Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

wolkan_1905

Üye
  • İçerik sayısı

    73
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

19 İyi

wolkan_1905 Hakkında

  • Derece
    Deneyimli
  1. Iran testo - 4. haftamdayım işe yaramıyor galiba?

    MHRS randevu sisteminden dahiliye bölümüne randevu al, doktor'a cinsel isteksizlik olduğunu libido problemleri yaşadığını söyle total testosteron lh fsh gibi hormonlarına bakacaktır, ikinci bir ihtimal direkt ilaç kullandığını söyle ve total testosterone baktırmak istediğini ilet ama bu durumda bir çoğu çok bilmişlik yapıp bakmıyor neden kullanıyorsun gibi gereksiz nasihatlere giriyor.. ( ülkemizdeki çoğu branş doktoru bu ilaçlardan anlamıyor sadece belli başlı üroloji ve endokrinoloji doktorları biliyor )
  2. Iran testo - 4. haftamdayım işe yaramıyor galiba?

    Libido durumun nasıl ? en yakın zamanda total testoya baktırmalısın bence.
  3. Piyasadaki sp labs ürünleri tercih edilebilir mi?

    Benimde aklıma takılan bir konu, İnanılmaz miktarda iran enantahte ile sp labs var.. Ya burada üretiliyor yada gümrüklerimizde işler yeterince sıkı değil
  4. Karaciğer koruyucu için Newlife ın 4HEPA sını kullanabilirsin piyasada ki en iyi karaciğer koruyucularından biridir, C vitamini vücutta birikim yapan vitaminlerden birisi değil fazlası idrar ile atılır ve günlük en az 1000mg alınması gerekiyor, özellikle Ester C formu biyoyararlılık açısından daha faydalı. Omega 3 de ara vermene gerek yok epa ve dha değerleri 250 nin üzerinde olsun. Buradaki kilit nokta göğüs bölgende hassasiyet olup olmaması, dahiliyeden randevu alıp E2 değerine baktırsan iyi olur çünkü ezbere armidex kullanmak iyi değil kiminde 100 lü değerlerde hassasiyet başlarken kimisinde 200 de bile hassasiyet oluşmuyor.
  5. Definasyon kürüm hakkında yardım rica ediyorum. (sorularım var)

    Tavandan kastınız nedir, referans değeri ise erkeklerde e2 için 40 dır yukarısı fazla diye geçer fakat amacımız vücut geliştirme olduğu için bizler referans değerleri arasında gezen insanlar değiliz.
  6. Definasyon kürüm hakkında yardım rica ediyorum. (sorularım var)

    Haftada 1 dostinex çok çok fazla. Normalde ortalama olarak 300-400mg tren enanthate kürlerinde 3 haftada 1 (tam) dostinex alınır. (kaynak: ertuğ hoca) Deca da nor19 grubu ilaçtır fakat tren kadar prolaktini arttırmaz dolayısıyla alınan doza bağlı olarak 3 hafta ara ile yarım tablet dostinex yeterli olur.
  7. Definasyon kürüm hakkında yardım rica ediyorum. (sorularım var)

    merhaba, aldığınız dozlar çok yüksek değil haftalık 300mg. bünyeden bünye ye değişmekle beraber bu kürde e2 seviyeniz çok fazla artmayacaktır dolayısıyla şuan için tamoksifen yada armidex gibi ilaçlara bence ihtiyacınız yok. npp bu kür için bence gereksiz, + olarak aldığınız proviron e2 seviyesinin artmasını engelleyecektir, proviron e2 seviyesini az miktarda da olsa düşürüyor. npp (deca) den kaynaklı prolaktininiz yükselebilir onuda YARIM tablet alarak dengede tutabilirsiniz. 6 haftadan sonra tren e ekleyecem demiştiniz ben olsam npp çıkarır 10 gün bekler ardından tren acetat ile yola devam ederdim.
  8. Kullanıp verim aldığınız trenbolone en. marka tavsiyesi?

    çünkü cevabı çok basit, bozuk değilse tamir etme mesela ben bio-line dan aldığım verimi başka hiçbir markadan almadım, bio-line da %100 yerli ürün. Yine aynı şekilde bile bile sahte andro medicals'in turinabolunu kullandım oda mükemmel çalışıyordu. aslında yapılması gereken doğru satıcıyı bulmak.
  9. merhaba, genelde alınan testosteronun dozajına ve esterine bağlı olarak armidex yada femera kullanılır klomen değil. burada biraz vücudunuzu tanımanız lazım. benim genelde +100 e2 değeri sonrası göğüslerimde kaşıntı ve hassasiyet başlıyor o zaman armidex alıyorum ve e2 seviyem 40-50 seviyelerinde gezdiği sürece müdahalede bulunmuyorum. hatta bulk zamanı göğüste kaşıntı yada hassasiyet olmadığı sürece 80-90 lı seviyelere kadar müdahalede bulunmuyorum.
  10. Yurtdışından ürün sipariş etmek - ham madde sokmak mümkün mü?

    Yurtdışından sipariş ile getiriliyor, bundan 3-4 sene önce çinden testo-bolde-deca siparişi vermiştim ptt kargo ile kapıma kadar geldi fakat olay tamamen şans.
  11. Kaliteli marka önerisi sp balkan dışında

    white tiger ın çoğu ilacı çalışmıyor, kendi spor hocam sadece metribolan ile bir kaç ilacının çalıştığını söylemişti.
  12. Iran eczane ürünleri kaliteli mi?

    kısaca ne varsa sil süpür diyorsun
  13. Thaiger pharma

    satıcı sürekli yurtdışı seyehati yapan birisi mi ? harici getiren biri yok diye biliyorum çünkü
  14. Medcare pharma

    benimde merak ettiğim bir marka, kullanan olduysa yorumlarını merakla bekliyoruz
  15. Düşük iu insülin kullanımı fayda sağlarmı?

    kısa ester kullanacaksan yani humalog, saatten ziyade öğünden hemen önce alman gerekir, kana 15dk da karışmaya başlar yeterli karb almazsan soğuk soğuk terleme ellerde titreme gözde kararma ile başbaşa kalabilirsin eğer ki ille de ben bu insülini deneyeceğim diyorsan uzun ester lantus ile başlamanı tavsiye ederim. (her ne kadar en güvenlisi dense de, kesinlikle lantusun da tehlikesi mevcut bizzat yaşadım)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×