-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Optimum pharma - marka kompozisyonu ve pozitif etkileri
Oluşturan:
K0D3IN, in Marka Analizleri
Önerilen İletiler
Önerildi
Ben hemen düzelteyim kardeşim.
Şimdi en kızdığım olay olmuş Yeni üyelik ilk mesaj marka güzellemesi Markayı güzelleyebilirsin, satıcısı olabilirsin böylesin demiyorum ama hepsi olabilir sorun yok ama ne zaman sorun var biliyor musun burada site var oldukça sayfa indexlenecek ve konu kalacak binlerce insan zehirlenecek! Neyden zehirlenecek? Marka tanımlamandan bak genç milli sporcu arkadaşım '' optimum '' merdiven altı Türkiye'nin en köklü merdiven altı markasıdır senin yaşın yetmez ama marka üreticisi Hakan'a selamlarıımı ilet hala hayattaysa ve hala bu markayı üretiyorsa.
Bundan yaklaşık 8 yıl önce pendikte üretim hanesine baskın yapıldı ve ilk lafı '' ülke içi değil dışına gönderiyorum '' olmuştu.
Hatta dur haberi ve üretim yerinide paylaşalım ki millet hava civa yapıyoruz sanmasın.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/sahte-vucut-gelistirme-ilacina-baskin-30269923 (Buyur optimumn üreticisinin ilk tezgahı)
Peki bu hikaye nasıl başladı Hakan nasıl bu işe girdi biraz oralara girelim biz. Hakan ticari aklı olan sporla içli dışlı maddi olarak çokta gücü olan biri olmamakla birlikte almanya çıkışlı olan ilk markayı kendi orijinal markasından bile daha iyi kopyaladı ve iç piyasaya sürdü ve ozamanlar bu ilaçlara piyasa uzak insanlar uzak yeni yeni biliniyor neyse kıç...da don olmayan adam bu işleri genişlkettikten sonra tüm salonlara her yere girdi çok ucuz ama o zaman kaliteli ürünler dağıtmayı başardı ve 2 ay içinde şaka yapmıyorum size porsche binmeye başladı Sonrasını hiç konuşmuyorum bile. Tabi zamanla marka tamamen halkımızda merdiven altı olarak zihinlerde kaldı sonra kendini bozdu oiyasa oldukça soğudu sonra elit kısma dolu gelgeç tiplere ucuz mallar yapmaya başladı ve bugünlere geldi 2015 dönemlerindeki hikaye.
İlk Almanya menşeili marka buydu etikerleri, şişesi vs ama dedim ya Hakan adamların ürününü adamlardan daha iyi yapmıştı o zamanlar. Şuan böylemi şişe veya tasarımları bilmiyorum markayı araştırmıyorum, araştırılacak kullanılacak bir marka veya üretim kapasitesine kalitesine sahip değil zaten benim nezdimde. Zaten çeyrek aklı olan ürünün sadece Türkiye satılmasından bir şeyleri anlar anlaması lazım. Neyse sinirlendim gece gece genç kardeşlerimiz deneyimli veya deneyimsiz arkadaşlar sakın konuyu görüp aldanmayın çoğunuz acemisiniz ve yazılanlara göre hareket ediyorsunuz aman zehirlenmeyin.
Bu arada tekrar diyorum markayı kullandım çok etki aldım vs dersin bunun başımın üstünde yeri var ama gelip burada daha 3. mesajında yok amerikada kuruldu yok marka taklit olayını böyle aşıyor böyle aştı diye hikaye anlatma burada kimseye! Kimseyide kandırma! Kullandım memnum etkiler şöyle böyle de geç ona kimse bir şey diyemez. Neyse milli sporcu arkadaşım hadi rast gele.
arafından önerildi
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: unuvarr4
Optimum pharma fragment kullanan arkadaşlar var mı varsa deneyimlerini yazabilir mi?
Bir de orjinal fragment vurduktan sonra nasıl bir etki gösterir kendini nasıl belli eder bilen var mıdır?
-
Yazan: gazomika
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Daha önce kullanan oldu mu arkadaşım kullanıyor. bende alacağım ama size de sormak istedim.
-
Yazan: KnossosR
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Fotoğrafı bıraktım nasıl ilaç çalışır mı? Daha önce kullanan biri aydınlatabilir mi? Piyasası nedir?
-
Yazan: Vezuchiy
Öncelikle merhaba bu benim ilk aas tecrubem daha öncesinde kullandığım tabletleri saymazsak. geçen hafta pazartesi ve perşembe günleri 1 er ampul enanthate enjekte ettim ve bu pazarteside bir enjeksiyon yaptım toplamda 3 enjeksiyon oldum ve kan değerlerim bu şekilde fsh lh ve total testoyu anlayabiliyorum ancak alt ve ast çok saçma yükselmiş ilaç gelene kadar biraz tablet kullandım winstrol anavar ve clen düzensiz biçimde tek tük kullandım 1 hafta kadar değerleri bu kadar fırlatması mümkün mü? ve tabletleri bırakıp eneksiyona devam etmeli miyim? değerleri düzeltmenin bir yolu var mı şuan 3 gündür tablet kullanmıyorum kan testini de bu sabah erkenden verdim. kan testlerim bu şekilde @rastlantisal
-