-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Kürüme trenbolone eklemeyi düşünüyorum - ne tür sorunlarla karşılaşma ihtimalim var?
Oluşturan:
Halo0619, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: kafkasli
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Düşük östrojen sıkıntısı çekiyorum testosterone seviyem 1000 olmasına rağmen östrojen 30-35 lerde ( normalde 40-45 olması gerekirken) %25 lik bir östrojen sorunum var ve hayatımı etkiliyor sinirlilik vb bakımından. Sizden ricam deneyimleriniz ve bilgileriniz doğrultusunda en çok östrojeni sağlayacak ester hangisidir söyleyebilir misiniz?
-
Yazan: albertocamus
Selamlar dostlar,
Yakın vadede başlangıç için ideal sayılabilecek kürlerden birine gelişim ve güç odaklı boost kazanmak adına girmeyi planlıyorum.
6 ay önce vermiş olduğum tahlillerde "kuvvetle muhtemel" cinsellik ve stres kaynaklı Prolaktin hormonum referans değerin üstünde çıkmıştı. O zamandan beri spor, beslenme ve yaşam tarzımı olabildiğince disiplinize edip tekrardan kan tahlili verdim. Sizce kan değerlerim küre girmeme uygun mu? Amacı yağsız kas kütlesinde artış olan birine hangi kürü önerirsiniz, SARMS ve anabolikler olarak?
Kullandığım supplementler:
-Whey
-Kreatin
-ZMA
-Animal Pak
-Animal M-Stak
-D vitamini
NOT: Kan tahlillerimi uyandıktan 3 saat sonra, sabah 10.30 gibi vermek zorunda kaldım. Kortizol ve testo seviyeleri "çok hafif" yanıltıcı olabilir.
Ekte kan tahlillerimi paylaşıyorum. "Referans Değer" kısmının sağında 6 ay önceki verilerimi görebilirsiniz.
-
Yazan: Dnzpower41
Herkese merhaba,
KİŞİSEL VE SÜREÇ ÖNCESİ NOTLAR:
1 yıldır vücut geliştirme yapıyorum 2 aylık bir andro testo prop ve masteron kürü yapmıştım Ramazanda 1 ay ara verdim. Ramazandan sonra şuan 3. Enjeksiyon haftalık 2 olacak şekilde zphc Testo prop ve masteron kürüne başladım SORUNLAR:
Enjeksiyonda ödem sorunu harici bişey yaşamadım Enjeksiyonda ateş titreme ve halsizlik yaptı Enjeksiyonu oldum bunda ufaktan bir ateş ve halsizlik oldu ödem oldu vücudum alışır gibi oldu Vücut bağışıklık kazanır mı ?
Cevaplarlar için şimdiden Teşekkür Ederim.
-
Yazan: Einsteinn
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
En son kürüm 2024 Kasım'da yaptım. 10 mg ostrine, 12,5 mg mk677. 30 günlük bir cycle. Ama hormonlar kafayı yedi. Son iki sonuçları görüyorsunuz, testo yükseliyordu. Bugün verdim her şey düşmüş. Bu süreçte hiç bir hormon almadım.
NOT:
Vitamin mineral, testo boster. Spesifik olarak dün ilk defa 10 mg yohimbine kullandım. GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:
-
Yazan: Nynex
Herkese merhaba ben 10 haftadır haftalık 500 testo enanthate + 200 primobolan kullanıyorum biraz damarlanma oldu kaslar biraz diri ama onun dışında ölçü alımı ya da aşırı iştah artışı olmadı yaşım 38 - bir yıldır fitness yapıyorum spor geçmişim olduğu için şuan girdiğim ağırlıklar cüsseme göre baya yüksek nizami bir şekilde çalışıyorum ancak kürden neden etki göremedim bilemiyorum hocalarım yardımcı olabilirse sevinirim bu gün test verdim test sonuçlarınıda ekliyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
-