Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

imsisifos

Only testosteron - vakit kaybı mı?

Önerilen İletiler

EmreGundi    404
KAMO, 3 saat önce yazdı:

ilk kürde çok fazla verim alınmasının en büyük sebebi ilk defa olduğu için herşeyin 4/4 lük bir disiplinle yapılması değilmidir?

yanlış düşünüyor olabilirim ama ilk küründe only testo yapan birisi 2.veya 3. küründe testonun yanına daha fazla anabolik ilaç eklerse ve herşeyi 4/4 lük bir disiplinle yaparsa bence yine çok büyük haz,verim alır ve daha sağlıklı bir ilerleme gösterir diye düşünüyorum.

Evet her şeyin 4/4lük yapılması muazzam derecede dikkatlı olunması ve bunlar dışında vücüdünün ilk kez ilaça tepkisi = muazzam kür 

ben şahsen bir insanda ilk kürden sonra aynı heves kalmayacağı için diğer kürlerini 4/4lük yapacağını düşünmüyorum hem illaçların ilk kez vücüda tepkisi de göz önünde bulundurulması gereken bir şey ben mesela küre girmek isterim ama only testoya bile girmeyeceğim çünkü vücüdümun şuanda zayıf olduğunu düşünüyorum en ufak sarms kullanımında bile bi ton yan etki yaşıyorum

otopsicikedi, 3 saat önce yazdı:

her şeyi ilk kürde kullanmaya çalışırsan tabiki diğer kürlerde herhangi bir keyif alamazsın. vücutta değişimi yapan ilaç değil doğru beslenme ve antrenman. Üst üste 2 kez aynı dozlarla kür yapıp ilkine göre daha fazla değişim sağlayabilirsin. 

ilk küründe 250-350 test ile 12-15 hafta arası senin için iyi olacaktır. 2. küründe rimo eklersin 

Beslenme ve antrenmanı zaten dört dörtlük saydım ilk kürüne giren adam her şeyine dikkat eder değişmez kural üstte dediğim gibi iki yol var biri ilk kürde only testo diğeri de ilk kürde normal kombinler kişinin tercihime bağlı vücudumuzun ilaçlara karşı yan etkisini bilmediğimiz için ilk kür only testo gayet güvenli olur ama ben risk alırdım zaten yapılacak iş risk üstüne risk :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rıza333    60

Kendi tecrübelerimden yola çıkacak olursam

İlk şükür = only testo max 350mg ve max 12 hafta

İkinci kür = testo max 250 deca max 400mg burada deca süresi 8 hafta yeterli 

Üçüncü kür testo max 500 bolde max 400mg ve danabol yada anapolon 50mg  boldenondan dolayı min ve max 16 hafta

haplar için 8 hafta yeterli

Gibi bir ilerleyiş istikrarlı ve tatmin edici olacaktır  tüm bunların temelinde ise kusursuz beslenme ve idman yatıyor elbette  yazılanı yada öğrenileni alıp uygulamak biraz mantıksız araştırıp kendi vizyonunu ortaya koyman lazım zaten kürler arası herhangi bi pct de yazmadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BANNED PLAYER    1.456
EmreGundi, 2 saat önce yazdı:

Evet her şeyin 4/4lük yapılması muazzam derecede dikkatlı olunması ve bunlar dışında vücüdünün ilk kez ilaça tepkisi = muazzam kür 

ben şahsen bir insanda ilk kürden sonra aynı heves kalmayacağı için diğer kürlerini 4/4lük yapacağını düşünmüyorum hem illaçların ilk kez vücüda tepkisi de göz önünde bulundurulması gereken bir şey ben mesela küre girmek isterim ama only testoya bile girmeyeceğim çünkü vücüdümun şuanda zayıf olduğunu düşünüyorum en ufak sarms kullanımında bile bi ton yan etki yaşıyorum

Beslenme ve antrenmanı zaten dört dörtlük saydım ilk kürüne giren adam her şeyine dikkat eder değişmez kural üstte dediğim gibi iki yol var biri ilk kürde only testo diğeri de ilk kürde normal kombinler kişinin tercihime bağlı vücudumuzun ilaçlara karşı yan etkisini bilmediğimiz için ilk kür only testo gayet güvenli olur ama ben risk alırdım zaten yapılacak iş risk üstüne risk :)

Tek bir kürle şampiyon olmayacaksın o yüzden riski minimum tutarak yapmak zorundasın.

