Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

LifteR

Üye
  • İçerik sayısı

    31
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

12 İyi

LifteR Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Bodybuilding & Powerlifting </p>

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

301 profil görüntüleme
  1. Loving ile tanışmadan önce vs tanıştıktan sonra

    Çok sağlam bir şeyler çıkacak gibi hocam. Kaçıncı kür olacak bu, öncekilerde ne kullandınız ve ne kadar zaman geçti söyleyebilir misiniz? Takipteyim.
  2. Hangi ilaçlar daha mantıklı ?

    Ben de buna katılıyorum. Yarışma yoksa 19-nor grubu ilaçlar kullanmak pek mantıklı gelmiyor, bir şey olmayacaksa bile alınan riske ve strese değmez gibi geliyor. Tabii herkesin kendi bileceği iş.
  3. Türkiye'de kürler vs yurtdışındaki kürler

    Size kesinlikle katılıyorum hocam. Verilmesi zor bir karar. Bir pct yapıp görün diyeceğim ama, çok yüksek ihtimalle sonrasında trt yapmaya karar vereceğinizi düşünüyorum. Bence boşuna o sancılı dönemi yaşamış olacaksınız. Eminim en doğru şekilde iyi ve kötü taraflarını kendiniz tartıyorsunuzdur zaten
  4. Ilk kürüm

    Ben de tbol'e çok yakınım. Testo ile beraber nasıl etkiler aldın ufak anlatabilir misin?
  5. Türkiye'de kürler vs yurtdışındaki kürler

    Oralarda bu blast n cruise olayı aşırı yaygın. Hatta pct yapan insan sayısından fazladır ben öyle gözlemledim. E tabi bu büyük avantaj. Adamlar blastta ne eklediyse pct falan uğraşmadan tamamını tutabiliyor o düşük doz testo sayesinde. Ben de ileriki yıllar için, en azından 30-35 yaş sonrası için düşünüyorum bunu. Çoluk çocuk işlerinin artık rafa kalkmış olması gerek.
  6. Ilk kürüm

    Hocam bolde'yi ikinci veya üçüncü küre bırakmayı düşünüyorum. Öneri için teşekkür ederim. Evet o tren'e benzeme konusunu ben de reddit'te çok okudum. Ama onlar dediğin gibi 1gr'ye yakın dozlarda gözlemliyor bu etkiyi. 200-300 gibi dozlarda sertlik, damarlanma ve yağ yakımı gibi şeyler gözlemleniyor galiba en çok. Yazmış olduğum gibi testo ile başlarım 8-10 hafta belki devam eder ve sonra eğer kesmez ise primo eklerim. Ha baktım ki çok iyi verim alıyorum ve beni tatmin ediyor, o zaman bir şey eklemeden bitirebilirim Senin konunu takip etmeye devam ediyorum hocam bakalım ne çıkacak kür sonu merak içindeyim. Anapolon eklersen çok iyi şeyler çıkabilir ortaya Sade testo ile de bitirebilirim bakacağım 8 hafta sonra. Tablet olarak ne önerirsin son 8 hafta için dbol mü?
  7. Ilk kürüm

    Kürü 20 haftaya uzatıp 8. Haftadan itibaren primo eklesem nasıl olur? Önce sade testoya vereceğim tepkiyi görmek istiyorum da. Bir de primonun kozmetik etkileri ilgimi çekiyor. Damarlanma, kasların daha dolu görünmesi gibi etkileri olduğunu okuyorum genelde. Ayrıca yan etkisinin neredeyse olmayışı da çok iyi. Benim için tek eksi yönü fiyatı. Veya primo ekleme onun yerine 8-16 arasında bi oral ekle mi dersin? Primoya vereceğim para ile 8 hafta tbol ile daha iyi verim alır mıyım sence?
  8. Ilk kürüm

    Hocam dediğim gibi etki alacağım en düşük dozda başlamak istiyorum bu işe. Peki sence testo dozunu sabit 300'de tutsam son 6 veya 8 haftaya ne eklesem daha iyi olur? Primo önermez misin temiz bir şekilde büyümek için? Sen de primo küründesin herhalde şu an bitirdin mi bilmiyorum ama. Ya primo ya da anavar eklemeyi düşünüyorum.
  9. Ilk kürüm

    Test dozunu artırmanın ya da primo eklemenin neden bir getirisi olmayacağını düşünüyorsun hocam? Daha önce hiçbir şey kullanmadığım için sade 300mg test ile 8-10 hafta boyunca iyi verim alabileceğimi düşündüm. (benzer dozlarda iyi verim alan arkadaşım oldu, ondan gözlemlediğim ve başkalarının tecrübelerini okuduğum kadarıyla 8-10 hafta sonra o dozda tek testodan alınan verim güç ve kilo anlamında oldukça yavaşlıyor) Aldığım verim yavaşlayınca da dozu artırıp bir 8 hafta daha devam edip bitirmek mantıklı olmaz mı?
  10. Ilk kürüm

