Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Bumin

Üye
  • İçerik sayısı

    188
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    4

Bumin kullanıcısının son zaferi 19 Ağustos 2023

Bumin en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

72 Mükemmel

Bumin Hakkında

  • Yaş 40
  • Derece
    Uzman
  • Doğum Günü 09-11-1983

Profil Bilgileri

  • Yaş 40
  • Meslek:
    elektronik
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. 2024 yeni yıl ile birlikte eczane ilaçlarına %25 zam

    Özellikle aramadım aslında, tedarik ettiğimiz arkadaş da aburaihan mavi kutu kalmamıştı bu üründen verdi. Satıcı paylaşım yasak biliyorsun.
  2. 2024 yeni yıl ile birlikte eczane ilaçlarına %25 zam

    Anapolon 574 tl, proviron 123 tl, rimobolan 158 den alıyordum 190 lara çıkacak herhalde oda.
  3. Kür içinde göğüs hassasiyeti

    Benim 150 lere çıktığında rahatsız edici hassasiyet olmuştu tek seferlik yarım tablet arimidex kullanmıştım, benim için yeterli olmuştu. Östrojenin gerekli olduğunu düşünüyorum, rahatsız edecek seviyeye geldi ise kullan tabi bir ai, ama fazla baskılayıp çok düşürmeni tavsiye etmem.
  4. Sustanon ve tansiyon

    Teşekkürler hocam. Aynı küre hatta deca 400 ve tren kullandığım kürde de yaşamamıştım bir sorun, o yüzden şüphelendim sustadan ama ne yalan söyleyeyim su tüketimine dikkat etmedim, şimdi suyu arttırdım bakalım. Eyvallah dostum sağ ol, geçmiş olsun size de. Eyvallah. Bir bakayım bende gerekli olursa kullanırım,
  5. Sustanon ve tansiyon

    Teşekkürler üstat. Olmadı 3. haftaya 2 ye bölerek bir bakayım duruma
  6. Sustanon ve tansiyon

    4 haftalık sustanonum vardı, sonrasında enanthate geçmeyi düşünüyordum uğraşmak istemedim aslında bölerek vurmayı. Tek sefer vurulmasında ne gibi bir sorun var?
  7. Sustanon ve tansiyon

    Selamlar arkadaşlar, 2 hafta önce bir bulk kürüne başladım, kürde haftalık 500mg sustanon tek seferde vuruyorum , 350mg deca ve 300 rimo kullanıyorum, küre başladığım haftadan itibaren tansiyon yükselmesi ve biraz da baş ağrısı yaşadım. Genelde 12/7 olan tansiyon 15/9 ları gördü. Sustanon ilk defa kullanıyorum, hep enanthate kullandım. Rimo da ilk kez kullanıyorum ama şüpheli olarak sustanonu seçtim, prospektüsünde de tansiyon yükseltebileceği hipertansiyon sorunu olan kişilerin dikkatli olması gerektiği yazıyor. Sustanon kullanıp tansiyon problemi yaşayan oldu mu? @metinav @rastlantisal @Rdm @Mickey tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. 3. hafta enanta geçerek deneme yapmayı düşünüyorum, aslında sustanın verdiği libidoyu çok sevmiştim ama sorun ondan ise ilişkimiz kısa sürecek gibi ha bu arada lantus da kullanıyorum 10ü ile başlamıştım 12ü ile devam ediyordum lantusu da ilk kez kullanıyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  8. Çinden ürün almak

    Ben getirtmiştim 2018 yılında forumda konum da var, şanslıydım ama sonra bir daha uğraşmadım gümrük sıkıntısı yüzünden.
  9. Andro medicals

    Testosunu kullandım doluydu ama bende enjeksiyon sonrası ciddi ağrı ve biraz da ödem yapmıştı, irana geçince rahatlamıştım.
  10. Seks hakkında

    Değerli kardeşim 17/25 yaş aralığında değil iki günde bir iki saatde bir isteğim olurdu, bu çok azgınlık olağan üstü libido falan değil yaşımın gerektirdiği durumlardı senin durumun da gayet normal bir durum. Ama asıl önemli olan bu yaşlarda vücuduna ilaç sokuyor olman, iyi yönetemediğinde sonrasında sorun yaşayabilme ihtimalin ben 30 lardan sonra ilaç kullanma kararı aldım çoluk çocuğa da karışmıştık kafam rahattı o yüzden iyi düşünüp karar ver, ben olsam hormonların zirvede olduğu o dönemde supplementlerden destek alarak iyi beslenerek sıkı antrenmanlarla gelebilecek en iyi noktaya gelip altyapımı oluşturur sonra bakardım ilaç işlerine daha önünde çook zaman var 😇
  11. Deca kürü sonrası trene geçiş

    Aynı şekilde girdim deca dan sonra 3 hafta only sonra tren devam ettim hdl biraz düşüş oldu onun dışında bir problem yaşamadım.
  12. Savaş cebeci vs kaan kazgan buluştu ve kapıştılar!

    Kendini rezil etti, ne güreş tekniği biliyor nede dövüş profesyonel bir dövüşçü ile baş edemeyeceğini bilmesi gerekirdi.
  13. Ayset pişmanlığı

    Beybi enjektörlerini kullandım hep. Bu zamana kadar bir sorun yaşamadım. 💉
  14. Soma pharma marka hakkinda

    ürünlerden memnun kaldın mı ? @Imajeste

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×