-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
1 gr testosteron + boldenon + masteron (ilk kürüm) yorumlarınızı bekliyorum.
Oluşturan:
mertcanross, in Steroid / Genel
Önerilen İletiler
Önerildi
1000 mg testo mu? Dostum millet 750 mg ile şampiyonluk alıyor senin ilk kürde 1000 mg yazan kişinin maksadı nedir? 1000mg'lık nasıl bir vücudun var çok merak ettim paylaşır mısın mümkünse formunu? İlk kürden 1000mg testosteron girersen 2,3,4,5 kürlerde 10gr testosterona mı çıkacaksın? Vücuda olabildiğince az miktarda ilaç göstermelisin aksi halde vücut bunun senden önündeki ay veya kürlerde fazlasını isteyecek o zaman ne yapacaksın?
Bence o hoca dediğin arkadaştan sen uzaklaş veya senin kararınsa bu mg ölçüleri kafa yapını değiştir.
Kolay gelsin.
arafından önerildi
Önerildi
Masteronu çıkar gerek yok bu kürde para masraf boşuna e2 kısmını arimidex veya tamoksifenle amacına yönelik terbiye edersin. Boldenon 500 yeterli 1000mg kısmında saçmalamış hoca dediğin kişi arkadaşlar haklı ve senin iyiliğini istiyorlar onlara laf söyleme dediklerini dikkate al.
Yanına fit biriysen danabol eklersin 50mg yeter mis gibi işte
arafından önerildi