Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Muller

Üye
  • İçerik sayısı

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

Muller Hakkında

  • Yaş 25
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 10-09-1998

Platform İstatistikleri

  • Yaş 25
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 25
  • Meslek:
    Kamu çalışanı
  • Konum:
    Konya
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 25
  • Favori Spor Dalın:
    Diğer
  1. Libido düşüklüğü ve ereksiyon sorunu

    Herkül kardeşim " O deli gibi sevinme'n" varsa iyileştim diye, keşke hiç bozulmadan sürseydi ah... O kadar ihtiyacımız var ki o düzeldim sevinmesine... Şu an nasıl durumun iyiye gidiyor mu, iyisindir umarım ?
  2. Çok teşekkür ederim abi cevabın için. Haftada iki defa pazartesi ve perşembe olacak şekilde yarım tablet arimidex alacağım.Bu noktadaki sorum şu: Arimidexi bu şekilde kullandığım süre boyunca kaç haftada bir test yaptırayım ve son arimidexi içtikten kaç saat sonra test yaptırayım ? Ayrıca abi Doktor Doktor gezmekten perişan oldum.🙂 sırf prostatatan 12 test yaptırdım lökosit sayımına kadar, beyin emarı, ilaçlı hipofiz bezi emarı, genel kan testleri; göğüs, kalça, ürogenital bölge emarları, psikolojik testler neler neler... Çok şükür başkaca bir hastalığım çıkmadı.Pek stresli bi yapım yok. Yaptığım iş rahat. Tek kötü alışkanlığım sigara.Trans yağ, sofra tuzu,şeker, gluten içeren gıdalar,ekmek tüketmem.Üç öğün düzenli beslenirim.Doğal bitkisel ve hayvansal yağlar tüketirim. Protein ağırlıklı ve spor yaptığım için az miktarda karbonhidrat alıyorum. Bu noktadaki sorum abi günlük 3 saat tempolu yürüyüş yapıyorum yeterli midir ? Geçen ay DHT ve SHBG testi yaptırmıştım. DHT 200-800 kritik referans aralığında 777, SHBG üst sınırı hatırlamıyorum alt sınır 10 benim değerim 23'tü. 🙂 Dediklerinizi uygulayacağım abi. Çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız. Sonuçta başka bi hastalığım yok ve yaşımda genç düzelirim inşallah diye tahmin ediyorum.😊 Günaydın @Vezuchiy yanlış anlamam niye yanlış anlayayım ? Soracaksınız tabi ki her şey ortaya dökülüp saçılmalı.. Östrojen hep 60 civarında, yaşam tarzı değişiklikleriyle biraz düştü. Hem sizce de progesteron yüksekliği değil mi ? Lh :8 Total testo: 405 bu hormanlarda bi anormallik olduğunu göstermiyor mu? Tam hayatımın aşkını bulmuşken bu sorunu aşamazsam yandım gitti 😔 Hayatımdaki tek kötü alışkanlık sigara bu arada..
  3. Çok teşekkür ederim abi cevabın için. Haftada iki defa pazartesi ve perşembe olacak şekilde yarım tablet arimidex alacağım.Bu noktadaki sorum şu: Arimidexi bu şekilde kullandığım süre boyunca kaç haftada bir test yaptırayım ve son arimidexi içtikten kaç saat sonra test yaptırayım ? Ayrıca abi Doktor Doktor gezmekten perişan oldum.🙂 sırf prostatatan 12 test yaptırdım lökosit sayımına kadar, beyin emarı, ilaçlı hipofiz bezi emarı, genel kan testleri; göğüs, kalça, ürogenital bölge emarları, psikolojik testler neler neler... Çok şükür başkaca bir hastalığım çıkmadı.Pek stresli bi yapım yok. Yaptığım iş rahat. Tek kötü alışkanlığım sigara.Trans yağ, sofra tuzu,şeker, gluten içeren gıdalar,ekmek tüketmem.Üç öğün düzenli beslenirim.Doğal bitkisel ve hayvansal yağlar tüketirim. Protein ağırlıklı ve spor yaptığım için az miktarda karbonhidrat alıyorum. Bu noktadaki sorum abi günlük 3 saat tempolu yürüyüş yapıyorum yeterli midir ? Geçen ay DHT ve SHBG testi yaptırmıştım. DHT 200-800 kritik referans aralığında 777, SHBG üst sınırı hatırlamıyorum alt sınır 10 benim değerim 23'tü. 🙂 Dediklerinizi uygulayacağım abi. Çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız. Sonuçta başka bi hastalığım yok ve yaşımda genç düzelirim inşallah diye tahmin ediyorum.😊
  4. Sevgili metinav abi; cinsel istek ve libido ölü, sabah sertlikleri yok, temas halinde yüzde 80 sertlikle ilişki sağlanabiliyor,masturbasyonda elle uyararak max yüzde 70 sertlik var. Ben süreci size anlatmıştım siz de iki hafta hiçbir ilaç içme sonra test yaptır bakalım demiştiniz. Şimdi hatırlamıyor olabilirsiniz.Hormon profesörü arimidex tedavisi vermişti ilk başlarda arimidex östrojeni biraz düşürmüş ve sonra arimidex içerken östrojen 68'e fırlamıştı yani ribaund etkisi yapmıştı arimidex. Şimdi yine arimidex ribaund etkisi yapar diye korkuyorum abi.
  5. Değerli arkadaşl ar, hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Doğal hormon bozukluğum var açtığım başlığı önceden görenler hatırlayacaktır. Metinav abi iki hafta hiçbir ilaç kullanmadıktan sonra test yaptır demişti. Annem rahatsızdı onunla ilgilendim süreç bir ayı buldu, 30 gün hiçbir ilaç içmedikten sonra test yaptırdım.Buraya yükledim 15 Haziran 2024 tarihli; Serbest testo, Total testo, Prolaktin, progesteron, östrojen, LH ve FSH sonuçlarım testteki gibidir. Ancak beni şaşırtan şu oldu; " Ben hiçbir anti östrojen ilaç kullanmadan yani tedavi olmadan önce LH:6, Total testo; 695'ti bu test sonucunda LH: 8, Total testo: 400 çıkıyor; ayrıca E2 hiçbir antiöstrojen ilaç kullanmadan yaptırdığım testlerde 60 civarı çıkıyordu hep ama bu testte 43 çıkmış. Başta değerli insan @metinav bey ve @Vezuchiy olmak üzere forumun başlığımı okuyan bütün güzel insanlarının yardımlarını rica ediyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum.
  6. Tamam abi çok teşekkür ederim. Sağolun.
  7. Çok teşekkür ederim abi. Sağol. Dediğinizi aynen uygulayıp buraya test sonuçlarını yükleyeceğim abi.
  8. Abi onlarca test yaptırdım. Altta yatan sebep bulunamadı. Sağlık çalışanları ilaç önermiyor ki. Doktor arimidex ribaund etkisi yaptı diyip tedaviyi bıraktı. Abi şu soruma cevap versen yeter; Düzenli antiöstrojen kullanan birisi haftada bir mi iki haftada bir mi hormon testi yaptırmalı ? Son antiöstrojen ilacı içtikten kaç saat sonra hormon testi yaptırmalı ? Düşündüm ve aklımı başıma aldım. Metin abi hiçbir şey içmeden iki hafta bekleyip test vereceğim. Sonra buraya yazarım abi. Senin gibi bilgili yardım seven bir insan varken hele de böyle sağlıkla ilgili hassas bi konuda risk almak istemiyorum. Yorumun ve ilgin için teşekkür eder, en kalbi duygularımla saygılarımı sunarım sayın @metinav abi.
  9. Sayın @metinav değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Toplamda 7 sayfa tahlil sonucu yükledim. Hiçbir ilaç kullanmadan cinsel sorunum neden kaynaklanıyor diye yaptırdığım 22 Temmuz 2023 tarihli hormon testi sonucu İKİ SAYFA BURAYA YÜKLEDİM. 22 Temmuz 2023 sonrası altı yedi ay hiçbir şey kullanmadan bekledim ve sonunda bir Endokrin profesörü 1 Şubat 2024 tarihinde hormon bozukluğu olduğunu ve tedavi edilmesi gerektiğini kabul etti , 2024 yılının Şubat ayının başında Doktorla tedaviye başladık, geçtiğimiz Şubat ayının başından itibaren 4 hafta boyunca haftada 2 arimidex kullandım ve ardından geçtiğimiz Mart ayının ilk haftasında test verdim ( Bu test sonucunu buraya yüklemedim.E- nabza düşmedi özelde yaptırdığım için o test sonucunu bulamam.) Doktor test sonuçları iyi sayılır cinselliğin ne alemde dedi ve ben hocam canlanma başladı dedim. Doktor 3 hafta daha haftada iki arimidex al bu işi bitirelim dedi. Doktorun dediği şekilde üç hafta boyunca haftada iki arimidex aldım ve ardından 4 Nisan 2024 tarihinde test verdim sonra 4 NİSAN 2024 TARİHLİ İKİ SAYFA TEST SONUCUNU BURAYA YÜKLEDİM 4 Nisan 2024 tarihli test sonucu bu test sonucuna göre östrojen 68'e fırlamış ve progesteron 1.64 olmuştu .Yani arimidex ribaund yapmıştı. Aynı zamanda cinselliğimde iyice gerilemişti. Sonra Doktor şaşırtıcı bir açık sözlülükle ben bu işin içinden çıkamadım dedi. Sonra baktım Doktorlardan bir fayda yok bir ay bekledim testi tekrarladım LH 7.85, FSH 4.25, Total Testesteron referans aralığı 224-800 değer 637, Serbest Testesteron referans aralığı 6-50 değer 21, Progesteron 1.65, E2 referans aralığı 11-44 değer 71, DHT referans aralığı 350-800 değer 774, SHBG referans aralığı 13- 71 değer 23, (Maalesef bu testte özelde yaptırdığım için e nabza düşmedi sonuç kağıdını kaybettim Labaratuvarı aradım bulamadılar. BURAYA YÜKLEYEMEDİM SONUCU) SONRA ZAMAN KAYBETMEK İSTEMEDİM KENDİMCE BİR TEDAVİ PLANI BELİRLEDİM. 7 Mayıs 2024 Salı akşamı saat 20.00'de yarım tablet femara içtim, 10 Mayıs Cuma Sabah 08.00'de yarım tablet Femara içtim ve ardından 12 Mayıs Pazar sabah 08.00'de test verdim.12 Mayıs 2024 tarihli test sonucunu BURAYA YÜKLEDİM. Test verdiğim günün akşamı, 12 Mayıs Pazar akşam 20.00'de yarım femara içtim. 15 Mayıs Çarşamba sabah 08.00'de yarım femara içeceğim, 17 Mayıs Cuma akşam 20.00'de yarım Femara içeceğim. Önümüzdeki 20 Mayıs Pazartesi bütün hormon değerlerine baktıracağım. İSTİYORUMKİ BU PAZARTESİ VERECEĞİM TESTİN SONUCUNA GÖRE TEDAVİNİN GERİ KALANINDA DEĞERLİ FİKİRLERİNİZİ BENDEN ESİRGEMEYİN. NOT: Femarayı arimidex ribaund yaptığı için,Aromasin aromatoz enzimlerinde kalıcı hasar bırakabilir diye seçtim. Femara 2.5 mg'lık form. İlaç içme vakitlerini 60 saatte bir olacak şekilde ayarladım. NOT: Kortizol: 3-19 referans aralığı, değer 10 Hemogramda kan fazlalığı çıktı. Hematoloji Doktoruna gözüküp üç ayda bir kan veriyorum. Kan verince değerleri Doktorla paylaşıyorum. Doktor, gerekirse coraspın yazarım diyor. Onda sorun yok. Psikolojim iyidir. Hiç stresimi yok. Şimdi tedaviyi bırakıp test vermek için iki hafta beklersem içtiğim ilaç boşa gidecek. Süreç başa saracak. Tekrar antiöstrojen içmek zorunda kalacağım. O yüzden önümüzdeki Pazartesi vereceğim testin sonucuna göre devam bakalım lütfen.
  10. Tavsiye için teşekkür ederim. Ama ben 3 tane üroloji gezdim, birisi çok iyi bir ürologdu ve aile dostuydu testisi, penisi özellikle bozukluk bar mı diye inceledi ama sonuç temiz çıktı.
  11. Sağolun.Cevabınız için teşekkür ederim rastlantısal Bey. Boy 1 80, kilo 74, yağ oranı yüzde 11, günlük 1 saat tempolu yürüyüş, dışardan hiçbir şey yemem içmem; kahvaltı,öğle yemeği, akşam yemeği saati saatine yerim. Zeytin yağı, balık yağı, Hindistan cevizi yağı gibi yağlar tüketirim.Marketten hiçbir ürün almam. Hepsi doğal. Probiyotik ve prebiyotik ağırlıklı beslenirim. Ev yapımı; yoğurt, kefir, şalgam ve haftada üç gün et, her gün kuruyemiş tüketirim. Günlük üç litre su içerim. Her gece saat 23.00'te yatıp sabah 7.45,te kalkarım. Farklı bir hastalığım yok. Kullandığım ilaç yok. Sessiz,sakin; bedenen ve ruhen yıpratmayan bir işim ve bunun sonucunda stabilize bir hayatım var.
  12. İyi günler arkadaşlar. Uzun süredir forumu takip ediyorum,öncelikle çok beğendiğim bu forumu kuran ve yöneten arkadaşlara teşekkür ediyorum. Özellikle metinav bey ve rastlantısal beyin bilgisi beni çok etkiledi. Ayrıca kimseden yardımlarını esirgemedikleri için kendilerine saygılarımı sunuyorum. Benim soruma gelecek olursak; iki yıldır libido sıkıntısı çekiyorum, ereksiyon kalitem düşük, gittiğim bütün Doktorlar psikolojik diyip gönderdi. 22 Temmuz 2023 tarihinde hormon testi istedim bu test sonucunuda yükledim buraya. Estradıol yüksek gözüküyordu fakat hiçbir endokrin tedavi vermek istemedi. Sonra İzmirde bir Endokrinoloji Profesörü tahlilleri inceleyip sorunun hormonal olduğunu kabul edip tedavi başladı geçtiğimiz şubatın başında. 6 hafta Haftada üç arimidex aldım estradiol 27 oldu ve cinsel hayatım canlanmaya başlamıştı, Dr. Üç hafta daha haftada iki arimidex alıp bırakmamı söyledi, işte tam bu son 3 haftada aldığım 6 arimidex sonrası cinsellliğim geriledi ve 4 Nisan 2024'te verdiğim testte E2'nin 68 olduğunu gördüm, 4 Nisan 2024'te verdiğim testide buraya yükledim.Sonra Dr. tedaviyi bıraktı, ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi. Baktım olmayacak kendim tedavi olayım 60 saatte bir olacak şekilde; bir yarım tablet bir çeyrek tablet femara ( 2.5 mg ) alayım dedim. Geçtiğimiz salı akşamı saat 20.00'de yarım tablet femara aldım sonra cuma sabahı saat 08.00'de çeyrek tablet Femara aldım. Ve Dün sabah 07.45'te test verdim ama testin sonucu kafamı karıştırdı. Not: DHT 300 - 850 referans aralığı, değer: 774 SHBG 13 - 71 referans aralığı, değer 24 ) Tedavime nasıl devam etmeliyim ? Özellikle @metinav bey ve @rastlantisal @Askabar @otopsicikedi @Diver @Bay-T bey sizlerin değerli yorumlarınızı bekliyorum. Diğer bütün forum üyesi arkadaşlar sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum. Çok teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×