle ama kesinlikle uygun değil.Definasyon döneminde insülin ne kadar az tetiklenirse süreç o kadar başarılı olur.Vücuda sürekli besin sokmak hem insülini sürekli salgılatacak hem de yağ yakımını durduracaktır.Kilo verme süreci çok basit bir matematik olsa da yağ yakımı çok daha farklı bir süreçtir.Örnek vermek gerekirse aldığın kaloriden fazlasını harcarsan kilo verirsin.Alınan kalori-Harcanan kalori=eksi bir değer geliyor ise denklem doğrudur.Yağ yakımı sürecinde ise iki insanı ele alalım.İkiside genetik ve fiziki olarak tamamen aynı özelliklere sahip olsun.İkiside günlük olarak 2000 kalori alsın.Birisi bunu 6 öğüne yayarak alsın, diğeri ise bunu sadece 2 öğün şeklinde alsın.1 ay sonucunda günde 2 öğün olarak beslenen 6 öğüne göre daha fazla yağ yakmış olacaktır. Bu sebeple beslenmeni 2 öğüne indirmeni ve mümkün olduğu kadar AÇ kalmanı tavsiye ederim. Aldığın makrolara gelecek olursak; 500 gr pirinç yaklaşık 400 gr karbonhidrat demek.Bu definasyon için çok fazla.Niye çok fazla diyorum çünkü amatör olarak body yapan kimse yoğun kardiyo yapmıyorsa 45 dk-1 saat bir antremanda bu kadar karbonhidratı yani glikojeni harcayamaz.Glikojen depolarında boş olmadan vücut yağ yakmaz.Pirinci yarı yarıya düşür, öğün sayısını 2 ye düşür,yeşillik alabildiğin kadar çok al, su 5 litreden daha fazla iç, yumurta yazdığın şekilde kalsın. Yukarıda yazmış olduğum bilgiler tamamen bilimsel olarak kanıtlanmış bilgilerdir.Yön göstermesi adına kaynaklarıda ekliyorum. Bu süreçte başarılar dilerim.. Kaynaklar; https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22587351/ https://ajcn.nutrition.org/article/S0002-9165(23)26611-3/fulltext https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26278052/ https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17413096/ https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19943985/
  9. Merhaba, Yan etki olarak yaşadığın tansiyon ve göz kararmasının sebebi eğer doğru ise kullandığın danabol dozajı olabilir.Danabolu kahvaltıda leblebi gibi alan Arnold bile hayatında bu kadar danabol kullanmamıştır.210 mg günde 21 hap demek.Bence dozajı yanlış yazdın. Yapmış olduğun testlerde hormonlarla alakalı herhangi bir değer yok.Pct yapmadığını belirtmişsin, hormon değerlerine kesinlikle baktırmanı akabinde kür düşünmeni tavsiye ederim. Tansiyonla ilgili kürden öncede problem yaşıyordum yazmışsın bu basite indirgenemeyecek bir konu.Tansiyon problemin varken vücuduna ekstra su tutan ilaçlar alman (danabol,deca,bolde,anapolon vb) tansiyonunu ekstra yukarı çıkaracaktır.Tansiyonunun sürekli yüksek olması kalbini yoracaktır.Ayrıca tansiyonunun sürekli yüksek olması kronik tansiyon problemide yaratabilir.Küre girmeden önce tansiyonunun neden kaynaklandığını öğrenmek için doktora görünmen elzem.
  10. Bulk kürüne giriyorum dikkat etmem gereken noktalar nelerdir yardımcı olur musunuz?

