-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
45 yaşındayım denemediğim şey kalmadı kg alamıyorum ne yapabilirim?
Oluşturan:
Pinokyo, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: HuskyBiceps
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR DETAYLARIM:
Testo pripionat Tren acetat Masteron Küründeyim kan testi verdiğim zaman Somatomedin-C (igf-1) düşük çıktı. Yağ oranım sıkı bir diyet ve antrenman programı uygulamama rağmen yavaş düşüyor. Bu konu hakkında ne yapmamı önerirsiniz?
-
Yazan: osmy46
Herkese merhaba,
KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
183 cm 55 kg Spor yaparak ve mass gainer kullanarak çok zorlarsam 60 kg. civarı olabiliyorum. sporu ve gainer ı bırakınca tekrar 55 e geri dönüyorum ve çok iştahsızım. Bir arkadaşım sarmslardan bahsetti, steroidler gibi olmadığını söyledi ben de denemeye karar verdim. İzleyeceğim yol ne olmalı, tavsiyelerinize ihtiyacım var.
SORULARIM:
mk-677+ rad140 düşünüyorum sizce nasıl olur? veya sizin tavsiye edeceğiniz sarms ürünleri var mı? Marka olarak da belirtirseniz sevinirim.
-
Yazan: ggaridesgafa
Arkadaşlar iyi forumlar,
Piyasada bir çok gh türü var hangisinin ne işe yaradığını nasıl anlarım rehberlik eder misiniz ?
mk677 igf1 ghrp6 ghrp2 cjc1295 genotropin hgh (kısmi) Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: 24.oguzz
Aralık ayında bulka girmeyi düşünüyorum.
KÜR PLANLAMAM:
RAD 140 GH - BÜYÜME HORMONU SORULARIM:
Kombinlemeyi düşünüyorum nasıl bir kombin olur? GH faydası fiziksel açıdan ne olur ( kas kazanımı, yağ yakımı ) ? GH kullanımı sonucu boyumda da uzama olur mu? Gh den tam verim almak için nasıl bir doz uygulamalıyız? Bulk dönemi tamamen temiz büyümek istiyorum mesela günlük almam gereken kalori 3000 ise bende 3000 alsam makroları yeterli alsam tam verimli bir bulk sezonu yapmış olur muyum? Yoksa 3000 değilde 500-1000 fazlasını mı alsam daha iyi? Ayrıca gh sayesinde bulk dönemi yağ yakımı olur mu ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: İngilizkano
Beyler genotropin kullanacak bütçeyi ayarladım 18 ime gireli 5/6 ay oldu plaklarımda açık ama nasıl kullanacağımı ne yapacağımı hangi doktora gideceğimi hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum şuan spor salonuna da gidiyorum ama genoyu öyle fizik inşa etmek için değil de boyum için kullanmak istiyorum (boy 172) günde de ancak 4iu kullanacak bütçe ayarlayabildim ama ne yapacağım hakkında pek bir bilgim yok bana yol gösterirseniz çok memnun olurum yani genoyu kullanmadan önce mutlaka şu testi yap şu doktora git onla konuş o sana ne yapman gerekeni söyler gibi. Şunu yapma yada hangi şu bölüme git doktorla konuş o sana yardımcı olur zaten derseniz ya kısaca bana ne yapacağımı söyleseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler 🙏🙏
-