Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Sayrox

Üye
  • İçerik sayısı

    200
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    4

Sayrox kullanıcısının son zaferi 11 Haziran 2023

Sayrox en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

60 Mükemmel

1 Takipçi

Sayrox Hakkında

  • Derece
    Uzman

Güncel Profil Ziyaretleri

1.119 profil görüntüleme
  1. Kürü bırakmam lazım

    Bir vurumdan vursan yarım vurumda vursan Hipofiz üretimi keser 14 gün çalışır ilaç vüvuctta. Kendi kendine düzelir. Ama 21 gün sonra 10 gün boyunca günde yarım tablet klomen yatmadan önce kullanıp bırakırsan daha sağlıklı olursun.
  2. Deri altında ilaç kaldı

    İnsülin iğnesi hem IM enjeksiyon için hemde yağlı enjeksiyonlar için uygun değil bu ucu kullanacaksınız. Sarı\Turuncu renkli uç https://www.veterinermalzeme.com/2-cc-3-parca-contali-turuncu-uclu-asi-enjektor https://www.trendyol.com/ayset/asi-enjektoru-2ml-3parca-turuncu-25-g-300-lu-p-50816920
  3. Deri altında ilaç kaldı

    İlaç zor gidiyorsa enjektör yanlıştır şişkinlik normal değil kusursuz bir enjeksiyon sonrası şişkinlik,ödem oluşmaz. Ufak bir kas ağrısı oluşur max 3 gün sürecek şekilde ertesi gün. İnsülin enjektörü ile ilaç kasa ulaşmaz. Ayrıca kütleliyseniz iğneyi dik açıda kontrol edemezsiniz ve yağlı ilaçlar zor gider bu yüzden Deltoid enjeksiyonunu ve Kalça enjeksiyonunu mutlaka başka biri yapmalı siz sadece açık bölge bacak enjeksiyonu yapabilirsiniz. Doğru enjektör budur Deltoid için; https://www.trendyol.com/ayset/asi-enjektoru-2-ml-25g-50-lik-p-72574427
  4. Deri altında ilaç kaldı

    Subkutan enjeksiyon yağ tabakasına yapılır. Yağlı bir ilacın yağ tabakasından emilip kana karışmasını bekleyemezsiniz. Sadece suda eriyebilen ilaçlar kullanılır.
  5. Deri altında ilaç kaldı

    IM Kas içi enjeksiyon ilaçlar hiç bir zaman deri altında emilemez kullanılmaz. Sivilce ve cilt yağlanması iltihaplanma olarak geri döner size. Karnımdan tren vurdum felan geçin bu işleri. Yaptığımız iş titiz bir iş enjeksiyonu kendininiz yapmamanız gerekiyor aslında imkanı olan hemşire ile anlaşır. Ayrıca ödem oluşmuş bölgedeki\kastaki ilaçta emilemiyor demektir enjeksiyon doğru uygulanmamış demek oluyor. Buda ilacın emilim hızını düşürecek ve aynı zamanda % 100 verim alınamayacak.
  6. Kür içi tahlil sonuçları

    Çinkodan dolayı her hangi bir sorun yaşamazsın. Ama PharmaGen bozuk bir ilaç kullanmanı tavsiye etmiyorum vücutta sivilcelenme yapıyor. Üretim steril değil veya İlaç Formülü tam olarak oturmamış. Zaten türk üretimi İzmir'de üretiliyor. Bu ilaç yüzünden vücudumda oluşan sivilceler ile 1 yıldır savaşıyorum.
  7. Prengyl lazım mı ? - pct buldum

    Banada lazım arkadaşlar Ozaman sesimizi duyuralım tüm sporcu arkadaşlara duyrulur E devlet'e giriş yapın Cimer yazın ve cimer ekranına bağlanın konuyu oluşturup başvuruyu tamamlayın Konu içeriği hazır kopyala yapıştır; Merhaba ülkemizde Gonodotropin denilen ilaç bulunmuyor. Sözde ithatçı firmalar aşağıdaki gibi gözükmektedir. Fakat bu firmalar ithalat ve Türkiyede kaar marjı düşük olduğu için Olması gereken ve kullanılması gereken bir ilacı Ülkemize sokmamaktadır. Bu ilaç elzem bir ilaçtır. Etken maddesi Human Korionik Gonadotropin [HCG]'dir alternatifi yoktur. Mutlaka bir firma aracılığı ile ithalat edilip ülkeye sokulmalıdır. En kötü Alternatifi R-HCG Ovitrelle'dir Türk doktorları HCG olmadığı için alternatif bunu yazıyorlar. Ama Erkek vücudu için uygun değildir. Ayrıca MSD ve bazı firmaların ilaçları Türkiyemize değil ama yurt dışı sitelerine ithalaat ettiğin fotoğraflardan görebilirsiniz. MSD,MERCK,FERRING veya farklı bir ithaatçı önemli değil Human Korionik Gonadotropin [HCG] etken maddeli ilacın ülkemize ithaat edilmesi eczanelerde bulunması gerekiyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'nin bu soruna kesin çözüm üreteceği ve tekrar HCG ithaatlatını bir şekilde yaptıracağına inanıyorum. Saygılarımla MERCK SHARP DOHME İLAÇLARI LTD. ŞTİ. IBSA İLAÇ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FERRİNG İLAÇ SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Resim 1: https://www.hizliresim.com/q4u8whg Resim 2 şikayet: https://www.hizliresim.com/rub4yib Ülkemde olması gereken ilaç yurt dışı kaçak ilaç sitelerinde.
  8. Peptid kürü ve enjeksiyon ( ve GH )

    Hocam bana Ovitrelle seyreltmek için lazım Resim linki kırılmış hangi ürün bu? @Loving Teşekkür ederim.
  9. Saygı değer hocalarım libido sorunu destek

    Merhaba @emre123456 Proviron DHT dihidrotestosteron grubu bir ilaçtır. Bu ilacın kullanım amacı DHT hormonu tahliller ile düşük çıktığı kanıtlanmış kişilere Proviron takviyesi yaparak Ereksiyona katkı sağlamak aynı zamanda Sperm Hareketliliğini arttırmak amacı ile kullanılıyor. Eğer kür dışarısında proviron kullanırsan HPTA baskısı yapacak Total Testosteronun da boş yere düşüş olacak kesinlikle kullanma. Estradiol erkek vücudunda Testosteron ile üretilir. Yani olay şu Fazla Testosteron yağ dokusunda Estradiole dönüşür ve Estradiol fazla olması ereksiyonu kötü etkiler. Doğal bir süreçtir Yılın belirli periyotlarında Yoğun Testosterondan dolayı Estradiolün yüksek çıkabilir. Şuan çözüm için iki şey yapabilirsin. Birincisi tahlil'de ereksiyon ile doğrudan bağlantılı 2 hormon eksik bunlarıda eklemen lazım. Tekrar tahlil yap: Prolaktin Progesteron LH Fsh Total Testosteron Estradiol Tahlil sonrası PZT 1 TABLET, PERŞEMBE 1 TABLET Arimidex başla sadece 2 hafta kullan ve libidonu kontrol et. Ayrıca bu tahliller çıktıktan sonra tekrar paylaş ve beni etiketle Arimidex dışında bir ürün kullanman gerekecek mi buna karar verelim. 400 MG Kafein,4000 MG L-Karnitin aldığın 2,3 gün Libido patlaması yaşarsın kolay gelsin.
  10. Kür içi tahlil sonuçları

    @Zodi Benim için burada 2 soru önemli. Kürün en başından beridir Pharmagen'mi kullanıyorsun. Ve Kürde sırtında trapez yüz bölgende omuzlarda veya başka bir yerinde sivilcelenme oldumu ?? Ben bu lanet olası Pharmagen'i kullandıktan sonra vücudumda irinli sivilceler oluştu. Dozajına güvenmediğim için 1 tanede eczane sustanon alıyordum. Yani Haftalık 2 Enanthate 1 Sustanon 2 deca ML bazında alıyordum. İnanılmaz sivilcelenme yaşadım. Hala daha sivilce tedavim sürüyor 1 yıl olacak Pharmagen'i bıraktığım hala daha tek,tük sivilcelerim var.
  11. 2023/5 ay tarihli ovitrelle pct son enjeksiyon

    Maddi durumun varsa 1 adet daha alıp böl ve ihtiyacın kadar kullan eğer yoksa enjeksiyon yapabilirsin. Yenisi daha sağlıklı olur daha iyi çalışır vücutta. Birşey olmaz. Ayrıca Ovitrelle'e alışmayın sanıldığı kadar masum değil ve hiç bir zaman Gonodatropin saf HCG yerini tutamaz. Mümkün değil.
  12. Sahtemi bigjoy whey protein ?

    Öyle yaptım mesai saatleri 10:00 ile 17:00 arasıymış bakalım yarın dönüş yaparlar. Tozun rengi de farklı valla dolandırıldım gibi hissediyorum. Güven kalmadı içimizde zaten bu spor salonu bana zamanında Sivilce yapan anabolik ürün bile satmıştı. Eğer yine öyle bir hataya düştüyse salonu değiştirip kurtulucam. 2 Kutu anapolon ile takas ettim bu ürünü aldım hayırlısı.
  13. Sahtemi bigjoy whey protein ?

    Arkadaşlar merhaba genelde supplementler.com üzerinden alışveriş yapıyorum. Fakat bu sefer Spor salonundan ürün aldım. Sorunum şu 1 ay önce supplementlerden aldığım ürünün kutusu tam maviydi. Spor salonundan aldığım ürünün kutusu açık mavi. Supplementlerden aldığım ürünün toz rengi siyahtı kakao tarzında. Spor salonundan aldığım ürünün toz rengi daha farklı? Kullanan varmı şuan ürünü değişiklik güncelleme'mi oldu yoksa dolandırılıyor muyum.
  14. Xeno marka ilaç aldım çalışıp çalışmadığından emin değilim?

    Testle amerikanın ne ilgisi var Bunları birbirine bağdaştıdıysan zaten ilacın orjinal değildir merak etme.
  15. Xeno marka ilaç aldım çalışıp çalışmadığından emin değilim?

    @metinkarayagci0 Tren Acetate ilk defa kullanıyorsan genellikle enjeksiyon esnasında Toplardamarlar tarafından ana vene ana ven kalbe götürür ilk kalp atışından sonra ilaç akciğere oluşunca öksürük hissi veya öksürme oluşur. Bu etki siz de varmı tabi kesin olacak diye birşey yok ama olması gerekiyor. Bu Acetate formunun en bilinen yan etkisi. Onun dışında tabiki. Özel veya Devlet hastanesinin dahiliye bölümüne gidip şu testleri bir kağıda yazıp. LH FSH TOTAL TESTOSTERON PROLAKTIN ESTRADIOL PROGESTERON kürünün ikinci haftasının son enjeksiyonundan sonra yaptırırsan bazı sonuçlar bize bilgi verir. Ama buda yanıltıcıdır çünkü türkiyede çoğu ilaç içersinde Sadece ucuz ham madde ile üretilmiş Testosteron içerir. Bazı testosteronlar o kadar kalitesizdirki C19 H28 O2 Testosteron Molekülkünü bile doğru yapamazlar. Buda vücutta güzel sivilce yapar. O yüzden ben şahsım Sadece eczaneden ürün kullanırım gerektiği durumda yurt dışı eczanesi giderim. Yaşadık gördük GÜZEL ÜLKEMİZ SİZİ ZEHİRLEYECEK ÜRÜNLER İLE DOLU eğer bu konuda uyanmazsanız Yarışacağınız durak Afrika Vücut geliştirme vb olur... Gece terlemeside şart değildir hiç bir kürde düzgün kardiyo doğru antioksidan kullanımı yaparsanız ve Steril ürünleri sadece vücuda yetecek dozda alırsanız daha sağlıklı olursunuz Gece terlemezseniz. Bir vücut uyku halinde terliyorsa yanlış giden birşeyler vardır. Uyku koşu yaptığımız kısım değil dinlendiğimiz kısım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×