Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Semih Erarslan

Semih erarslan - 2024 yarışma günlüğüm!

Önerilen İletiler

Semih Erarslan    1.290

Ürünler iyice etkisi göstermeye başladı define dönemi kütle koyduk çok şükür 0 akne 0 ödem 0 sağlık sorunu🙏iyiki varsın hocam @Loving iyi kurmuşsun peptit Türkiye’yi daha iyi hazırlanamazdım buradan temin ettiğim ürünler beni ilk günden bu güne inanılmaz şekilde değişime uğrattı ürünlerinizi alıp düzgün bilir kişilerle çalışmak antrenman beslenme desteği birleşince ve sabırla uygulayınca neler olduğunu sizlere en güzel şekilde de kanıtlamış oldum.

C467C415-189F-47B7-9B07-EA87682DB842.jpeg

• Beğen 2
  • Alkış 2
  • Ödül 2
  • Şerefe 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

nickarmada    16

Bir vücudun bir ilaçla bu kadar stabil ve sorunsuz çalışması .... MAŞALLAH dedirtecek cinsten. kilonuz ve kas kaliteniz çok temiz . Uzun süredir gördüğüm en sert kas  kütlesine sahip insansınız yeminle. türkiye gibi bir yerde ki yarışmaları zaten her türlü siler süpürür diye düşünüyorum. daha kuruluk zamanının pik yapacağı o zamanki görüntü tahmin edilecek cinsten değil . Maşallah sevgili hocam. Umarım hiç bir aksilik çıkmadan yarışmayı sıkıntısız atlatır gelirsiniz. yarışmayı canlı izlemeyi çok isterdim açıkcası güzel bi hazırlığın sonucu canlı görülmeli..

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.545

Sırtın geçen haftaya göre baya açılmış hocam. Yükleme sonrasını merak ediyorum 👏🏻👏🏻👏🏻

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih Erarslan    1.290

Merhaba sizlere veda için geldim güzel anılar biriktirdik hayal ettik gerçekleştirdik istediğimiz sonucu maalesef alamadık bahane çok ama kötü değildik katagori seçimi ve yarışma öncesi podyuma aşırı sert çıkmamız öngörüldü uygulamada saatin 4 saat sarkacağı podyum için hesaplanmamıştı ve maalesef küçük küçük başlayan kıramplar podyumda pozlamada ölümcül acılı hale gelince olay zaten bitmişti parmak ucundan kalçamıza kırap girecek hal alana kadar yorulmuşuz meğer öncesinde var  katagori seçimi istemediğim şekilde boy kg farklı çıkınca tartıda istenmeyen durumlar yaşanınca yaşımdan 10 yaş genç adamlarla mücadeleye girdik planlar al aşşa oldu içlerinde gelecek vaad eden çocuklar vardı maşallahları vardı benimkisi 8-10 saat meseyi sonrası belli düzeyde beslenme 35 li yaştada olsa deneyimleme ızdıraba döndü bitsin ve ineyim durumuna girdik  ve podyum terk edildi öyle yada böyle her şey yaşanmışlığıyla güzeldi kendinize iyi bakın hoşçakalın. 

• Beğen 3
  • Ödül 4
  • Jest 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.343

En başından bunu biliyorduk ama hevesin kırılsın istemedik seni hep destekledik hakkında hayırlısı olsun yolun açık olsun sende kendine iyi bak Semih.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burak23822    28

Çokta can sıkılacak bir durumun yok dostum. Hiç kimse 1 günde şampiyon olmadı ama pes etmeyenler muhakkak 1 gün şampiyon oldu. Üst fiziğin bence gayet iyi bacak ve kalçadaki eksiklerini tamamlarsan seneye neden bi şampiyonluk gelmesin. Şimdiden başarılar dilerim.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    861

Semih nerelere kayboldun yav? Adam hayata küstü :) Bu işin sonu değil kaybetmek :) Böyle böyle zirveye varılıyor zaten.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110
GHOST, 8 saat önce yazdı:

Semih nerelere kayboldun yav? Adam hayata küstü :) Bu işin sonu değil kaybetmek :) Böyle böyle zirveye varılıyor zaten.

Semih hayatına odaklandı. İlaç, yarışma, şu bu çokça zaman, enerji ve para yiyen işler. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih Erarslan    1.290

Merhaba PEPTİD TÜRKİYE AİLESİ arkadaşlar görüşmeyeli uzun zaman oldu bu zaman zarfında ailemle iş spor hayatı dışında zaman geçirmek hedeflerim arasındaydı  tahmin ettiğiniz gibi uzun süre ailemle iletişimim pilav kaşıklarken kısıtlı zamanda görüşmelerdi ve iş hayatımdan bahsedersem gerçek bir iş değildi bunları düzenlemeye ve üzerine gitmek için harekete geçtim  şükürler olsun çok daha iyi şartlara ulaştı.

Yarışmaya dönersek çok farklı şekilde başarısız oldum podyumda kramp meselesinden özetle bahsetmiştim fakat tek sebebi bu değildi sebebini farklı şekilde tartışalım sizce sonuncular arasına girecek kadar başarısız ve estetik görünümden uzak mıydım? yada yeterli kas doygunluğum yok muydu? podyumdaki 45 adama kadar en kötü performans mıydı? 

