Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

pusalik

Üye
  • İçerik sayısı

    333
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    5

pusalik kullanıcısının son zaferi 16 Ocak

pusalik en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

156 Mükemmel

1 Takipçi

pusalik Hakkında

  • Derece
    Usta
  1. Böbrek ağrım var test sonuçlarım temiz ne yapmalıyım?

    Merhaba, Sevgili @rastlantisal ın dediklerine ilave olarak üst batın usg (ultrason) çektirmeni öneririm.Ama özellikle üst batın olarak belirt ki karaciğer,pankreas,safra keseleri,böbrekler,böbrek üstü bezleri dalak komple bakılsın. Böbrekle alakalı değerlerin temiz çıksa dahi parankim ekojenitesi dediğimiz ultrason ile görülebilecek böbreğin çalışma fonksiyonunu ciddi şekilde etkileyen ve dikkat edilmezse böbreklerin iflasına kadar gidebilecek durum takip edilebilir.Böbrek ve kalp iki tane çok kritik organımız.Hatta bu iki organ dolaylı olarakta sinerjik çalışır.Böbrek hastalığı olan insanlar kardiyolojik olarakta risk altında oluyor. Devlet hastanesinde 6-8 ay sonraya randevu gelebilir.Bütçeni zorlayıp özel bir hastanede bir an önce baktırmanı tavsiye ederim.Herşey temiz çıkarsada için rahatlamış olur.
  2. Uzun dönem kür yapanlar buraya lütfen?

    Merhaba, Trenbolone için katabolik bir ilaç diye belirtmişsiniz onu biraz daha açabilir misiniz tam olarak ne demek istediğiniz hakkında ? İnternette araştırdım ama trenbolone ve katabolizma ile alakalı olarak pubmed ve ncbi da bir araştırma göremedim. Kardiyovasküler açıdan cardiometabolic etkilerine istinaden mi belirttiniz bunu ? Bu mantıkla hareket edecek olursak ağır diyetlerde özellikle yarışma hazırlığında trenbolone u katabolik diye hiç kullanmamamız gerekiyor.
  3. Kürde saç dökülmesi.

    @GHOST düzeltme için teşekkür ederim. Ben de saç ektireceğim için gittiğim görüşmede klinik uzmanı tarafından bu bilgiyi almıştım. Ektirmediğim için detaylı araştırmamıştım. 3 ve 6 ay arayla neyi yaptıralım punchline ı vermemişsiniz. Merakla bekliyoruz.
  4. Kürde saç dökülmesi.

    Merhaba, Dht ye karşı hassasiyetin ve genetiğinde saç dökülmen var ise maalesef önüne geçemezsin.Ketoral şampuanlar ,Prp tedavileri, doz düşürmek gibi önlemler sadece saç dökülmeni bir nebze yavaşlatacaktır. Saçlarınla alakalı durumu kafaya takmayıp dökülen kısımlar belli olduktan sonra ense kökündeki ve arka kısımdaki saçlardan ön kısımlara ektirerek sorunu çözebilirsin. Ekilen saçlarla böyle bir problemin olmaz.
  5. Vücut geliştirme ve pregabalin

    Merhaba, Vücut geliştirme ile alakalı kısmını bilmiyorum.Fakat lyrica ismiyle satılan bu ilaç çiddi bağımlılık yapabiliyor.Kullanırken dikkatlı kullanmanızı tavsiye ederim.Ödem atmak için sıklıkla kullanılması ilacın nörolojik etkilerine karşı bağımlılık geliştirebilir.
  6. Dianabol oral steroid etkileri

    Merhaba, Sorduğun soru hakkında forumda bir çok bilgi mevcut. Hepsini okuyup araştırmanı akabinde kafana takılan bir şey var ise sormanı tavsiye ederim.
  7. Buddha pharma

    Merhaba, İlaçlardan daha önemlisi satıcısıdır.Markalar değişir ama satıcının sattığı ürünlerin kalitesi değişmez.Bu nedenle markalardan çok güvendiğiniz bir satıcı bulmaya odaklanın diye naçizane fikrimi belirteyim.Sol alt kısımda whatsapp kutucuğundan güvenilir bir tanesi ile irtibata geçebilirsiniz. Buddha pharma'ya gelirsek Kocaelinden 2 yarışmacı arkadaşım kullanıyor.Memnun olduklarını fakat fiyatının yüksek olduğunu belirtmişlerdi.Kendim iran testo dışında bir şey kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
  8. Testosteron + tren + masteron nasıl bir kür planlaması yapmalıyım?

