Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mertcanross

Üye
  • İçerik sayısı

    65
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

10 İyi

mertcanross Hakkında

  • Yaş 23
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 04-05-2000

Platform İstatistikleri

  • Yaş 23
  • Bizi nasıl buldun?:
    Arkadaş Referanslıyla

Profil Bilgileri

  • Yaş 23
  • Meslek:
    CANKURTARAN
  • Konum:
    Antalya
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 23
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Clen kullanımında kusma.

    Arkadaşlar Clen'in 5. haftasındayım Şu zamana kadar ellerde titreme harici hiç bir sorun yoktu ama bu sabah hiçbir şey yokken birdenbire çok yoğun miktarda mide bulantısı oldu ve 10 dakika boyunca kustum 5 gün önce gene olmuştu bunun nedeni ne olabilir ne yapmam lazım?
  2. Antrenman programım. (bacak günü yok)

    Teşekkür ederim yorumların ve tavsiyelerin için değerlendireceğim iyi akşamlar.
  3. Antrenman programım. (bacak günü yok)

    3 gün gidip 1 gün off 3 gün gidip 1 gün off daha iyi olacaktır o zaman?
  4. Antrenman programım. (bacak günü yok)

    Anladım teşekkürler. peki volume iyi mi sence? eksik bir hareket vs?
  5. Antrenman programım. (bacak günü yok)

    Merhaba arkadaşlara, Bisiklet sürmek bacaklarıma odaklanmama neden olduğu için, bacaklarım vücudumun üst kısmına göre daha kalın olduğu için bacak çalışmıyorum. Eksik vs varsa yorumlarsanız sevinirim +1 yıldır uğraşıyorum. Haftada 6 gidiyorum bu şekilde 1 gün off veriyorum.
  6. 1 gr testosteron + boldenon + masteron (ilk kürüm) yorumlarınızı bekliyorum.

    Vazgeçtim hocam doğal olarak devam edeceğim yazınızı çok beğendim etrafta güvenilir ve bu işi yapacak insan bulmak gerçekten zor @Lovinghocamla çalışmak çok isterdim fakat kendisi müsait değil. Ben de kökten çıkardım çok teşekkür ederim yorumunuz için saygılarımı sevgilerimle..
  7. 1 gr testosteron + boldenon + masteron (ilk kürüm) yorumlarınızı bekliyorum.

    Hocam Lovig hocam ile şu anda çalışamıyorum ve bende gireceğim sizlerin fikirlerini almak için konu açtım neden böyle yapıyorsunuz?
  8. 1 gr testosteron + boldenon + masteron (ilk kürüm) yorumlarınızı bekliyorum.

    500 iyi midir?
  9. Merhaba arkadaşlar, Kür içeriği olarak: Boldenon 500MG Iran Testo 1000MG Masteron 300MG Boyum 193 kilom 90 bu kürle startı vereceğim inş İlk kürüm olacak güvenilir bir hocayla çalışacağım. Antalya da cankurtaranlık yaptığım için hocam elektrolit hazırlayacağız sana dedi çünkü bol bol Antalya'da ter atacağım için işimden dolayı böyle bir plan hazırladı ne düşünüyorsunuz start hakkında?
  10. D-COLEFOR 20.000 Hafatada 1 kere 2 tane alıyorum
  11. 3-4 AY ÖNCESİ. GÜNCEL. Hiç bir kür geçmişim olmadı fakat 4 ay öncesinde yoğun depresif ve libido problemleri yaşıyordum ve testo ve d ye baktırmak istedim. Birde ne göreyim? D vitamini ve testom yerlerde. Telaş ve panik yaptım D vitamini kullandım 4 ay süreyle test yaptırdım ve sonuç bu. Siz siz olun D vitaminini ihmal etmeyin.
  12. Split programımı yorumlarsanız sevinirim.

    nasıl yani
  13. Merhaba arkadaşlar baldırımdan sakatlık yaşadığım için baldır kısmını çalışamıyorum şu şekilde bir antreman hazırladım.. Spor Geçmişim: 1 Yıl+ Yaş 24 Boy1.93 PAZARTESİ 🟦CHEST/BICEPS/ABS 🟦Incline Machine 4x6-8 RIR 1 SON SET FAILURE 🟦Press machine 4x6-8 RIR 1 SON SET FAILURE 🟦Fly 3x12-15 FAILURE 🟦Dumbell Curl 4X8-10 FAILURE 🟦Reverse Curl 4x8-10 FAILURE 🟦Abs 4x SALI 🟥BACK/TRAPEZIUS/DELT 🟥Lat Pulldown 4x8-10 RIR 1 SON SET FAILURE 🟥Low Row Machine 4x8-10 RIR 1 SON SET FAILURE 🟥Cable Row 3x12-15 FAILURE 🟥Ropepullover 3x12-15 FAILURE 🟥Shrug 3x12-15 RIR1 🟥Rear Delt 3x12-15 FAILURE ÇARŞAMBA 🟨Shoulder/Triceps/KALF 🟨Shoulder Press 4x6-8 RIR1 🟨Leteral Raise 6x8-10 FAILURE 🟨Tricep Oh 4x10-15 FAILURE 🟨Tricep Push Down 4x10-15 FAILURE 🟨CALF RAISE 4X20-30 FAILURE PERŞEMBE OFF CUMA TEKRARLA.
  14. D vitaminim çok düşük ne kullanmalıyım?

    Anlamadım?
  15. D Vitaminim bu değerlerde. Tavsiye ettiğiniz bir takviye veya ilaç varmıdır? teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×