Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Mahmutaga

Üye
  • İçerik sayısı

    184
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mahmutaga kullanıcısının paylaşımları

  1. Adelphi laboratories marka anavar kullananlar var mı?

    Yeni denedim simdi. Ve gayet memnun kaldım. Fena pump ve güc artist Verdi. Sağlam ürün ve sevdim…
  2. Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Elime geçen yeni bir markayı denemek istiyorum. MARKA İSMİ : Adelphi laboratories anavar MARKA WEB SİTESİ : https://adelphi-info.com/products/oral/anavar-50/ Daha önce markayı kullanan, duyan birileri var mı forumda?
  3. Merhaba arkadaşlar, Benim ayakın bir dostum, definasyon döneminde: TESTOSTERON DIANABOL Kullanıyor bu şekilde kg vermesi, yağ yakması mümkün mü? Mantığı hem güç kazanmak ve aynı zamanda kas kaybına uğramamak adına böyle bir tercihte bulunmuş bu sistem işe yarar mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
  4. Definasyon küründe dianabol kullanmak mantıklı mı?

    Definasyonda anadrol giren cok duydum Ama danabol nadir duydum. Aslında hiç bir steriod bulk ve Cut icin yapılmadı zaten. Her sterioden her kür yapılır. Diet Önemli. Bence danabol su tutat definasyonda Ama güc ve kas kaybi engeller ve testesteron ailesinden oludugu icin yag yakma yardimci olabilir metabolizma cikarmak icin.
  5. Testosteron+boldenon+oxandrolone+winstrol kürüm hk.

    Hem Winstrol hemde anavar tablet ayni anda bence Iyi degil. Vucutta yorucu olucak ve karaacigere dikkatli et DOSTUM. Bence bir tablet sec. Ya Winstrol yada anavar. Yoksa Winstrol injecte okarak al
  6. Tiromel kullanım sonrası troidlerimde ağrı olmaya başladı ne yapmalıyım?

    Hmm anladim. Ben t3 biraktim sonra agrisi derhal gecti. Bana Sikinti olmadi. agriyorsa bence birak ve bekle bi kac gun. Sonra Yenikten baslarsin
  7. Tiromel kullanım sonrası troidlerimde ağrı olmaya başladı ne yapmalıyım?

    Merhaba kardesim banada oldu aynisi. Ben direk t3 biraktim ve gecti. Sikinti olmadi bana. Ama Tanidigim bir Iyi arkadas muhtemel t3 degildir ve clenbuterol yapti dedi. Ozaman hen t3 ve clen kulaniyordum. Bende t3 Kaunakakai dusunuyordum. Ama clen kulaniyorsan ondan dolayi olabilir bogazda krAmplar. Benimki t3 haplari biraktiktan sonra kesildi agrisi. Sikinti olmadi. Sana tavsiye birak simdi.
  8. Merhaba arkadaşlar, Ben önce hep sağlam ve bilinen markalar kullanıyordum ama satıcım bu son haftalarda elinde tek driada markası varmış. Önce hiç duymadım bu markayı. Tanıyan veya bilen var mı bu markayı?
  9. Driada markasını kullanan ve tanıyan var mı?

    Yurtdışında yaşıyor. Galiba bir yeni marka o zaman. Çünkü Google sinirli bilgiler var. yaklaşık 3200 lira istiyor 100 tablet anavar için.
  10. Only testonun bana yaptığı müthiş etkiler

    150 mg anapolon ne yaptin Oha🤣 tabiki agzina gelir. 50 mg yeterli ve an fazla Max 100mg gecilmez.
  11. Kırık ampulden enjeksiyon

    Bana oldu Ama hic risk almadim ve direk ampulu attim. Risk alma ve ilac, igne ve hepsi steril temiz olsun. Cunku vucutta girecek ve saglik konusu Durum Bu.
  12. Tiromel kullanımı nasıl olmalı?

    Kas kayib ettim Ama fazla degil. Yaten amacim temel kilo dusmekti. Kaslar biraz sönük durabilir. Ama ben Az kalori aliyordum onun icin. Yaklasik bi 15kg verdim 1 ayda abimin dügününe takim elbise giymek icin
  13. Tiromel kullanımı nasıl olmalı?

