Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

swaggy

Dragon pharma hgh kullanan-kullanmış olan var mı?

Önerilen İletiler

swaggy    0

Yakın zamanda kürüme Dragon pharma hgh eklemek istiyorum ama ilacın dolu mu yoksa boş mu olduğu hakkında şüpheliyim.
"Dragontropin 100 iu" kullanmış olanlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rma    167
swaggy, 24 dakika önce yazdı:

Yakın zamanda kürüme Dragon pharma hgh eklemek istiyorum ama ilacın dolu mu yoksa boş mu olduğu hakkında şüpheliyim.

Orjinal dragonsa muhtemelen doludur dragonun boş ilacını hiç görmedim iyi markalardan ama sen neyden bahsediyorsun black dragonmu normal dragonmu

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.642
swaggy, 7 saat önce yazdı:

daha önce kullandım. test verdim çalışıyor fakat şuan cinna kullanıyorum ve cinnanın etkileri dragona göre daha hissedilebilir. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swaggy    0
Rma, 10 saat önce yazdı:

Orjinal dragonsa muhtemelen doludur dragonun boş ilacını hiç görmedim iyi markalardan ama sen neyden bahsediyorsun black dragonmu normal dragonmu

Normal Dragon. Black değil hayır

Askabar, 2 saat önce yazdı:

daha önce kullandım. test verdim çalışıyor fakat şuan cinna kullanıyorum ve cinnanın etkileri dragona göre daha hissedilebilir. 

teşekkürler feedback için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
gönderildi (düzenlendi)

Testosu bile referansı geçmemişti sadece sustanonu çalısıyordu tr den alıyosan ben ürünlerin orj Dragon olduguna inanmıyorum tr şartlarında en makul cinnatropin kullanmanı tavsiye ederim 

tarihinde Ferdikra tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    167
gönderildi (düzenlendi)
Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

Testosu bile referansı geçmemişti sadece sustanonu çalısıyordu tr den alıyosan ben ürünlerin orj Dragon olduguna inanmıyorum tr şartlarında en makul cinnatropin kullanmanı tavsiye ederim 

Dragonun tüm jino testleri paket üstünde yazan değerlerle aynı 2025 testleri roid formlarında çokça var orjinal dragon %100 dolu oluyor hocam tabi ben bilemem kimden almış kimden almamış orjinal mi değilmi benim aldığım yer orjinaldi winstrol clen andarin ostarin ve testosunu kullandım canavar gibi çalışıyordu ürünleri aldığım yer orjinal referans satıcıydı normalde dragonun check kodu yok ama satıcının onaylı olup olmadığına bakabiliyorsun sitesinden orjinal dragona denk gelirseniz pakette ne yazıyorsa o dur ne eksik ne fazla ztn dragon zphc bana göre kalite konusunda eşit kalır 1.tercihim hep bu ikisi ama zphc daha steril gibi dragonda apse ödem şikayeti çok

tarihinde Rma tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Wassat26
      Merhaba,
      Ipamorelin + CJC-1295 kombinasyonunu deneyen oldu mu? Direk GH almak yerine bu kombinasyonu denemek ekonomik bir çözüm olur mu?
    • Yazan: Crimson
      Merhaba,
      yaşım 30
      80 kiloyum
      Pazartesi cuma 1 testo 1.2 bolde vuruyorum sabah akşam dianabol alıyorum (dianabol 4 gün sonra bitiyor) kürüme günde sabah aç karnına 2 IU Genotropin eklemek istiyorum bu genotropini ne kadar kullanmam gerekir verim almak icin destek olursanız sevinirim.?
    • Yazan: neON
      Merhabalar, elimde 30UI (10mg/1.5ml) Somatin marka GH mevcut. Günlük 3UI vurmak istiyorum. Kalem üzerinde ki ayar sayacı toplam 60'a kadar ayarlanabiliyor. Bu durumda sayıyı kaça getirip vurmam gerekiyor? 
      0.5 gibi ince ayar yok, birer birer gidiyor bilginize. 

• Yazan: fatman
      Merhaba
      Dragon pharma tren e aldım 95 dolar civarına , ürünü yaklaşık 10 gündür kullanıyorum şuanlık herhangi bir etki alamadım büyük ihtimal enantat olmasından ötürü ürünün sahte ve orjinal olmadığı hakkında şüphelerim var daha önce kullanan beğenen beğenmeyenler bilgilendirebilir mi ? Yöneleceğim bir marka önerisi olan varmı 
      Dragon ve bodytech satan Malum satıcıdan aldım.
    • Yazan: onlytrenbolone
      Arkadaşlar 3 hafta oldu gh kullanmaya başladım ama her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum.
      Sabah “dayak yemiş gibi” uyanma Kaslarda sertlik ve doluluk hissi Tendon/eklem çevresinde gerginlik Su tutulumuna bağlı baskı hissi Yorgunluk ve halsizlik Eller-parmaklarda uyuşma/karıncalanma Bel, sırt, omuz ağrıları Bunları yaşıyorum ama en çok gerginlik ve sanki bi 10 kişiden dayak yemiş gibiyim  Bu ne zaman veya nasıl geçer?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp