Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Hikmett

Üye
  • İçerik sayısı

    249
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

62 Mükemmel

Hikmett Hakkında

  • Derece
    Uzman

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

307 profil görüntüleme
  1. Arkadaşlar merhaba yakın zamanda mk677 alacağım ama daha önce bu tarz ilaçlara hiç girmedim dolayısıyla nereden alacağımı da bilmiyorum. Yıllardır pro kart alamamış birinin sattığı ürünler güvenilir mi? Kullanan deneyimleyen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.
  2. Benelux pharma cutmix deneyenler var mı?

    Benelux çöp markaların önde bayrak sallayanıdır. Kullanmayın kullandırtmayın bir yerinizde patlar.
  3. Growth hormon nasıl alabilirim?

    Merhaba hocam serüveninizin nasıl geçtiğini detaylı olarak anlatır mısınız?
  4. Sarms kullandıktan sonra pct gerekiyor mu?

    Merhabalar iyisinizdir umarım. Pct gerekip gerekmeyeceği kişiden kişiye değişir bu yüzden kafa karışıklığı olması normal. Kürünüz bittikten sonra tahliller verirsiniz gerekli mi gereksiz mi öğrenip karar veririz şimdi konuşmanın anlamı yok. Simit konusu da skinny fat olduğunuzdan dolayı olabilir bunun çözümü ilaçlar değil.
  5. Selamlar değerli abilerim ve kardeşlerim sorum çok basit. İşim dolayısıyla gece uyumam mümkün olmuyor şimdi gh üzerinden örnek vereceğim. İnternette gh salınımı en çok 00.00-02.00 aralarında olduğu söyleniyor peki diyelim biz gündüz, gece ortamını oluşturabilmeyi başardık ve ortalama 8-9 saat uyuduk tıpkı gece uykusu gibi karanlık ortamda. Biyolojik ve fizyolojik açıdan değişen bir şey olur mu? Hormon salınımlarını olumsuz etkiler mi? Teşekkürler Hayırlı Ramazanlar.
  6. Hocam 1iu çok düşük bir dozaj bence, çocuklarda boy uzaması için bu dozajlarda tedavi uygulanıyor diye biliyorum. Tatmin etmez ve cebinizi çok yakacak bir ürün.
  7. Growth kullanırken baş ağrısı bu sorunu nasıl çözebilirim?

    Aynen öyle yapacağım bi kan testi veriyim. Kalemde az kaldı bitince diğerlerini kullanmam biraz dinlendireyim kendimi. Teşekkürler.
  8. Growth kullanırken baş ağrısı bu sorunu nasıl çözebilirim?

    Yok sadece gh kullanıyorum. Tansiyonumu ölçebileceğim bir makine yok elimde sağlık ocağına gidip ölçüm yaptırırım. 8-9 saat fix hani hiç olmuyordu sivilcede çıkmaya başladı şu günlerde ilacı kessem mi acaba
  9. Hocalarım kardeşlerim merhaba günlük 2 ünite genotropin kullanıyorum ancak kafamın arka kısmında sürekli bir şekilde çok şiddetli olmayan bir ağrı var. Bunu nasıl çözebiliriz yaşayan veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? @metinav
  10. Yurt dışından peptid/growth temin etmek

    İş yüzünden dubaiye gideceğim gitmişkende böyle bir fikir geldi aklıma ama bakacağız eczaneden takılacağım büyük ihtimalle uygunsa
  11. Yurt dışından peptid/growth temin etmek

    😂😂 Hocam umarım gelmem araştırıp gideceğim fiyat mevzusunu hesapladıktan sonra daha uyguna gelirse alacağım. Yakalanmam umarım.
  12. Arkadaşlar önümüzdeki hafta dubaiye gideceğim yurt dışı piyasalarını hiç bilmiyorum öncelikle dubaiden almak ekonomik olarak daha mı uyguna gelir? ıgf veya growth almayı düşünüyorum ama orijinal nereden temin edebileceğimi bilmiyorum daha önce gitmiş ve benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar tecrübelerinizi bekliyorum.
  13. Pfizer genotropin kullanmak?

    Messi zaten growth kullanarak 170 oldu 130 falandı boyu küçüklüğünde hastalığı vardı
  14. Pfizer genotropin kullanmak?

    Malesef o işler biraz sıkıntılı o yüzden hiç yanaşmam, 2 üniteyi uyumadan önce vuruyorum ben.
  15. Pfizer genotropin kullanmak?

    En az 3-4 ay kullanman lazım uzaman devam ettiği müddet kullanırsın kaç kalem kullanacağın da sana bağlı o yüzden

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×