• Beğen 1
  • 100 Puan 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rıza333    60
otopsicikedi, 52 dakika önce yazdı:

Tek bir kürle şampiyon olmayacaksın o yüzden riski minimum tutarak yapmak zorundasın.

Tezini çürütmeden -amacımız şampiyon olmak elbette ki yarışma yoksa ilk rakip Dünümüz yani geçmişimiz yeani kendimiz ikinci rakip ki bu elzemdir salonda bizden daha iyi olan birileri  rakip yoksa ilerleyiş bir doğrultuda olur rakip olduğundaysa inişli çıkışlı olur ama ilerliyordur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

3 yıla yakındır aralıksız only testo gidiyorum 1 yıldan sonra vücut tepki vermiyor aynı kaldık ilerlemiyor ben haftalık 500 testo enanthate alıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rıza333    60
aragornaster, 26 dakika önce yazdı:

3 yıla yakındır aralıksız only testo gidiyorum 1 yıldan sonra vücut tepki vermiyor aynı kaldık ilerlemiyor ben haftalık 500 testo enanthate alıyorum

Genetik sınır  aksi mümkün değil 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    404
aragornaster, 2 saat önce yazdı:

Rica etsem yaşadıklarını anlatabileceğin bir konu açar mısın? Mesela cinsellik ne durumda? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: tony77
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      5 senedir spor yapıyorum, bu seneye kadar yağ oranım çok yüksekti, sert bir diyetle 90 kilodan 78 kiloya kadar geldim, karın kaslarımı ilk defa gördüm. Kütle eklemek için bir kür düşünüyorum, ağırlıklarım istediğim gibi artmıyor. Forumda okuduğum kadarıyla ilk kür için only testo uygun gibi duruyor. Ne yönde tavsiyeleriniz olur?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Günlük 2000 kalori alıyorum 50-55 yağ 180 protein 190-200 karb. NOT:
      30 dakika kardiyo yapıyorum, masa başı bir iş aktivite düşük.
    • Yazan: Yahya0031
      Beyler selamlar,
      Only testosteron kullanıyorum enanthate esteri olarak.
      SÜRECE DAİR:
      4 hafta bitmedi!  20 günü geçti! Ereksiyon sorunu var! Ama mental bir değişim + Enerji artışı yok veya psikolojik mi bilmiyorum..
      SORULARIM:
      Durum e2 ile alakalı olabilir mi? Yoksa ilaç underdose mu? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Ufuk53
      Selamlar 2.5 seneye yakın bir süredir bu sporla ilgileniyorum. 2.5 seneyi tamamen spor yaparak geçirmedim ama en ara verdiğim zamanlarda bile haftada 1 antrenman yapan biriydim.Bu gelişimi 2.5 senelik görmeyin ameliyat vb şeyler geçirdim ara vermek zorunda kaldım vs.Şu an ilk kürüme girmek istiyorum bunu only testo yaparsam beni tatmin edicek düzeyde ileri atar mı?Yoksa biraz daha paramı toparlayıp güzel bir anabolizanla(boldenon gibi) mı başlangıç yapmam daha verimli olur.Hedefime de gelicek olursam yapıcağım 1-2 kürden sonra vücudumun potansiyeli olup olmadığını test edip ona göre bir yol çizeceğim istediğim gibi bir sonuç alırsam ileriki süreçte yarışma yapmayı istiyorum.Şimdiden teşekkürler formumu da paylaşıyorum(formum için de şunu eklemeyi gerek duydum bel bölgesinden yağlanan biriyim fotolarda da belim yağlı)

