Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

otopsicikedi

Üye
  • İçerik sayısı

    1.978
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    35

otopsicikedi kullanıcısının paylaşımları

  1. Kan tahlili sonuçlarım - küre girmeme engel mi?

    Spordan sonra yakın bir zamanda mı test verdin
  2. Başka serbest test değerin var mı ?
  3. Libido konusunda bir sıkıntı çektiğinde npp kandan çok daha hızlı çıktığı için bir sorunla karşılaştığında bundan kurtulman çok daha rahat olucaktır. Aşırı yüksek dozlarda almadığın sürece herhangi bir sorun yaşamazsın. Nor19 olan kürlerde p5b kullanmanı öneririm bende ciddi şekilde prolaktinde düşüş sağlıyor.
  4. Vücudumda yağlanma, sulanma oldu bunun önüne nasıl geçebilirim?

    şuan bende trt yapıyorum ve bulka devam etmek istediğim için insilün hassasiyetimi düzeltmek ve üzerimdeki fazlalığı atma amaçlı mini bir cut yapıyorum. amacım cut değil sadece yapacağım bulkı daha verimli hale getirmek. Trtde kilo almaya calışırsan yağlanmaya devam edeceksin ve yüksek yağ oranında bulka başlarsan kısa zamanda iştahın kesilecek ve bulkı kısa tutup istediğin verimi alamayacaksın. Şuan imkan varsa sabah aç karna kardiyo yoksa idman sonu yarım saatlik kardiyolara başlayabilirsin. Takviye olarakta yohimbine karnitin ekleyebilirsin bende şuan bunları yapıyorum. kilonu biraz düşmesi seni kötü etkilemesin çok hızlı şekilde geri kazanacaksındır o kiloları
  5. dostum ilaçlardan daha pahalı olan şey beslenme ve koruyucular, aylık 3 civarı ilaca gidiyorsa param 7-8 bin arasıda beslenme ve vitamin koruyuculara gidiyor. kendi paranı kazanmıyorsan ve öğrenciysen üstünden gelebileceğin bir iş değil bu, karın kaslarını iyi bir diyet ve antrenmanla zaten elde edebilirsin. bunlara harcayacağın parayı vakti geleceğin için kullanman sana daha faydalı olucaktır.
  6. Halsizlik, güç kaybı, kilo düşmemesi, libido gibi sorunlar vs.

    bitiron ve arimidex mantıklı olmuş fayda görüceğini düşünüyorum, sadece benim kendi düşüncem kendimde de uyguladığım sıfıra yakın blokaj alıcak şekilde anabolik androjenik ilaçların dozajını ayarlıyorum bu sayede kür boyu çok fazla dalgalanma yaşamadan stabil bir ruh sağlığı ve cinsellik yaşıyorum genelde.
  7. Halsizlik, güç kaybı, kilo düşmemesi, libido gibi sorunlar vs.

    Bence sürekli arimidex vs kullanmakta ruhsal olarak insanı zorluyor, o yüzden arimidexi referans aralığında tutacak seviyede anabolik ile androjeniği ayarlamak gerekiyor, senin bu durumda biraz istisna olduğunu biliyorum. 300 prop 400 masteron deneyenbilirsin bence. Triodilerinde diyet kaynaklı yavaşlamış, koçunun youtubede anlattığı gibi tshı kapatmayacak şekilde tiromel kullanılabilir buda sana yorgunluk açısından fayda sağlayacaktır. Şu tiroid değerleri ile zaten tren kullansan değerlerin iyice dibe çökerdi. Umarım atlatırsın dostum geçmiş olsun.
  8. bence herhangi bir sorun yok verebileceğim tavsiye öğrenciysen ilaca değil beslenmene para ayırman, ekonomik özgürlüğünü elde ettiğinde ilaç kullanman. ilaç olarakta bulkta tablet kullanmanı önermem sana kar zarar açısından mantıklı değil. ilk kür için 8 hafta 250 test 8 hafta 375 test kullanıp bitirebilirsin.
  9. yanlış oldu bu hormon testin
  10. Küre girmeden önce azospermi olma ihtimalinizde olabilir. Küre girmeden önce herhangi bir test verdiniz mi ?
  11. Halsizlik, güç kaybı, kilo düşmemesi, libido gibi sorunlar vs.

    Kilon kaçtı beslenmendeki yağ bana çok düşük geldi bunuda bir değerlendir diye düşünüyorum.
  12. Halsizlik, güç kaybı, kilo düşmemesi, libido gibi sorunlar vs.

    Diyetin ilk haftalarinda bu şekilde düşüş yaşaman kötü olmuş. Cyle TRT yada Cruise yapmadan mı girdin kankam?
  13. Kürde iştahsızlık yaşıyorum ne yapmalıyım?

    zaten bulkta bu kadar ürün varken tabletten medet ummak hiç mantıklı değil bu anapolon değilse, anapolon daha fazla iştah sorunu yaşatıyor bu arada.
  14. Kürde iştahsızlık yaşıyorum ne yapmalıyım?

    Nor19 türevleri ve tabletler iştah ve mide sorunu yapabilir. Senin yerinde olsam ilk tableti çıkarırdım
  15. Gh - büyüme hormonu kullanmak istiyorum fakat bazı sorularım var?

    Tabikide 1 mg=3 iu Genotropin kullanabilirsin bunuda kullanırken kendi kalemi ile değil insilun enjektörüne çekip vurmamı öneririm bir çok Arkadaş kendi kalemini kullanırken akıntı yaşadığını söylüyor.
  16. Kol altı beze oluştu ne yapmalıyım?

    Bence doktora gitmen gerek bu tarz şeyler verilebilecek krem vs tavsiyeleri ile çözülebilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.
  17. Pct protokolü uygulamadığım halde libidom çok yüksek sebebi ne olabilir?

    kan testi görmeden bişey demek çok mümkün değil maalesef falcılık olur biraz
  18. Pct protokolü uygulamadığım halde libidom çok yüksek sebebi ne olabilir?

    2. Kürünün üzerinden kaç gün geçti
  19. Steril olsa bu şekilde olmaz acilen kesmen gerek ve acile gitmeni öneririm. Herhangi bir enfeksiyon bulaşmış olabilir.
  20. Doktorla alakası yok sistemden kullanması gereken süre dozaj ayarladığı halde eczacı 2 adet veriyodu fazlasının devletin karşılamadığını söyledi. Ben protein malniturinasyon diye bir teşhis ile alıyodum
  21. Benim bildiğim ayda maks 2 rimo yazılıyor şuan ayda 4 iken bende kendime yazdırıyordum. Sana ne teşhis kodu ile rimo yazıyorlar kankam
  22. Tablet kullanacak olsam bulkta anapolondan şaşmam
  23. Rimo da DHT türevi dostum. Yapacağın şey kan testi verip şuan ki duruma göre arimidex kullanmak. Bir zaman sonra e2 düşüp arttığını hissiyattan anlayacaksındır.
  24. Deca yerine npp herhangi bir sorun yaşadığında kesip kandan daha hızlı çıkacağı için. Tablet olarak bulkta hiç bir tableti önermem bir çok kişide iştah sorunu yaşatıyor. Bu kadar ilaç varken tablete medet ummak mantıklı gelmiyo ve sağlık açısından sürdürülebilir değil.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×