Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Mahmutaga

Üye
  • İçerik sayısı

    184
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

35 Mükemmel

1 Takipçi

Mahmutaga Hakkında

  • Derece
    Uzman

Profil Bilgileri

  1. Adelphi laboratories marka anavar kullananlar var mı?

    Yeni denedim simdi. Ve gayet memnun kaldım. Fena pump ve güc artist Verdi. Sağlam ürün ve sevdim…
  2. Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Elime geçen yeni bir markayı denemek istiyorum. MARKA İSMİ : Adelphi laboratories anavar MARKA WEB SİTESİ : https://adelphi-info.com/products/oral/anavar-50/ Daha önce markayı kullanan, duyan birileri var mı forumda?
  3. Definasyon küründe dianabol kullanmak mantıklı mı?

    Definasyonda anadrol giren cok duydum Ama danabol nadir duydum. Aslında hiç bir steriod bulk ve Cut icin yapılmadı zaten. Her sterioden her kür yapılır. Diet Önemli. Bence danabol su tutat definasyonda Ama güc ve kas kaybi engeller ve testesteron ailesinden oludugu icin yag yakma yardimci olabilir metabolizma cikarmak icin.
  4. Merhaba arkadaşlar, Benim ayakın bir dostum, definasyon döneminde: TESTOSTERON DIANABOL Kullanıyor bu şekilde kg vermesi, yağ yakması mümkün mü? Mantığı hem güç kazanmak ve aynı zamanda kas kaybına uğramamak adına böyle bir tercihte bulunmuş bu sistem işe yarar mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
  5. Testosteron+boldenon+oxandrolone+winstrol kürüm hk.

    Hem Winstrol hemde anavar tablet ayni anda bence Iyi degil. Vucutta yorucu olucak ve karaacigere dikkatli et DOSTUM. Bence bir tablet sec. Ya Winstrol yada anavar. Yoksa Winstrol injecte okarak al
  6. Tiromel kullanım sonrası troidlerimde ağrı olmaya başladı ne yapmalıyım?

    Hmm anladim. Ben t3 biraktim sonra agrisi derhal gecti. Bana Sikinti olmadi. agriyorsa bence birak ve bekle bi kac gun. Sonra Yenikten baslarsin
  7. Tiromel kullanım sonrası troidlerimde ağrı olmaya başladı ne yapmalıyım?

    Merhaba kardesim banada oldu aynisi. Ben direk t3 biraktim ve gecti. Sikinti olmadi bana. Ama Tanidigim bir Iyi arkadas muhtemel t3 degildir ve clenbuterol yapti dedi. Ozaman hen t3 ve clen kulaniyordum. Bende t3 Kaunakakai dusunuyordum. Ama clen kulaniyorsan ondan dolayi olabilir bogazda krAmplar. Benimki t3 haplari biraktiktan sonra kesildi agrisi. Sikinti olmadi. Sana tavsiye birak simdi.
  8. Driada markasını kullanan ve tanıyan var mı?

    Yurtdışında yaşıyor. Galiba bir yeni marka o zaman. Çünkü Google sinirli bilgiler var. yaklaşık 3200 lira istiyor 100 tablet anavar için.
  9. Merhaba arkadaşlar, Ben önce hep sağlam ve bilinen markalar kullanıyordum ama satıcım bu son haftalarda elinde tek driada markası varmış. Önce hiç duymadım bu markayı. Tanıyan veya bilen var mı bu markayı?
  10. Only testonun bana yaptığı müthiş etkiler

    150 mg anapolon ne yaptin Oha🤣 tabiki agzina gelir. 50 mg yeterli ve an fazla Max 100mg gecilmez.
  11. Kırık ampulden enjeksiyon

    Bana oldu Ama hic risk almadim ve direk ampulu attim. Risk alma ve ilac, igne ve hepsi steril temiz olsun. Cunku vucutta girecek ve saglik konusu Durum Bu.
  12. Tiromel kullanımı nasıl olmalı?

    Kas kayib ettim Ama fazla degil. Yaten amacim temel kilo dusmekti. Kaslar biraz sönük durabilir. Ama ben Az kalori aliyordum onun icin. Yaklasik bi 15kg verdim 1 ayda abimin dügününe takim elbise giymek icin
  13. Tiromel kullanımı nasıl olmalı?

    Ben sabit 1-2 ay kullandım en fazla 50 mg çıktım ve oda baya iyi yağ yaktı bende. Güzel diyet ve 50 mg t3 on numara oluyor. Sonra günleri yavaş yavaş mg 20 mg indirdim ve bitirdim..
  14. Iğnenin kas içine geldiğini nasıl anlayabilirim?

    İmkânsız değil. Benim araladasim 25-30% yağ oranında bacaktan vuruyordu. Turuncu uç ve yedim uc. Sikinti olmuyor ve nereye vurucani bilersin sikintisiz yaparsın. Kasa girdiğin vakit zaten hissedersin bir Hafif “cizz” hidsig geliyor.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×