• Yazan: nogereru
      Öncelikle herkese merhabalar,
      İlk kürüme girmek istiyorum forumda 4-5 gündür diğer arkadaşların açtığı başlıkları okuyarak geçirdim. Only testo olarak mı girmem daha doğru olur yoksa yanında ekstra bir kaç ilaç daha mı kullanmam iyi olur bilemiyorum ve bu ilk kürün bana gerçekçi getirisi ne kadar olur alacağım risklere/yan etkilere değer mi emin olmadığım için size sorma gereği duyuyorum. Ve bu kadar erken yaşta küre girdikten sonra değerlerim normale döner mi merak ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 178 Kilo: 77 Yağ oranı: %16-%17  KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      Estradiol (E2): Sonuç: 24.3 ng/L  Total Testosteron: Sonuç: 4.66 ug/L  Total T3 (Triiyodotironin): Sonuç: 1.32 ug/L Serbest T3 (FT3): Sonuç: 3.91 ng/L Total T4 (Tiroksin): Sonuç: 7.41 ug/dL Serbest T4 (FT4): Sonuç: 1.35 ng/dL  Kolesterol: Sonuç: 157 mg/dL Trigliserit: Sonuç: 71 mg/dL  ALT - SGPT: Sonuç: 16 U/L AST - SGOT: Sonuç: 18 U/L  Şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim.
    • Yazan: Vassa
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 1.5 yıldır forumu düzenli olarak takip ediyorum. Bugüne kadar çoğunlukla okuyucu tarafta kaldım ancak artık kendi sürecimi paylaşarak sizlerin görüşlerini almak istedim.
      32 yaşında 184 cm boyundayım ve şu an 81 kg ağırlığındayım. Spora yeniden başladığım dönemde ise yaklaşık 100 kg civarındaydım. Konuya eklediğim fotoğraflarda tüm süreci kronolojik olarak paylaşıyorum. Güncel formumu en sona koydum yazısız olan fotoğraflar.. Fotoğrafların üzerinde tarih ve kilo bilgileri de yer alıyor. Güncel kan tahlillerimde mevcut.(Öströjen vs onları yaptıramadım) Spor geçmişim aslında daha eskiye dayanıyor. Çocukluğumdan beri yüzme ve basketbol ile ilgilendim. Vücut geliştirmeye ise ilk olarak 2010 yılında başladım. Yaklaşık 3-4 yıl boyunca düzensiz ve aralıklı şekilde devam ettim. Sonrasında 5-6 yıllık bir ara verdim ve yaklaşık 2.5 yıl önce tekrar düzenli olarak ağırlık antrenmanlarına başladım.
      Son 6 aylık dönemde beslenme ve antrenman disiplinim eskiye göre oldukça gevşemişti. Buna rağmen haftada minimum 2-3 gün spor salonuna gitmeye devam ettim. Bu süreçte yağlanarak tekrar 87 kg seviyelerine kadar çıktım. 20 Nisan itibarıyla yeniden diyetime ve antrenmanlarıma ciddi şekilde odaklandım. Şu an haftada 5 gün ağırlık antrenmanı yapıyorum. Buna ek olarak haftanın 7 günü 20-40 dakika arasında, yaklaşık 120 nabız civarında kardiyo uyguluyorum.
      Asıl merak ettiğim konu ise testosteron enanthate kullanımı. Haftalık 250 mg testosteron enanthate ile başlamayı düşünüyorum. Hedefim profesyonel seviyede bir yarışma fiziği ya da aşırı hacimli bir görüntü değil. Ancak tamamen atletik ve ince bir görünüm de istemiyorum. Bir miktar hacimli, omuzları ve üst gövdesi daha dolu duran, kas kütlesi belirgin ama estetik çizgisini koruyan bir fizik hedefliyorum.
      Yanına farklı bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum.
      Bunun iki temel sebebi var:
      Maddi tarafı. Ulaşmak istediğim fiziğin daha agresif kombinasyonlar gerektirdiğini düşünmemem. (Emin değilim) Sorularım:
      Sizce haftalık 250 mg testosteron enanthate ile, mevcut fiziksel durumum ve geçmişim göz önüne alındığında görüntümde tatmin edici bir değişim olur mu? Özellikle daha dolu, daha sert ve bir miktar daha hacimli görünmek açısından beklentilerimi karşılar mı? FORM CHECK:

KAN TESTLERİ:

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini merak ediyorum. Şimdiden vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp