-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Bayılma titreme, terleme ve bilinç kaybı - kürü kesmeli miyim?
Oluşturan:
ygtkrdmn35, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: anabolikadam
Merhaba arkadaşlar, kısaca sorunumdan bahsedeyim. Yıllardan beri, bu sporla tanışmadan öncede, tanıştıktan sonra da aşırı derecede terlemelerim vardı. Bu aşırı derecede terlemelerimi şu şekilde açıklayayım; normalde etraftakileri görürsünüz bazıları hiç terlemez, bazıları orta hallice terler ancak ben... Siyah olan üstüm bir kat daha siyahlaşarak üstümde kuru nokta bile kalmıyor. Göbeğim, üst karnım, sırtımın her tarafı, göğüs aralarım, bacaklarım (diz kapağı tarafı), arka bacağım ve daha olan bir sürü bölgem çok terliyor.
Isınma esnasında, elime 3kg olan ağırlıkları alıp omuzumu ısıtırım. Çok fazla hızlı yapmam, o kadar ağırlık kaldırıyoruz 3kg koymaz insana. Normal düz omuzumu ısıtırken bile burnumdan damla damla terler akıyor. Alnım ıpıslak oluyor, sırtımın bir bölümü terliyor. İlk hareketten sırılsıklam oluyorum. Çok yüksek ağır dahi olmasa bile ayriyeten ve anabolik kullanmıyorum. Daha geçen otobüse yetişmek için 20 saniye koştum 10 dakika boyunca otobüste ter attım. Kalbim normal hızına geri dönmüş ancak ben yine de alnımdan terliyorum. Aşırı derecede sinirimi bozmaya başladı. Definasyondayken bile bu vardı. Spora başlamadan önce de, başladıktan sonra da. Arkadaşlarım, çevrem bu terlemeden dolayı "bir şey mi kullanıyorsun?" demekten ziyade "çok iyi çalışıyorsun bilader, çok iyi terlemişsin" diyorlar. Artık terlemenin "t" harfini bile duymak istemiyorum.
Dermatolojiden veya cildiyeden randevu almak istediğimde bakın 15 gün sonrasına bile yok, sistemde görünmüyor. Ancak farklı şehirlerde var, ilçe bile seçmiyorum hiçbir yerde (direkt il) randevu yok arkadaşım. Bu işin çaresine kendim bakacağım. Tiroit problemim mi var, iyot problemi mi hiçbir fikrim yok. Ama lütfen bu terlemenin normal olmadığını anlayalım. Gerçekten normal değil, böyle bir terleme yok. Yardımcı olursanız sevinirim. @Rdm @metinav
-
Yazan: uexova
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 10 haftadır only testo yapıyorum. 3-4.haftadan sonra geceleri terlemeye başladım. Gece lavaboya kalkıyorum uyandığımda atletim ve yastığım terden ıslanmış oluyor. Yani boyun ve sırt bölgesinde oluyor diyebiliriz. Bu normal bir yan etki midir sadece testesteronda böyle bir yan etki yok diye biliyorum fakat neden olur? Yardımlarınızı bekliyorum.
-
Yazan: Mhmt38
İyi günler arkadaşlar. Derdimi kısaca anlatacak olursam 2015 yılında askerliğimi ıslahiye gibi sıcsk bir yerde yaptım. Ben dahil tüm bölükte sıcak havalarda iğne batması şikayeti vardı. Karaciğer temiz ve görüntüde de bir problem olmayınca doktorlar pek kaale almadı şikayetimi. Ama her yaz şiddeti değişmekle birlikte terleme öncesi sırtımda diken dolaştırılıyormuş hissi var. Özellikle sahil kesimlerinde yaşayan arkadaşlar kesin bir kurtuluş yöntemi söylerlerse dua ederim 😅
-