    Merhaba arkadaşlar. 21 yaşındayım, 2,5 senedir idman yapıyorum yaz sonu 3 olacak. Başladığımda 75kg'ydim, 1-1,5 sene içinde 94'e kadar çıktım, (boyum aynı 185cm) şu an 88-90kg'de tatmin olduğum bir form tuttum ben de yavaş bir şekilde yağ oranını mümkün olduğunca sarsmadan büyümeye devam ediyorum. Bu 2,5 senenin tamamı powerlifting idmanlarıyla geçti denebilir. Sadece 2 ay önce bodybuilding'e geçiş yaptım ve bir süre böyle devam edeceğim gayet güzel ilerliyor. Önümüzdeki aylarda 3. senemde ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Bir anda patlamak gibi bir amacım yok, kürden sonra tutamayacağım kütlelerde gözüm yok. İşi senelere yayarak daha büyük kütlelere ulaşmak istiyorum. Zaten gördüğüm sert düzgün idman yapıp, düzgün yemek yiyen arkadaşlar sadece haftada bir ampul sustanon ile bile tabii ki aşırı değil ama gayet güzel kütleler ekliyorlar. İlk kürde verim alabileceğim en hafif şey ile başlayıp her kürde dozu biraz biraz artırmayı düşünüyorum. İlk kürüm için düşündüklerim: Test enanthate/cypionate 300mg 1-8 Test enanthate/cypionate 500mg 8-16 Veya Test enanthate/cypionate 300mg 1-16 Anavar/tbol 30-50mg 8-16 Veya Sustanon 250mg 1-16 Rimabolan 200-300mg 8-16 PCT süresince ve sonrasında diğer küre kadar (6 ay falan off veririm en az) cardarine ve mk-677 gibi doğal testosteron üretimine baskı yapmayacak şeyler kullanmayı düşünüyorum. Adele ve güç kaybı minimum olsun diye. İdmanların kalitesi de bir anda düşmemiş olur. Hangisini yapacağıma karar vermedim. Değerlendirmenizi bekliyorum. 8 haftada düşük doz test ile sağlam güç ve kilo ekleyip güç ve kilo artışı yavaşlamaya başladığı anda ya dozu artıracağım ya da başka bir şey ekleyip yola devam edeceğim. Vücut ölçülerim de şöyle: 185cm, 88-90kg, bel 82cm, kol soğuk 43cm, bacak soğuk 67cm. Yağ oranı için internetten baktığım vücut ölçülerine göre olan %11 falan veriyor ama bence %14 vardır. Zaten bundan önceki süreçte diyet yapacağım 84-85kg gibi başlarım küre. Başladıktan sonra da fazla yağlanmadan büyümeye çalışacağım. Bu kürden önce bi sarms denemesi yapmayı da düşünüyorum ama karar vermedim. Her türlü öneriye açığım. Son birkaç ayda çektiğim bazı form fotoğraflarını koyuyorum. Ayrıca bu başlığın altına ilk kürüme kadarki natural gelişimimi de eklerim ara sıra düzgün fotoğraf çekilirsem. Küre girdikten sonra da bu başlık altında günlüğümü tutmaya devam ederim.
  11. Mk677 vs yk11

    @Emrahtkty dostum merhaba yk-11'den nasıl verim aldınız? Güç artışı, kilo artışı vs nasıl? Kürde çok baskılanma hissettiniz mi ve pct gerek oldu mu? Ben de gerçek bir steroid kürü yapmadan evvel bir iki sarms kürü mü yapsam diye düşünüyorum da yk-11 ilgimi çekti.
  12. Define bacak

    Benim de en geç bacaklar açılıyor. Ama bölgesel yağ yakma diye bir şey olmadığı için yapılabilecek iki şey kalıyor: çok sağlam bacak çalışmak ve diyete devam etmek açılana kadar.
  13. 2. kür: sustanon - enhantat

    Bence belli bir yaştan sonra trt ile devam etmek çok mantıklı bir hareket. Tekrar çocuk sahibi olma düşüncesi de kalmadıysa tabii. @JokerJokerin de dediği gibi 80-125mg gibi bir doz ile devam edilmeli. Okuduğum kadarıyla genel olarak yurt dışında reçete edilen trt dozu bu. Sağlıklı ve genç bir erkek de haftalık aşağı yukarı 80-100mglerde test üretiyor diye biliyorum. Bu dozla herhalde ölene kadar devam edilir. Trt yapan, belli yaşın üzerindeki insanların şöyle yaptığını okuyorum genelde: 125mg gibi bir doz ile yıl boyu devam edip, yaz tatili öncesi gibi zamanlarda ufak düşük dozlu blastlar yapıyorlar. Test dozunu 200-250'ye çekip yanına da primo, anavar gibi nispeten hafif ama zararı az olan aas'leri ekliyorlar. Bazıları ise test dozunu hiçbir zaman değiştirmeden sadece üzerine başka şeyler ekleyerek stack yapıyor.
  14. Definasyon sonrası ilk kür

    Bu kürden iyi verim aldınız mı ve kürden sonra ne kadar kayıp oldu?
  15. Arkadaşlar bu bilek ağrıları

    Okuduğum ve dinlediğim bazı kaynaklarda EQ için bir AI gibi davrandığı söyleniyor. Your primary concern will be to balance your estrogen, as EQ metabolites ADD, ATD and 1-AD can act as powerful aromatase inhibitors in those who are sensitive to those molecules, and readily crash your E2. EQ anxiety is merely an immediate symptom of this crashed estrogen. If your estrogen levels get low or crash there's no need to panic. Simply have something on hand to bring E2 levels back up and online: TNE, short ester or frontloaded test, dianabol, trestolone or HCG. Each of these result in aromatization to either estrogen—or in the case of dianabol and trestolone, methyl-estrogen. Bu yazıyı da Reddit'ten aldım. https://www.reddit.com/r/steroids/comments/f5aw0b/discussion_eq_equipoise_estrogen_and_ai_effects/

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×