    Merhaba, Öncelikle şunu sormak istiyorum bu kür planını sen mi yaptın yoksa bir hoca vs mi tavsiye etti ? Bunu yargılamak için değil sadece merak ettiğim için soruyorum.Son zamanlarda trenbolon kullanımı inanılmaz derecede arttı.Senin ilk kürün olmasına rağmen trenbolon, hemde enanthat esterini kullanmayı düşünüyorsun.Bu konu hakkında daha önce burada çok yazdım.Trenbolonun ne kadar ağır bir ilaç olduğunu, çok üst düzey bir sporcu değilseniz kesinlikle kullanmamanız gerektiğini vs. O yüzden çok detaya girmek istemiyorum.Sadece şunu belirtmek istiyorum 2019 senesinde Türkiye şampiyonasına hazırlandığımda çok meşhur yabancı bir forum sitesinde vlog açmıştım.Orada yarışmaya hazırlanırken tren kullanmayı düşündüğümü söylediğimde herkes benimle dalga geçmişti.Ulusal bir yarışmada atletik fizik kategorisinde yarışacaksın ve tren mi kullanacaksın diye... Hatta 7 sene önce bu forumda bile böyle bir başlık açtığınızda en az 3-4 tane farklı hesap sizi bu konuda ciddi şekilde uyarırdı. Şu an baktığımızda bu durum resmen normal olarak karşılanmaya başlanmış ve bu gerçekten derinden incelenmesi gereken bir husus. Başlığını incelediğimde vitaminler, beslenme gayet iyi duruyor.Sana verebileceğim naçizane tavsiye trenbolone u serin bir yere kaldır ve orada bırak
  11. Merhaba, Öncelikle göğüslerinde hassasiyet başladığında test yaptırman gerekiyor.E2 (kesin), prolaktin (kesin) , progesteron (imkan varsa) değerlerine baktır. Bu sayede sorunun hangi hormondan kaynaklandığını görmüş olursun. Bunun yanı sıra eğer sorun E2 den kaynaklanıyorsa göğüslerinde hassasiyet oluşturan e2 değerini görmüş olacaksın. Kimi insanda 100-150 e2 değeri bile jinekomasti yapmazken kimi insanda 50-100 arası bir değerde bile jinekomasti olabiliyor. Bu değeri gördükten sonra çeyrek veya yarım (e2 değerine göre) arimidex kullandıktan sonra göğüslerindeki hissiyatın geçmesiyle beraber tekrar test verdiğinde senin için ideal e2 değerini görmüş olacaksın. Bu sayede haftada kaç mg arimidex aldığında e2 değerinin kaç seviyesinde olacağını bileceksin. Bunu yaptığın takdirde yukarıda sormuş olduğun kürü baltalama kısmını ortadan kaldırmış olacaksın.
  12. Böbrek ağrım var test sonuçlarım temiz ne yapmalıyım?

    Merhaba, Sevgili @rastlantisal ın dediklerine ilave olarak üst batın usg (ultrason) çektirmeni öneririm.Ama özellikle üst batın olarak belirt ki karaciğer,pankreas,safra keseleri,böbrekler,böbrek üstü bezleri dalak komple bakılsın. Böbrekle alakalı değerlerin temiz çıksa dahi parankim ekojenitesi dediğimiz ultrason ile görülebilecek böbreğin çalışma fonksiyonunu ciddi şekilde etkileyen ve dikkat edilmezse böbreklerin iflasına kadar gidebilecek durum takip edilebilir.Böbrek ve kalp iki tane çok kritik organımız.Hatta bu iki organ dolaylı olarakta sinerjik çalışır.Böbrek hastalığı olan insanlar kardiyolojik olarakta risk altında oluyor. Devlet hastanesinde 6-8 ay sonraya randevu gelebilir.Bütçeni zorlayıp özel bir hastanede bir an önce baktırmanı tavsiye ederim.Herşey temiz çıkarsada için rahatlamış olur.
  13. Uzun dönem kür yapanlar buraya lütfen?

    Merhaba, Trenbolone için katabolik bir ilaç diye belirtmişsiniz onu biraz daha açabilir misiniz tam olarak ne demek istediğiniz hakkında ? İnternette araştırdım ama trenbolone ve katabolizma ile alakalı olarak pubmed ve ncbi da bir araştırma göremedim. Kardiyovasküler açıdan cardiometabolic etkilerine istinaden mi belirttiniz bunu ? Bu mantıkla hareket edecek olursak ağır diyetlerde özellikle yarışma hazırlığında trenbolone u katabolik diye hiç kullanmamamız gerekiyor.
  14. Kürde saç dökülmesi.

    @GHOST düzeltme için teşekkür ederim. Ben de saç ektireceğim için gittiğim görüşmede klinik uzmanı tarafından bu bilgiyi almıştım. Ektirmediğim için detaylı araştırmamıştım. 3 ve 6 ay arayla neyi yaptıralım punchline ı vermemişsiniz. Merakla bekliyoruz.
  15. Kürde saç dökülmesi.

    Merhaba, Dht ye karşı hassasiyetin ve genetiğinde saç dökülmen var ise maalesef önüne geçemezsin.Ketoral şampuanlar ,Prp tedavileri, doz düşürmek gibi önlemler sadece saç dökülmeni bir nebze yavaşlatacaktır. Saçlarınla alakalı durumu kafaya takmayıp dökülen kısımlar belli olduktan sonra ense kökündeki ve arka kısımdaki saçlardan ön kısımlara ektirerek sorunu çözebilirsin. Ekilen saçlarla böyle bir problemin olmaz.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×