Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

serhatkadir55

Üye
  • İçerik sayısı

    73
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

12 İyi

serhatkadir55 Hakkında

  • Yaş 21
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 02-12-2002

Platform İstatistikleri

  • Yaş 21
  • Bizi nasıl buldun?:
    Sosyal Medya Üzerinden

Profil Bilgileri

  • Yaş 21
  • Meslek:
    Antrenör
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 21
  • Favori Spor Dalın:
    Diğer

Güncel Profil Ziyaretleri

281 profil görüntüleme
  1. Eklem tendon güç odaklı kür önerisi

    Bpc157 hakkında güvenilir bir makale bulamadım. Deneyimleyenler olduysa tecrübelerini aktarabilirse çok iyi olur. El bileğinde alt bilekte yani şekildeki yerde pek deri yok. Nasıl enjekte edilmeli ve bu bölgeye etki gösterir mi?
  2. Uzun soluklu trenbolone kullanımı sonuçları ne olur?

    Tren kullanırken daha etkili olur düşüncesiyle yanına 750 mg testosteron enanthate almıştım 2 hafta boyunca. 🤦🏻‍♂️Neredeyse ölüyordum. Trenin esteri parabolandı. 150 mgdı. 2 hafta dayanabildim trene tövbe ettirdi😁 @rastlantisal hocamın dediği gibi tren kullanırken testosteronu minimal tutmak gerek. Bu hatayı yapmayın.
  3. Kan değerlerim - ilaçlar çalışıyor mu?

    İran testonun sahtesi olacağını sanmam. Yani denk gelmen zor. 5 hafta olmuş zaten başlayalı. Test vermeden önce 1 hafta cinsel perhiz yapman gerekiyor. Buna dikkat edip bir daha test verirsen daha doğru sonuç görmüş olursun.
  4. Eklem tendon güç odaklı kür önerisi

    Profesyonel sporcuyum ihtiyacım olanlar eklem ve tendonlarım antrenmanlarda çok yıpranıyor bunları tedavi edici ve ağrıların önüne geçecek. Ağrıları iyileştirecek aynı zamanda güçlenmemi sağlayacak kür önerisi istiyorum. Kasın kasılma hızını arttırılması açısından da yarar sağlaması önemli. Hantallaştırmasın. Deca kullanmak istemiyorum alt takımlara zararından ötürü. Yaşım 21. 7 yıl vücut geliştirme, 1 senelik kür geçmişim var.
  5. Kür içi kan değerlerim nasıl ? (10.Ay)

    Hepsini hali hazırda uyguluyordum hocam. Trenbolon kullanmıyorum.
  6. Kür içi kan değerlerim nasıl ? (10.Ay)

    Nac 600 dokunuyor bana. Sıkıntısını çektim vücut balgam içinde kaldı. Hepa 4 karaciğer koruyucu olarak gözümde 1 numara. 3 hafta gibi kısa bir süre içinde alt’nin referansa girmesini bekleyemeyiz.
  7. Kür içi kan değerlerim nasıl ? (10.Ay)

    Karaciğer koruyucu kullanıyorum. 3 hafta önce alt 160’tı.
  8. Kürdeyken kontrol amaçlı kan tahlili verdim. Kan sonuçlarım çıktı. Nasıl sizce, bir tavsiyeniz olur mu değerli hocalarım.@rastlantisal @metinav @Rdm
  9. Geçmeyen balgam ve öksürük

    Evet artık kullanmıyorum. Antibiyotik bitirerek iyileştim.
  10. Kür içi tahlil sonuçlarım

    Hocam yarışma var duramam ki. Ne yapabilirim garanti altına almak için. Enginar, milk thistle, bol sebze, vitamin takviyeleri bu şekilde sürdürsem yarışmaya kadar vücudu pert etmeden gidebiliriz inşallah. Şuan dozajlarımı düşük tutmaya çalışıyorum 500 testo, 200 rimo ile 3-4 ay daha devam etmeyi düşünüyorum.
  11. Kür içi tahlil sonuçlarım

    3-4 ay daha devam edecek hocam.
  12. Kür içi tahlil sonuçlarım

    Nac kullanamam hocam maalesef çok kullandım balgam çıkarmaktan hastanelik oldum. Yeşillik tüketiyorum zaten bol bol. Neden böyle oldu anlamış değilim. Pharmtec parabolan kullanmadan önce ki tahlilde karaciğer böyle değildi. 4 ampül kullandım test verdim böyle olmuş. Milk thistle eklemem ile karaciğer düzelir mi sizce.
  13. Kür içi tahlil sonuçlarım

    6 ayı aşkındır kürdeyim kür içi tahlil sonuçlarımı siz değerli hocalarımla paylaşmak istedim önerilerinizi alabilir miyim? Haftada 1-2 arimidex, yarım dostinex alıyorum. Her gün kreatin, multivitamin, omega 3, d vitamini, çinko, b12 kullanıyorum. @rastlantisal @DeMoNhUnTeR @Rdm @metinav
  14. Pct yapıldığı zaman güç azalması olur mu ?

    Evet bende böyle yapmak istiyorum verim düşmesin diye. Tahlil yaptırayım da ona göre devam ederim yada etmem sağlık daha önemli sonuçta.😊
  15. Pct yapıldığı zaman güç azalması olur mu ?

    Tamamdır hocam sağolun ekleyeceğim en kısa sürede.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×