Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

jamesdean

Üye
  • İçerik sayısı

    45
  • Katılım

  • Son ziyaret

jamesdean kullanıcısının paylaşımları

  1. Saç dökülmesi sorunu

    eczaneden ketoral şampuan alıp süreci bir nebze de olsa yavaşlatabilirsin ancak hocamın da dediği gibi genetik
  2. Akne , sivilce, yağlı cilt

    artık hayatlarını tamamen bundan kazandıkları için bir süre sonunda kendileri için mükemmel olan östrojen/dht dengesini kurmuşlardır diye düşünüyorum ayrıca yıl boyu düşük doz accutane kullanan da bol. o pürüzsüz yüz de bu marketin bir parçası.
  3. Yk-11 kullananlar yardimci olur musunuz?

    adam şimdiden kült oldu. kendince bi karizması ve tarzı var şu saatten sonra hayatını kurtardı kelime anlamıyla. ilaç açıklaması yapıp yapmaması asla koymaz bu tür insanlara. var böyle bir kaç isim daha sen de biliyorsundur.
  4. Ilk bulk kürüm ve yarım kalan kürüm

    hocam bence kişinin kafa yapısıyla da ilgili biraz. mevcut kürümün 20. haftasına gelene kadar zaten sürekli kafamda pct sonrası görüntü vardı. şu anki fiziğimin %50sini korusam dahi maddi manevi tüm bu zahmete değeceğini düşünüyorum ki çok daha fazlasını koruyabileceğimi de biliyorum su tutumu minimum düzeyde gözüküyor yavaş ancak elde tutulur bir kür oldu benim için. enjeksiyon kısmında işler böyleydi ancak 5 gündür preworkout olarak 50mg anapolon atıyorum ve steroid küründe olmak nasıl bir hismiş şimdi anlıyorum kendimce son setlerde saçma ağırlıkları rahatça kaldırmaya başladım ve sakatlanmayayım diye failure gitmediğim oluyor. mevcut basit enjeksiyon kürümde bu hissi yaşamamıştım sanki spora yeni başlamışım da o ilk aylardaki ivmeye sahipmişim gibi daha hızlı bir prog.overload vardı. bence küre oral eklemek işin eğlence boyutu tamamen. kişi sağlık kısmına dikkat eder ve o su dolu ilüzyona kapılmazsa eklemekte hiçbir sıkıntı yok.
  5. Steroid küründe idman nasıl olmalıdır bulk ?

    dostum dl dışında hemen hemen aynı idmanı yapıyoruz tek fark ben omuz odaklı göğüs odaklı vs yerine her itiş veya çekiş gününde abanıyorum tüm hareketlere. antreman da iki saat civarı sürüyor. toparlanmada vs ilaç kullanmazken de hiç sıkıntı yaşamazdım ancak merak ediyorum ben de bu tarza geçsem daha verimli olur mu sence? denediysen bi tavsiyede bulunabilir misin. güçten asla düşmüyorum ancak yeri geliyor 2 saat o kadar çekiş veya itiş yaptıktan sonra kol çalışırken o %100 tam pumpı alamadığım oluyor canımı sıkıyor o da. kollar da platoda kaldı yaklaşık 5-6 haftadır
  6. katılıyorum aylarca 50mg den daha yüksek dozajlarda kullanıldığında beklenenden çok da fazla hasara sebebiyet vermediğine dair bir sürü araştırma var internet veritabanında. düz mantık baktığımızda da klasik dozaj olan 50mg zaten tıpta aids ve anemi hastaları için kullanılan dozaj larry wheels yıl boyu 150mg anapolon kullandığını söylüyor. böyle konuşuyorum ancak başlayalı 3 gün oldu umarım nazar değmez :))
  7. Testesteron enanthate ve saç dökülmesini nasıl engellerim?

    en az 16 haftalık bir kür ve testoyu 500e çıkarmanı öneririm.
  8. Testesteron enanthate ve saç dökülmesini nasıl engellerim?

    ketoral şampuan kullanmayı deneyebilirsin haftada iki kez. duş sonrası saçına hindistan cevizi yağı sürebilirsin doğal bir dht baskılayıcı olduğuyla ilgli bir yazı okumuştum yabancı forumlarda ben kullanıyorum. ancak yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bu işler kumar tamamen denemeden bilemezsin. 250mg 10 hafta testo yapmak gibi bir düşüncen varsa bence hiç kür yapma daha iyi sistemi kapatmana değmeyecek özellikle de 10 hafta gibi kısa bir süre için.
  9. Giriş gelişme sonuç.

    üstad çok iyi gidiyorsun bravo. herhangi bir prolaktin sorunu yaşamamana çok sevindim. gelişim harika ancak ben biraz da mental olarak nasıl bir durumdasın onu merak ediyorum biraz bilgilendirebilir misin bu konuda?
  10. Test enanthate. haftada 2x den gün aşırıya geçmek

    evet uzun ester dahi olsa enjeksiyon sıklığı her zaman ilacın kanda daha az dalgalanarak daha stabil olmasını sağlar. akne tarzı e2 sorunlarını bu şekilde nispeten azaltabilirsin
  11. Pre-workout

    dün rastgele girdiğim eczaneden aldım direkt. farklı farklı eczanelerden primo da alıyorum şu güne kadar hiç reçete muhabbeti yaşamadım. arkadaşın dediği gibi herkes para derdinde
  12. 18 yaşında ilk kür

    küre girmek isteyip istemediğini uzun uzun düşünürken psikoloji ve beslenme kısmı dışında 18 yaşında gelişimin devam ederken vücuduna hormon sokmanın riskleriyle ilgili bir araştırma yaptın mı? boydan vesaire bahsetmiyorum.
  13. Giriş gelişme sonuç.

    usta bol kazançı kürler diliyorum inşallah gerek fiziksel gerek mental bir sıkıntı yaşamazsın herkesin hayalindeki dozlar bunlar :)) testo ve tren bir yana ben asıl gireceğin dozdaki boldenin etkilerini merak ediyorum. klasik 500 bolde kas kazanımı açısından çok az bir doz ve 1.5 üstüne çıkıldığında çok güzel etkileri olduğunu okumuştum defalarca. kürler arası trt köprü yapıyorsun sanırım çok iyi bir karar bence bi önceki konuna bakarak anaboliklere çok iyi tepki verdiğini düşünüyorum ve vücut proporsiyonun devleşmeye çok müsait duruyor açıkçası. bakalım merakla sonuçları takip ediyoruz umarım istediğin etkiyi alırsın
  14. Ilk kür başlangıcı

    roid traps ve delts dedikleri bu oluyor. mükemmel form yarışmayı düşünürsen ciddi dereceler alabilirsin
  15. Türkiye'de kürler vs yurtdışındaki kürler

    insanoğlunun ve özellikle bir erkeğin doğası her zaman daha fazlasını istemek ve en iyi olmaktır. bir erkek her zaman çevresindeki en güzel manitaya, en hızlı arabaya ve en iyi vücuda sahip olmak ister. bu liste uzar da gider ve bişeye kısa yoldan sahip olmak her zaman daha tatlı gelir. hepimiz ilaç işine hemen hemen bu sebeplerden girmiyor muyuz zaten. benim özellikle gözlemlediğim şey bir çok ülkede trt klinikleri olması ve insanların 20 veya 40 yaşında olması farketmeksizin eğer düşük testo seviyesine sahipse trt ye girmekten korkmamaları. küre girip sonra trt ile vücudu dinlendirip tekrar küre giriyorlar ve bu şekilde düşük dozajlar kullansalar dahi yıllar içerisinde cidden güzel kütlelere çıkabiliyorlar. tr pazarından çok daha çeşitli bir ilaç piyasası var. fazlasıyla egzotik ilaçlara ulaşabiliyorlar ve kürleri baya çeşitli olabiliyor. düz hesap baktığınız zaman burada pahalı olan ilaçlar orada da pahalı ancak asgariye vurduğumuz zaman karşılanabilir meblağlar.
  16. Ilk kürüm

    ha eğer testoya verdiğin tepkiyi görmek istiyorsan baya mantıklı dediğin. şahsen ilaçlara başlayalı ikinci haftamda koldan 2cm ölçü aldım direkt. deri altı su toplamaktan ziyade glikojen depoları dolmuş gibi bir görüntü vardı tabi diyete başlamanın da etkisi büyük bunda. ikinci haftadan bu etkiyi primonun verdiğini düşünüyorum şahsen ben. ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır bilemiyorum ancak. yabancı forumlarda obsesif gibi primo ile ilgili herşeyi okudum ve ciddi bir güruh haftalık 800mg civarı kullanımda trene benzer bir etki aldıklarını söylüyorlar. eğer 200mg kullanırsan hafta başına 80tl veriyorsun bütçene uygun ise denemeni öneririm. daha önce hiç oral kullanmadığım için spesifik bi tavsiye veremeyeceğim ancak herkes hemfikirdir ki orallar adamı platodan çıkartır ve "steroid etkisindeyim" hissini verir kullandığın dönemde. şu an uzun bir zamanım daha var ancak bitirici olarak son 6-8 haftaya anapolon ya da winstrol düşünüyorum. belki ufak dozlarda ikisini de kullanabilirim burak hocaya danışmam lazım ama bu konuyu. eğer bu ikisi olmasaydı benim de tercihim tbol olurdu. bence primo/testo ile planladığın şekilde git oral işini gidişata göre düşünürsün. sonuçta son düzlüğe gelene kadar önünde 3-4 ayın olacak. formun da zaten baya baya iyi. ve bu da güzel bir alternatif hocamın da dediği gibi. büyük ihtimalle yüksek östrojen sorunu yaşamazsın bu şekilde.
  17. Ilk kürüm

    bence 200mg primo hafif bir kozmetik efekt ile birlikte biraz anti katabolik bir iş görüyor. hala küre devam ediyorum ve şu saniye primoyu kessem östrojen kaynaklı komplikasyonları saymazsak bir değişiklik olacağını sanmıyorum testo vurmaya devam ettiğim müddetçe. kullanacaksan testo ile birlikte kür boyu gitmemen için bir neden göremiyorum. kürün son 6-8 haftası söz konusuysa da basamak atlamak için kullanılabilecek en iyi şey oral steroiddir.
  18. Ilk kürüm

    testo için konuşuyorum, herhangi bir dozajda 8. haftaya geldiğinde ilacın etkisini yeni yeni almaya başlayacaksın zaten(ilk haftalarda yaşanan su tutumundan bahsetmiyorum) olay 300 veya 500 yapman değil. stabil bi şekilde bir dozajda kalmak ve gidişata göre bununla oynamak
  19. Alt karın/öneri

    hocam eğer kürde değilken clen kullandıysan ikisini kıyaslayabilir misin? kürde ve kürde değilken kullanmayı yani.
  20. Ilk kürüm

    300mg ile başlayıp 8. haftada 500 e çıkartmanın pek anlamı yok. diğer alternatifte olduğu gibi 8. haftada primo eklemenin de. fiziğin küre girmek için gayet uygun şu an sadece başlamadan önce biraz daha yağsız girmek senin lehine olacaktır ki sen de belirtmişsin onu. ben sarmslar ile vakit kaybetmeden 500/500 tarzı bir testo/bolde kürüne girmeni öneririm. son haftalarda da durumuna göre bi oral bitirici kullanabilirsin örneğini verdiğin gibi.
  21. Sadece testo

    hocam doğru bir tavsiyede bulunmuş. tam olarak söylediği kürün 10. haftasına giricem, sadece son 2 haftada testoyu 250mg arttırdım düşük östrojen sorunu olduğu için. açıkçası çok düşük bir beklenti ile girdim küre iki adım ileri sonra bir adım geri kafası ile. ancak beklediğimden iyi sonuç alıyorum şu an fazla kilo artışım olmamasına rağmen ve önümde daha 10 hafta var.
  22. özellikle iki haftadır suyu 4 litreye çıkarmam ve malto kullanmaya başladıktan sonra göbeğimde aşırı bi şişkinlik olmaya başladı gün boyu. ki kürden önce de malto kullandım ve suyu da 3 litre içiyordum 1 litre suyun bu farkı yapması mümkün mü? makro saymıyorum ancak biraz dirty besleniyorum metabolizmamı tanıdığım için. yağlansam sıkıntı yok ama bubble gut gibi duruyor aşırı rahatsız ediyor göbek oluşmaya başladı diyeceğim ancak sıktığımda karnım hala aynı kür öncesine göre. ilk foto relax hali göbeğin.
  23. Ilk bulk küründe göbekte aşırı şişkinlik

    bakalım kür sonu formu paylaşmayı düşünüyorum. nasıl tepki vereceğimi bilmediğim için sulu bir oral eklemedim. yoksa şimdiki aklım olsa düşük doz dbol ile kickstart, ayrı bir oral ile yine bitirici yapardım. primoyu da kesinlikle tavsiye ederim bu arada ilk kürde sadece testo gidip vücudu tanımak en iyisi tabii ancak bu başlangıç kürlerinde neden 500 testo 500 bolde tavsiye edildiğini anlıyorum şu an. östrojen ile fazla uğraşmamak için. evet hocam ilk kürüm teşekkür ederim.
  24. Ilk bulk küründe göbekte aşırı şişkinlik

    hocam tahminime göre fazla aromatize olmuyorum ve üstüne primo güzel bir al görevi görüyor. forumlar da trt testo 200 primo ile e2 dengede tutan da gördüm 400 testo 200 primo ile e2 crashlayan da. duruma göre gitmeyi düşünüyorum doz yükseltiminden sonra neler olacak fazla su tutuyor muyum vs bakıp duruma göre harekete edicem. fazlasıyla dirty besleniyorum bi yemek planım yok ve bünyem kolay yağlanan bir yapıda değil. eğer hedeflediğim kilo bandına 15. haftada falan çıkarsam son 4-5 hafta zaten oral bitirici ekleyecektim o şekilde hafif bir cut yapabilirim yaz için ancak pek düşünmüyorum açıkçası cut her zaman yapılır hazır kürdeyken olabildiğince vücudu doldurmak daha mantıklı geliyor. vakum olayına arada başlıyorum ancak istikrar sıfır.. özene özene her bölgemi çalıştırıyorum ancak 15dk karın ve kalfa dair bişeyler yapmak çok üşendiriyor.
  25. Ilk bulk küründe göbekte aşırı şişkinlik

    merhaba 500 testo 200 primo gidiyorum bu hafta itibariyle testoyu 750mg çıkarttım östrojenden biraz daha yardım almak için. 9. haftaya giricem deri altında sıfır su tutumu ile 5kg aldım toplamda hedef 8-9 kilo almaktı yani çok iyi gidiyor diyebilirim toplamda 20 hafta yapacağımı düşünürsek. ürün burak hocadan bu arada. test yaptıracak durumum olmadı ancak kür öncesine göre daha az libido sahibiyim ve eklemlerim biraz ağrıyor, 7 yıldır düzenli akne çıkaran ben küre girince hiç ekstra akne çıkartmadım yani e2 nin düşük olduğunu düşünüyorum ancak sorun yok bunun dışında. hocam sorun mideye bağlıymış bu arada. öküz gibi yiyip üstüne 4-5 litre su içince doğal olarak kendini salıyor. az bi araştırmayla gün içerisinde karın kaslarını sıkarak gezmenin core bölgesini toparladığını öğrendim. iki gündür yapıyorum ve gözle görülür şekilde şişkinlik azaldı daha toplu duruyor.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×