-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Sparta34
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
LOKASYON OLARAK:
İstanbul Pendik Tuzla Kartal Çevresi gibi kan testlerini daha ucuza halledebileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz?
Not : Sadece Prolaktin ve östrojene 1050 tl fiyat çekiyor özel hastane.
Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Emin982
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Testo bolde (500mg her ikisi de) kürüne gireli üçüncü hafta oldu. Devlette kan verip üstüne çok sorunlu bir doktora denk geldim maalesef ki. Bu değerler bakarak yorumlar mısınız. Benim ekstra olarak merak ettiğim total testom 32> leri görürdü kürümde bu zamanla mı artıyor daha üçüncü haftada olduğum için. Hhemoglobin den boldenin faaliyette olduğunu anlayabilir miyiz?
Yorumlar için teşekkür ederim şimdiden @Diver
-
Yazan: Burak12345
Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar bilgi paylaştıkça güzeldir.
Şöyle bir sorunum var:
Geçen sene 4 aylık Testo bolde kurunde ikinci ayda Bolden açılmış dördüncü ayda iyi sonuç almış biri olarak. Bu sene ise altı aylık bir kür yapıp beş ay geçmesine rağmen hala Boldenonu hissetmemek! Bu gibi durum daha önce birinizin başına geldi mi nedendir neden olabilir kan testlerine göre ilaç çatır çatır çalışıyor kullanılan marka aynı doz yükseltmeme rağmen beklediğim sonucu alamıyorum neden?? Şunu da eklemek istiyorum geçen sene bol de köründen sonra iki ay ara verip definasyona girdim definasyon da Testo bolde ve tren on hafta kullandım tekrar üç ay ara verip altı aylık Testo bolde kürüne girdim şu an tepki ve sonuç alamıyorum ne yapmam lazım ne eklemem lazım yanlış yaptığım bir yer var mı?
GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
750 mg Testosteron 750 mg Boldenon Tüm öneri ve düşünceler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Emir7778
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
9. Hafta ilk kürüm son 1 aydır tavuğu kızartma şeklinde yiyorum ve kan testi vermeden önceki gece 2 tane pizza ve tatlı yedim son 1 aydır da farklı bi omega 3 kulanıyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
500 TESTOSTERON ENANTHATE 400 BOLDENON KAN TESTİ SONUCUM:
-
Yazan: mtnsk25
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2025 Eylül için yarışma kararı aldım ve bir koç ile çalışıyorum şu anda.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Cypionate 400mg Deca 400mg Masteron 100mg Dianabol 40mg Büyüme Hormonu 4iu Bilgisi yorumu olan arkadaşlar kendi ve tecrübesine dayanarak yorumlarını yazabilir.
-