-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Steroid kürümü peptid gruplarıyla süslemek istiyorum tercihlerim doğru mu?
Oluşturan:
mertkara, in Peptid kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Osman059
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Eklem rahatsızlığından dolayı 5 Yıllık bir aradan sonra tekrar spora başladım. Geçmişte de bir çok kez küre girdim, 5 Yıllık bir araya göre kas kütlem oldukça iyi durumda kas hafızası olduğundan oldukça hızlı toparlıyorum, şu süreçte herhangi bir steroi, peptide vb. kullanmıyorum. 2 ay sonra aşağıdaki yazacağım küre başlayacağım, ürünlerimi aldım ancak düşüncelerini merak ediyorum.
16 HAFTALIK KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Cyp. 500mg Boldenon 500mg Primobolan 400mg Turinabol 60mg Aşağıdaki Peptiede grubunu da kürüme eklemek istiyorum hepsini satın aldım.
IGF 1 -LR 3 CJC DAC 1295 GHRP6 Tüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
-
Yazan: efesarac
Bugün ilk kez kürüme iştahtan dolayı ghrp-6 ekledim. 150mcg sabah 150mcg akşam öğünden önce kullandım. Sabah bir problem yoktu ama akşam vurduğumdan beri karnımın içinde bir yanma gibi hissiyat var normal mi yoksa yanlış enjeksiyon veya yanlış herhangi bir şey yapmış olabilir miyim?
Güncel kürüm: Haftalık 400 bolde 500 testo e.
-
Yazan: smoee
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Igf-1 kapsül almayı düşünüyorum kapsül olarak daha önce kullanan var mı?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: tokyo
Merhabalar,
Şuan Deca kürümün 5. Haftasındayım ve Cjc dac dahil etmek istiyorum. Forumu inceledim çelişkili bilgiler paylaşılmış bir taraftan max 4 hafta sonrası beyine zarar verir derken diyet taraftan 16 haftalardan bahsedilmiş tecrübeli bir arkadaşın buna açıklık getirmesini istiyorum. İkinci sorum ise dozajlama hakkında günlük min kaç Ünite ve sıklığı hakkında. Yani 2mg Flakona 1 ml mi su mu ekleyeceğiz genel olarak bilgi verilirse çok sevinirim teşekkürler.
-