Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Fuhrer

Üye
  • İçerik sayısı

    2.207
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    95

Fuhrer kullanıcısının paylaşımları

  1. Retatrutide genel yorum ve bilgi gönderisi hk.

    sağdakine 20mg diyorsa orjinal
  2. Retatrutide genel yorum ve bilgi gönderisi hk.

    retatrutide deneyin, başka hiç bir şey yapamazsınız bu durumda.
  3. Spectrum pharma denemiş olan var mı?

    o çözücüler ile alakalı değil kullanılan yağ ile alakalıdır, etil oleat tarzı süper solvent kullanıldığından ve filtrelenmemesinden kaynaklı yaşarsın
  4. eritroprotein, bazı forumlarda gördüm dayanıklılığı arttırdığına dair. Özellikle eczaneden erişilir olması bence senin işine yarayacaktır. biraz araştırmanı öneririm.
  5. Retatrutide genel yorum ve bilgi gönderisi hk.

    hgh sarı kapak gelmişti, kırmızı kapak retatrutide 30 onun dışında başka ürün almadım satıcıdan zaten satıcı ürün resmiyle adresinizin yazılı olduğu bir kağıt atıyor size
  6. Spectrum pharma denemiş olan var mı?

    flakon ilacı yurt dışına kargolamak pek mümkün değil, onu 2ml parfüm test şişesine koyup yollarsın en fazla. Janoshik testine girerse de o şişe ve boş çıkarsa da satıcı bu benim ürünüm değil der çıkar. Yani yollayamayacaksın.
  7. Spectrum pharma denemiş olan var mı?

    ugllerde skt'ye pek takılmak doğru olmaz, keza çoğu spectrum ürününün sktsi dolmuş oluyor ve üstünü lazerle kazıyıp yeni skt yazıyorlar. ZPHC'de de rastladım bu olaya
  8. ss-31 denemelisin bence, mots-c mitokondriyel faliyetleri düzenlerken ss-31 bu faliyetleri hızlandırıp sınırlarını zorluyor diye biliyorum. Gayet güzel planlama, belki epo ekleyebilirsin bir de...
  9. Retatrutide genel yorum ve bilgi gönderisi hk.

    fake büyük ihtimalle, piyasada tek satıcı var diye biliyorum şu an çin ürünleri satan onun da ürünlerinde pembe kapak ürün yok
  10. Peak x pharma kullanan bilen eden var mı ?

    500 testo 400 bolde ile gelişemezsin @73furkann
  11. Spectrum pharma denemiş olan var mı?

    spectrum treni hakkında fikrim yok, ama bu fiyat pek de normal değil özellikle spectrum için. Büyük ihtimalle underdosedir, fazla beklentin olmasın. Spectrum boldenon 300mg kullandım ve iyiydi, ZPHC grubu bolde testo masteron zaten iyi ancak trene geldi mi olay patlıyor işte.
  12. sence bu süreci ilaçsız geçirseydin ne gibi bir fark olurdu? Amacım seni kırmak vesaire değil yanlış anlama, dürüstçe cevaplarsan sevinirim
  13. 20 hafta testo-bolde-deca bulk kürüne giriyorum yardımcı olur musunuz?

    küre girsende doğal yapsanda emin ol aşağı yukarı aynı gelişeceksin, çünkü çok temeldesin daha dostum. Önceliğin ilaçtan ziyade antrenman ve beslenme olmalı, bence bunları düzene sok ardından ilaç ekle. 750mg testosteron gerçekten çok yüksek bir sayı başlangıç için, 750 ilk küründe alacaksan bundan 10 sene sonra kaç kullanmayı düşünüyorsun? Mesela patlak patlak adele inşa etmek için 3 gram testosteron mu kullanacaksın? Veya 5 gram testosteron? Emin ol, 250 mg ile gelişeceğin seviye ile 750 ile arasında fark yok. Veya deca eklemenle eklememen arasında, veya boldenon kullanmanla kullanmaman arasında. İlk kürde ne kadar kısa ester kullanırsan şu an o kadar iyi, mesela sana önerim gün aşırı 50mg npp ve 125 mg testosteron. Yani 375 testosteron ve 150 npp. Beslenmene ve antrenmanına odaklan, 375 testosteron ve 150 npp zaten sana %100 anabolik etkiyi verecektir bu seviyede. Büyük vücutlar için büyük miktarlar değil, büyük vücutlar için büyük adımlar atmalısın. Büyük adımdan kastım, beslenme ve antrenmanını ayarlamaktır. Bunları ayarladıktan sonra dozlar çocuk oyuncağı zaten, şırıngaya 1 ml çekmekle 3 ml çekmek arasında fark yok. Ama 2000 kalori almakla 4500 kalori almak, ya da 300 carb 200 protein 30 yağ ile 200 carb 50 protein 190 yağ arasında çok büyük fark vardır. İşin en kolayı ilaç satın almak, 1 flakon ilaç 30-50$ arası. Sen 1 flakon ilacı al her hafta kullan, ayda 200$ eder bu da ortalama 1 protein tozu parası. Eğer gerçekten ilaç seviyeleri belirleyici olsaydı herkes flakon flakon ilaç toplardı ve vücudunu kolayca şekillendirirdi. Gerçekten en kolay kısım ilaç. Odağın ilaçta olmasın, odağın senin o seti nası çıkarttırığında olsun, odağın senin o yemeğin makrolarında olsun, odağın ne kadar temiz ilerlediğinde olsun. bu dediklerimi bir kaç defa oku, eğer dediğime gitmezsen bir süre sonra aklına gelecektir zaten bu dediğim dilerim ki bunu deneyip de anlama. Bunu yaşama lütfen, gerçekten ilaçlardan çok beklentin olmasın, parası sağlığı bir yana o hayalini hiç bir zaman gerçekleştirmeyecek yüksek doz ilaçlar. Belki bu sene bulk yaptığında ufaktan yapın oturacak, sonra diyet yapacaksın geri gidecek, diğer bulkundan diyetinden sonra tamamen olacak. Bu bir maraton, uzun bir yol. Depar ile başlarsan erken pes edersin. Senin için en iyisi olsun.
  14. Retatrutide genel yorum ve bilgi gönderisi hk.

