Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

jamesdean

Üye
  • İçerik sayısı

    45
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

26 Mükemmel

jamesdean Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Konum:
    ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Saç dökülmesi sorunu

    eczaneden ketoral şampuan alıp süreci bir nebze de olsa yavaşlatabilirsin ancak hocamın da dediği gibi genetik
  2. Akne , sivilce, yağlı cilt

    artık hayatlarını tamamen bundan kazandıkları için bir süre sonunda kendileri için mükemmel olan östrojen/dht dengesini kurmuşlardır diye düşünüyorum ayrıca yıl boyu düşük doz accutane kullanan da bol. o pürüzsüz yüz de bu marketin bir parçası.
  3. Yk-11 kullananlar yardimci olur musunuz?

    adam şimdiden kült oldu. kendince bi karizması ve tarzı var şu saatten sonra hayatını kurtardı kelime anlamıyla. ilaç açıklaması yapıp yapmaması asla koymaz bu tür insanlara. var böyle bir kaç isim daha sen de biliyorsundur.
  4. Ilk bulk kürüm ve yarım kalan kürüm

    hocam bence kişinin kafa yapısıyla da ilgili biraz. mevcut kürümün 20. haftasına gelene kadar zaten sürekli kafamda pct sonrası görüntü vardı. şu anki fiziğimin %50sini korusam dahi maddi manevi tüm bu zahmete değeceğini düşünüyorum ki çok daha fazlasını koruyabileceğimi de biliyorum su tutumu minimum düzeyde gözüküyor yavaş ancak elde tutulur bir kür oldu benim için. enjeksiyon kısmında işler böyleydi ancak 5 gündür preworkout olarak 50mg anapolon atıyorum ve steroid küründe olmak nasıl bir hismiş şimdi anlıyorum kendimce son setlerde saçma ağırlıkları rahatça kaldırmaya başladım ve sakatlanmayayım diye failure gitmediğim oluyor. mevcut basit enjeksiyon kürümde bu hissi yaşamamıştım sanki spora yeni başlamışım da o ilk aylardaki ivmeye sahipmişim gibi daha hızlı bir prog.overload vardı. bence küre oral eklemek işin eğlence boyutu tamamen. kişi sağlık kısmına dikkat eder ve o su dolu ilüzyona kapılmazsa eklemekte hiçbir sıkıntı yok.
  5. Steroid küründe idman nasıl olmalıdır bulk ?

    dostum dl dışında hemen hemen aynı idmanı yapıyoruz tek fark ben omuz odaklı göğüs odaklı vs yerine her itiş veya çekiş gününde abanıyorum tüm hareketlere. antreman da iki saat civarı sürüyor. toparlanmada vs ilaç kullanmazken de hiç sıkıntı yaşamazdım ancak merak ediyorum ben de bu tarza geçsem daha verimli olur mu sence? denediysen bi tavsiyede bulunabilir misin. güçten asla düşmüyorum ancak yeri geliyor 2 saat o kadar çekiş veya itiş yaptıktan sonra kol çalışırken o %100 tam pumpı alamadığım oluyor canımı sıkıyor o da. kollar da platoda kaldı yaklaşık 5-6 haftadır
  6. katılıyorum aylarca 50mg den daha yüksek dozajlarda kullanıldığında beklenenden çok da fazla hasara sebebiyet vermediğine dair bir sürü araştırma var internet veritabanında. düz mantık baktığımızda da klasik dozaj olan 50mg zaten tıpta aids ve anemi hastaları için kullanılan dozaj larry wheels yıl boyu 150mg anapolon kullandığını söylüyor. böyle konuşuyorum ancak başlayalı 3 gün oldu umarım nazar değmez :))
  7. Testesteron enanthate ve saç dökülmesini nasıl engellerim?

    en az 16 haftalık bir kür ve testoyu 500e çıkarmanı öneririm.
  8. Testesteron enanthate ve saç dökülmesini nasıl engellerim?

    ketoral şampuan kullanmayı deneyebilirsin haftada iki kez. duş sonrası saçına hindistan cevizi yağı sürebilirsin doğal bir dht baskılayıcı olduğuyla ilgli bir yazı okumuştum yabancı forumlarda ben kullanıyorum. ancak yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bu işler kumar tamamen denemeden bilemezsin. 250mg 10 hafta testo yapmak gibi bir düşüncen varsa bence hiç kür yapma daha iyi sistemi kapatmana değmeyecek özellikle de 10 hafta gibi kısa bir süre için.
  9. Giriş gelişme sonuç.

    üstad çok iyi gidiyorsun bravo. herhangi bir prolaktin sorunu yaşamamana çok sevindim. gelişim harika ancak ben biraz da mental olarak nasıl bir durumdasın onu merak ediyorum biraz bilgilendirebilir misin bu konuda?
  10. Test enanthate. haftada 2x den gün aşırıya geçmek

    evet uzun ester dahi olsa enjeksiyon sıklığı her zaman ilacın kanda daha az dalgalanarak daha stabil olmasını sağlar. akne tarzı e2 sorunlarını bu şekilde nispeten azaltabilirsin
  11. Pre-workout

    dün rastgele girdiğim eczaneden aldım direkt. farklı farklı eczanelerden primo da alıyorum şu güne kadar hiç reçete muhabbeti yaşamadım. arkadaşın dediği gibi herkes para derdinde
  12. 18 yaşında ilk kür

    küre girmek isteyip istemediğini uzun uzun düşünürken psikoloji ve beslenme kısmı dışında 18 yaşında gelişimin devam ederken vücuduna hormon sokmanın riskleriyle ilgili bir araştırma yaptın mı? boydan vesaire bahsetmiyorum.
  13. Giriş gelişme sonuç.

    usta bol kazançı kürler diliyorum inşallah gerek fiziksel gerek mental bir sıkıntı yaşamazsın herkesin hayalindeki dozlar bunlar :)) testo ve tren bir yana ben asıl gireceğin dozdaki boldenin etkilerini merak ediyorum. klasik 500 bolde kas kazanımı açısından çok az bir doz ve 1.5 üstüne çıkıldığında çok güzel etkileri olduğunu okumuştum defalarca. kürler arası trt köprü yapıyorsun sanırım çok iyi bir karar bence bi önceki konuna bakarak anaboliklere çok iyi tepki verdiğini düşünüyorum ve vücut proporsiyonun devleşmeye çok müsait duruyor açıkçası. bakalım merakla sonuçları takip ediyoruz umarım istediğin etkiyi alırsın
  14. Ilk kür başlangıcı

    roid traps ve delts dedikleri bu oluyor. mükemmel form yarışmayı düşünürsen ciddi dereceler alabilirsin
  15. Türkiye'de kürler vs yurtdışındaki kürler

    insanoğlunun ve özellikle bir erkeğin doğası her zaman daha fazlasını istemek ve en iyi olmaktır. bir erkek her zaman çevresindeki en güzel manitaya, en hızlı arabaya ve en iyi vücuda sahip olmak ister. bu liste uzar da gider ve bişeye kısa yoldan sahip olmak her zaman daha tatlı gelir. hepimiz ilaç işine hemen hemen bu sebeplerden girmiyor muyuz zaten. benim özellikle gözlemlediğim şey bir çok ülkede trt klinikleri olması ve insanların 20 veya 40 yaşında olması farketmeksizin eğer düşük testo seviyesine sahipse trt ye girmekten korkmamaları. küre girip sonra trt ile vücudu dinlendirip tekrar küre giriyorlar ve bu şekilde düşük dozajlar kullansalar dahi yıllar içerisinde cidden güzel kütlelere çıkabiliyorlar. tr pazarından çok daha çeşitli bir ilaç piyasası var. fazlasıyla egzotik ilaçlara ulaşabiliyorlar ve kürleri baya çeşitli olabiliyor. düz hesap baktığınız zaman burada pahalı olan ilaçlar orada da pahalı ancak asgariye vurduğumuz zaman karşılanabilir meblağlar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×