Ben bu soruyu her gün kendime sordum evet biliyorum gerçek sporcu kafası bahanelerin ötesinde mücadele etmeli ama işin içine farklı sebepler grince mücadele uzay boşluğuna dönüyor nasıl? neden? uzun uzun antrenör seçiminden podyum günü ve sonrasına kadar antrenörümle yaşadığım ilişkide dahil hafızamda kaldığı şekilde bahsedeceğim ki yaşadıklarımı yaşamaya başladığınız anda önleminizi alın ve evet çoğunuzun yine merak ettiği uzun süre ürün kullanımı ve pct süreciyle ilgilide konuya yer vereceğim sizler sormak istedikleriniz olursa süreçle ilgili konulara dahil ederek cevaplamak isterim. :)

• Beğen 7
  • Alkış 1
  • Şerefe 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.057

@Semih Erarslan hoş geldin :) nerelerdesin sen? Güzel güzel anlatmışsın, kafayı rahatlatmışsın gibi geldi bana. :) Yarışma işleri çok zor bunu yaşayarak gördün.  Tekrar aramıza hoş geldin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih Erarslan    1.290
SPECTRE, 1 saat önce yazdı:

@Semih Erarslan hoş geldin :) nerelerdesin sen? Güzel güzel anlatmışsın, kafayı rahatlatmışsın gibi geldi bana. :) Yarışma işleri çok zor bunu yaşayarak gördün.  Tekrar aramıza hoş geldin.

yarışma zor değil aslında zor olan kısım tüm emeğin yüzünüze doğru düzgün kaldırıp bakmayan adamların 2 dudağı arasında olması boyum ılk olcumde 169 larda çıkıp son olcumun 175 olması ama benım 177 boyumun olması fakat itiraz etme şansınızın olmaması çünkü herşey aynı gün içerisinde organisazyonun yürülmeğe çalışmasıyla ilgili nasıl yani dediğinizde öylşe yani diyip geçilmesi 2 cm sizin kg farkınızla sıklet değiştirip hazırlık dışındaki sikletde yarışmacı olmanızı sağlıyor vs vs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih Erarslan    1.290

çok söze gerek yok başaramadık bu yapıma aykırı o kadar haksızlık ve boşa çıkan güven ve alakasız planlama var ki başarılı olmam mümkün değildi fakat her şeyi bir kenara bırakın haksızlık bile yapılsa bunu yapamayız bu adama şu adama bir bak dedirtmeden oraya çıkmayın dicem de abi önüme geçen adamları görseydiniz huy derdiniz neyse artık ağlamaya gerek yok spor güzel fakat en güzeli kendi işinizi kurup bu parayı sevdiklerinizle birlikte vakit geçirerek harcamak iyi insan  iyi kul iyi eş iyi baba olmanın dışı boş boş boş çokta kendinizi yırtmayın sosyal medyaya bakın her şey klışeleşince seyretmeler azalınca ticari amaçlı dun savundukları durumun aksıne videolar bilgiler paylaşılıyor  sporunuzu yapın iyi vucut amacınız olsun yarışma için uğraşmayın o sizi davet etsdin siz ona gitmeyin madem o seviyeye ulaşma planınız varsa podyum sizi bulur

Dönersem form paylaşırım sevgiyle kalın…dostlar

IMG_2710.jpeg

• Beğen 1
  • Alkış 1
  • Ödül 1
  • Jest 1
  • 100 Puan 1
  • Minnettarım 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.057
Semih Erarslan, 23 dakika önce yazdı:

çok söze gerek yok başaramadık bu yapıma aykırı o kadar haksızlık ve boşa çıkan güven ve alakasız planlama var ki başarılı olmam mümkün değildi fakat her şeyi bir kenara bırakın haksızlık bile yapılsa bunu yapamayız bu adama şu adama bir bak dedirtmeden oraya çıkmayın dicem de abi önüme geçen adamları görseydiniz huy derdiniz neyse artık ağlamaya gerek yok spor güzel fakat en güzeli kendi işinizi kurup bu parayı sevdiklerinizle birlikte vakit geçirerek harcamak iyi insan  iyi kul iyi eş iyi baba olmanın dışı boş boş boş çokta kendinizi yırtmayın sosyal medyaya bakın her şey klışeleşince seyretmeler azalınca ticari amaçlı dun savundukları durumun aksıne videolar bilgiler paylaşılıyor  sporunuzu yapın iyi vucut amacınız olsun yarışma için uğraşmayın o sizi davet etsdin siz ona gitmeyin madem o seviyeye ulaşma planınız varsa podyum sizi bulur

Dönersem form paylaşırım sevgiyle kalın…dostlar

Yemin ederim şu forumda gelmiş geçmiş en iyi vücuda sahipsin!!!!!!! Senin geldigin günü buraya dun gibi hatırlıyorum yıllar önce seninle dalga geciyorlardi ilaclarla sıfırdan nerelere geldin!!!! Şu internetteki benim diyen adamları donunda sallarsin baran vs biraz kassan hepsini cebinden çıkarırsın inan bana @Semih Erarslan küsme sen burada bizler seni severiz sayarız her zaman yerin hazır aramızda mutlaka bekliyoruz. 

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    64
gönderildi (düzenlendi)

Abi formun çok hoş ve kaliteli olduğu ortada. Bana kalırsa bu işi içerik kısmında devam ettirmen iyi olur. Güzel takipçiler de kazanırsın. TR standartlarında zaten yarışmaların her kulvarda bu şekilde ilerlemesine alıştık. Body kısmında da infular sahneye cıkınca proporsiyon , emek , kütle , estetik yapı çöpe atılıp direkt takipçi sayısına odaklanıyorlar(genelleme değildir). Şaşırmadım. Ancak bu işe hayat adamasan bile içerik cıkarman dönemlerini paylaşman bilgilerini sunman çok güzel olabilir. Sevgi ve saygı ile.

tarihinde makro1178 tarafından düzenlendi
ek
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.