    Ben sabit 1-2 ay kullandım en fazla 50 mg çıktım ve oda baya iyi yağ yaktı bende. Güzel diyet ve 50 mg t3 on numara oluyor. Sonra günleri yavaş yavaş mg 20 mg indirdim ve bitirdim..
  14. Iğnenin kas içine geldiğini nasıl anlayabilirim?

    İmkânsız değil. Benim araladasim 25-30% yağ oranında bacaktan vuruyordu. Turuncu uç ve yedim uc. Sikinti olmuyor ve nereye vurucani bilersin sikintisiz yaparsın. Kasa girdiğin vakit zaten hissedersin bir Hafif “cizz” hidsig geliyor.
  15. Arensis medico trenbolone kullanan var mı?

    Arenis medico cok kullandim ürünler. Hepsi super ve en Iyi kalite. Ben gozum kapali supesiz kulanirim
  16. Deca 1000 mg kullanan oldu mu hiç?

    Bir fitness hoca var turkiyede. Videolarinda hep soyliyor 1000mg hic birsey degil. Bence Bu cok yanlis ve genclere kötü tavsiye. 1500 mg test ve 1000mg deca bana göre cok fazla dosajlar….. resmen intihar ve okadar con Yan etki cikma riski var
  17. Anavar ( oxandrolone) marka önerisi

    Arenis ve alpha Pharma kullandim. Orjinal ve saglam anavar. Baska kullandiklarimin icimden dianabol cikti
  18. En sağlam yağ yakıcı kürü?

    Merhaba Herkes! Yaza artik Az kaliyor ve plaj foruma girmek istiyenler cok. Tabiki diet ve spor yerinde olucak kilo kaybi icin. Ama simdi tavsiye ne olur en Iyi plaj ve definasyon kürü? Bomba yag yakici kürü ne tavsiye edilir? tabiki bazi kisiler tren girmek istemez. Tren kullanmadan hangi kür saglam? Siz olsaniz hangi kürü yapardiniz? bütce ve para sorun degil…
  19. Arenis medico(resimli)

    Kardesim ben Turkiyede malesef bilmiypm oturmuyom yurtdisinda oturuyom ve aldigim satici her marka var ve imkanim var burda. ama turkiyede arenis varmi bilmem wallah
  20. Arenis medico(resimli)

    Arenis saglam marka Ama. Tavsiye ederim
  21. Havaalanında ilaç geçirmeye kalksam sorun yaşar mıyım?

    Cok kisi gidiyor ve havalimandan geciriyor. Ama yakalanma orani yuksek… hangi havalimani oldugunu göre. Ama cok ünlü geciriyor hemde Dwayne johson (the rock) kac sefer havalimanda yakalandi bagajda growth hormon ve steriod dolu.
  22. Magnus pharma - zphc

    Yok cünkü anavar ham maddesi pahali oldugu icin ve dianabol daha ucuz onun icin…. ama sen test e kullan ve kan tahli ver görersin
  23. Magnus pharma - zphc

    Ben Magnus Pharma kullandim. Anavar kullandim ve malesef anavar yerine Dianabol cikti. Sulandim ve saglam kilo aldim. Once anavar kullandigim icin ve kan testlerden gördüm ve biliyom anavar olmadini. Yaten saticim bana dürüstce soyledi dianabol olma sansi yuksek. test e bilmiyom mp kulanmadim onu. Tek anavar må kullandim. ama ilaclar bos degil ve calisiyor….
  24. Winstrol sporcuya katkısı nedir?

    Ben kullandim ve pek sevmedim. Yarismaya girmiyorsan ve cok kurumak istemiyorsan gerekmez. Ben 50 mg aldim sertlik Verdi ve güc Verdi antremanlarda. Hatlar cikti yavas yavas ve su attim. AMA cok cok eklemlerde kurutuyor ve hayatimda ilk sefer eklemlerimden sesler cikmaya basladi. Resmen su bosaltiyor. Bir daha kullanmam ancak Max kurumak icin. Ama onun yerinde anavar cok daha etki Verdi bana. Anavar daha Iyi pump, güc ve kilo kaybi Verdi. Winstrol cok kurutuyor eklemleri ve Bu hizli sakatlik verebilir….

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×