    ilk el 30 mg 100$ ghkcu 100mg 30$, ona göre bir pazarlık yapın dostum zaten piyasa al sat yapan çocuklarla doldu. Nessie'de de aynısı yapılıyordu buraya da sıçramış demek ki.
  15. 20 hafta testo-bolde-deca bulk kürüne giriyorum yardımcı olur musunuz?

    selam, yağ oranınla ilgili yorum yapabilmemiz için forum paylaşma şansın var mı?
  16. Retatrutide genel yorum ve bilgi gönderisi hk.

    yan etki olarak çarpmasının sebebi bence içeriğinde adam akıllı reta olması, bu ZPHC'de ya tirzepatid var ya da semaglutid gözlemlerime göre. 130$'a 30mg alıyorsan gayet uygun yine de, ben ilk elden aldığımdan bu fiyatlara geliyor. bence fazlasıyla etki alırsın, umarım bu çin satıcısı bozmaz fiyatları. Gerçekten 30 mg şu TR piyasasında bedava fiyata satılıyor, ama dünya piyasasına bakarsan ederi en baba 30-40$. Gümrüklerimiz sağ olsun...
  17. Retatrutide genel yorum ve bilgi gönderisi hk.

    ZPHC Retası kullanan çoğu kişi bana başlangıç dozunun 3-4 mg olması dahilinde bile iştah baskılanması olmadığını söylüyordu, ancak bunu söyleyen birine kullandığım retayı verdiğimde 1mg'da bile etki gördüklerini söyledi. Şöyle ki, çoğu vücut geliştirmeci off-seasonda yüksek ünite growth kullanır. İnsülin dirençleri oldukça sıkıdır, bundan dolayı 500mcg reta bile bu direnci kırıyor. Bu arkadaş da bu dozlarda bu tip sonuçlar alıyorsa bana göre içeriği boş. Çünkü hem gözlemlerim hem forumdan okuduklarım sonucu bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum. Satıcılarınıza oldukça yüksek fiyatlar ödüyorsunuz. 20mg ilk elden alış fiyatı sanırım 150$ 40 mg 250$, bir teste göndersinler ürünlerini her şeyini görelim. Burada onları baltalıyorum sanmayın. Kaliteli ürünlerin laboratuvar testleri olur.
  18. Retatrutide genel yorum ve bilgi gönderisi hk.

    çin retası çarpmasın dikkat et dostum, ben de senin kafanla bir deneyim dedim beni fena çarpmıştı. kan testinden ziyade her sabah ölçüm yapman daha doğru olur.
  19. Retatrutide genel yorum ve bilgi gönderisi hk.

    3 mg retatrutide ile açlık kan şekerin 110 ise emin ol o kullandığın retatrutide değildir, sanırım oxygen retatrutide de kullandın. Onda da durum böyle miydi? Bize kullandığın ZPHC Retasının resimlerini atar mısın? 3mg reta 5 günde 1 kullanıyorum ve 10iu hgh ile sabahları açlık kan şekerim 60-70 civarı çıkıyor ve hiç bir şekilde 60 kan şekerindeymiş gibi hissetmiyorum. Bence kullandığınız ZPHC Retatrutidelerinin içeriği oldukça şüpheli.
  20. Retatrutide genel yorum ve bilgi gönderisi hk.

    sabahları açlık kan şekerini ölçerek bu konuya ileti olarak paylaşır mısın dostum? Bu ZPHC retasının içinde bence reta yok başka şeyler var, semaglutide olduğunu düşünüyorum ben açık konuşmak gerekirse.
  21. düşüncenin aksine tren küründeki adam için tamoxifen hayat karartıcı olacaktır emin ol
  22. Büyüme hormonu yaşadığım yan etkiler hk.

    gereksiz olur, 45+ falan olsan anca etki alırsın 2iu hgh'dan
  23. Büyüme hormonu yaşadığım yan etkiler hk.

    kaç yaşındasın?
  24. Büyüme hormonu yaşadığım yan etkiler hk.

    5, cinnalara pek güvenme bence, test yaptır kesin.
  25. Retatrutide genel yorum ve bilgi gönderisi hk.

    satıcı ürünlerin resmiyle adresinin yazılı olduğ bir kağıt atarsa %100 kaliteli ürün alırsın, büyük ihtimalle 2. elden alıyorsun ilk el satış fiyatının üzerine ekleme yapmış arkadaş. Bana kalırsa piyasanın açık ara en kaliteli ürünleri

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×