-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Bodytech markasından aldığım ürün içinde yabancı parça yüzüyor
Oluşturan:
Kamataka, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: whasancan
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaklaşık 100 gündür düzgün bir şekilde diyet + ağırlık antrenmanı yaptım. aşağıdaki gibi sonuç aldım 120 kilodan 105 kiloya düştüm. Hala devam ediyorum ama 1 ay boyunca rad 140 ve clenbuterol kullanmak istiyorum. mantıksız olur mu.
SORULARIM:
TAVSİYELERİNİZ nedir? PCT yaptırmam gerekir mi 1 aylık kullanımda? Bodytech rad140 marka tercihim.
-
Yazan: fatman
Merhaba
Dragon pharma tren e aldım 95 dolar civarına , ürünü yaklaşık 10 gündür kullanıyorum şuanlık herhangi bir etki alamadım büyük ihtimal enantat olmasından ötürü ürünün sahte ve orjinal olmadığı hakkında şüphelerim var daha önce kullanan beğenen beğenmeyenler bilgilendirebilir mi ? Yöneleceğim bir marka önerisi olan varmı
Dragon ve bodytech satan Malum satıcıdan aldım.
-
Yazan: Adrian
Herkese merhaba, forumda çoğu zaman markalar hakkında tecrübelerimi, çevremdeki insanların tecrübelerini ve bildiklerimi paylaşır yorum yaparım fakat ilk kez bir marka hakkında konu açma gereği hissetim.
Geçen sene Dragon Pharma boldenon trebolon ve dihidroboldenon + dianabol kullanmıştım, her enjeksiyondan 2 yada 3 gün sonra halsizlik ateş boğazda yanma yapıyordu fakat bu durumu soğuk havalara bağlıyordum, 1 ay 2 ay derken ben bir türlü iyileşemedim ve bu 2 aylık süreçte haftada sadece 1-2 kere spora gidebiliyordum bende bu yüzden ilaca ara verdim. İlaca ara verince iyileşmiştim ve tam iyileştim derken tekrar enjeksiyonla beraber yine kırgınlık boğazda yanma ateş yükselmesi başladı fakat durumu inatla ilaca bağlamıyordum. Geçenlerde bir arkadaşımla yaptığım sohbette kendisinde de bu durumun aynısını yaşadığını ne zaman ki ilaca 1-2 hafta ara verse iyileştiğini ne zaman tekrar başlarsa yine nüksetettiğini bu yüzden ilacı yarıda kesip bıraktığını anlattı. (ilaçları aynı kişiden temin etmiştik) velhasıl kelam 3-4 ay boyunca geçmeyen hastalığımın sebebi steril olmayan ilaçlardı bunu ancak bugün anlayabiliyorum buda benim için acı bir tecrübe oldu.
Başımdan geçen durumu objektif bir şekilde anlatmaya çalıştım amacım kimseyi karalama yada kötülemek değildir.
-
Yazan: mamoseker
Arkadaşlar merhaba,
Bodytech mk-677 alacağım. Biraz araştırma yaptım bodytech'in Türkiye de yetkili satıcısı yok en yakın iran ve ırak var. Bu ürünleri veya markayı tercih eden var mı daha önce tavsiye eder misiniz?
-
Yazan: Uğur arkin
Merhaba değerli forum üyeleri, nasılsınız?
Bodythec marka testo e. kullanıyorum hiç verim alamadım ilacı hissetmiyorum haftada 500mg alıyorum.
Sebebi ne olabilir?
-