Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Denizci

Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

Denizci Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Denizci
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Meme ucunda sertlik hakk.

    Teşekkürler hocam sonuçları paylaşacağım
  2. Meme ucunda sertlik hakk.

    Hocam 1.5 hafta sonra test vericem hangi testleri talep etmeliyim tam olarak ?
  3. Selamlar, şuan testo bolde anavar küründeyim herşey güzel gidiyor bir kaç şey kafama takıldığı için siz tecrubeli arkadaşlara danışmak istedim. Meme uçlarım sürekli sert hassasiyet ağrı kaşınma durumu yok ama hayatımda meme uçlarımı(pembe olan kısımda büyüme yok) hiç bu kadar sürekli sert görmemiştim kiyafetlerimin altından bile belli oluyor. Bir süredir armidex kullanmayı kestim daha fazla verim almak adına Google üzerinde baktığımda jinekomastiye işaret ediyor ama testo seviyesi yüksekliğinde de bu durumu yapıyormuş bu normal bir durum mu ? Ve ayrıca aşırı derecede libidom tavan yok yani böyle birşey artık şikayet edecek seviyeye geldim genel olarak yaşanan durumlar mı ?
  4. Enjeksiyon basit bir işlem mi ?

    Ya hakikaten öyle libidomu kontrol edemiyorum kafayı yicem yok böyle bişey sırf şimdi libidoya çare arıyorum Google dan 😂
  5. Kafam karıştı ya 1 ml dir o dicem oda 1 grama denk geliyor bende 2 ml vuruyorum 😂
  6. Ilk kür için marka önerisi?

    Magnusun ürünleri boş testo yarım yamalak dolu
  7. Kür içi sivilcelenme sorununa nasıl çözüm bulabilirim?

    Çok ilginç bir konu mesela bende sivilce problemleri vardı özellikle sırt bölgemde ama spora başladım küre girmeye başladığımdan beri sivilce çıkmıyor sanırım beslenmeyi duzenledigim için oluyor. Umarım çare bulabilirsin
  8. Myoblast marka hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.

    Patladı derken damarları ortaya çıktı belirginleşti anlamında dedim. Allah korusun 😁
  9. Myoblast marka hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.

    Bilmiyorum kapak rengi muhabbettleri vs var siyah kapak geldi markayı önermem kimseye artık ama testo çalışıyor en azından gerçi testosu boş olan marka azmis diğerlerine bakacaz bolde kullanan arkadaşımın damarları patlamıştı umarım onlar doludur
  10. Myoblast marka hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.

    Hocam test yapmadım aynı ürünlerden daha önce kullandım anavar hariç ama su tutumu libido tavan agirliklari yemek istiyorum çalışma hayatımda bile etkileri başladı bu testo belirtisi Diğer su atıcı ilaçların etkisi yok çünkü kaslarım ve derimin altı deli gibi su topladı 12 günde 8 kilo aldım yanaklarım balon gibi şişti test verme imkanım olursa verecem diğer ilaçlar için.
  11. Myoblast marka hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.

    Bilgilendirme amacıyla yazıyorum tablet ürünler çalışmıyor testesteron çalışıyor tren masteron ve boldenon enjeksiyona baslayinca bilgi vericem. Testo güzel çalışıyor balon gibi sisirdi.
  12. Merhaba arkadaşlar, Küre gireceğim açık söylemek gerekirse bir çok arkadaş gibi profesyonel olmasam da kendi araştırmalarım ve arkadaşlarımın desteği ile planlama yaptım. Kür planım şu şekilde olacak: 2 ml boldenone 2 ml testo enant 3 tablet anavar 3 tablet winstrol Toplamda 10 enjeksiyon yani 50 gün sürecek tabletler 30 gün sonra bitecek. Şimdi asıl sormak istediğim şu bu kür bitiminde hemen : 2ml tren acetat 2ml testo prop 2ml masteron Devam edeceğim toplamda 5 enjeksiyon yani 25 gün sonra da bu kür bitecek. Hiç ara vermeden devam etmemin sıkıntısı olur mu ?
  13. Myoblast marka hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.

    Herkese çok teşekkür ederim ürünleri bir kere almış bulundum. Kullanan arkadaşı referans aldım çünkü deneyip göreceğiz artık underdose olsa bile yeterli yeter ki tamamen çöp olmasın test yapıp size de daha fazla bilgi iletmeye çalışırım. Magnus pharma kullandım sadece testo dolu çıktı ama vücudum güzel tepki verdi şuan görünüşüm iyi ve ilacın verdiği disiplin etkisi de daha farklı oluyor. Sonraki kürümde kesinlikle WhatsApp butonuna tıklayarak hareket edeceğim
  14. Myoblast marka hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.

    Teşekkür ederim
  15. Myoblast marka hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.

    Daha fazla.yardima ihtiyacım var kullanıp dolu olmasa bile yüzde 50 diyebilecek birileri yok mu

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×