    Evet tren ağır ve güçlü bir ilaç olduğundan dolayı kullanacaksam sonraki 12 haftalık sürecimin üstüne ekledim.2 yıldır küre girmemenizden dolayı vücudunuz only testo ya da çok iyi tepki verecektir.Bu sebeple direk tren ile başlamak gereksiz. ilk kürden yeterli verimi alırsanız cruise dönemi yerine pct de ekleyebilirsiniz.
  9. Testosteron + tren + masteron nasıl bir kür planlaması yapmalıyım?

    2 yıldır küre girmediysem ve 5 yıldırda spor yapıyorsam yaşımda 25 den büyükse; Only testo ile (250-500 mg) başlardım.(250 mg en ideali) 10-12 hafta only testo gidip yüksek kalori alarak yağlanmaya bakmadan hacmime odaklanırdım. 4 hafta kadar testo dozunu yarıya düşürüp devam ederdim.(basit cruise) üstüne 10-12 hafta kadar; 250-500 mg testo 200 mg tren 300 mg masteron burada ise ilk 12 haftalık süreçte elde ettiğim kas kütlesini koruyarak daha düşük kalorilerde tren ve masteronunda etkisiyle hem yağ yakıp hem de kas kütlesi eklemeye odaklanırdım. Daha sağlıklı ve yavaş versiyonu ise; daha uzun sürelerde (12-16 hafta) only testo ile devam etmek. Akabinde ufak bir cruise yapıp testo masteron ile devam etmek. Treni şuan kullanmamak.
  10. 6 haftada bu kadar çok yan etki!

    @falcon @GHOST yeterli ölçüde bilgi aktarmış konu hakkında.
  11. 6 haftada bu kadar çok yan etki!

    Testde özellikle; total testo serbest testo shbg dht dhea (opsiyonel) lh fsh e2 progesteron prolaktin Bunlara baktır. Sonuçlara göre durumunu düzeltecek planlama yapılır. Kafana takıp çok stres yapma.
  12. Kür içi değerlerim ilaçlar çalışıyor mu?

    Tekrardan test yapma durumunuz var ise yeni e2 değerinize göre dozajını ve sıklığını belirlemek daha doğru olur. Kabaca haftada çeyrek ya da yarım yeterli olur.Fakat bunlar kişiden kişiye göre değişen değerler olduğundan arimidex sonrası yeni e2 değerine göre konuşmak en doğrusu.
  13. Kür içi değerlerim ilaçlar çalışıyor mu?

    İlaçların çalışıp çalışmadığını yorumlayamam ama testosteronun çalıştığını söyleyebilirim. E2 biraz yüksek gelmiş.20-30 bandına çekmek daha ideal olur. Yarım ya da çeyrek arimidex alıp tekrar kan verme imkanınız var ise E2 değerinizin ne seviyeye düştüğüne bakın. Buna göre almanız gereken ideal arimidex dozajını belirleyebilirsiniz.
  14. Ilk kürüme başladım

    Evet o yüzden down regulation olmayacak şekilde düşük doz alıp sık almamak gerekiyor.
  15. Ilk kürüme başladım

    Tiromeli kesip form durumuna göre gerek görülürse eklemek daha mantıklı olur.Planlamanızdan yola çıkarsak sağlam bir diyet yapacağınızı öngörerek ihtiyacınızın kalmayacağını düşünüyorum. Kafein toleransınız yüksek ise özellikle pre workout için kullanılabilir dediğiniz gibi. Melatonin konusunda ise maalesef oluşuyor.Melatonin vücudumuzda dışardan aldığımıza göre çok daha az miktarda salgılandığından dolayı aldığımız melatonin sonucu melatonin reseptörleri baskılanıyor.Bu da negatif feedback dediğimiz döngüye sebep oluyor.Zamanlada melatonin reseptörlerimiz fazla melatoninle dolduğunda reseptörler down regulation dediğimiz sayı azalma durumuna uğrar.Bu down regulation dediğimiz durum neticesinde ise sinir sistemimiz aldığımız aynı doz melatonine az tepki verir.Bu sebeple dozajı arttırmakta bir işe yaramaz çünkü alacağımız etki reseptörlerin sayısı ile orantılıdır.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×